HIFK-Saipa 11.2.2003 klo 18.30

  • 15 158
  • 174

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Loppukiri alkaa. 11 ottelua runkosarjaa jäljellä. Maaottelutauon jälkeen on heti ensimmäisenä pelinä yksi loppukauden tärkeimmistä peleistä, saipa kotona.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo 3 kertaa. Saipa voitti Lappeenrannan pelit 2-1 ja 6-2. Ifk voitti Nordiksella jatkoajalla 3-2. Tiukkaa vääntöä on taas odotettavissa. Uskotaan kotivoittoon.

Ifk:n loukkaantumislista on taas tauon aikana pidentynyt. Varmoja poisjääviä ovat TRuutu, Grunn ja Kurvinen. Epävarmojen listalle kuuluuvat vielä Zidlicky, Vopat ja Kuhta. Toivottavasti edes osa potilaista paranee ennen tiistain peliä ja uusia nimiä ei ilmaannu listalle.
 
Viimeksi muokattu:

menza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tiukka matsi luvassa. Saipa sietäisi voittaa tämän pelin, jotta usko puotuspeleihin pääsystä säilyisi. Vaikea peli tiedossa, toivottavasti SaiPa voiton tuo kotiin luvuin 2-3.
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13
Tuleva ottelu on IFK:lle elintärkeä. SaiPaa ei saa päästää karkaamaan. Mikäli IFK häviää tiistaina SaiPalle ja Lukko voittaa keskiviikkona Jokerit, niin tilanne alkaa olemaan aika tukala. Marekin ja mahdollisesti Kiben poissaolo ei tee tilannetta yhtään helpommaksi.

Top Prospect-Treille on saanut nyt treenata joukkueen mukana pari viikkoa eli tulosta voisi pikkuhiljaa alkaa tulemaan. Jyväskylän esitys ei ollut kaksinen. Mrázek on puolestaan näyttönsä antanut. Ulkomaalaispelaajaa ei ole mitään järkeä roikuttaa neloskentässä. Seuraavalla lennolla takaisin kotiin ja Mikko Laine tilalle.

IFK voittaa ottelun varsinaisella peliajalla maalein 2-1. Maalinteossa onnistuu Turo Järvinen ja Ilkka Pikkarainen. SaiPan maalin tekee Kalle Kerman Aki Tuomisen syötöstä.
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
Kimi tekee maalin. Kimi vetää Aigarsin kylmäksi. Aki Tuomisella on -3 tässä ottelussa.

Vopat etsii Bombicia, mutta ei löydä häntä, turhautuu ja vetää Machuldan levyiksi.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Viestin lähetti Cairns
Kimi tekee maalin.

Itsekin toivoisin Kimille onnistumisia, kunhan se maali ei tulisi samalla lailla kuin Jokeri-pelissä..

Vaikea peli tulossa HIFK:in kannalta. Marek poissa, mahdollisesti Vopi ja Kibekin. Keitäs sinne puolustukseen on nyt heittää? Kaivetaan Purola A:sta? Kuten sanottua, nyt todella toivoisi onnistumisia Kimiltä ja kumppaneilta. Toivottavasti Mrazek ei pelaa ja kentällä nähtäisiin esim. Salminen-Hirschovits-Laine. Mielestäni Hirso-Salminen -akselia ei katsottu kunnolla loppuun. Pehmeät kädet ja kaksi nopeaa laituria voisi jopa onnistua.

Arvaus kokoonpanosta:

Pärssinen-Kauppila-Kuhta
Järvinen-Viitaluoma-I Pikkarainen
Vihko-Hirschovits-Vopat
Treille-Häppölä-Mrazek
Salminen/Laine/Holma

Kantor-H Pikkarainen
Söderholm-Lehtonen
Hedberg-Saarinen
Lamberg

Stathos
Laaksoharju

Jos ketjut ovat lähelläkään tuota, niin todella kovaa saadaan voitosta tapella. Marekin poissaolo tekee hirveän loven puolustukseen.

Onko kellään tietoa Kurvisesta? Helpottaisi huomattavasti, jos saataisiin Mikko rosteriin.

Tulosveikkaus: 3-2 jatkoajan jälkeen. Voittomaalin tekee Pärä.
 

Tinde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bajen, NY Rangers, Arsenal
Viestin lähetti Cairns
Kimi tekee maalin. Kimi vetää Aigarsin kylmäksi. Aki Tuomisella on -3 tässä ottelussa.

Vopat etsii Bombicia, mutta ei löydä häntä, turhautuu ja vetää Machuldan levyiksi.

Ja sit mä heräsin.

Eiks me sovittu että se Kimi ei enää niitä maaleja tee! Ei ainakaan ennen kun sillekin on auennut että kumpaan päähän niitä tehdään. Prkl.

Ristiriitaisin tuntein hallille menossa. Toisaalta tippuminen peijareista toisi takuuvarmasti muutoksia organisaatiossa. Varsinkin kun jos sinne tsägällä päästään niin mitä me siellä sen jälkeen tehdään. Tippuminen ekalla kiekalla ei oikeen sytytä.

No, ainahan toi tunnepuoli voittaa nää päänsisäiset skgabat, joten zombina taas kannustamaan IFKi voittoon!

5-2.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Ties kuinka monta kertaa olen tällä kaudella luvannut, että en vähään aikaan IFK:n matseissa käy. Niinpä niin. Tottakai tulen tähänkin otteluun toivoa täynnä. Ottelu todella tärkeä IFK:lle. Voitto tästä ja perään lauantaina TPS:tä, niin homma alkaa näyttää, no jos ei hyvältä niin ainakin kohtalaiselta. Tappiot näistä kahdesta ottelusta, niin painuun Etolaan ostamaan rantaleluja (kumiankka on suosikkini).

Saipaa ei tällä kaudella olla kertaakaan voitettu varsinaisella peliajalla, joten nyt olisi aika. Ei mitään JA-voittoa kiitos, koska silloin teemme rakoa Saipaan vain vaivaisen pisteen verran. Lähden oletuksella, että Marek ja Kuhta pelaavat tiistaina ja veikkaan, pisteiden jäävän Stadiin tuskaisesti tuloksella 4-2. Viimeinen tehdään tyhjiin.

Ja sitten luonnollisesti maalintekijäveikkaus. IFK: Kuhta, Söderholm, Vihko ja Nikke (naturligtvis). Saipasta sitten puree ns. omat koirat eli maalit tekee Cipruss ja kieli ulkona Tuominen. Machulda ei saa pelissä mitään aikaiseksi, koska peli sekoaa Kantorin lujaan ja puhtaaseen avojään pommiin ekassa erässä (taklauksesta annetaan luonnollisesti jäähy SM-liigan linjan mukaisesti).
 

ralph cox

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, AS Roma, Blues
SaiPan pelitasossa tapahtui äkkijyrkkä käänne Karjala -turnauksen tauolla. Toivottavasti sama käänne tapahtuu nyt Sweden Hockey Gamesin tauon jälkeen. Vaikka SaiPalla on kaksi perättäistä voittoa alla, taukoa edeltävä pelitaso johtaa IFK:n voittoon 2-3 maalin marginaalilla.

Uskon SaiPan yllättäen taas löytävän itsensä, ja nostetta jatkuvan parin viikon verran. Riihijärvi, Vaic, Machulda ja Kerman sekä nappiin onnistuva maalivahtipeli siivittävät SaiPan 1-4 vierasvoittoon.
 

Satellite

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Wild
Loppukiri alkaa. SaiPa on minulle täysi arvoitus, näin maaottelutauon jälkeen. Ottelu antaa suuntaa tulevaan, ja jos SaiPa voittaa niin ollaan askelta lähempänä playoff -paikkaa ja toi siitä että SaiPa pääsee playoffeihin elää entistä vahvempana. Jos puolestaan tulee kunnon selkäsauna niin...niin. Silloin tulevaisuus ei näytä kovin valoisalta. Kellään tietoa SaiPan loukkaantumisista?
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Zombien laumavaellus jatkuu siis tiistaina kohti Nordiksen hallia. Kevätzombien tuntee punaisista asusteista, kuten lippiksestä, pelipaidasta tai kaulaliinasta. Zombiella saattaa olla myös HIFK-lippu. Zombiet ovat laumana liikkuessaan apaattisen oloisia ja heidän katseensa on hieman poissaoleva. Älä kuitenkaan ärsytä zombieita, he saattavat käydä, varsinkin pistenälässään, hyvinkin aggressiivisiksi. Zombieiden syöttäminen on ehdottomasti kiellettyä, juottaminen on sen sijaan suotavaa.

Eiköhän tästä tule taas vertahyytävän tuskaa täynnä oleva matsi. Molemmille joukkueille on puhuttu 48 tuntia putkeen "ottelun tärkeydestä" ja "asetelmien hakemisesta kevättä varten" ja nämä fraasit tunkevat pelaajilla jo korvista ulos. Kukaan ei ota mitään riskejä, sillä jäähyboksista ei otteluita voiteta. Myös hyökkääminen on aikamoinen riski, joten molemmat joukkueet puolustavat kytäten vastaiskupaikkoja. Eli peli käydään käyännöllisesti katsoen kokonaan siniviivojen välissä.

Ajassa 58.59 HIFKin Niclas Hedberg saa tarpeekseen neppailusta pelin ollessa yhä 0-0. Nicce vetää viuhuvan poikkarin Aigars Ciprussiin, joka lentää näyttävästi HIFKin vaihtoaitioon. Tuomarin on pakko antaa 5+20 ja ajassa 59.01 Aki Tuominen tällää yv:lla voittomaalin 1-0. Samaan aikaan HIFKin vaihtoaitioon lentäneelle Aigarsille sovitetaan jo punaista #29 -paitaa ja lyödään sopparitarjousta käteen. Aigars allekirjoittaa ja HIFKin -04 mestaruus saa ensimmäisen kulmakivensä.

Ottelun jälkeen HIFK julkistaa Aigars Ciprussin 3+2 -mallisen sopimuksen tulevalle kaudelle. Pentti kommentoi: "Ciprusta tarjottiin meille yllättäen, joten tartuin tilaisuuteen välittömästi. Halusin tässä vaiheessa kautta lähteä hintakilpailuun ja nokitin oman tarjoukseni 4 kertaa, nyt on voittajan fiilis".

Ottelu päättyy 0-1 -tulokseen ja ryhmähalauksiin.
 

Poison

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Aigars Cipruss oli Ilvestä vastaan viisi sekuntia liekeissä, ehkä hän on tiistaina jo kymmenen... Ehe-ehe.

Hyvin tärkeä peli todellakin tiedossa, molempien kannalta ajateltuna. SaiPa voitti viimeeksi Ilveksen sillä Ciprukssen maalilla, mutta pelin taso oli jotain hyvin järkyttävää. Jos samalla tavalla jatketaan, poistuu HIFK kaukalosta vaikkapa 5-1 voiton kanssa. Uskoisin kuitenkin (pakkohan se on), että tauolla on saatu ihmeitä aikaan, ja SaiPa alkaa vihdoin ja viimein pelaamaan. Toivottavasti ainakin kiekon alueelle saamista etenkin ylivoimalla on harjoiteltu. Keskialueelta kiekko päätyyn, ja perään ne ketkä jaksavat, on jo todettu huonoksi keinoksi.

Lopputulos 3-4, Antti Bruun ratkaisee pelin SaiPalle kolmannen erän puolivälin jälkeen. SaiPan ykköseltä odotan myös vahvaa panosta, sikäli mikäli se jatkaa muodossa Machulda - Tirkkonen - Vaic.

Käsitykseni mukaan SaiPan pitäisi päästä otteluun täydellä miehityksellä, ellei joku sitten ole flunssassa tms.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eiköhän tämä klaarata, kunhan muistamme (latteasti):

- pelata nöyrästi omasta päästä
- pelataan koko 60 minuuttia
- muistetaan liike
- pelataan joukkueen eteen
- jäähyboksista ei otteluita voiteta
- tahtotila on kunnossa
- 110 % lasissa koko pelin
- kytätään kaverin virheitä ja rankaistaan niistä
- hermokontrolli
- ollaan hereillä
- muistetaan laukausten laatu
- ei päästetä kaveria mukaan peliin
- viisikkopeli
- pelataan suurella sydämellä
- ei aliarvioida kaveria

Taida viittii jatkaa, eikö noilla jo liigavalmentajaksi.

Matsi voitetaan 5-2 jatkoajan jälkeen. Lapa jäässä ja nimet lehdissä. Ylämummo. Hyvä peli meiltä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Senior: Tuosta ei puuttunut kuin Jari Kurrin analyysi tulevasta matsista. Olenkin saanut haltuuni Jarin näkemyksen, joten jaan sen tässä kaikille:

-"Kyllä ilman muuta HIFK lähtee hakemaan voittoa kotikentällään, mutta ilman muuta Saipakin lähtee hakemaan vierasvoittoa."

Näillä mennään.
 

pXi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, EPS
Kevätpörriäinen

Tarttis tehrä jotain.

Lopuista peleistä on otettava vähintään 7 voittoa,mieluiten 8.58-60 pistetta luulisi riittävän paikkaan,jolla lähdetään pudottamaan HPK:ta tai Jokereita (en ole kännissä).SaiPasta ensimmäinen voitto ja Etola saa toistaiseksi pitää pallot ja ankat.K-kaupan broilerit saattavat tosin olla jo pakkasessa odottamassa oikeaa hetkeä...

Itsekkäästi ajateltuna on hyvä,että pelit jatkuvat liigassa ja omat äijät pääsevät pois eurohokihuuhaa-kemuista paikkojaan hajottamasta.Vituttaa suorastaan kuulla ykköspakin telovan itseään täysin yhdentekevässä turneessa HIFK:n kannalta kauden tähän asti tärkeimmällä hetkellä.Ja Kuhtakin vielä,säikähdyksellä kuitenkin selvittiin?Toisaalta taas: mikä on Sm-liigan viihdearvo?

Huonoa komediaa on nähty vähän liikaakin,joten nyt on totisen draaman aika,jossa aika ajoin lipsutaan kuvottavan väkivaltaviihteen puolelle(=pelataan jääkiekkoa).Sanktioita varmaan tulee niin maan kummolasti,kaksinumeroisia pelikieltoja kahvaamasta kieltäyjille,mutta kyllä me sen kestämme - onhan kyseessä toiseksi paras kiekkosarja Suo...Eur...maailmassa.

HIFK - SaiPa 4-2 (1-0,0-0,1-1,0-1,0-0,1-0,1-0)
 

Sharpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
saipa vie, ja itkijä A.Suhonen haukkuu tuomarit.

HIFK-SaiPa 3-7(2-3)(0-3)(1-1)

0-1 Vaic(Kerman)
0-2 Kokko(Machulda,Tirkkonen)yv.
1-2 Kuhta(Pärssinen)
2-2 Zidlicky(Viitaluoma)yv.
2-3 Machulda(Koho)

2-4 Machulda(Uusikartano,Vaic)yv.
2-5 Vaic(Machulda,Kokko)yv.sr.
2-6 Vaic(Machulda,Tirkkonen)yv.

3-6 Pikkarainen(Kantor)
3-7 Virkkunen(Riihijärvi,Duba)av.

IFK:Laaksoharju:5+4+9=18
Sai:Duba:22+9+14=45

jäähyt:IFK:10x2min ja RP Lehtonen 5+20min. ja Kimmo Kuhta 10min
Sai:6x2min

***Tomas Duba Saipa
** Lubomir Vaic Saipa
* Vladimir Machulda Saipa
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Eih, eikö se liiga jo päättynyt. Olen jo ruvennut valmistautumaan tulevaan jalkapallokauteen. Nyt pitää sitten taas tulla haukottelemaan hallille. Nyyh. Tammikuun kymmenen näkemäni ottelun putki ilmeisesti veti meikäläisen sen verran hapoille, ettei tällä hetkellä kiinnostaisi ollenkaan saapua halliin ollenkaan. Mutta maksettu se kortti on, joten kai sitä pitää saapua. Väärin ajoitettu katseluputki siis.

Mulla siitä matsista mitään mielekästä sanottavaa ole, paitsi että hyvä että on pilipali-tour olemassa, saatiin kaks pirun tärkeää kaveria sairastuvalle. Upeeta, mahtavaa. Hyvä maajoukkueet.

Suurta provosoijaa lainaten: Valkoinen joukkue on korvannut punaisen IFK:n. Why god why??
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Viestin lähetti Sharpe
saipa vie, ja itkijä A.Suhonen haukkuu tuomarit.

HIFK-SaiPa 3-7(2-3)(0-3)(1-1)

0-1 Vaic(Kerman)
0-2 Kokko(Machulda,Tirkkonen)yv.
1-2 Kuhta(Pärssinen)
2-2 Zidlicky(Viitaluoma)yv.
2-3 Machulda(Koho)

2-4 Machulda(Uusikartano,Vaic)yv.
2-5 Vaic(Machulda,Kokko)yv.sr.
2-6 Vaic(Machulda,Tirkkonen)yv.

3-6 Pikkarainen(Kantor)
3-7 Virkkunen(Riihijärvi,Duba)av.

IFK:Laaksoharju:5+4+9=18
Sai:Duba:22+9+14=45

jäähyt:IFK:10x2min ja RP Lehtonen 5+20min. ja Kimmo Kuhta 10min
Sai:6x2min

***Tomas Duba Saipa
** Lubomir Vaic Saipa
* Vladimir Machulda Saipa

Tästä nyt kysyn sinulta, parahin Sharpe, miksi haluat pistää kaikkiin ketjuihin jonkun ihme veikkauksen, joka ei kuitenkaan tule pitämään paikkaansa. Mitä järkeä siinä on? Onko sulla menny a) heinää kengistä vai b) ne surullisen kuuluisat jyväskyläläiset sambakapulat nenään kun sun pitää inistä Suhosesta?
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Noh, eipäs nyt mollata Nykäskylän Sharpea, sillä hänhän on wanhan kunnon HIFKin fani vai mitä sanotte tästä:
---
Sharpe:
jäähyt:IFK:10x2min ja RP Lehtonen 5+20min. ja Kimmo Kuhta 10min
Sai:6x2min

---

Jos tuollaista on luvassa, menen ilolla hallille. Tuloksesta viis!
 

tiikeri

Jäsen
Viestin lähetti Pärde
Tästä nyt kysyn sinulta, parahin Sharpe, miksi haluat pistää kaikkiin ketjuihin jonkun ihme veikkauksen, joka ei kuitenkaan tule pitämään paikkaansa. Mitä järkeä siinä on? Onko sulla menny a) heinää kengistä vai b) ne surullisen kuuluisat jyväskyläläiset sambakapulat nenään kun sun pitää inistä Suhosesta?

Sharpe voisi tosiaankin lopettaa nuo typerät ja tarpeettomat kommenttinsa näihin muihin ketjuihin. Ihme ette moderaattorit ole asiaan vielä puuttuneet. Toivottavasti Sharpe ymmärrät lopettaa nämä leikkisi tähän, ettei tästä paisu enää tämän suurempaa taikinaa.

Toisaalta, eräät henkilöt eivät tunnu ymmärtävän sitä, että nämä Sharpen kommentit ovat yksittäisen henkilön mielipiteitä, eikä kaikkien JYPin kannattajien. Joten onko se saatanan pakko alkaa esim. Pärden tulla lässyttämään JYPin omiin otteluketjuihin samalla tyylillä? Minusta se osoittaa pelkästään typerää teinimäisyyttä.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Viestin lähetti tiikeri

Toisaalta, eräät henkilöt eivät tunnu ymmärtävän sitä, että nämä Sharpen kommentit ovat yksittäisen henkilön mielipiteitä, eikä kaikkien JYPin kannattajien. Joten onko se saatanan pakko alkaa esim. Pärden tulla lässyttämään JYPin omiin otteluketjuihin samalla tyylillä? Minusta se osoittaa pelkästään typerää teinimäisyyttä.

Kyllä minä sen ymmärsin. Sen verran vinoutunut ajattelutapani sitten kai on, että tuli mieleen valaista asiaa toisin keinoin. Katso Ipa-Jyp -otteluketju. Apen hengessä rauhaa tännekin.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Viestin lähetti Cairns
Kimi tekee maalin. Kimi vetää Aigarsin kylmäksi. Aki Tuomisella on -3 tässä ottelussa.

Vopat etsii Bombicia, mutta ei löydä häntä, turhautuu ja vetää Machuldan levyiksi.

Machuldan levyksi vetäminenhän tapahtuu ennen ennen kuin Aigars vedetään kylmäksi, joten ennen kylmenemistään Aigars käy ojentamassa Vopatia oikealla suoralla ja vasemmalla koukulla. Tästä sitten suivautuneena Kimi tulee ja vetelee Aigarsnaattorin kylmäksi.

Herätys herätys... haaveilut sikseen.

Kieltämättä ottelu olisi mukava päästä katsomaan mutta ne työt ne työt. Mielenkiintoista nähdä millä sykkeellä ja asenteella HIFK lähtee otteluun, tarkoituksenaan kenties maksaa L:rannassa kokemansa nöyryytys korkojen kera takaisin. Tämä taitaa jäädä haaveeksi niin kauan kun Alpo on joukkueen peräsimessä, samoin seuraava skenaario.

Sekoittaakseen SaiPan pelin pistäisin alpona äijät ottamaan Machuldan ja Vaiccin todelliseen erityiskohteluun, samainen erityiskohtelu myös SaiPan maalivahdille. Uskoisin tällaisella taktiikalla SaiPan kaatuvan, ainakin edellisessä joukkueiden välisessä kohtaamisessa DDR-hallilla SaiPan peli sekosi siinä vaiheessa kun iso ja paha hifk todella pelasi siten kuten Ison ja Pahan HIFK'n tulee pelata. Tuolloin HIFK esityksessä mukana ei kestänyt fyysisyytensä puolesta kuin käytännössä yksi saipalainen. Pienenä vinkkinä, kyseinen herra ei enää kuulu SaiPan kokoonpanoon.

Röyhkeällä sääntöjen rajamailla, kenties jopa väärällä puolella, liikkuvalla pelillä HIFK vie pisteet. Muussa tapauksessa SaiPa on vahvoilla.

vlad#16.
 

Sharpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
a-n-t-e-e-e-e-e-k-s-i

saanhan.? ei minulla mitään ole alpoa vastaan. Olen jutellut alpon veljen kanssa!!!Alpo on vain omaperäinen mies. Ei kuka tahansa pääse valmentamaan NHL:ään joka kuitenkin lienee maailman kovatasoisin sarja. Kyllä voisin Alpon ottaa jypiinkin valmentamaan, sitten kun Alatalon soppari päättyy.

..Olen vaan kertakaikkiaan sitä mieltä, että voisivat isot miehet pitää vähän pienempää suuta (A.Suhonen esim.)
Tuomareiden haukkuminen ei ole asiallista, vai onko joku eri mieltä?
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: a-n-t-e-e-e-e-e-k-s-i

Viestin lähetti Sharpe

..Olen vaan kertakaikkiaan sitä mieltä, että voisivat isot miehet pitää vähän pienempää suuta (A.Suhonen esim.)
Tuomareiden haukkuminen ei ole asiallista, vai onko joku eri mieltä?

Mielestäni tuomareiden haukkuminen on paikallaan, mikäli heidän otteensa siihen oikeuttavat. Näin on tällä kaudella ollut monta kertaa ja hyvä että se kissa nostetaan pöydälle. Jos se meininki vaikka joskus vielä muuttuisi vähän tasalaatuisemmaksi.

Itse pelistä se, että IFK vie 4-2. Kotijoukkueen maaleista vastaavat Kuhta (2), Järvinen ja Hedberg. Vauhtia ja taklauksia piisaa yllin kyllin.
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Huipputärkeä matsi, ensimmäinen niistä tulevista kahdesta tällä viikolla. Toinenhan on sopivasti lauantaina Tepsukoita vastaan. Agressiivisena ja tehokkaana IFK voittaa kenet tahansa, mutta sellaisista otteista näemme kuvia ainoastaan täällä Jatkikslaisten unissa.. Peli päättyy kuitenkin IFK:n voittolukemiin 4-3. Maalintekijöinä meillä Pärä, Kake, Söde ja Häbä. Jännä matsi tulossa..
 
Suosikkijoukkue
Haukat
Viestin lähetti JHag
Senior: Tuosta ei puuttunut kuin Jari Kurrin analyysi tulevasta matsista. Olenkin saanut haltuuni Jarin näkemyksen, joten jaan sen tässä kaikille:

-"Kyllä ilman muuta HIFK lähtee hakemaan voittoa kotikentällään, mutta ilman muuta Saipakin lähtee hakemaan vierasvoittoa."

Tämähän oli ihan puhdasta jarikurria parhaasta päästä. Samaa sarjaa kuin syväluotaava analyysi: "Mä luulen, että Tappara lähtee hakemaan maalia tällä ylivoimalla."

Itse ottelusta ei ainakaan panosta puutu. SaiPalla kaksi voittoa alla, HIFK:lla ikävä tappio Jyväskylästä. HIFK on ennakkosuosikki, mutta SaiPa hyvä altavastaaja. Zidlickyn poissaolo ei ainakaan helpota IFK:n savottaa, ja jos vielä Kuhtakin huilaa, kaksi ratkaisupelaajaa puuttuu.

Haisee aivan suunnattomasti tasapeliltä. Veikataan, että 2-2. Paitsi jos maalissa aloittaisikin "SaiPan tappaja" Timo Laaksoharju...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös