HIFK-SaiPa ma 27.3.2006

  • 38 054
  • 299

bull

Jäsen
Kaaleppi kirjoitti:
Voi perkele, kyllä on ruotsalaisilla munkit. No, nyt kun tilanne on mikä on, niin huomiseksi pitäisi nyt keskittyä hifkin telomiseen. Mitään menetettävää ei ole ja kalavelat voidaan maksaa korkojen kera.

Tässä toivelistaani:
1. Karalahti
2. Salmelainen
3. Lostedt

Nämä jätkät kylmäksi. Lostedt ei nouse korkeammalle kun se on niin turha, mutta sen pahoinpitelyn haluaisin nähdä. Kudroc vaan irti ja muutkin.

Ja ikää on? PELLE!

Jotain pelistäkin, Olis Schnaappi voinut enemmänkin saada, tosin pelaajilla oli valmiiksi kokoeroa kiitettävästi... Vihkon tilanetta en nähnyt kuin taululta, pidetään huoli omasta mailasta!
 

Sonic Empire

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Feikkiheikit
Birkku kirjoitti:
Huikea lauma. Ensi telotaan kaksi pelaajaa sairaslomalle ja lopuksi se kauan uhottu Vihkon ulostaminen. Sehän tapahtui ihan brandin tyylisesti (: Kimi neiti heitti pikku jurkat nahistuaan ensin PAHAN Joonaksen kanssa. Huikeaa!

Ja sitten tämä sotasankari Patric. Mitä tuosta sanoisi. Edelleen aika säälittävä poika.

Aijaijaii, voi voi voi. Joonas "mä en osaa ottaa vastausta kuin poikkarilla" Vihko aivan aiheesta suihkuun. Schnabel taklasi kovaa, mutta puhtaasti SaiPalaista. Ei voi mitään, kun kaveri kääntää selkää ja kyykistyy. Mutta, mitä uutta. Birkku itkee ja Kaaleppi huutelee, että kylmäksi vaan.
 

Cameron

Jäsen
Sammy kirjoitti:
En ota kantaa olisiko snaapelin pitänyt saada enemmän mutta tässä tuli taas esille tämä liigamme surullinen "seurauksesta isompi jäähy"-ilmiö. Paakkarinen loukkaantui tilanteessa mutta luisteli nopeasti pois kentältä(todennäköisesti sattui saatanasti), tuomari antoi kakkosen. Sitten kun taklaus osuu päähän(eikä edes kovin pahasti aina), pelaaja jää maahan kieriskelemään, tuomari heittää suihkuun. Eihän dumarin homma helppoa ole, mutta jotain tarttis muuttaa tuossa käytännössä.

-S

Hemmetin hyvä pointti. Tämä sama ilmiö, eli maassa kieriskely johtaa ulosajoon, ryntääminen kivuissaan suoraan koppiin pikukakkoseen ie. seuraus määrittää tuomittavuuden, ei teko, on jurppinut allekirjoittanua jo pari vuotta Ja lisäksi tätä "sääliefektiä" käytetään surutta hyväksi! Toivoisin jalkapallokentiltä ns. "filmi-keltaisen" soveltamista. Esim. tuskissaan makaavan pelaajan ihmeparantumien täytyisi palkita henk. koht käytös 2tai 10 minuutilla tms. jotta kalastelut jäisivät pois.

Muuten, eikös se ole niin ettei "brändin" jätkät filmaa vaan ne maalaiset?
Scnabille 2+10 ja Vihkolle 2+2 olisi ehkä tekojen mukaan ollut jotain oikean suuntaista. Helppo huudella kovalevyltä kelaillessa...
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Isaksson kirjoitti:
Schnabelin taklaus oli kutakuinkin puhdas. Mies kumartuu ja kääntää selkänsä juuri ennen laitaa.

Sama. Lisäksi Schnabel kohdisti oikeaoppisesti taklauksensa kiekolliseen pelaajaan samalla kun Vihko jostain syystä päätti taas lyödä kiekotonta. Ilmeisesti hissi ei ihan mene yläkertaan?
 

Battle Ankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, IPPPK, Ässät
Sonic Empire kirjoitti:
Schnabel taklasi kovaa, mutta puhtaasti SaiPalaista. Ei voi mitään, kun kaveri kääntää selkää ja kyykistyy.

Niinhän se AINA menee...eikö?
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tyhmä, tyhmempi, Vihko!

Pakko ihan kysyä Lappeenrannan Itkijä-Birkolta että oliko se niin että pelejä ei jäähyaitiosta voiteta?
Vihko ihan selvästi maksoi takaisin niitä lukemattomia läpiajojen tuhrimisia joita hän Hifkissä esitti. Kiitos Joonas! Ja oli se onni että sait sen pelirangaistuksen ja pääsit luikkimaan pakoon.
Paljonko pitää Saipalle antaa eteen että onnistuisivat edes yhden pelin tässä sarjassa voittamaan?
 

Jindebyne

Jäsen
Kaaleppi kirjoitti:
Voi perkele, kyllä on ruotsalaisilla munkit. No, nyt kun tilanne on mikä on, niin huomiseksi pitäisi nyt keskittyä hifkin telomiseen. Mitään menetettävää ei ole ja kalavelat voidaan maksaa korkojen kera.

Tässä toivelistaani:
1. Karalahti
2. Salmelainen
3. Lostedt

Nämä jätkät kylmäksi. Lostedt ei nouse korkeammalle kun se on niin turha, mutta sen pahoinpitelyn haluaisin nähdä. Kudroc vaan irti ja muutkin.


Se, että HIFK:lta löytyy parempi puolustaja ja parempi hyökkääjä kun yksikään teidän joukkueesta ei varmaankaan kuitenkaan oikeuta laittamaan Vihkoa jäälle kouluttamaan heitä, muutenhan siellä olisi Vihkolla hakusessa puoli HIFK:n jengiä?

Veikkaampa, että jos huomenna jotain tapahtuu niin pääosissa heiluu aina niin sympaattinen Lostedt, joka näyttää latopanoille miten homma hoidetaan jos siellä nyt joku Saipalainen innostuu viimeisenä duunipäivänään vähän innostumaan.
 

Arttu#29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Kiitos HIFK!

Oli kyllä jännittävä peli! Jännitystä riitti 60minuuttia, osittain SaiPan taistelun ja osittan HIFKn hölmöilyn. Ei olisi pitänyt päästää SaiPaa noin lähelle. Lundell pelasi suhtkoht hyvän pelin, harmi vain että pakit eivät saaneet siivottua reboundit riittävän hyvin 2 kertaa.

Tämä oli sitä Play-Off hokia! Molemmat pelasivat kovaa ja välillä sääntöjen rajamailla. Harmi että temmellyksessä sitten loukkaantui pelaajia. Schnabelin taklaus oli sellainen jota Kudroc harrastaa koko ajan, minkäs sille voi kun on kokoa. Kudrocin ja Schnabelin kohtalo on aina se 2min tai jotain muuta taklauksen jälkeen, elämä on.

Lappeenrannassa sitten vielä kovempaa. On kiva huomata että SaiPalta alkaa menemään hermot, hyvä hyvä.
GO IFK!
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Kyllä alkaa vituttaa pikkuhiljaa kuin sitä kuuluisaa oravaa. Maalin tappioita maalin tappion perään. Ehkei ottaisi näin pahasti kupoliin jos sitä lunta tupaan olisi tullut maalien muodossa ihan kunnolla, mutta ei. Maalilla pataan ilta toisensa jälkeen ja eka matsi hävittiin vasta jatkoerässä. Varmaan siihen voi ifk:lainenkin yhtyä, että mahdollisuudet sitä oli SaiPa:llakin, mutta vittuako tässä enää itkemään. Hävittiin ja kohta tästä ottelusarjasta ei muista erkkikään muuta kuin sen, että IFK meni 4-0 välieriin. Toki onhan tässä vielä yksi ottelu jäljellä, mutta kyllä se taisi selkäranka murtua nyt Helsingin Jäähallin jäällä, kiitos siitä erityisesti Joonas Vihkon 5 minuuttisen. Puheet noutamisesta, opettamisesta sun muusta kiihtyvät varmaan ihan uusiin sfääreihin, mutta hurry up, ehkä yksi matsi enää jäljellä, eikä se kauhean hyvin ole mennyt tähänkään mennessä.

Olisi kiva kuulla mikä mahtaisi olla Sheddenin vastaus tuohon Patrick Lodstedin esiintymiseen jäällä, jos syytä siihen joku rohkenee häneltä kysyä. Itse ihmettelen suuresti. Kai siinä joku noutotoimenpide oli taas käynnissä, mutta katkesi kuin kanan lento noloon jäähyyn. On se vaan hengennostattaja, mutta kai IFK:lla on varaa pitää tuollaista kaveria palkkalistoillaan. Miettiiköhän se koskaan matkatessaan hallilta kotiin, että olisipa joskus kiva tehdä vaikka pari maaliakin, ratkaista ottelu, olla sankari, mutta kai hän itse tietää roolinsa ja sen, että voittavassa jengissä, kenties suomenmestaruudenkin voittavassa jengissä tässä pelataan.
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kymmen komeeta kommenttia

1. Olipa mielenkiintoinen ottelu. SaiPa pelasi kaksi hienoa erää, ja piti kovalla taistelulla ja sääntöjen rajamailla toimivalla pelillä HIFK:ta pihdeissään.
2. Levonen oli unohtanut pillin taskuun. Tänään sai käyttää mailaa surutta koko ottelun ajan lähes kaikkeen. Ja sitä käytettiin. Sai myös roikkua ja vääntää. Tämä suosi kahden erän verran SaiPaa joka sai surutta ottaa Salmelaista miten vaan. Hyvin pysyi ykkösen peli jäässä, kun ei ollut milliäkään tilaa ja joku roikkui aina paidassa, käsissä tai mailassa.
3. Levoselta kolme mielenkiintoista jäähyä, jotka varmasti puhuttaa. Eka oli tuo (oliko se) Parkkostapaus. Tuli 2 minuuttia laitataklauksesta, kun Parkkonen loukkaantui (kylki, olkapää ?). SaiPalaiset olisivat varmasti halunneet siitä 5 min + OR, ja punaisten lasien läpi katsottuna puuttui tilanteesta täysin taklattavan vastuu. Hidastuksista näkee kuinka SaiPan mies kyyristyy ja kääntää selkää, vaikka selvästi näkee punapaidan lähestyvän. Keep your head up. Jos olisi pitänyt, ei olisi tullut jäähyä, eikä loukkaantumista. Aina sattuu ja tapahtuu.
4. Jäähy kaksi joka varmasti puhuttaa on Vihkon 5 + 20. Itse olisin ehkä antanut 2+2+10, mutta Levonen halusi varmasti säästää Vihkon hengen ja heitti miehen ulos. On varmaa, että Patella olisi ollut töitä jos Vihko olisi jäänyt kentälle. Toisaalta sai Mäkelä 5 min samanlaisesta Tappara ottelussa.
5. Kolmas mielenkiintoinen jäähy oli Paten 2 minuuttia väkivaltaisuudesta, ottelun lopussa. Shedden päätti heittää vapaalle ja antaa nuorukaisten vähän harjoitella 4-1 tilanteessa. Levonen pelkäsi, että Pate lähtee jonkun kanssa hippasiin, ja heitti miehen ensi tilassa ulos, kun löytyi pienikin syy. Vastaavia pääpuserrustilanteita SaiPalaiset harrastivat läpi ottelun, mutta niistä ei vihelletty.
6. 4-1 tilanteessa meinasi käydä kylmät, kun punapaidat päätti leikkiä ja pelleillä, ajatuksena oli varmasti vähän nöyryyttää SaiPa, mutta hommas meinasi karata käsistä kuin tuo surullisen kuuluisa mopo.
7. Jannelta tuhottiin hieno peli loppuleikeillä.
8. Viitaluoma alkoi hyytyä. Ei ollut enään meno niin hieno kun ekassa matsissa. Silti ihan kelvollinen peli.
9. Mitä miehiä noi SaiPa.laiset valmentajat oikein ovat. Selin ei tullut perinteen mukaisesti petoklubille ennen ottelua, ja Mälkiä ei uskalla tulla lehdistötilaisuuteen.
10. Selin syytteli Salmelaista sukeltamisesta. Törkeä väite. Ihme, ettei mies ollut koko ajan turvallaan. Herää kysymys miten paljon kultakypäräistä miestä saa kampittaa, vetää alas, koukuta ja pitää kiinni. Levonen visslas vain 2 jäähyä näistä, olisi voinut viheltää 4-5 lisää. Selin totesi, että SaiPa ei lähde tuollaiseen peliin. Pitäisikö HIFK alkaa samaa peliä Viitaluomalle. Siitä vasta syntyisi hälinää ja itkua.

Hauska juttu tänään, oli tietysti se, että petoklubissa tarjoiltiin ruokana "Karjalan paistia"...:o)

Ja tuo maamme laulu oli aivan perseestä. Kansallislaulu ei ole mikään euroviisu.
 

Gleb

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Isaksson kirjoitti:
Tällä kertaa jäähyt annettiin teoista eikä seurauksista. Schnabelin taklaus oli kutakuinkin puhdas. Mies kumartuu ja kääntää selkänsä juuri ennen laitaa. Vihkon poikittainen takaraivoon tai korvan alle takaapäin oli sen sijaan täysin selvä. Saipa kärsi luonnollisesti kovasta rangaistuksesta, Vihko sen sijaan säästi henkensä.

Periaatteessa olen kyllä juuri tällaisen linjan kannalla, mutta kun kerran SM-liigassa on koko kauden annettu rangaistuksia seurauksen mukaan, niin miksi muuttaa kesken kaiken linjaa. Ja kyllähän tuo Schnabelin tilannekkin selvä jäähy oli, jos pelaaja on irti laidasta taklatessa niin se virhe, kääntää taklattava sitten selän tai ei. Taklattavan vastuu on tietysti toinen juttu, joten en minä tuosta mitään pelikieltoja Schnabelille vaadi. Jos kuitenkin Paakkarinen olisi jäänyt jäälle makaamaan, uskon että isompi rangasitus olisi tullut.
 

Gusse

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Birkku kirjoitti:
Huikea lauma. Ensi telotaan kaksi pelaajaa sairaslomalle ja lopuksi se kauan uhottu Vihkon ulostaminen. Sehän tapahtui ihan brandin tyylisesti (: Kimi neiti heitti pikku jurkat nahistuaan ensin PAHAN Joonaksen kanssa. Huikeaa!

Ja sitten tämä sotasankari Patric. Mitä tuosta sanoisi. Edelleen aika säälittävä poika.
Itse näen, että SaiPa yritti vastata HIFK:n fyysiseen peliin, mutta pipi tuli. Voi voi. Snabinkaan taklaus ei mikään kaikkein voimakkain ollut, sattui kaveri vaan olemaan pahassa asennossa irti laidasta.
Ei se musta se Vihkon tilannekaan mikään kovin järkyttävä ollut. Liian kova tuomio kyllä, mutta mulle kelpaa, kun voitto tuli sen ansiosta. Onhan se tosin totta, että Vihko itse selvisi siitä Saarisen-tapauksesta ilman mitään... nyt tuli minuutteja senkin edestä. Ämmäilyksi menee koko touhu.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Laitettiin kyllä oikeat pelaajat pois HIFK:sta. Vihko hölmöilee 5+20 min ja Viitaluoma tuhrii avainhetkellä unelma-maalipaikat. Hienoa Pentti, teit oikeita pelaajavalintoja aikanaan.
 

zoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsingfors
Jees, tulihan se voitto sieltä.

Eka erä oli kyllä aika huonoa pelailua. Ensimmäisessä maalissa Tikkanen pääsi punnertamaan maalille IFK:n merkkausvirheen jälkeen. Hieno maali. Erän alku oli IFK:n, loppu SaiPan. Tokassa erässä ei nähty vieläkään mitään ihmeellistä kiekkoa. IFK vei mielestäni erää. Peli ratkesi sitten tähän Joonas Vihkon 5+20, jonka aikana IFK teki 2 häkkiä. IFK:n ylivoima toimi tässä, mutta muuten oli aika tukkoista. Lopussa SaiPa kaunesteli lukemia, koska IFK:lla taisi olla ajatukset jo seuraavassa pelissä.

-Lundell pelasi kelpo pelin
-Zion on ihan hyvä?
-Ykköskenttä sai ainakin parit pisteet, mutta Hauhtonen varsinkin jäässä. Salmelainen oli pirteä, mutta voisi opetella pysymään pystyssä...

Jooh. Huomenna taas mennään ja SaiPa lähtee todennäköisesti lomille!
 

Linja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomarit (poislukien entiset liigapelurit!)
Olipahan ottelu. Saipa pelasi 2 erää ihan ok. Sitten ote katosi tyhmän päähänkohdistuneen taklauksen jälkeen. Siihenpä se mitä pelistä jäi mieleen paitsi HIFK meinasi ryssiä koko pelin laittamalla sekopää Lostedin kentälle ja Levonen teki jotain mitä ei kukaan muu kuin entinen liiga-pelaaja voi tehdä ilman sanktioita. SÄÄNTÖVIRHEEN! Sääntövirheestä lähtee normaalilta tuomarilta peli pois, mutta ei tietenkää entiseltä pelaajalta jolla on oikeus "tulkita" peliä. Jos pelaaja loukkaantuu laitataklauksen seurauksena voi tuomari tuomita harkintansa mukaan ainoastaan 5+prkl tai OR (Sääntö 520 b). Sääntövirhe oli paha että toivottavasti Herra Levonen ei enään tänä keväänä osallistu näihin karkeloihin. Alla sääntökohta.

RIKKEET PELAAJIA KOHTAAN
520 - LAITATAKLAUS

b) Pelaajalle, joka vahingoittaa vastustajaa laitataklauksen seurauksena, tuomitaan erotuomarin
harkinnan mukaan:
- Iso rangaistus + automaattinen pelirangaistus käytöksestä (5’ + PRK)
tai
- Ottelurangaistus (OR)
 

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, MMA, Kärpät
Voisko sanoa mistä Vihko on oppinut nämä sikailut? No, ei ehkä kuitenkaan :). Totta, turhaa panettelua...
 

odb

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Detroit Red Wings
Oliko sitten Paakkarinen vai mikä, saa syyttää vaan itseään selän kääntämisestä kentälle vaikka saletisti näki mitä on tulossa. Koska asiallisia raportteja on varmasti pelistä tulossa, tyydyn toteamaan vain mitä olisin itse laittanut Paten tekemään ottelun viimeisissä vaihdoissa. Eli, koko vaihto (vaihdot) pelkästään Kudrocin iholla, pään aukomista ja snadia sikailua siihen asti kun alkuasukkalta palaa hihat ja hanskat putoaa jäähän. Tämän jälkeen tietysti normaali käsittely eli turpaan huolella. Ja loppuun toki kiitokset Joonakselle, meinas mennä viidenteen peliin mutta kyllähän sä tiesit miten homma pitää hoitaa..:)
 

isopahapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mälkiältä myös hieno kommentti Vihkon tempauksiin!Eihän mies edes kuollut kentälle,ei kahta"vahinkoa"voi IFK:n piikkiin laittaa!Ja nää norpanpoikaset saimaalta,jotka toivoo telomisia,ottakaa tussit pois nenästä ennen nukkumaan menoa!
 

Mammutti

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Blackhawks,Cam Neely, Timo Peltomaa
Sananen täältäkin..
Onnittelut Hifk:lle hyvin käytetyistä tilanteista.. hyvä SaiPa, hyvä peli, ei vaan taaskaan riittänyt.. maalintekijöitä huutaa..
Schnabelille ehkä 2+10 laitataklauksesta ei olisi ollut väärin.. toisaalta iso mies, kova vauhti ja kääntyvä kohde.. näitä sattuu.. Paakkarisen poissaolo kuitenkin SaiPalle iso menetys, kuten Malmivaarankin..
Vihkon aivan uskomattoman typerä poikkari päähän hyvässä vauhdissa täysin pelin ulkopuolisessa tilanteessa, ei väärin antaa 5min.. loukkaantui tai ei.. maila päähän-tilanteista voi aina antaa surutta isoja minuutteja.. kun vain joka tuomari antaisi..

Huomenna uusi kova vääntö.. SaiPalla yksi yö aikaa oppia kuinka voittaa johtoasemassa kovia pelejä.. ja toipua tästä tämän päivän pelistä.. Viitaluoma oli jo aivan puhki viimeisten vaihtojen aikana, vaikka maalin tekikin..

Karalahti on vaan hyvä, vaikka kuinka joku väittää että on puolitehoinen.. hyvää peliä maalilla, pari pommia, muutama kova veto siniseltä ylivoimassa, hienosti ajoitettu keskialueen taklaus johti Salmelaisen maaliin.. on se vaan hyvä..
SaiPasta esiin Viitaluoma, Kudroc ihan jo isojen minuuttien takia, Grönholmilta hyvää peliä omassa päässä.. Vänttinen tekee kovasti töitä, vaikka pääosin pyöriikin kulmissa.. Kolehmaisesta kasvaa vielä kova rouhija, pidetään kiinni ja kovaa, ettei karkaa vuoden-kahden päästä muualle.. onnistujia paljon, vaikka terävyys maalinteossa puuttuukin.. noudatettiin taktiikkaa, vain yksi Vihko oli liikaa ja voitto meni..

Hyvää kiekkoa, hyvää viihdettä.. harmi vaan että näyttää pahasti siltä, että loppuu lyhyeen..
 

Gusse

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Individual kirjoitti:
On se vaan hengennostattaja, mutta kai IFK:lla on varaa pitää tuollaista kaveria palkkalistoillaan. Miettiiköhän se koskaan matkatessaan hallilta kotiin, että olisipa joskus kiva tehdä vaikka pari maaliakin, ratkaista ottelu, olla sankari, mutta kai hän itse tietää roolinsa ja sen, että voittavassa jengissä, kenties suomenmestaruudenkin voittavassa jengissä tässä pelataan.
Musta vähän tuntuu, ettei Pate mitään kovin järkyttävää shekkiä HIFK:lta revi vuosittain. Aivan oikein, Pate on meille faneille todellinen hengennostattaja, "Patrik Lostedt!"-huudot alkavat samantien raikumaan hallissa, kun mies pääsee kentälle. Kiekollisestihan hän on umpisurkea, sitä ei voi kiistää.
 

JoeyKocur#26

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Hki Punx
Individual kirjoitti:
Miettiiköhän se koskaan matkatessaan hallilta kotiin, että olisipa joskus kiva tehdä vaikka pari maaliakin, ratkaista ottelu, olla sankari, mutta kai hän itse tietää roolinsa ja sen, että voittavassa jengissä, kenties suomenmestaruudenkin voittavassa jengissä tässä pelataan.
Varmasti miettii, niin kuin jokainen jääkiekkoilija. Mutta Patella on nyt joukkueessa se jokin muu kuin maalintekijän rooli. Ja pelaa joukkueelle ja valmentajilleen ja faneilleen joka sekuntti.
 

Neverlasting

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Washington Capitals
Sonic Empire kirjoitti:
Schnabel taklasi kovaa, mutta puhtaasti SaiPalaista. Ei voi mitään, kun kaveri kääntää selkää ja kyykistyy.
No tietenkin se meni noin, ainahan se menee! Sehän oli Ifk.n pelaaja joka tämän ratkaisun teki ja se ei silloin voi siis olla muuta kuin SaiPan pelaajan vika!
Jos olisit katsonut Canalin hidastuksia, olisit nähnyt Scnhabelin käsien olevan "hieman hakoteilla". Toivottavasti saadaan clippiä nettiin tästä.

Noniin. En kommentoi asiaa enempää ainakaan ennen kun/jos clippi saadaan tänne.
 

vallu#24

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Sonic Empire kirjoitti:
Aijaijaii, voi voi voi. Joonas "mä en osaa ottaa vastausta kuin poikkarilla" Vihko aivan aiheesta suihkuun. Schnabel taklasi kovaa, mutta puhtaasti SaiPalaista. Ei voi mitään, kun kaveri kääntää selkää ja kyykistyy.
Paakkarinen metrin irti laidasta, niin ei kai se laitataklaus silloin ole? Ei ilmeisesti ainakaan HIFK kannattajan mielestä, kun teille on eri säännöt. Ilmiselvä laitataklaus->Vastustaja loukkaantuu->sääntöjen mukaan rikkeen tehnyt pelaaja ulos? Ja mitä siitä vaikka Paakkarinen ei jäänyt jäälle makaamaan? Pitäisikö esittää kuollutta? Ei kai isoa rangaistusta pidä antaa vain jos jää jäälle makaamaan? Levosen virhe ettei pistänyt Schnaapelia suihkun puolelle.
 

wizmerlin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kaaleppi kirjoitti:
Voi perkele, kyllä on ruotsalaisilla munkit. No, nyt kun tilanne on mikä on, niin huomiseksi pitäisi nyt keskittyä hifkin telomiseen. Mitään menetettävää ei ole ja kalavelat voidaan maksaa korkojen kera.

Tässä toivelistaani:
1. Karalahti
2. Salmelainen
3. Lostedt

Nämä jätkät kylmäksi. Lostedt ei nouse korkeammalle kun se on niin turha, mutta sen pahoinpitelyn haluaisin nähdä. Kudroc vaan irti ja muutkin.

Toivottavasti ymmärrät mitä seurauksia kommenteillasi saattaa olla. Toivon myös, että tämän keskustelupalstan moderaattorit ottavat sen huomioon pohtiessaan sitä, voiko heidän ylläpitämällään keskustelupalstalla julkisesti yllyttää ihmisiä pahoinpitelemään toisia. Häpeäisit.
 
Laitetaas pari kommenttia:

- Japa ei ollut niin hyvä, kuin jotkut antavat ymmärtää: Jonkun mielestä hyvä, ettei vihellä paljoa, mutta kun on tilanteita, jotka pitäisi viheltää, niin se on huono. Yksi jäähy täysin nimen perusteella ja toisesta iso rangaistus nimen perusteella. Lostedtin tilanne ottelun viimeisillä minuuteilla; kukaan muu ei olisi saanut siitä jäähyä. Vihko sai PR:n sen takia, että oli tehnyt aiemmin samoin ja koska tuli verta. Propsit siitä, että ei antanut Schnabelille PR:ää/OR:ää tästä tilanteesta, jossa Paakkarinen (?) loukkaantui. Suuri osa olisi antanut tilanteesta enemmän, koska jätkä lähes konttasi vaihtoon, mistä taas propsit Paakkariselle, ettei mennyt jäähyn kalasteluksi.

- Selin on ihan idiootti: Olkoon tämä tätä mind-gamea, mutta siinä vaiheessa on aika turha mussuttaa PR:stä ja syyttää Hirsoa filmaamisesta, jos kaverilta tulee verta päästä. Itsestäänkö sitä tuli? Salmelainen filmaa, Hirso filmaa, meidän jätkät ei ikinä filmaa. Ihme ettei Malmivaaran tilannekin ollut tähdätty Olli ranteeseen. Tämä menee samaan kastiin tämän Bäckströmin salamurhan kanssa.

- Vihko on kyllä varsinainen idiootti. 3 peliä, 2 kertaa pään korkeudella poikittaisella mailalla naapuria päähän. Jos tuo nilviäinen luistelee ensi kaudella HIFK:n paidassa, minä myyn kausikorttini samantien. Kurinpitäjällä on varmasti vaikea tilanne edessä. Tilanteesta ei tarvitsisi antaa lisäsanktiota, mutta laiskana miehenä Muukkonen antaa varmaankin pelin lisää. Jos ei anna, tulee huomenna aivan varmasti lisää töitä, kun Lostedt noutaa Jonen.

- Järvinen oli tänään kyllä aivan peukalo keskellä kämmentä.

- Lostedt näytti tänään(sen minuutin aikana), että ei ole niin huono, kuin väitetään. Ei jäänyt yhtään jälkeen kädellisistä kumppaneistaan Jermu Porthen sekä Juha Fagerstedt. Ehdottomasti jatkosopimusta väsäämään. Kun kehitetään vähän luistelua, niin parin kauden päästä nelosen pelaaja. Nyt 13. hyökkääjänä erinomainen joukkueen herättäjä!

- Ulkomaalaiset eivät erotu enää paskempana, kuin muut. Parsons tänään huonoin ulkkari.

- Pikkarainen.. voivoi. Onneksi lähtee NHL:ään ja onneksi isoveli meni mieluummin Bluesiin, kuin meille.

- Vänttinen/Pihlström meille ensi kaudeksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös