Hiihtoliiton tiedotustilaisuus klo13

  • 17 122
  • 147

trumppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Varmaa tietoa !

Se mikään Varis ole !

Varmalta taholta ts. syväkurkulta saamieni tietojen mukaan kyseessä on Matti Leikoski, jonka A-näyte on ollut 5%%.
Aavistin jo pahaa ja meitä penkkiurheilijoita hämmästytti kovin Matin yht'äkkiä parantuneet suoritukset Val Di Fiemmessä. Aikaisemmissa maailman cupin osakilpailuissa Matin suoritukset olivat sitä luokkaa, ettei hän saanut 'nimee lehteen'.

MTV3:n lähetysauto ja Saukkonen on jo bongattu Tikkurilan Shellin pihasta, josta oli löytynyt tyhjä 24 pack-laatikko. Laatikon kyljessä oleva merkki viittaa siihen, että ko. laatikko on ostettu verovapaasti Tallinnan laivalta.

ps. Saisko maikkari väännettyä tästä saippuasarjan tyyliin 'Kotilatu'.
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
Sillä lailla

Näin se homma etenee. Väkisinhiihtäjien uusin häikäisevä loppukiri. Pitäisikö itkeä vai nauraa? Viimeksi mainittu on todella vahvoilla.

Lukaisin nuo Sergei_K:n linkit, ja ymmärrän täysin ruotsalaisten ja norjalaisten riemun. Ilakointi olisi pomminvarmasti yhtä laajaa Suomessa, jos osat vaihtuisivat.


Edelleen tosin ihmettelen sitä yhtälöä, jossa putipuhtoiset viikingit pesevät mennen tullen perskarvoja myöten doupatut suomalaiset peräpäänlykkijät.

Luonnollisesti kuitenkin syytön kunnes toisin todistetaan, tietty. Hiihtoliiton kannalta ikävä kyllä sama toimii yhtä luonnollisesti myös päinvastoin.


Kyrön vetäytyminen TV-ohjelmasta, Variksen hemoglobiinisekoilut ja vetäytyminen Holmenkollenilta, mainittujen yhteiset suhteet... Yks+yks=kuks?


P.S. Eikö se ollut Smigun, jonka B-näyte osoittautui aikanaan negatiiviseksi? Todennäköisyys tälle on itsestäänselvästi tosin äärimmäisen pieni.




Ranger
 

jason

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Spencer
Mitä, vieläkö joku seuraa jotain hiihtoa? Räkä poskella jossain korvessa puunpalat jalassa? Ei helvata. Eikö ne vois jo luovuttaa.

Eihän tässä mitään hiihtoa seurata, nämä kilpailun ulkopuoliset tapahtumat ovat paaaljon mielenkiintoisempia.

On tämä kyllä uskomatonta, herran jestas sentään..
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti kausi
En oikein ymmärrä kuka suomalaista voisi kärytä? Joku naisista vai, Varis? Mieshiihtäjistä ei kukaan ole voinut käyttää mitään.

Hiihtoliiton Pena-projekti olisi hyvä kruunata miesten 15 km:n kisassa 73. sijalle kenialaisten takaa nousseen Tauno Tasalakin doping-käryyn. Mutta hei, kyse on vasta epäilyistä.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Näin se homma etenee

Ja pitää ihmetellä kuinka tyhmä suomalainen voi olla? Eikö se Lahden media spektaakkeli opettanut yhtään mitään? Vai onko se hiihtäjien muisti tosiaan noin lyhyt?

No aivan sama tuon Lahden skandaalin jälkeen, eli eipä tuo laji ole enää pahemmin kiinnostanut, nyt siis vielä vähemmän eli ei ollenkaan.

Mäkihyppy, Yhdistetty ja Alppihiihto varmasti lähtevät näiden penailijoiden kelkasta.

Väkisinhiihtäjillä koitti nyt todella mustat ajat ja veikkaisin että näitä nykyisiä tyttöjä ja poikia ei pahemmin enää tulla tukemaan, sponsorit ja näkyvyys tulee olemaan todella kiven alla. Harmi niiden puolesta jotka kilpailivat puhtaat jauhot pussissa, vai onkohan meillä edes sellaisia väkisinhiihtäjiä.

Kiitti mutta mulle riitti.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti kipa
Outoa kyllä,meikäläisen ensimmäinen reaktio oli se,että hymy nousi kasvoille.Onhan kyse sentään jälleen suomalaisesta urheilijasta,mutta ei tälle touhulle voi muuta enään kuin nauraa.No jännityksellä odotetaan kuka on kyseessä?


Kuten aiemmin Pena Trophy-ketjussa totesin, Kaisa Varis sai ns. BULGARIALAISEN PAINONNOSTAJAN FLUNSSAN kun piti osallistua kauden päätapahtumaan. Olen hyvin pahoillani jos kärähtäjä on joku muu. Antaisinpa melkein K-P Kyrön rrrrrehellisen Lapin jätkän valan tästä aiheesta.
 

bisnesman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Dingo feat Kaisa Varis

"löysin netistä"

Aurinko laskee hiihtomajaan
Mulle suoneen laitetaan lioksiaa
ja KP laulaa "älä käryy nje njet
Käryyt tai et silti tullin läpi viet"

On kropassain aineita norjalaisten
nyt mokata ei lailla ton Kuitusen
en uskalla edes ajatellakkaan
et miten käy kun purkkiin kusastaan

Me Karin kanssa nyt matkataan kohti glooriaa
ja mua pikkasen hirvittää
ja tämä douppaus voi viedä mut aivan nirvanaan
Sit kyllä vituttaa kun käryää

Mä douppaus aineita tullin läpi vien
KP nauraa kun kassini tukkii kulkutien
se näistä ainesta haittaa nyt on
et tullin hemmo voi olla niin arvaamaton

Joku hullu on keksinyt laahauksen
olin yksi niistä siihen innostuen
ei KP enää luokseni tuu
ja median edustajat pakkautuu
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ehdotan, että Suomalaisten itsetunto viilataan ensi vuonna huippuunsa lähettämällä "Kaisa Varis featuring K-P Kyrö" Euroviisuihin (umpikännissä totta kai) laulamaan "Olen Suomalainen". Jos menestystä ei yllättäen tule, niin pistetään sama biisi Suomen jalkapallomaajoukkueen tunnariksi seuraaviin arvokisa karsintoihin (tai karsiutujaisiin, niinkuin niitä pitäisi oikeaoppisesti kutsua).
 

laiska laita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, FPS
Penailu jatkukoon...

Hiihtäjän sukupuolta ei paljastettu mutta ruottikielisessä tiedotteessa puhuttiin yksikön 3. persoonassa...

PENAILUA VAI??? EI KAI??
 

nyce

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, TPS,
No voi sun...

En enää jaksa uskoa tätä todeksi... Aikas tyhjä olo.

Ja JOS se on Varis niin, heh, mitähän tapahtuu naisten viestijoukkueen upealle mitalille... Joukkuetoverit takuulla tyytyväisiä...
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti V-man
Taitaa ens kaudella olla aika Blancot hiihtoasut Suomalaisilla. Ainoina sponsseina Karpaasi-sinappi ja yliopiston apteekki.

Kun lisäät tuohon vielä että kisat vedetään KIHU:n hiihtohaalareissa niin paketti alkaa olla kasassa. Helvetti, että tämä on hienoa Penailua!
 
Viimeksi muokattu:

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Todella yllättävä käry.Ei kai nyt kukaan mitään touppinkia käytä?
Ja Rehusen Sepi jo paasaa "Olen valmis eroamaan"
Voi vittu että jaksaa kiinnostaa.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Viestin lähetti nyce
- - -
Ja JOS se on Varis niin, heh, mitähän tapahtuu naisten viestijoukkueen upealle mitalille... Joukkuetoverit takuulla tyytyväisiä...

Aivan, nykysääntöjen mukaan lähtee sekin mitali. Mikä on tietysti oikein.

Muuten aivan unbelievable juttu. Aika hyvän kuvan kyllä saa KP Kyrön "asiantuntevuudesta". Täys pelle koko hemo.
 

Särki

Jäsen
Tällläinen ajatus pulpahti mieleen, että eikös K. Varis testattu ainakin kolme/neljä kertaa Val Di Fiemmessä tämän hemoglobiini jupakan takia? Ja kun näytteet olivat negatiivisia hän sai oikeuden osallistua sekä viestiin että 30 km:lle. Mutta K. Varis oli myös sairas näiden kisojen aikana, joten olisiko hän lääkinnyt itseään liikaa ennen hiihtämiään kisoja ja näin dopingtestissä viisari värähti?
Nyt kaivellaan aspiriini purkkeja (mustasta salkusta huoltoasemien vessasta) ja katsotaan mitä aineita ne sisältävät ja kehitellään selityksiä kuinka näin on voinut käydä.

PS. Minä en väitä että kysessä olisi K. Varis, mutta jos...

edit: kijoitus virhitä
 

Mr Pilli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomarit
No niin Veikkaus osallistuu keskusteluun ja on laittanut voittajavedon uuteen uskoon. Mites vedonlyöntiasiantuntijat sanovat kertoimista???
 

Liitteet

  • tulosveto.jpg
    tulosveto.jpg
    90,5 KB · kertaa luettu: 1 425

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Viestin lähetti laiska laita
Penailu jatkukoon...

Hiihtäjän sukupuolta ei paljastettu mutta ruottikielisessä tiedotteessa puhuttiin yksikön 3. persoonassa...

PENAILUA VAI??? EI KAI??

Ja kuten myös kysymykseen, annetaanko positiivisen A-näytteen antaneen kilpailla. Ensin todettiin, että ei voi kommentoida ja tämän jälkeen Rehunen toteaa, että ehdottomasti EI anneta kilpailla.

Hyvä Seppo. Ja tämä mies tässä männä viikkoina kertoi, että suurin osa hiihtoliiton rahoista tulee suunnata maastohiihdolle, koska se on tärkeintä. Hyvä Seppo. Ei se tärkeys vaan ne järkyttävät tiedotustilaisuuksien järjestyskulut...

Että silleen...
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Taitaa piisata toimittajanvintiöitä Variksen töllin nurkissa aina siihen päivään saakka, jolloin dopingin käytön varjo joko Kaisan päältä poistuu, tahi sitten ei. Urheilijan käytöksestä on tietysti pääteltävissä melkoisesti, sillä hiihtäjä, joka varmasti tietää olevansa puhdas, ei joudu pakoilemaan lehdistöä. Katsotaan nyt sitten, miten Kaisa julkisuuteen suhtautuu, sillä epäilyksen alainen hän valitettavasti on. Ei silti ainakaan vielä syyllinen.
 

Vaicci#63

Jäsen
Kärähdit! Kaisa Varis!

Jos joku kuunteli oilerssia viime lauantaina, niin tietää koko jutun. Tämä kärähdys on kaivettu esiin 80-luvun ääninauhoista, joissa Valtosen farmilla käväissyt Pikku-Kaisa hyppäsi KP Kyrön autoon. Valtonen arveli jo silloin että Kyrö näyttää ihan verikoiralta ja veikkasi että jotain on pielessä.

Ei hemmetti, mitäköhän on tiedossa huomisessa Oilerssissa? Tais mennä lähetyksen ohjelma uusiksi...

HESSIÄ LADULLE PRKL!
 
Viimeksi muokattu:

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Vai on jonkun mielestä hauskaa seurata noiden hiihtäjien käsittämätöntä toilailua. Minusta se on kyllä todella säälittävää touhua mikä laskee myös Suomen mainetta maailmalla. Kun Kalle Palander, Jarkko Nieminen jne. pitävät yllä Suomen mainetta hienoilla esityksillään niin sitten nämä hiihtopeelot jatkaa vain hölmöilyjänsä. Oli näköjään turha toive sekin että Salpausselkä skandaalin jälkeen olisi viisastuttu. Ainoa lohtu on se että hiihtoa ei seurata maailmalla kovinkaan monessa maassa.
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
kyllä jaksaa huvittaa

Virheistä ei näköjään mitään opita. No, pääsepähän Oilersin pojat taas tekemään vitsejä hiihtoliitosta. Mielenkiinnolla odotetaan nimeä. Jos se on Varis, niin Kyrö saa taas haipakkaa oikein kunnolla.

Norskien on ihan turha aukoa päätään, sillä 100% varmasti jokainen turskahiihtäjäkin käyttää dopingia. Mikä siinä sitten on, että vain suomalaiset jäävät kiinni?

Sinänsä harmi, että niinkin hyvä harrastus kuin hiihto kärsii tämän takia.
 

HABS #11

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pelicans, Antikale Lahko
Hiihtoliiton touhusta saisi oman kauniit ja rohkeat sarjan. Sen verran hupaisaa draamaa se tarjoaa. The Pena thorpy hiihtoliittoon äänin 100-0.
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti TM
Vai on jonkun mielestä hauskaa seurata noiden hiihtäjien käsittämätöntä toilailua. Minusta se on kyllä todella säälittävää touhua mikä laskee myös Suomen mainetta maailmalla.

Surullista jos itsetuntoosi vaikuttaa joku maastohiihtäjien puuhastelu. Mitä merkitystä K-P Kyrön tunaroinnilla on meidän elämäämme? Tuskin esim. työelämässä kenenkään suomalaisen toiminta siitä vaikeutuu, että Kaisa Varis käyttää dopingia. Jos joku hurri moisesta suomalaisia yleistäen haukkuu, niin se kertoo mielestäni enemmän hänen älykkyydestään kuin mistään muusta.

Jos alkaa hurrien ja norskien haukkuminen ahdistamaan niin ota puheeksi vaikkapa ralliautoilu, formulat, Palanderin Kalle tai Elitserienin pistepörssin voittajat 90-luvulla.
 

Seti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nonnii. Taas !

Mistähän aineesta tällä kertaa ? Jos EPOsta niin olisi iso askel eteenpäin. Siis dopingtestauksessa.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti V-man
Mitä merkitystä K-P Kyrön tunaroinnilla on meidän elämäämme? Tuskin esim. työelämässä kenenkään suomalaisen toiminta siitä vaikeutuu, että Kaisa Varis käyttää dopingia. Jos joku hurri moisesta suomalaisia yleistäen haukkuu, niin se kertoo mielestäni enemmän hänen älykkyydestään kuin mistään muusta.

En ole väittänytkään että nuo hiihtosekoilut kenenkään duunarin työpäivää haittaisivat, ei minunkaan. Se on kuitenkin fakta että jokainen urheilija joka Suomea maailmalla edustaa, välittää omalta osaltaan myöskin Suomikuvaa kaikille niille, jotka lajia seuraavat eri maissa. Mitä tulee tuohon yleistämiseen niin kyllähän "muutamat" suomalaisetkin penkkiurheilijat esim. heittivät ammoisina aikoina läppää mm. DDR:n urheilijoiden douppauksesta ja samalla yleistivät aika kärkevästi. Siitä olen kanssasi samaa mieltä että ei se mitenkään fiksua ole.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös