Hiihdon MM-kisojen liveseuranta 2017

  • 232 810
  • 3 516

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jouka Juhola & Ruudut, Ässien sylkykupit
Jylhän kommentit 5/5.
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Aika vaikea tuota on norjalaisen piikkiin laittaa.

Jos FISin mukaan tuo on estäminen, niin kenen muunkaan syyksi tuota voi laittaa. Jos katsot ja sen jälkeen vaihdat kaistaa, olet syyllinen.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Ennen miesten kisaa olisin ollut tyytyväinen mitaliin, mutta kyllähän tässä on karmea vitutus päällä. Olympialaisissa meni toisin päin ja nyt näin. Sprinttissä näitä vain sattuu.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jälkiviisastellen tietysti Iivo olisi voinut kiertää kauempaa, kun näytti selvästi vahvemmalta. Mutta kyllähän tuossa viimeisessä kurvissa kaikki koittaa ottaa mahdollisimman edullisen linjan, kun ei siitä vastustajan loppukiristä tiedä. Voi mennä tiukallekin otatus vaikka näyttää metsässä väsyneeltä.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Siinä ei ole mitään oikeutta eikä kohtuutta että tuon roistovaltion urheilijat ja ylipäätään ihmiset voittavat tai saavuttavat mitään. Oikeus ja kohtuus olisi jos Venäjä suljettaisiin kaikesta kansainvälisestä urheilutoiminnasta ikuisiksi ajoiksi pois ja Vladimir Putin laitettaisiin maata kiertävälle radalle odottamaan asteroidin saapumista.
No joo, mutta Kriukov on kuitenkin vähän symppis ja häneltä samaan tapaan vietiin kotikisoissa kulta. Ja jos saa valita niin mielummin olympia- kuin mm-kulta.
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jouka Juhola & Ruudut, Ässien sylkykupit
Jauhojärven reaktio oli kyllä myöskin hieno. Ei paljoa siinä itkeskellyt van kättelemään taustajoukkoja.

Iivo ottaa 15 pertsalla mitalin ja VilleLeino puree tuppea.
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kun näitä mahdollisuuksia kultaan tulee niin saatanan harvoin, ja sitten se lipeää sormista kolarointiin täysin katkenneen urheilijan kanssa... Vähän samanlainen fiilis kuin Sotshissa kun Kalla riisti viestikullan hurjalla viimeisellä etapilla. Niin käsinkosketeltavan lähellä mutta...

Mutta totuuden nimissä Suomikin on joskus hyötynyt näistä kolaroinneista.
 

Ralph

Jäsen
Ei ole monella muullakaan norjalaisella, mutta silti heille tarjoillaan astmalääkkeitä.
Ei kai se Norjassa astmapiipun käyttöön mitenkään vaikuta?
Miehissä norjalaisista kärkimiehistä vain Sundbyllä ja Dyrthaugilla on astma. Naisissa onkin koko porukalla. Weng, Björgen, Falla, Östberg, Jacobsen..

Onko jotain todisteita Iversenin astmalääkkeiden käytöstä?
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Kyllä täytyy ihmetellä, jos joku tästä fiaskosta Niskasta moittii. Vauhti oli kova ja tilanne, myös FIS antanut ohjeensa, joten epäselvyyksiä ei ole. Ja mitä vittua Sotshi tähän kuuluu? Ei mitään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös