Hifk-tappara 7.2.2002

  • 29 150
  • 338

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Re: Re: Lisäksi positiivista...

Viestin lähetti redcougar


DNA:n mukaan Kuhta flunssassa ja Rajalalla päänsärkyä..

Päänsärkykin vielä. Eiköhän siihen kuitenkin ole suht hyvät lääkkeet keksitty jos haluaa siitä eroon. Tiedä sitten onko siitä kyse Poro Rajalan kohdalla.
 

Hakkuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Montreal Canadiens, Tottenham
Tappara on vielä sarjakärkenä, mutta eipä se paljon paina vaa'assa tänään. Jos peli ei kulje, niin valitettavasti se ei kulje... HIFK vie kärppämäiseen tapaan. Tappara tekee yhden maalin, HIFK ehkä 3. Tai sitten vielä tyhjiin sen neljännen. Ja punaiset liput liehuu... :(
 

Tähtirinnat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Nj Devils
Sitä ollaan sitten pudotuspeliviivan oikealla puolelle, tosin pelin ememmän pelattuna, kuin muilla. Huomenna vielä Blues voittaa ilveksen ja Jyp häviää saipalle, niin voi olumpiatauolle mennä hyvillä mielin kävi Tepsipelissä sitten miten vaan. IFK näyttää ottavan kaiken hyödyn tuosta typerästä jatkoaikasäännöstä. Näyttää siltä, että yksi piste tyydyttää pelaajia kärkijoukkueita vastaa, niinkuin Kuhta sanoikin Jokeripelin jälkeen.

Hieman harmittaa tuo jatkoaikamaalin, joka ilmeisesti tuli Kanttorin karkeasta virheestä, mutta täytyy pisteeseenkin olla kärkijoukkuetta vastaan tyytyväinen.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Männistöä vastaan siinä pelattiin, on se kääpiö pelottava jätkä. Ei kahvan kahvaa uskaltanut viheltää pois ja IFK:n fanikatsomo aloittikin ansaitut kääpiö ja kahvakiekko huudot.
 

kamraterna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja kohtuullisen huvittava oli vopatille vihelletty kakkonenkin. Kukaan ei nostanut kättä, peliä jatkettiin. Sitten puhallettiin pilliin ja katsottiin maassa kieriskelevää tapparaa ja minuutin ihmettelyn jälkeen löydettiin Vopat jäähyllä.. Säälittävää touhua!

Tosin taisi Tapparakin näistä piipareista kärsiä samalla lailla.. tuo vaan jostain syystä jäi päälimmäisenä mieleen ;)
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kiitos vaan nykysäännöt. Tappiolla nousee ainakin hetkeksi paikkaan auringossa. Myös Robert Kantor saa kiittää nykysäännöistä onneaan, sillä muuten mies varmaan roikkuisi nyt HIFK:n kopissa köydenjatkeena. Jatkoajalla tuollainen moka, juma! Mielestäni ei voi edes sanoa, että (kukas se nyt olikaan) riisti kiekon, kuten Urheiluruutu äsken, vaan Kanttori lahjoitti kiekon. Harmi. HIFK:lla oli juuri ollut pari loistavaa maalipaikkaa (oisit Salminen syöttänyt Zetalle!) ja muutenkin sellainen tuntu, että jatkoaikavoitto olisi vihdoin voinut tulla.

Odotin matsilta etukäteen aika paljon, ehkä jotain 3-2 tulosta suuntaan tai toiseen tiukan väännön jälkeen, mutta varsinkin kaksi ensimmäistä erää oli lähinnä tylsää keskialueen nyhjäystä, josta tourjuntaluvutkin kertovat. Zidlicky teki perusmaalin suoraan aloituksesta ja piakkoin Meluzin tasoitti ylivoimalla. Harmi, kiekko oli vain millien päässä paitsiosta...

Kolmas erä oli enemmän Tapparan hallintaa, mutta HIFK:lläkin oli loistavia paikkoja ratkaista ottelu. Maalittomuudestaan huolimatta selvästi paras erä. Draper oli oudon epävarma ja oli to-del-la lähellä pudottaa Salmisen köykäisen laukaksen verkon perille. Pari muutakin kertaa kiekko pomppi lupaavasti maalia päin, mutta HIFK:llä ei tunnu koskaan olevan tuollaisissa tilanteissa onnea. Tapparalla oli vakuuttava rynnistys loppuhetikillä ja vaikka HIFK:llakin oli pari loistopaikkaa viime minuutilla, olin aika helpottunut loppusummerin soidessa, että pisteputki taas jatkui.

Jatkoajalla: *@#!¤ Kantor!!!

Taas tuli jämä pisteitä ja oliko tämä jo kymmenes pistematsi putkeen? Tosin ei niitä pointseja tarvitse hirveästi tullakaan, jos Jyp jatkaa samaa tahtia. No, kiusaa joku Ilveskin siellä vielä...
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Järkyttävä kiekonmenetys Kanttorilta!!
Tapparan kahvakiekko toimii
 

pXi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, EPS
Alkaa jo hieman vituttamaan nämä ja-tappiot vaikka niistä pisteitä jaetaan.Monesko tämäkin oli?En usko,että HIFK:n pelaajilla keskittyminen näissä jatkoaikapeleissä on läheskään aina kestänyt loppuun asti,ollaan oltu tyytyväisiä jo saavutettuun "armopisteeseen",ja vastustaja rankaisee.Mielestäni tällaista näkyi ainakin taannoisessa Kärpät-pelissä Helsingissä.No,näin mennään,enkä näillä puheilla halua viedä mitään pois Tapparan voitosta.Parempi voitti tänäänkin.
Hallilta on lisäksi lähetetty kiitos Tapparan kannattajille rummun jättämisestä kotiin.

Janne Ojasella Sport FM:n mukaan aivotärähdys,oliko millainen tilanne?
 

mikaw

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihan hyvä tulos HIFK:klta. Sinänsä harmi se jatkoajalla tullut maali, mutta ei voi mitään. Siihen on jo tottunut. Tappara ainakin loppuakohti huomattavasti vaarallisempi ja oikeastaan Riksmanille kiitos pisteestä.

Hirschovits voisi tsempata enemmän niiden paikkojensa kanssa. Tänään ainakin pari mokausta aika hyvästä paikasta. Tosin eipä siellä niitä onnistumisia muutenkaan ollut, joten ei kai yhtä miestä voi syyttää. Kimistä vaan näkee, että taitoa ja asennetta on, mutta onnistumisia sitten vähemmän. Toivottavasti sopimus on hoidettu tai hoidetaan.

Draper ei kyllä ollut mitenkään maaginen, joten jos niitä tilanteita olisi HIFK:lla ollut enemmän niin ehkä sen toisen maalin olisi voinut puristaa. Muutaman kerran hapuili kiekkoa, mutta ei tarpeeksi.

Tappara kannattajiakin oli paikalla mikä oli ihan hyvä. Jaksoivat ainakin ajoittain kannustaa. Tosin en tiedä kuuluuko kaikki A6:n, mutta ainakin välillä kuului. Miinusta niille faneille, jotka istuivat A6:ssa. Vaikuttivat aika hiljaisilta ja juhlimista lähinnä maalien aikana. No ei siinä mitään, mutta järjetön kuittailu toisen maalin jälkeen oli säälittävää. Lisäksi eivät uskaltaneet mitään kommentoida kun siinä sitten toiset (ja hiljainen mikaw myös) kyselivät asioita. Vaikkuttivat menevän paniikkiin kun kritiikkiin jotain vastattiinkin. Pitäisikö sitten olla hiljaa itsekseen? Ei kannattaisi kuittailla jos ei halua vastata seuraamuuksista. Sekään ei ole kiellettyä, että on "rauhallinen katsoja", mutta turha sitten alkaa ilkkumaan kun voitto tulee.

Se vähän harmittaa kun tuli huudettua Ojaselle. Luulin, että filmaa, mutta kun menikin pois niin ilmeisesti loukkantui. Mitäs siinä oikein tapahtui?

Puistola sitten oli "hieman" toisenlainen. Kauhea itku ja vaikerrus => Vopat jäähylle. Puistola kuitenkin jatkoi peliä normaalisti. Ei ymmärrä...
 

kamraterna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti pXi

Janne Ojasella Sport FM:n mukaan aivotärähdys,oliko millainen tilanne?



Kantori sitä torppasi laitaan. Ei ainakaan näyttänyt mitenkään väärältä, eikä kukaan mitään kohissut.. paitsi sen jälkeen kun Ojanen jäikin jäähän. Ehkä kiekko-yö valaisee.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Viestin lähetti kamraterna
Ja kohtuullisen huvittava oli vopatille vihelletty kakkonenkin. Kukaan ei nostanut kättä, peliä jatkettiin. Sitten puhallettiin pilliin ja katsottiin maassa kieriskelevää tapparaa ja minuutin ihmettelyn jälkeen löydettiin Vopat jäähyllä.. Säälittävää touhua!

Tosin taisi Tapparakin näistä piipareista kärsiä samalla lailla.. tuo vaan jostain syystä jäi päälimmäisenä mieleen ;)

Minä en näe tuossa mitään huvittavaa. Jos kumpikaan päätuomareista ei näe tilannetta, peli tietysti jatkuu. Peli vihelletään poikki kun huomataan, että joku on loukkaantunut. Päätuomari käy kysymässä linjatuomareilta, näkikö näistä jompikumpi tilanteen. Ainakin toinen oli nähnyt ja kertoo tästä päätuomarille, joka laittaa syyllisen jäähylle. Mitä ihmeellistä tuossa on? Noinhan pitääkin toimia.

Edit.: Ja kiitos paljon Kantorille. Me johdettaisiin sarjaa ilman tuollaista tunarointia :( .
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
brief eyewitness report:

Kolme erää tasaista vääntöä, Tapparalla vaarallinen painostushetki 3. erän lopussa. Sitten Kantor päätti laittaa valkoisen parran päälle ja tarjoilla jouluaterian Tapparalle.

Vopatin saama jäähy oli täysin naurettava. Pieni kontakti Puistolan kanssa, Puistola seisoo ihmeissään hetken ja putoaa lopulta jäähän kuin märkä rätti. Ihmekös tuo, jos Vopatilta käämit palaa, kun Pekka ja Pätkä on pillipiipareina. Saatanan tunarit.

Kertoilevat, että Ojanen olisi saanut aivotärähdyksen. Kantorin osuma hiljensi aika perusteellisesti Tapparan "fanikatsomon". Maalien jälkeen sentään pientä juhlintaa.

Tasainen matsi, paskat dumarit, Ojasen poistuminen kaukalosta ja Kantor perkele. Siinäpä päällimmäiset.

PS. Eikä se Tapparan kahvakiekkomaine ole aivan tuulesta temmattu.
 

Tähtirinnat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Nj Devils
Kiinnostaisi tietää miten Moger pelasi. Kaksi jäähyä kriittisiin paikkoihin, josta toisesta Tappara teki maalin. Tuntuu aika turhalta pelaajalta.
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
111001 HIFK - JYP 3-4 ja.
221101 HIFK - Kärpät 3-4 ja.
141201 HPK - HIFK 3-2 ja.
010202 Jokerit - HIFK 3-2 ja.
070202 HIFK - Tappara 1-2 ja.

301001 JYP - HIFK 1-1
271201 Jokerit - HIFK 2-2
030102 Ilves - HIFK 4-4
170102 HIFK - JYP 1-1
220102 HIFK - Jokerit 2-2
040202 HIFK - Blues 2-2

Joten hiuksenhieno johto (5-6) IFK:n tasapeleillä verrattaessa IFK:n jatkoaikahäviöihin. Kyllä olen tämän ja-pisteen kannalla :D

Pelistä:
- Juusolla hyvä peli, piti ajoittain yksin IFK:ta pystyssä.
- Maalipaikkoja vähintään kymmenen, yksi maali joka ei kuitenkaan ollut "itsestään selvä"
- Salminen väläytteli välillä todella osuvasti tilannenopeuttaan
- Männistö halusi varastaa jälleen show:n HIFK:n kotimatsissa (vrt. Blues- matsi)
- Edukseen esiintyivät myöskin mielestäni Zidlicky, Seppo, Paappanen, Mäkiaho, Kortelainen ja Eskelinen.
- Kuuluttaja Micke Stenberg jo toistamiseen samalla viikolla: "Erotuomari, pliis..." ;)
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Taas hyvä piste..

Ihmeellinen tämä uusi sääntö. Tappio tuli taas, mutta ei harmita, kun piste tuli. Omituista, mutta totta.

Taitaa tulla olympiatauko ifk:n kannalta juuri oikeaan aikaan. Paras vire pelistä on tällä erää ohi. Ifk teki uskomattoman määrän harhasyöttöjä. Ylivoimapeli oli todella surkeaa ja purkukiekkojen kanssa oli koko ajan vaikeuksia. Taistelutahto oli hyvä ja sillä se piste saatiin onneksi pelastettua. Tapparakaan ei saanut ifk:n puolustusta kokonaan hajalle kuin pari kertaa. Ifk:n puolustuspelissä säilyi kurinalaisuus loppuun asti, vaikka hyökkäyspeli hajosikin täysin satunnaiseksi kolmannessa erässä.

Riksman pelasti lopussa muutaman pahan tilanteen. 1. maali meni vähän helpon näköisesti. Kantorin munaus jatkoajalla oman maalin edessä ei jättänyt Juusolle paljoakaan mahdollisuuksia. Z raatoi taas varmaan ainakin 30 min ottelusta. Teki ainoan maalinkin suoraan Sepon voittamasta aloituksesta. Lehtonen sekoili alussa. Ei paras päivä. Levokari-Eskelinen ok. Hirschovitsillä oli taas pari hyvää paikkaa, mutta maalinteko tuntuu Kimille vaikealta. Salmisella pari hyvää vetoa. Moger sai taas sen yhden paikkansa, jossa ei aivan onnistunut. Otti sen sijaan pari turhaa jäähyä. Kortelainen (sorry Janos) ja Moger niin näkymättömiä, että välillä tuntui että kävivätkö edes kentällä. Hyviä taklauksia oli aika paljon. Ojanen sai aivotärähdyksen (sport fm mukaan) tilanteessa, jota en nähnyt kunnolla. Kiekko oli toisaalla. Toivottavasti ei käynyt pahemmin. Tilanteesta ei tullut jäähyä.

Ylivoimapeli kärsi taas siitä, kun aloitukset hävitään, niin ei ole kiekon ylöstuojaa kummassakaan kentällisessä (Kuhta ja Cipruss pois). Tästä ei nyt enempää, mutta heikkoa yv-peli oli. Saldona 0/3 ja 1/44 viimeiset 9:n peliä. No onpahan jotain mitä harjoitella tauon aikana.
 
Viimeksi muokattu:

pXi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, EPS
Viestin lähetti Tähtirinnat
Kiinnostaisi tietää miten Moger pelasi. Kaksi jäähyä kriittisiin paikkoihin, josta toisesta Tappara teki maalin. Tuntuu aika turhalta pelaajalta.
Mogerin jäähyjä minäkin kirosin ja taitaa tulla Apelta sanomista,ainakin pitäisi tulla.Ensimmäinen jäähy tuli omalla ylivoimalla vastustajan päädyssä (radiosta kuultuna "todella typerä jäähy") ja toisesta Tappara teki tasoituksen.Tsot tsot.
Moger on ollut toistaiseksi pettymys,josko mies syttyisi pudotuspeleissä...
 

Kuvernööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kaaaahvakiakko!

Ennen tätä iltaa olin vaan kuullut huhupuheita, tänään sain (jouduin) todeta sen itse näkemällä aivan hirveän esityksen Tapparalta. Ei viedä yhtään kunniaa pois Tapparan voitosta, pisteet ne ehdottomasti ansaitsi, mutta tyylipisteitä ei todellakaan. Mikä saa joukkueen raiskaamaan tätä hienoa lajia tällä tavalla?

Tapparan faneja käy todella sääliksi, voin kuvitella millaista tuskaa on katsoa oman joukkueen pelaavan viimesen päälle rumaa kiekkoa. Valitettavasti sillä tyylillä vaan pärjää tämän päivän liigassa, kun siitä ei kerran tuomareiden toimesta rangaista. Tämän päivän pelissä Kruus-Männistö ei viheltänyt ainuttakaan jäähyä Tapparalle kahvaustilanteista, sen sijaan IFK:n taklauspeli kitkettiin "kiitettävän" tehokkaasti. Tähän suuntaanko lajia halutaan viedä? Olen pitkään ihmetellyt miten Tampereen kokosesta paikasta ei löydy kuin 4-5 tuhatta katsojaa liigajohtajan kotipeleihin. Nyt ihmettelen lähinnä sitä, miten niinkin moni viitsii mennä katsomaan tollasta peliä ja vielä maksaa siitä. Sääliksi käy myös Tapparan pelaajia. Hemmetin hyvät ja taitavat pelaajat pärjäisi varmasti ihan muullakin tyylillä tässä liigassa.

Toivottavasti Jukka Rautakorpi ei koskaan siirry valmentamaan juniorijoukkuetta. Rautakorpi onnistuisi takuuvarmasti pilaamaan todella monta junioria ja suomalaisen jääkiekon kehitystä valmentamalla juniorijoukkuetta. Pysykööt vaan liigavalmentajana, valmiita pelimiehiä hänkään ei järkyttävällä tyylillään voi pilata, ainoastaan käskeä tekemään nähtyjä asioita.

Todella särkee sydäntä nähdä tuollaista peliä pelaava joukkue sarjan kärjessä. Voittakoon vaikka TPS tai Jokerit kultaa, aivan sama, kunhan ei vaan jääkiekon irvikuva Tappara!
 
G

Guest

joo hyvä peli tasasta vääntöä,molemmilla jengeillä oli mestoja,maalivahdit pelas tosi hyvin.
tilanne josta ojanen loukkaantu oli ihan harmittoman näköinen,ihmettelin että kaveri loukkaantu.
vähän kyllä harmittaa,koska voitton olis ollut mahikset,vaikka tappara pari viimeistä minuuttia pyörittikin peliä.
riksman,vopat,zidlicky,seppo mielestäni ifk:n parhaimmistoa,kyllä tää sakki menee play offseihin.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Jooh paskaa peliä, paskat tuomarit, kaks kertaa kahvattiin kiekko reppuun. Hyvä että tuomarit antaa meillä näitä pisteitä kuitenkin joskus, muutenhan me ei niitä saataisi. Toisin kuin sitten jääkiekkojoukkueet...
 

martin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Itse olen kanssa pitkän aikaa ihmetellyt että eikö faneja ala ihan todella häiritsemään tuo jatkuva roikkuminen. Tiedän kyllä että rakkaus on sokeaa, joten kai se sopii faneuteenkin.

Itse kyllä muistan sen ajan kun Kärpät pelasi Dufvan alaisuudessa. Sitä tyyliä ei jaksanut katsoa vaikka kuinka oli oma joukkue. Sijoitus ei todellakaan paljon parantanut fiilistä.
 

calvin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maailman myrkyllisin jääkiekkojoukkue
Lindgrenin näkemys

oli että Vopat ajeli kyynärpäällä törkeästi niskaan. Totesi myös että tällaisia miehiä ei SM-liigassa tarvittaisi... Ojasen tilannetta Lindgren ei nähnyt. Tämä siis 957:n selostuksen perusteella.

Tapparalle erittäin tärkeä voitto, jokohan nyt taas alkaisi kulkea. Kantorille tästä suuri kiitos, mitähän miehen päässä oikein mahtoi tilanteessa liikkua? Lauantaina Lukko, toivottavasti tulee normaalit saunailtalukemat.
 

kamraterna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Lindgrenin näkemys

Viestin lähetti calvin
oli että Vopat ajeli kyynärpäällä törkeästi niskaan. Totesi myös että tällaisia miehiä ei SM-liigassa tarvittaisi... Ojasen tilannetta Lindgren ei nähnyt. Tämä siis 957:n selostuksen perusteella.


:D

Tilanteessa, jossa V ja tapparan mies nuhjaavat pystypainí asennossa, onnistuu Vopat ajelemaan törkeästi kynerpäällä niskaan? Pentille lasit ja Vopatille 6+3 vuoden soppari ;)
 

HÄI

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Peliä en nähnyt. Oli pahat aavistukset ennen peliä joten 1 piste oli loppujen lopuksi helpotus. Ei harmittanut vaikka avasin teksti-tv:n ja näin Kahvaran voittaneen jatkoajalla. Urheiluruudun perusteella maalit nähneenä: Zidlickyltä hyvä veto joka olisi mielestäni pitänyt ehkä Draperin torjua. Kahvaran eka maali meni myös helposti. Toki poikittaisliike on aina mokelle vaikea. Riksman kuitenkin taisi ainakin torjunnoista päätellen pelastaa sen pisteen kolmannessa erässä. Kantor päätti sitten lahjoittaa Kahvaralle sen ylimääräisen pisteen tunaroimalla jatkoajalla. Mielestäni Robert on välillä hieman ylimielien kiekon kanssa. Yrittää matkia Marekia. Kuitenkin haluan nähdä miehen ens kaudella petopaidassa, sillä kyllä mies kuitenkin on hyvä pakki. Tauko tulee HIFK:lle hyvään saumaan. Nyt pitäis lauantaina Dirlanda:sta nipistää vähintään se yks pinna.

BTW: HIFK:n fanimatkoista. Pystyykö näille fanimatkoille ilmoittautumaan muutenkin kuin vain kotimatsien yhteydessä? Ajattelin lähteä lauantaina fanimatkalle turkuun jos vielä on tilaa. Jos ei ole, menen omalla autolla. Tämä vain valitettavasti meinaisi sitä että joutuisin olemaan kuivin suin koko illan :( . Epäilen kuitenkin että Lauantain fanimatka on myyty loppuun :(
 

Punalippu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Pentin pojat (kukkuu-osasto)
Niinpä, en kutsuisi Tapparan peliä jääkiekoksi, lähinnä se on jääkiekon irvikuva. Sääli että hienon lajin annetaan muuttua tälläiseksi sirkukseksi, mitä itse en ainakaan kovin kauaa jaksa enää katsella. Ei siinä mitään, ei se kaffaran vika ole, joukkue tottakai käyttää hyödykseen sallitun linjan ja on hienosti rakennettu juuri tätä kahva/estämiskiekkoa silmälläpitäen. En sitten tiedä nauttivatko edes Tapparan kaikki kannattajat tästä tyylisuunnasta? Noh jos tämä nykysuuntaus jatkuu, liiga menettää ainakin minusta maksavan katsojan, ei saatana jaksa moista pelleilyä enää kauaa katsoa. Sitten tämä loistava urheilullinen jatkoaikasääntö, milloinkahan Urpo keksii vielä rankkarikisan kaupan päälle...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös