HIFK-TPS 22.2.2004 klo 15

  • 98 633
  • 856

Muksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti kausi
Relataan nyt kuitenkin. Myönnän tehneeni virheen kun en osannut huomioda sitä loukatuksi tulemisen tuskaa jonka koit kun en ollut sinun näkemyksiisi erikseen perhtynyt ja sulkenut erikseen sinua kysymysasetelmasta pois.
Ajatusten lukuakin? Ei pöllömpi suoritus. Moiseen kykenevältä voisi silti mielestäni aivan kohtuudella odottaa vähän parempaa luetun ymmärtämistä.

Minun tympääntymiselläni ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että sinä oman tunnustuksesi mukaan et laiskuuttasi viitsinyt lukea ihmisten mielipiteitä, vaan sen sijaan pyysit heitä kaikkia toistamaan sen sinua varten. Vieläpä raskaasti painotetulla kysymyksellä, joka suorastaan provosoi vastaamaan. Moinen kysymys on muuten mielestäni aivan ookoo, hyvää keskustelua, mutta kun siihen kysymykseen on jo vastattu, ja ne vastaukset eivät anna mitään aihetta tuon suuntaiseen provokaatioon, ei kyseessä ole mikään muu kuin turha provokaatio. No, onko tämä nyt sitten niin vakavaa? Mikäpä olisi, mutta on tässä jutun juurta ainakin siemeneksi asti.

Sen lisäksi, että pyysit tai oikeammin kysymyksesi sävyn huomioiden vaadit kaikkia toistamaan kantansa, pyysit myös kaikkia niitä jotka ketjua lukevat, lukemaan nämä kymmenet jo ilmaistun mielipiteen toistot, jotta sinun itse ei tarvitsisi nähdä vaivaa.

Oletan, että et tietoisesti pidä itseäsi etuoikeutettuna, vaan katsot moisen olevan kaikkien muidenkin kirjoittajien oikeus. Tästä puolestaan seuraa se, että kaikki muutkin itsekkäät laiskurit tulevat ketjuihin pyytämään vuorotellen ihmisiä kertomaan mitä ovat sanoneet. Tai vaihtoehtoisesti olet omasta mielestäsi niin tärkeä, että kaikkien muiden on tanssittava sinun pillisi mukaan, ei siis vain minun vaikka asian yrität sellaiseksi väännelläkin.

Mitä seurauksia tällä on sitten koko keskustelulle? Suora seuraus tästä on se, että koko keskustelun merkitys vähenee nopeasti kohti nollaa. Ei ole mitään väliä sillä mitä ihmiset ovat mielipiteikseen ilmaisseet, vaan joukkueiden omilta fanipalstoilta tuttu silmät ummessa kohkaaminen siitä miten ne-ja-ne ovat sellaisia ja tällaisia saa vallan.

Se tapahtuu sinun viestisi kaltaisten, oletuksille ja ennakkoluuloille pohjautuvien kirjoitusten seuratessa toisiaan, ilman että kukaan enää ännännen jälkeen millään jaksaa harhaisia söhellyksiä oikoa. Ei todellisessa elämässä kukaan tule n:ää kertaa enempää omaa mielipidettään julkituomaan. Ja sitäpaitsi jos tulisi, olisi tämäkin ketju jo 7000 viestin mittainen 700 sijasta ja sinun tekosyysi "erityisesti tällaisessa ketjussa" saisi entistä enemmän pontta.

Kalteva taso ja oravanpyörä samassa pullossa.
 

Pazman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, NuPS.
Re: Turkuhalli täyteen videokameroita

Viestin lähetti Valkku
Sen enempää puuttumatta Muukkosen päätökseen Hulkkosesta, pitää Palloseuran ilmeisesti lisätä videokameroita Turkuhalliin, jotta saadaan varmasti nauhalle kaikki vastustajan koiruudet.

Saadaan Muukkoselle vähän lisää töitä, tosin pitää muistaa, että se on 10k €/valitus...

Sunnuntaisen ottelun perusteella te niistä videoinneista kärsisitte. Ja muutenkin, saisitteko yhtäkään nauhaa minnekään lähetettyä? Muistaakseni teillä on historiaa nauhojen kadottajina.

Ja sehän oli 10.000mk/valitus, eli noin 1.700€/valitus.
 

Markus78

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Suomi.
Viestin lähetti kausi
Erityisvinkki palloseuralle;

Asentakaa Hulkkoseen air-bagit.

Riittänee että laitetaan ne kyynärpäihin? No joo, aina sattuu kun täysillä yritetään. Seurauksien kanssa tai ilman. Pasille pikaista toipumista.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Viestin lähetti Muksu

Rauhoitu jo. Kuka tässä ketjun koko paisuttelee yhdestä viestistä suivaantuneena, en kysy koska pelkään että vastaat. Meidän on aivan turha tästä aiheesta vääntää enää sekunninsadasosaakaan. Kuten todettua, palataan keväällä pelien kommentoinnin yhteydessä astiastolle.
 

Markus78

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Suomi.
Re: Re: Re: Onnea IFK

Viestin lähetti Vanha Len
Luulen vielä, että aran ihannekiekko olisi samanlaista, millaista se olisi muidenkin valmentajien mielestä. Tästä hulkkoskeissistä on turha vetää aralle neitiprofiilia ylle.

Juuri näin.
 

Markus78

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Suomi.
Viestin lähetti Jääkarhu
Hulkkonen on tärkeä pelaaja liigalle. Yksi niitä harvoja, joka osaa taklata avojäällä. Eiköhän Hulkkonen jatka samalla tavalla.

Samaa mieltä, jos Hulk tyrmää Pärän puhtaalla taklauksella niin sitten tyrmää. Kunhan pitää kädet vaan kropassa kiinni.

Muistaako kukaan kuka oli se Ilves-pelaaja jota Hulkkonen ajoi Saipa-aikana niin että taju lähti?
 

Stounifani

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Markus78
Muistaako kukaan kuka oli se Ilves-pelaaja jota Hulkkonen ajoi Saipa-aikana niin että taju lähti?
Hulkkospommin kohteena oli Marko Luomala.

Tässä on nyt muutamaan kertaa kelailtu Hulkkosen sunnuntaista taklausta, enkä vielä ole nähnyt siinä mitään rangaistavan arvoista. Antti todella osaa avojäällä! No, ei auta itkeminen.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Viestin lähetti Turpeinen
Ja mitä tuohon ilta-sanomien "IFK Brändi" juttuun tulee. Se on täyttä paskaa. :D HIFK muka Suomen kiinnostavin seura? Ehkä Helsingin, jos senkään. Luuletteko, että kehäkolmosen ulkopuolella kiinnostaa, mitä Karalahti ja kump. ovat tehneet? Kun samaa juttua voi lukea esim. HPK:laisista, tai ihan vaan omista Turun Sanomista. Ette te oo Suomen Kiinnostavin Joukkue. Valitan. :) Fanit ovat Suomen ehkä mukavimpia, mutta joukkue on aika näkymätön muissa kuin Helsingin lehdissä.
Lopeta turpo se paskanjauhanta ilman perusteluista ja kerro sitten, että mikä se suomen kiinnostavin liiga-seura sitten on jos ei HIFK, TPS vai...? En minä väitä, että HIFK kiinnostaisi kaikkia, mutta mikään muukaan seura ei kiinnosta kaikkia. Jos HIFK on pääkaupunkiseudun kiinnostavin ja TPS Turun kiinnostavin, niin silloin HIFK on kokonaisuudessa kiinnostavampi, kun se pääkaupunki on isompi. Tämä sisältää tietenkin oletuksen, että muun suomen äänet menevät tasan (enkä muuten usko että ne edes tasan menevät). Olen IFK:n seura-ketjuissa huomannut, että aika monia muita kiinnostaa esim juuri mainitsemasi Karalahden tekemiset.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Lorimer
Uudessa Veikkaajassa Koivu valittaa että Vopat käveli ILMAN PAITAA TPS:n kopin ulkopuolella, harmi jos tosta ei ole videonauhaa, senhän voisi lähettää eteenpäin.

Entäs se episodi, kun turkulainen Jortikka istuu tv-haastattelussa (Jokerit-Blues -matsin jälkeen?) kertomassa Tukion varaluistimista. Jortsuhan antaa haastattelun ILMAN PAITAA, hyi saatana. Siitähän on paljonkin kuvamateriaalia olemassa, voiskohan lähettää jonkun pätkän Muukkoselle, jotta saatais ehkä tämä IFK:n pelaajakaupat torpedoiva koutsinkuvatus ns. toimitsijakieltoon...?

Joo, eiköhän kuopata jo tää aihe (IFK-TPS).
 

trumppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Turpeinen
Ja mitä tuohon ilta-sanomien "IFK Brändi" juttuun tulee. Se on täyttä paskaa. :D HIFK muka Suomen kiinnostavin seura? Ehkä Helsingin, jos senkään. Luuletteko, että kehäkolmosen ulkopuolella kiinnostaa, mitä Karalahti ja kump. ovat tehneet? Kun samaa juttua voi lukea esim. HPK:laisista, tai ihan vaan omista Turun Sanomista. Ette te oo Suomen Kiinnostavin Joukkue. Valitan. :)
Fanit ovat Suomen ehkä mukavimpia, mutta joukkue on aika näkymätön muissa kuin Helsingin lehdissä.

Tämähän piti oikein tsekata faktojen kera:

Mediasta viis. Iltapäivälehdet ainakin kirjoittavat täyttä paskaa. Mutta käväisepä Turpeinen vaikka katsomassa www.sm-liiga.fi:n sivuilta tilastot ja sieltä vierasottelujen katsojamäärät per joukkue. TPS ei olekaan ykkönen vaan arvaapa kuka ? Lätkäyleisö ainakin on valinnut oman vierasjoukkuesuosikkinsa. Eri asia tietysti on, jos Turpeinen vaan kirjoittelee mitä sylki suuhun tuo kotisoffaltaan...
 

foobar

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: Re: Lapsellisin ketju tähän asti, Playoff lähestyy

Viestin lähetti Markus78
Viisauden sanoja. Kaikki keinot ovat käytössä. Turussa on turha hurskastella. Te olisitte toimineet tasan samoin jos joku teiän äijä ois jonkun rikkeen / kovan puhtaan taklauksen (mistä teillä olis "oma" video) takia loukkaantunu.

TPS-HIFK 24.1.2004:
Jo ennen kahden minuutin täyttymistä nähtiinkin ensimmäinen kovempi taklaus, kun HIFK:n Hannu Pikkarainen niittasi näyttävästi avojäällä Matias Metsärannan. Kontakti osui Metsärantaa päähän ja häntä ei tilanteen jälkeen ottelussa nähty.
---
 

Hiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti trumppa
Tämähän piti oikein tsekata faktojen kera:

Mediasta viis. Iltapäivälehdet ainakin kirjoittavat täyttä paskaa. Mutta käväisepä Turpeinen vaikka katsomassa www.sm-liiga.fi:n sivuilta tilastot ja sieltä vierasottelujen katsojamäärät per joukkue. TPS ei olekaan ykkönen vaan arvaapa kuka ? Lätkäyleisö ainakin on valinnut oman vierasjoukkuesuosikkinsa. Eri asia tietysti on, jos Turpeinen vaan kirjoittelee mitä sylki suuhun tuo kotisoffaltaan...
Laskepa huviksesi täyttöprosentin mukaan suosituin vierasjoukkue. IFK vierailee monia muita useammin suurimmissa halleissa, mikä nostaa vieraskeskiarvoa. Voi olla että IFK on suosituin voi olla että ei ole. En jaksa laskea, mutta laskepa sinä ennen kuin jatkat henkseleidenpaukuttelua.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Simon: Juu ei. Nythän tässä vasta aiheeseen päästiinkin!
Katsoisin aivan noin visuaalisessa mielessä paaaljon mieluummin Vopatia ilman paitaa kuin hra Jortikkaa vastaavassa asussa. Jos jollakin on tästä videomateriaalia, laittakaa tulemaan - en takuulla lähetä sitä mihinkään eteenpäin.

Simmottis kummottis tämmöttis.
 

chamberlin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Hantta

Yhtään kirjoitustasi väheksymättä, en oikein ymmärrä, mikä oli syvin pointtisi? Jauhaa tyhjästä vai korjata oikeaksi faktanumeroni??

Kahdesta ensimmäisestä asiasta olit samaa mieltä kanssani ja tapaus Vopatissa mieltäsi painoi suhtautumiseni Vopatin kostoreissun oikeutukseen. Edelleenkin se oli mielestäni oikea ratkaisu, sillä kellään muulla ei näyttänyt tulevan mieleen kouluttaa Elorantaa, joten pelin vielä ollessa käynnissä Vopi hyppäsi kaukaloon ottaakseen ohjat käsiinsä. Näin se olisikin ollut ok, mutta aikomusta ei juuri pidemmälle sitten vietykään, mitä en voi ymmärtää. Eli sinulta nyt ei sitten kummempaa asiapohjaa tähän löytynytkään. Faktani mukaan kuitenkin jäähyminuutut Vopille olivat aivan oikeutetut.

Hulkkosen tapauksessa toivoisin, ettet ala syöttää ajatuksiasi, kuin ne olisivat minun sanomiani. Oma mielipiteeni kyllä lukee siinä ihan itse kirjoittamanani. Eli, jos et ymmärrä, niin kertauksena; Niitti oli komea ja nopeasti reaaliajassa nähtynä en siinä huomannut rikettä. Uskon kuitenkin, että ammattimiehet eivät kuseta Saarisen loukkaantumista ja jos heillä on vielä kuvanauhaakin osoittaa, minkä avulla voidaan osoittaa rikkeen tapahtuneen, ei minulla ole mitään syytä epäillä tilannetta, ei luulisi olevan sinullakaan?? Vai tekeekö aisasta epäilyttävän se, että valituksen tekijä ei ollutkaan oma suosikkijoukkueesi? Tässä tapauksessa voisit laskea hieman värillisiä lasejasi,eikö?

Ja mitä itkemistä se Aravirralta on, jos kerran jälleen pystytään osoittamaan selkeiden todisteiden valossa tilanne päinvastaiseksi, kuin miksi se alunperin tuomittiin? Kyllä minäkin oikeutta kaikin keinoin hakisin, jos tuntisin kohdanneeni vääryyttä, etkö sinäkin?

En vain voi ymmärtää sitä, että tappion katkeran kalkin sulatteleminen voi näin pahasti saada puoli turkua sekaisin. Toivon, että tällä kaudella vielä kohdattaisiin, jotta häviön koittaessa voisitte osoittaa pystyvänne kestämään tappion ilman 700 viestin mittaisia itkuja ja parkumisia.
 

Hantta

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pargas IF, Sport, Bajen, Maple Leafs
Viestin lähetti chamberlin
Yhtään kirjoitustasi väheksymättä, en oikein ymmärrä, mikä oli syvin pointtisi? Jauhaa tyhjästä vai korjata oikeaksi faktanumeroni??

Myönnetään, en oikein enää itsekään ymmärrä mikä oli pointti siinä vaiheessa. Ketutus ilmeisesti vei yliotteen ja mikälie 28 sivua siinä vaiheessa luettua tekstiä takana saivat aikaiseksi n.s. turhan reaktion. Point taken.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Viestin lähetti chamberlin
Toivon, että tällä kaudella vielä kohdattaisiin, jotta häviön koittaessa voisitte osoittaa pystyvänne kestämään tappion ilman 700 viestin mittaisia itkuja ja parkumisia.

Kyllä tangoon tarvitaan aina ne kaksi osapuolta. Ei kai täällä edes moni ole tappiota kironnutkaan, mielestäni.

Tämä viestiketju on verrattavissa elokuvateatteriin...ai miksi...? No kun aina siellä jonkun puhelin vielä soi vaikka pitäis olla hiljaa.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Vielä kerran:

Ottelu oli hieno tunteita ravisteleva jääkiekko-draama. Tällaisia pelejä lisää, niin yleisömäärät kääntyvät nousuun. Toivottavasti sm-liigan herrat tajuavat tämän asian.
 

Alabama Song

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti chamberlin

En vain voi ymmärtää sitä, että tappion katkeran kalkin sulatteleminen voi näin pahasti saada puoli turkua sekaisin. Toivon, että tällä kaudella vielä kohdattaisiin, jotta häviön koittaessa voisitte osoittaa pystyvänne kestämään tappion ilman 700 viestin mittaisia itkuja ja parkumisia.


Mahtaako täällä kukaan lukea mitä todella kirjoitetaan tässä ketjussa?
Ainakin SM-liigan runkosarjan ottelu on herättänyt tunteita - pitkästä aikaa. Ja se on hyvä, että tapahtuu, vaikka tavat olivat vähän ikäviä. Mutta eiköhän meidän kaikkien aika olisi nyt jo alkaa kerätä "voimia" tuleviin koitoksiin. Ja jättää ko. runkosarjaottelu ja sen tapahtumat historiaan. Ei tässä matsissa mitään suurempia vääryksiä tapahtunut puolin eikä tosin. Vaikka paljon hampaankoloihin jääkin sekä IFK:lle että TPS:ille. Tavataan Playoffseissa! Tunnetta on jo valmiina.

Tuskin kovin moni turkulainen on itkenyt ko. ottelun tulosta ja häviötä. Sehän oli vaan yksi runkosarjan ottelu.
 
Viimeksi muokattu:

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Hyvä kirjoitus Veikkaajassa Harri Piriseltä asian tiimoilta.Eiköhän todellakin lopeteta nämä siistimistalkoot ja aletaan flaidaamaan lehtereilläkin.Juttelin The Pasin kanssa eilen muutaman sanan,ja mietimme mikä helvetin mekkala tästä olisikaan syntynyt jos taklaaja olisi ollut....joku muu?

Eimulmuut.Tulinjo.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Kulille 2 ottelua kakkua

Jep jep, ystävät ja kylänmiehet.

Muukkonen on tänään jakanut 2 matsia penalttia Mikko Elorannalle plus jo eilen yhden matsin Antti Hulkkoselle. Hulkkonen pelaa siis torstaina ja Kuli lauantaina.

Tämä tästä ja pulinat pois.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Viestin lähetti Le Banner
Hyvä kirjoitus Veikkaajassa Harri Piriseltä asian tiimoilta.Eiköhän todellakin lopeteta nämä siistimistalkoot ja aletaan flaidaamaan lehtereilläkin.Juttelin The Pasin kanssa eilen muutaman sanan,ja mietimme mikä helvetin mekkala tästä olisikaan syntynyt jos taklaaja olisi ollut....joku muu?

Eimulmuut.Tulinjo.

Eikö tämä ole ihan tarpeeksi suuri älämölö jo? En ole koskaan noteeranut näitä salaliittoteorioita...enkä tee nytkään poikkeusta. Jossitelkoot muut.
 

Gilmore

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Teon seurauksella on siis 80% osuus itse tuomiosta? Tästä kun tuli "pelkät" 2 ottelua (vrt. Soosi v Tuomo) kun Söde ei onneksi loukkaantunut sen pahemmin.
Hyvä että hommaan saatiin päätös, ehkä alkaa tämäkin ketju pikku hiljaa kuihtumaan, vai alkaako?
 

Markus78

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Suomi.
Re: Re: Re: Lapsellisin ketju tähän asti, Playoff lähestyy

Viestin lähetti foobar
TPS-HIFK 24.1.2004:
Jo ennen kahden minuutin täyttymistä nähtiinkin ensimmäinen kovempi taklaus, kun HIFK:n Hannu Pikkarainen niittasi näyttävästi avojäällä Matias Metsärannan. Kontakti osui Metsärantaa päähän ja häntä ei tilanteen jälkeen ottelussa nähty.
---

Oliko kyynärpää?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös