Hiihdon MM-kisojen liveseuranta

  • 211 396
  • 4 231

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Onhan tämä kauniisti sanottuna täysin häpeällistä. Mitalikolmikko on kyllä ilman muuta mäkimiehiä mutta...
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Puolalaiset on symppiksiä eli heille mitalit suo, mutta onhan tämä mäkihyppy just tämän takia ihan perseestä kun ei siellä loppupäässä olleilla ollut mitään saumoja. Suomalaisille tuttua juttua toki.
 

torreira#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal
Molemmilla kierroksilla alkupäässä hypänneet hyötyivät olosuhteista, joten ekalla kiekalla kärsineet pääsivät korjaamaan tokalla kiekalla. Aika normaaliltahan tuo tuloslista kisan jälkeen näyttää loppujen lopuksi, nimien osalta.
 

Tekno-Kekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedote
Puolalla on nämä Neitsyt Maariat ja muut jumalat puolellaan. 1972 kun japanilaisten piti voittaa kaikki, niin tuli joku Wojciech (kyllä, on väärin kirjoitettu) Fortuna, josta ei koskaan kuultu ennen sitä eikä milloinkaan sen jälkeen. Hän vetäisi yhden ylipitkän kaikkien aikojen tuurihypyn ja voitti sillä.

Japanilaiset otti sitten kolmoisvoiton pikkumäessä. Milloinkas taas saadaan kisat Sapporoon?
 

SamSal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vilpas
Näytti ihan niin että ne ketkä sai eka kierroksella paskan hypyn aikaan, veti toisella kierroksella pitkälle. Ja toisinpäin.
Niin Kobayashi hyppäsi ekan kierroksen viimeisenä kärkeen ja olisi ilman muuta ansainnut voiton,

E: tuli luettua väärin. Tympii niin vitusti tuollainen kisa.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Kuka tämä YLE Puheen mäkihyppyselostaja on? On aivan omassa sarjassaan Hannulan honotukseen verrattuna. Hän tietää lajista oikeasti. Vähäsöyrinki taas siellä on väsyttävä narisija.

Mun mielestä taas tuo Marko Miettinen on todella rasittava savolainen jutustelija. Kertoisi esim. sen hypyn mitan tai muutakin oleellista siitä suorituksesta sen katkeamattoman höpötyksen lomassa. Asiantuntemusta kyllä löytyy koska on lajia harrastanut kansallisella tasolla joskus 80-luvulla.
 

Salama44

Jäsen
JÄRKYTTÄVÄ FARSSI !!!

Ei mitään järkeä tällaisessa kilpailussa. Vauhtierot 2-2,5 km/h. Se tekee mitassa 15 metriä.

Jarkko Määtän piti pudota 35. sijalla ja oli melkein jo hotellilla kun pääsi jatkoon. Sitten vieä nousi 19. sijalle kun kärki laski umpilatua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös