HIFK-Saipa 11.2.2003 klo 18.30

  • 15 147
  • 174

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aika moni on ottanut esille ottelun tärkeyden. Voisi kysyä: onko meillä enää edessä matseja, jota eivät olisi tärkeitä tai jotka olisivat etukäteen helppoja? Aika hiljaista.

Veitsi kurkulla mennään. Nyt alkaa nitromatsit.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Senior
Veitsi kurkulla mennään. Nyt alkaa nitromatsit.

Tämän kunniaksi väliaikamusiikkia erätauolla esittää uusi bändi Nitrotytöt; Aira Samulin, Sinikka Sokka, Annikki Tähti. Ja johan lähti!

Sharpe: Pikku vinkki: Käy lukemassa HIFK-osion Alpo Suhonen -threadia, missä varsinainen keskustelu Alposta käydään. Huomaat, että...krhm...mainitsemasi Alpon piirteet on kyllä jyrkästi huomioitu omienkin keskuudessa.

vlad: Sinä sen sanoit! Jos HIFKissä on huomenna kaksikymmentä Ilkka Pikkaraista, on, jos ei voitto, niin ainakin pelin dominointi varma. Ja siitähän me tykkäämme katsomossa. Ja luulen, että sitä meille nyt ovelasti tarjoillaankin. Olen aikaa sitten ennustanut, että kun kevät etenee ja playoffviiva pakenee -tosin väärään suuntaan- saamme leipää ja sirkushuveja, kuten viime keväänäkin. Alphonse pistää Vopat-show´n pystyyn ja me hihkumme: "vaikka kausi meni vituiksi, kahta emme vaihda, Alpoa ja Penttiä!" Ja syksyllä sitten jälleen kerran neppailu palaa ja me tuijotelemme epäuskoisina HIFKin kausikorttia muistellen legendaarista Sleepy Sleepersin mopokaupoista kertovaa biisiä: "Paskan möivät".

edit: fiilailua
 
Viimeksi muokattu:

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Helppo 7-2 voitto IFK:lle! Tästä ottelusta alkaa tappiottomien matsien putki, joka kestää huhtikuulle asti. Maalit: IFK Vihko 5, Hirso 2. Saipan maalit tekevät Ahma-Aki ja Aigarsnaattori.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Sen verran tuosta Vopatin tilanteesta. Enpä usko, että kannata mitään Bombicia jahdata vaikka hänestä tanssipartnerin saisikin. En tarkoita sitä, että Vopat tuota taistoa häviäisi, mutta iskua joutuisi kuitenkin ottamaan vastaan. Vopatin tilanne on sellainen, että tässä vaiheessa ei ylimääräisiä iskuja päähän, kiitos. Ne meidänisäonvahvempi-kilpailut voi jättää myöhemmälle ajankohdalle. Bombicin kyllä voisi minun mielestäni haastaa Nikke, joka pyyhkisi jäätä tällä tyypillä...

Kempes: Mitä sä olet ottanut?? Pistäpä samaa kamaa tulemaan sähköpostilla kiitosh....
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti punaiset_lasit
Sen verran tuosta Vopatin tilanteesta. Enpä usko, että kannata mitään Bombicia jahdata vaikka hänestä tanssipartnerin saisikin. En tarkoita sitä, että Vopat tuota taistoa häviäisi, mutta iskua joutuisi kuitenkin ottamaan vastaan. Vopatin tilanne on sellainen, että tässä vaiheessa ei ylimääräisiä iskuja päähän, kiitos. Ne meidänisäonvahvempi-kilpailut voi jättää myöhemmälle ajankohdalle. Bombicin kyllä voisi minun mielestäni haastaa Nikke, joka pyyhkisi jäätä tällä tyypillä...

Eikä varsinkaan Bombicia kannata suuremmin jahdata koska ensimmäinen kohde olisi silloin Helsinki-Vantaan lentokenttä, eikä Nordeskjöldinkadun jäähalli. Bombichan ei pelaa enää Saipassa.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Viestin lähetti punaiset_lasit
Bombicin kyllä voisi minun mielestäni haastaa Nikke, joka pyyhkisi jäätä tällä tyypillä...

Mitä Sinä olet ottanut kun et ole tietoinen siitä, että SaiPan ainoa todellinen pelote on jo vaihtanut maisemaa? Grappaako kenties.

Pistäkääpä Nikelle lippu kouraan Tsekinmaalle, sieltä hän löytää Bombic'in!

Vopatin suhteen olet oikeassa. Yksikin päähän osunut isku voi olla kohtalokas, joten ei kiitos niille iskuille. (Vaikka SaiPassa tosin ei taida olla pelaajaa joka ylettäisi lyömään Vopatia kupoliin - jollei sitten Aigarsnaattori. Ei, en unohtanut TR'ä tai muitakaan SaiPan hujoppeja).

vlad#16.
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Punaiset_lasit:
Bombic ei pelaa enää Saipassa.
En ole ottanut yhtään mitään, en koskaan ole ottanut, en ole... No tänään on maanantai ja uusi iloinen työviikko alkanut... ja odottelen postilaatikosta laskua, jolla voi lunastaa pleijarikortin.

No, IFK:n otettava pakkovoitto. Tältä viikolta on saatava 5 pistettä, jotta voimme hengittää vapaammin. Mielestäni IFK on parempi joukkue kuin Saipa, TPS ja Tappara, joten 5 pistettä on otettavissa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Vetoan aikaeroon ja univelkaan sekä täysikuuhun. Juu eihän Bombic tosiaan enää Saipassa pelaa. Antakee armoa! Olen vain yksi Zombiesta, joka ei muiden joukkueiden asioita juurikaan seuraile. Voisinpa editoida nolon virheeni pois, mutta jätän sen muistuttamaan itseäni siitä, että öisin kannattaa nukkua enemmän kuin 4 tuntia ennen kuin tulee tänne elvistelemään...


Olen niiin nöyrä.


Edit: Mutta mistä nyt Nikelle tasavertainen taistelupari???

Edit2: Vlad kyllä tämä johtuu enemmänkin Grapan puutteesta...
 
Viimeksi muokattu:

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Ihmettelen kyllä kovasti näitä isäntäjoukkueen kannattajien haasto- ja hanskausjuttuja. Faktahan nimittäin on, että HIFK-haastajat on vähissä siinä vaiheessa, kun Hulkkos Antti alkaa periä tullimaksua SaiPan siniviivalla. Ja löytyyhän meiltä jäljelle jääneitä nyrkkisankareita vastustamaan vielä Teemu "Fullforce Forward" Riihijärvi.

Elikkäs, kuinkas on... voitto meille vai treille?

Selvää pässinlihaahan tämä, 2-3 SaiPa. Kalle Kerman tekee kaikki SaiPan maalit ja Kaarnan Ilkka heiluttaa "I told you so!" plakaattia katsomossa.
 

Machulda

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Elämän ja kuoleman kamppailu !

Tämä peli on SaiPalle tärkeä kuten tietysti KAIKKI loput runkosarjan pelit.
SaiPalla ei ole varaa tappioon kuten ei hifkilläkään joten tiukka tulee olemaan..tai sitten Etelä-Karjalaiset puristavat mailaa rystyset valkoisina ja turpaan tulee oikein kunnolla, koska se juttu on selvä et nää hesalaiset laukoo tosi hanakasti.
Maalivahtipelin pitää onnistua erittäin hyvin, puolustuksen pitää pysyä kasassa unohtamatta tietenkään hyökkäämistä.

Tämä peli kertoo pitkälti sen et tuleeko SaiPa olemaan vahvoilla taistelussa play-off paikasta vai jääkö SaiPa TAAS rannalle ruikuttamaan.


Piste ois ihan JEES ja voitto taas ihan fantastista..tappiosta ei tässä vaiheessa edes puhuta. =)
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
Arvelinkin, että joku narahtaa tohon Bombic juttuun vaikka siellä lukee että "vopatti ei löydä pompikkia" :D

Skriko takaisin kehiin!
 

Pasi77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK.
Huonolta näyttää jos Marek ja Kuhta on pois, onneksi Pasi pelaa. Ilmestyykö Pena jo tämän ottelun jälkeen vaihtoaitoon?
 

Carlos

Jäsen
Otteluraportti

1. erä

Molemmat joukkueet lähtevät liikkeelle varovaisen laiskasti tauon jälkeen, Hifk:n esityksissä näkyy selvästi maajoukkue-edustus = Kibe ja Z sairastuvalla.

Tuskaisen kuolettavan tylsän väännön jälkeen tauolle mennään lukemissa 0-1, Saipan maalin on tehnyt Cirppu. Maalivahtien torjunnat 5-4 HIFK:lle.

2.erä

Molemmat joukkueet lähtevät liikkeelle varovaisen laiskasti erätauon jälkeen, koittaen pitää oman pään puhtaana, ja luottaen nopeiden vastaiskujen tuomiin lisäosumiin.

Erätauolle mennään Saipan johtaessa edelleen 0-1, maalivahtien torjunnat 6-7 Saipalle.

3. erä

Molemmat joukkueet lähtevät liikkeelle varovaisen laiskasti välttäen jäähyjä, ottelun tärkeys näkyy esityksissä. Kiekko polttaa lavassa, syötöt eivät osu, eikä kiekko mene edes tyhjään maaliin. Ajassa 57.13 T. Riihijärvi taklaa Turo Järvistä sillä seurauksella että Turon kypärä heilahtaa hieman, ja Riihijärvi lähtee suihkuun. Hifk pelaa loput ottelusta kuin hurmiossa, mutta Saipan maalivahti estää maalinteon. Viimeisellä sekunnilla A. Uusikartano viimeistelee tyhjiin Saipan voittolukemat 0-2.


Lehdistötilaisuus

Saipan kommentit: Me lähdettiin jäädyttämään kaverin peliä ihan alusta asti, matsin tärkeys näkyi molempien otteissa ja saatiinkin hyvin keskialue kiinni. Tärkeä voitto meille. Riihijärven tuomiota en kommentoi, päättäköön jokainen itse mitä mieltä on.


Ape: Me tiedettiin että Saipa lähtee peliin tarkkaan pelaten ja keskialuetta sumputtaen, mutta ei siltikään päästy oikein peliin mukaan. Me pelattiin kyllä lupauksia antavasti ja pitää muistaa mistä ollaan tulossa. Se muistaen, matsi oli oikeastaan ihan jees, ja jos voitetaan 2 seuraavaa peliä, niin sitten ollaan taas melkein piste/peli -tahdissa. Me eletään nyt vaikeita aikoja, ja jokaisen pitää kattoa peiliin ja kaivaa se voitontahto sieltä itestään. Vihko oli ihan paska, kun ei saanu kiekkoa edes tyhjiin. Mun mummokin ois tehny siitä maalin vaikka on ollu jo mullan alla 37 vuotta.

Kyl tää tästä kun pelataan jatkossa vaan omaa peliä.
 

Vaicci#63

Jäsen
Jaaha..Jännä peli tulossa. Missään toisessa pelissä Saipan ottelun ketju ei kerää kahta sivua viestejä ennen ottelua. Pisteet pitää ottaa. Vaikka on minkälainen vastus, nyt on pakko voittaa.

Veikkaus: Saipa vie 3-2

Mafia saa unelma-alun peliin ja siirtyy 2-0 johtoon. Sitten alkaa Teme-show. Riihijärvi vie Nice-nikkeä kahville kolme kertaa, tekee kolme maalia, ja neljännellä kerralla taklaa ihanan törkeästi vielä Niccen Hifkin vaihtoaitioon.
SaiPa juhlii ottelua "riehakkaasti" ja kun bussi tulee takaisin lappeenrantaan, yksi on poissa joukosta: Aigars.
not...
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Jahas...

...Kuhta ja Zidlicky ovat huomenna pois, varmaan Vopatkin. Tällainen kokoonpano saadaan kasaan (arvaus):

Stathos (Laaksoharju)
1: Kantor-Söderholm; Pärssinen-Kauppila-Salminen
2: HPikkarainen-Lehtonen; IPikkarainen-Viitaluoma-Vihko
3: Saarinen-Hedberg; Järvinen-Hirschovits-Treille
4: Holma-Häppölä-Mrazek + Lamberg ja Laine

Aika paljon ratkaisevia pelaajia puuttuu. Ennen joulua meitä kannatelleesta ykkäskentästä ovat pois Z, Kurvinen, Kuhta ja Ruutu. Sen lisäksi varmasti ei pelaa Grunn ja mahdollisesti Vopat.
 

Hamraan

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ottawa Senators, Edmonton
Liput ostettu jo peliin, kaikki valmiina suureen urheilujuhlaan. Ja jumalauta sputnikit jos ei peli kulje, saatte kävellä kotiin tai ainakin Espooseen. Kyllä tätä peliä lähdetään kaiken järjen mukaan voittamaan, ei hyvä taistelu riitä enään. Ihan sama kuka ne maalit tekee, kunhan joku tekee.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Kokoonpanoveikkaus versio 2.0

Tuli tässä juuri mieleen, että Dave ei ole kertaakaan ollut maalilla Saipaa vastaan. Jos/kun Dave siellä nyt on, niin saap nähdä onko siinä avaimet voittoon. Ainakin itse toivon tätä. Koska minä niin paljon tykkään leikkiä kokoonpanoilla, teen sen uudestaan! Ilmeisesti porukkaa on poissa aika lailla, jotne tässä uudistettu versio:

Pärssinen*-Kauppila*-Vihko*
Järvinen-Viitaluoma-I Pikkarainen
Salminen-Hirschovits-Laine
Treille-Häppölä-Mrazek
Holma

Kantor*-H Pikkarainen*
Söderholm-Lehtonen
Saarinen-Hedberg
Lamberg

Stathos*
Laaksoharju

*=aloittava miehistö

Olin aluksi laittaa Mrazekin ylimääräiseksi hyökkääjäksi, mutta sitten ajattelin ettei meilläkään nyt niin tyhmiä olla..(eihän?)
 

Rok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat
Pitänee meikäläisenkin Mestiksen ollessa tauolla raahautua liigakiekkoilun äärelle "jo" toista kertaa tällä kaudella.

Toivottavasti nähdään vauhdikas peli. Molemmilla pitäisi ainakin olla sen verran panosta, että voittoa lähdetään hakemaan tosissaan.

Tasapeli voisi olla aika lähellä, mutta toivotaan, että siihen päädytään edes hyvän pelin jälkeen. Toivottavasti Machulda saa vaihteeksi jotakin aikaan - taitokiekkoahan sitä katsomaan tullaan.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Varmasti tulossa yksi suuremmista trillereistä mitä on tämän kauden aikana nähty.Kummatkin joukkueet suorastaan janoavat pisteitä ja on vain ajan kysymys,koska pääsemme nauttimaan rennosta ja taidoiltaan ylivertaisesta pelistä.
Katsomossa todellista huumaa,aaltoliikkeet seuraavat toistaan ja lehdistö ylistää tätä peliä yhdeksi kirkkaimmista helmistä mitä tulee tauon jälkeen.Kukaan ei loukkaannu eikä myöskään valmentajat asetu arvostelemaan toistensa motiiveja keskenpelin, saatika sitten hokinaitissa.Toivottavasti kahvataan ja estetään samoilla linjoilla kun suomi-ruotsi ottelussa.
Ps.mä olen todella loppu
cool,cool,cool.
 

Kolnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tosiaan, vaikka se on jo moneen kertaan sanottu, niin sanotaan nyt vielä kerran, eli tuskin on odotettavissa mitään suurta jääkiekkoilun riemujuhlaa, mutta kyllä ne pisteet on silti pakko vääntää/kiskoa/neppailla/puristaa tai jotenkin muuten ottaa.

Heitetään nyt veikkauksena vaikka, että HIFK ottaa voiton 4-2, vika maali tyhjiin. Tämä siis, jos maalissa on Dave - jos taas Laaksoharju niin.. noh, tuota luotetaan siihen, että siellä on Dave.

Niin, ja maalit tekee Kauppila (2), Vihko - ja Hedberg yllättää.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Jahas...

Viestin lähetti Johannes
...Kuhta ja Zidlicky ovat huomenna pois, varmaan Vopatkin.

www.hifk.fi :

''Sweden Hockey Games verotti HIFK:n pelaajistoa. Marek Zidlickyn kylkivamma on vielä arvoitus. Samoin Kimmo Kuhdan Kanada-pelissä saama reisitälli. Kummankin pelaaminen ratkeaa vasta tiistaina. Roman Vopatin aivotärähdyksen jälkihoito pitää hänet poissa kaukalosta vielä ainakin tiistaina.''

Justjust.

Enää puuttuisi, että Pärä olisi kuumeessa, Kantor oksennustaudissa ja Stathosilla ripuli, niin voisimme heittää avauskentäksi naama peruslukemilla

Laaksoharju
Nicke-Pasi
Treille-Hirso-Mrazek

Päätän raporttini viheltelemällä issesseni, mieli täynnä luottamusta, Laulajaduon tunnettua iskelmähittiä ''Mä näitä polkuja tallaan kai viimeiseen asti''.
 

Tatzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Todella kovatasoinen ottelu tulossa ja itsekin tulen toki laulam... siis katsomaan ottelua. Varmoista lähteistä saamieni tietojen mukaan Hifk baar...treeneissä on ollu hyvä fiilis ja grap... veri virrannut suonissa. Hifk on siis enemmän kuin valmis kohtaamaa Idän jättiläiset. Huipputasokas ottelu kääntyy lopussa Hifkille 9-8 Nicen kimmotessa Saipalaisesta kohti maalia kiekko suussa suoraan verkon perille.
 

leivoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Pauli - Non established since 1910
Re: Re: Jahas...

Viestin lähetti Senior
www.hifk.fi :
Enää puuttuisi, että Pärä olisi kuumeessa, Kantor oksennustaudissa ja Stathosilla ripuli, niin voisimme heittää avauskentäksi naama peruslukemilla


Ainakin stadarin mukaan myös Kantor (nivunen) sairastuvalla. Hemingway saattaa pystyä pelaamaan, mutta varauksella.

SaiPan kerroin vetää puoleensa meikäläisen ropoja.

Pessimisti ei koskaan pety?
 

PRO

Jäsen
Suosikkijoukkue
LIFK
En jaksanut lukea muita kommentteja, jos vaikka löytyisi vastaus, joten kysyn suoraan onko lappeesta lähössä paljon porukkaa kattoo matsia "petoluolaan"?
 

Carlos

Jäsen
Viestin lähetti Kolnik
- ja Hedberg yllättää.

Ei Nicce mitään yllätä, se pelaa omalla tasollaan ja tekee 1+3. Pelin lopuksi hän levyttää kaksi Saipan pelaajaa "sämpylätaklauksella", mennen siis itse siihen pihvin paikalle. Ei hymiötä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös