HIFK - TPS la 14.1.2006

  • 12 775
  • 87

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Helsinkiin HIFK:n petoluolaan vieraaksi saapuu lauantai-illan hämärtyessä TPS. Molemmat joukkueet voittivat torstain ottelunsa jatkoajalla. Kotijoukkue HIFK niisti kaksi sarjapistettä Kärpiltä ja TPS sai voiton kovan painostuksen päätteeksi KalPan kustannuksella. Kotikaukalonsa turvin HIFK on suosikki otteluun. Tepsin otteet ailahtelevat vieläkin liikaa ottelusta otteluun ja jopa pelin sisällä. Tällä hetkellä vastustajan on vaikea arvioida millainen Palloseura sieltä luistelee vastaan. Joukkueet ovat kahdesti kohdanneet tällä kaudella ja HIFK on vienyt molemmat kamppailut. Kolmas kerta toden sanoo voisi TPS-henkiset ajatella.

HIFK on hävinnyt viimeksi kotonaan 3.11.2005. Se kertoo sen, että heitä on todella vaikea voittaa äänekkään kotiyleisönsä edessä. Aina vaarallisen ykkösvitjan lisäksi myös muut ovat heräilleet pisteiden tekoon. Petrell ja Häppölä ovat nostaneet tasoaan ja pelanneet pirteästi. HIFK ei siis ole pelkkä yhden kentällisen joukkue, kuten monet puhuvat. Laajuutta löytyy ja myös maalivahtikaksikko Lundell-Askey on oivassa vireessä. Poissa kotijoukkueelta ovat Karalahti, Murphy, Saarinen, Tobias Salmelainen ja Zion.

Kuten jo todettu Tepsin otteet ovat hyvän päivän tullen erinomaisia, mutta kun tulee huonompi iltapuhde niin ei sitten maistu yhtään. Nuorissa on tulevaisuus sanoi joku viisas joskus. niin myös Tepsissä. Paljon on potentiaalia ja nuoriso-osastoa voikin lähes varauksetta kehua joka pelin jälkeen. Sen sijaan vanhat konkarit on saaneet pyyhkeitä ja syystäkin. Toisaalta alkaa pikku hiljaa näyttämään siltä, että myös eläkeiän partaalla olevat pelaajat alkavat heräilemään ja rollaattorit on viritetty täysille tehoille. Yritystä alkaa olla alkukauteen verrattuna huomattavasti enemmän ja pelaajien ajatukset löytävät toisensa paremmin. Pakistoon TPS on saanut lähiaikoina vahvistuksia. Tapparasta häädetty Gred Hawgood löysi uuden kodin Turusta ja TPS:n ykköspakkiparista Marko Kiprusoffin viereltä. Ruotsista Turkuun saapuu uusin kiinnitys Vladimir Sicak, joka pelannee jo lauantaina, tosin varmaa se ei vielä ole. Toivottavasti Vlada pelaa. Siinäkin olisi jo mielenkiintoa lisää tähän matsiin. Tepsiltä lauantaina ovat poissa Aalto, Lehtinen ja Karjalainen.
 
Viimeksi muokattu:

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Hieno ketjunavaus Juipilta! Propsit Turkuun! Tepsiä ei kyllä kannata aliarvioida koskaan, joten rotsi auki on turha tähän peliin lähteä!

Toivottavasti hyvä vire säilyy ja pisteet (täydet 3 kpl) jäävät Helsinkiin!

Oma veikkaukseni on tasaista vääntöä ja kääntöä. 3-2 kotijoukkueelle.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Jakke Huuliparta kirjoitti:
Jaa että Zion olisi edelleen vempassa? Eikös sen loukkaantumisen pitänyt olla ihan harmiton pikku kolhu...

Niinhän se kuulemma on. Uskoisin että pelaa huomenna. Turha peluuttaa vähänkin loukkaantunutta kaveria tässä vaiheessa kautta. Tosipelit alkavat vasta myöhemmin.

Saako lippuja lippupalvelun kautta vielä huomenna? Vai joutuuko menemään hallille ennen matsin alkua lippuja jonottamaan?

- tinle-80
 

Bloogi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ny Rangers.Chelsea&Man City.
Tinke-80 kirjoitti:
Niinhän se kuulemma on. Uskoisin että pelaa huomenna. Turha peluuttaa vähänkin loukkaantunutta kaveria tässä vaiheessa kautta. Tosipelit alkavat vasta myöhemmin.

Saako lippuja lippupalvelun kautta vielä huomenna? Vai joutuuko menemään hallille ennen matsin alkua lippuja jonottamaan?

- tinle-80

Minun käsityksen mukaan lippupalvelu myy lippuja klo: 15 asti jonka jälkeen niitä saa vain jäähallilta ,mutta asiasta en ole ihan 100 varma.
 

#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Erikoinen lauantaipeli tulossa omalta kannaltani, kun jördelssonin turkulaisille melkein soisi täyden pistepotin noin niin kuin sarjataulukon kannalta :)

Toivottavasti Torniå saa iltapäivällä kyytiä pillerissä jotta Kingit et al. ovat äänensä avanneet ja kunnon fiilareissa. Hallissa on ollut aika vaisua. Löytyisikö turkulaisista hoilausvastusta tai joukkueesta sytyttäjää mallia esimerkiksi Jämtin?

Huomiseen pitkävetosarakkeeseen seitsemän ykköstä ja rahat kotiin.
 

Speedye

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, CR7, AO, Härski
Jämtin ei pelannut Kalpaa vastaan erityisen hyvin.. taisipa vielä istua viltissä viimeisen erän :S Jotenkin tuntuu, ettei mies ole aivan täydessä terässä. Lisäksi minua huolettaa suuresti tuo "hobitti" TPS-maalilla. Ei ollut nimittäin Kuopiossa kovin hyvä peli. Maalipaikkoja TPS loi Kalpaa vastaan parikymmentä, ratkaisevaa onkin nyt HIFK:ta vastaan saada paikoista maalit. Muuten tulee kunnon selkäsauna. Toivotaan että Tony Salmelaisella & co:lla on huomenna "huono" päivä. Harmi vaan kun niitä huonoja päiviä ei hirveästi ole kaudelle sattunut :D

Onko muuten HIFK-leiristä tietoa kumpi aloittaa maalilla? Rukoilen, että Askey.
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Jaahas....viitsiiköhän sitä Petoclubista edes katsomoon vaivautua???? Selkeä 6-0 voitto HIFK:lle ja meikäläiselle vahva fylla.

Ihan kiva, että on lauantai-peli pitkästä aikaa. Saa vähän rentoutua ja tutustua Sihvosen analyysien mukaan SM-liigan todelliseen huippu-joukkueeseen jota valmennetaan täysin oikein.

Tsemppiä vain kaikille ja Lostedt kentälle!!!
 

c'elysee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
#12 kirjoitti:
Löytyisikö turkulaisista hoilausvastusta tai joukkueesta sytyttäjää mallia esimerkiksi Jämtin?
Voi olla että löytyykin, jopa molempia. Mielenkiintoinen matsi tulossa ja olisin itsekin mielelläni tullut Nuurrdensköll...siis sen kadun vieressä olevaan urheilupyhättöön peliä seuraamaan, mutta sattuneesta syystä en pääse. Sinne kuitenkin on pari turkulaista tulossa ja ovat myös äänekkäitä, joten huutovastusta löytyy ihan varmasti.

Hulppea arvaukseni on, että iiefkoo kärsii ykskaks kotitappion lukemin 1-2.
 

Greffin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pittsburgh Penguins
Itse uskoisin, että Askey on huomenna maalin suulla. Lundellilta Kärppä-peli oli totuttua vaisumpi ja Askey ei ole vähään aikaan torjuntavastuussa ollut. Hänetkin halutaan varmasti pitää pelituntumassa kiinni. Voi tietenkin olla, että mv-valinta katsotaan pelkästään päivän kunnon perusteella. Askeyhyn kuitenkin kallistuisin ja toivotaan, että jos mies maalilla on, niin näyttää taas otteita, joita on väläytellyt.

TPS on aina paha, sanoo sarjataulukko sitten mitä vain. Kotimatsit ovat kyllä menneet ihan hyvin, joten se puoltaa IFK:n voittoa. Lisäksi maalintekovastuu ei ole ykkösketjulla, mutta voisipa hauhtosetkin pari maalia taas värkätä.

Tiukka matsi varmaan tulossa ja mielenkiintoa lisää se, että Zion on mukana huomenna. Jännä nähdä minkä tason miehestä on kyse, tuonee kuitenkin leveyttä hieman pakistoon. Schnabel voisi heittää pari samanlaista avausta kuin Kärppä-pelissä Häppölälle.

Kovinkaan erikoinen velho ei tarvitse hyökkäysketjujen arvaamiseen olla.

Luttinen-Hauhtonen-Salmelainen
Laakkonen-Hirschovits-Järvinen
Häppölä-White-Petrell
Salonen-Porthen-Fagerstedt
 

Muerte

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jaa-a

En tiedä onko tämä kauden rämpiminen ja Hifk huikea vire sumentanut arvostelukyvyn, mutta kyllähän tämä peli taitaa olla yhtä punaisten näytöstä alusta loppuun. Suurimman jännitysmomentin tuo se, että pelaako Ifk nollapelin vai ei. Mielelläni olisin väärässä, mutta faktat on tunnistettava.

Toivotaan uudelle vahvistukselle Palloseuran paidassa hyviä otteita, jotka auttavat härkäviikkojen ajan pitämään se toinen Helsingin joukkue takana sarjataulukossa.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Muerte kirjoitti:
En tiedä onko tämä kauden rämpiminen ja Hifk huikea vire sumentanut arvostelukyvyn, mutta kyllähän tämä peli taitaa olla yhtä punaisten näytöstä alusta loppuun. Suurimman jännitysmomentin tuo se, että pelaako Ifk nollapelin vai ei. Mielelläni olisin väärässä, mutta faktat on tunnistettava.

Jep jep, puntteja tasoittaa silti se fakta, että IFK-pelit ovat useille pelaajille kauden kohokohtia, ote tekemiseen tihentyy kummasti. Nyt saa taklata ja painia vapaasti.

Kotijoukkueelle silti nöyrä pyyntö: ettehän rynni meidän maalinedustoille. Kissaa sattuu kun sitä ajetaan. Ja Bätmäniä myös. Eikä Puurulalle saa kohottaa.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
HIFK tänään:

31
Jan Lundell, Maalivahti

33
Tom Askey, Maalivahti AK


1. kenttä

3
Robert Schnabel, Vasen puolustaja AK

2
Teemu Laakso, Oikea puolustaja AK

29
Arttu Luttinen, Vasen laitahyökkääjä AK

27
Janne Hauhtonen, Keskushyökkääjä AK

8
Tony Salmelainen, Oikea laitahyökkääjä AK


2. kenttä

48
Hannu Pikkarainen, Vasen puolustaja

14
Mikko Turunen, Oikea puolustaja

26
Janne Laakkonen, Vasen laitahyökkääjä

4
Kim Hirschovits, Keskushyökkääjä

19
Turo Järvinen, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä

42
Mikko Kurvinen, Vasen puolustaja

46
Timo Seppänen, Oikea puolustaja

32
Lennart Petrell, Vasen laitahyökkääjä

9
Peter White, Keskushyökkääjä

13
Toni Häppölä, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä

61
Patrik Lostedt, Vasen puolustaja

58
Ville Varakas, Oikea puolustaja

18
Juha Fagerstedt, Vasen laitahyökkääjä

24
Jermu Porthen, Keskushyökkääjä

39
Pasi Salonen, Oikea laitahyökkääjä

Ei ole Zion näköjään vieläkään mukana...
 

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
Zion ei siis vieläkään pelaa, harmi... Olisi ollut mielenkiintoista nähdä herra vihdoin tositoimissa. Askey maalilla, toivottavasti pelaa tasollaan... Muuten taitaa olla sama kokoonpano kuin Kärppä-matsissa.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
-BR- kirjoitti:
Askey maalilla, toivottavasti pelaa tasollaan...
Hifk selvästi haluaa lyödä sen viimeisenkin naulan Jokerien arkkuun. Tuolla veskarilla Tepsi vie, Lundellilla olisi ollut toisin päin.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
TPS tänään:

Juho Santanen, Maalivahti
Joni Puurula, Maalivahti AK

1. kenttä

Marko Kiprusoff, Vasen puolustaja AK
Greg Hawgood, Oikea puolustaja AK

Ville Vahalahti, Vasen laitahyökkääjä AK
Jari Kauppila, Keskushyökkääjä AK
Mika Alatalo, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä

Antti Hulkkonen, Vasen puolustaja
Simon Backman, Oikea puolustaja

Lauri Korpikoski, Vasen laitahyökkääjä
Joni Lius, Keskushyökkääjä
Kai Nurminen, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä

Kimmo Eronen, Vasen puolustaja
Vladimir Sicak, Oikea puolustaja

Andreas Jämtin, Vasen laitahyökkääjä
Jussi Makkonen, Keskushyökkääjä
Daniel Widing, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä

Markus Seikola, Vasen puolustaja
Tomi Sykkö, Oikea puolustaja

Arttu Virtanen, Vasen laitahyökkääjä
Tuukka Pulliainen, Keskushyökkääjä
Matti Aho, Oikea laitahyökkääjä

Sicak istutettu Erosen pakkipariksi. Saapa nähdä millaiseen vireeseen Sicak yltyy "kissa" Erosen vierellä. Widing on laitettu kolmosen laituriksi ja Aho neloseen. KalPaa vastaan Widing aloitti ylimääräisenä hyökkinä, mutta viimeisen erän pirteät esitykset, maali mukaan lukien takasi nyt paikan suoraan pelaavaan kokoonpanoon.
 

c'elysee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuossa kun katselin Tepsin kokoonpanoa tänään, niin ei voi kuin todeta, että voi tätä ilon ja onnen päivää! Ensimmäistä kertaa tällä kaudella meillä on täysi miehitys pöytäkirjassa.

Erityisen iloinen olen tuosta ruotsalaisesta voileivästä, jossa keskellä pelaa kuningas Makkonen. Erittäin maistuva smörbröd tämä Jämtin-Makkonen-Widing, jolta ainakin itse odotan kevättä kohti paljon tehoja.
 

Speedye

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, CR7, AO, Härski
champselyse kirjoitti:
Tuossa kun katselin Tepsin kokoonpanoa tänään, niin ei voi kuin todeta, että voi tätä ilon ja onnen päivää! Ensimmäistä kertaa tällä kaudella meillä on täysi miehitys pöytäkirjassa.

Erityisen iloinen olen tuosta ruotsalaisesta voileivästä, jossa keskellä pelaa kuningas Makkonen. Erittäin maistuva smörbröd tämä Jämtin-Makkonen-Widing, jolta ainakin itse odotan kevättä kohti paljon tehoja.

Olen aivan samaa mieltä kanssasi tästä Makkosen johtamasta kentästä. Siitä ei ainakaan luulisi puuttuvan yritystä. Widing ja Makkonen pelasivat Kalpaa vastaan pirteästi, toivoisin että he sytyttäisivät Jämtinin siihen maalivireeseen, mitä hän esitteli harjoitusotteluissa ennen kauden alkua. Jos TPS:llä olisi ns. huippupäivä olisi HIFK kaadettavissa. Jos taas ei niin.. No sanotaan, että Puurula olisi yhtä pihalla kuin lumiukko.

Ykkössentteriä odotellessa..

Niin ja vielä lisää.. Tuo Sicakin olo tuon kentän pakkiparissa on myös hyvä juttu. Erosesta taas en sano mitään.. toivottavasti hän onnistuu puolustuspelissä sillä Sicak varmasti pyrkii rohkeaan hyökkäyspeliin. Iloinen asia Sicakin tulossa on myös se, ettei Erosta tarvitse enää katsella ylivoimassa. Kipru - Hawgood ja Hulkkonen - Sicak alkaisivat olla jo suhthyvät pakit viivassa.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
bozik kirjoitti:
Hifk selvästi haluaa lyödä sen viimeisenkin naulan Jokerien arkkuun. Tuolla veskarilla Tepsi vie, Lundellilla olisi ollut toisin päin.

Askey maalilla ja nitrot on pakko ottaa mukaan. Joka kerta on "tästä voi tulla mitä vaan" -fiilis, kun jannu asettuu tolppien väliin.

Nythän kannattaisi Jokeri-kannattajien tulla miehissä kannattamaan IFKta. Silloin ei saa huudella niitä hata-huutoja, joten vaikkapa I love, I love, I love Ii-Äf-Koo, sopisi tunnelmaan paremmin. Ryhmä vaan Tepsin maalin taakse kainaloita tuulettamaan ja ugh-hittelemaan Tepsiläisille. Tänään IFK voi jeesata Jokereita.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Senior kirjoitti:
Askey maalilla ja nitrot on pakko ottaa mukaan. Joka kerta on "tästä voi tulla mitä vaan" -fiilis, kun jannu asettuu tolppien väliin.

Samat on tuntemukset TPS:n maalivahtia ajatellessa. Puurulan peli on äärimmäisen epävarmaa ja jotenkin tuntuu, että tänään se korostuu vain Nordiksen hornankattilassa. En lienee väärässä jos sanon, että Huikealle menee tänään yhdestä kolmeen helppoa. Santanen maaliin!
 

Annamaila

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
bozik kirjoitti:
Tuolla veskarilla Tepsi vie
Hihihi, totta tosiaan, TPS vie! Unen näit. TPS vie lähinnä kiekon HIFK-hyökkääjien lapaan. Jämtinistäkään tuskin on vastusta tänään, jos mies pelaa edelleen sairaana. Onkohan mahatauti joukkueessa jo laantunut? Erittäin hyvänä päivänä voitaisiin yltää ehkä maalin päähän HIFK:sta ja huonona päivänä HIFK on n. 7 maalin päässä TPS:stä. Veikataan siis joko 6-1 tai 3-2. Ensimmäinen todennäköisempi. Onneksi eilen oli se perjantai ja 13. päivä.

Täytyyhän sitä kuitenkin tänään lähteä Tsadiin tsekkaamaan Sicák ja moikkaamaan kavereita. DDR:ssäkään ei ole tullut tällä kaudella käytyä.
 

Speedye

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, CR7, AO, Härski
Onko muuten kenelläkään tietoa kuka on ottelun tuomari? Toivon, ettei Aleksi Rantala.. Japa Levonen on onneksi "viltissä" joten hänen tuomarointiaan ei tarvi katsella.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Speedye kirjoitti:
Onko muuten kenelläkään tietoa kuka on ottelun tuomari? Toivon, ettei Aleksi Rantala.. Japa Levonen on onneksi "viltissä" joten hänen tuomarointiaan ei tarvi katsella.


Tero Toivola ratkaisee ottelun tänä iltana...
 

Betoz

Jäsen
Jatkoajan ennakko kirjoitti:
Timo Seppänen, HIFK
Nuori pakki pelaa liigassa heti rohkeasti. Pelasi Kärppiä vastaan jo ylivoimassakin.
Pelasi muuten ylivoimaa Jokereitakin vastaan.

HIFK lähtee tähänkin otteluun altavastaajana. Tällä kaudella ei olla oltu ylimielisiä, ja se on toiminut hyvin. Lisäksi pakisto on paperilla heikko, eikä TPS ole ikinä helppo vastus HIFK:lle. Kun katsoo TPS:n kokoonpanoa, niin eihän tuo huono ole - eri asia onkin, miten ovat tällä kaudella pelanneet rosteriin nähden.

8.10. TPS - HIFK 2-3
20.10. HIFK - TPS 4-3 ja

Aikaisemmat ottelut ovat olleet tasaisia. Eli haastamaan lähdetään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös