HIFK – playoffs 2023

  • 106 051
  • 871

Theosaurus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Normaalisti, kun sarja on 0-3 niin vastustaja on ollut selvästi huonompi, tällä kertaa vastustaja hallinnut ainakin 3/4 peleistä ja se 1-0 voitto Nordiksellakin oli ihan kolikonheittoa kummalle menee. Tänään veikkaan, että Raumalla tulee turpaa. Sitten on pakkovoitto Nordiksella tai tää sarja on ohi ja HIFK tekee historiallisen sulamisen. Pitää muistaa, että useinmiten kotiedun alussa saanut joukkue johtaa 3-0 eikä toistepäin, tällä hetkellä game 7 olisi myös Raumalla. Kun ottaa huomioon missä mankelissa sitä eilenkin oltiin himassa niin ei nyt jaksa hirveän luottavainen olla.

Veikkaan, että HIFK häviää tämän sarjan.
Täysin samoilla linjoilla. Bensa loppuu (taas!) ja nuo kolme voittoa on tullut tietysti kovan taistelun kautta mutta myös kiekot ovat pomppineet hieman onnella.

Itse olen kuitenkin hemmetin iloinen siitä että IFK:n peli on noin hyvää ja pelejä pelataan edelleen. Asennoiduin jo syksyllä että tällä rosterilla (vrs kilpailijat) ei kuitenkaan mestaruuksia voiteta.

Hienoa toki, jos pelit jatkuvat vielä puolivälieriin ja pronssipeleihin, mutta jotenkin tuntuu nyt että olemme juuri todistaneet tällä viikolla sen parhaan mitä tällä kaudelle nyt tuolla jengillä on tarjolla 2023.

Ehkä sitten ensi kaudelle on opittu jotain rosterin rakentamisesta lisää. Pääasia itselleni on että nyt olen vakuuttunut Peltosen ja valmennustiimin taidoista.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Mä sanoisin näin, että IFK:lla on kaksi peliä nyt aikaa. Tämän illan peli ja maanantain kotipeli. Seiskaan tätä ei voi laskea, muuten tulee kyllä auttamatta noutaja.

En halua maalailla mitään piruja seinille tyyliin, että "IFK häviää tämän sarjan", mutta totta kai huolestuttavia merkkejä tuossa on ilmassa. Lukko oli eilen jo selvästi parempi ja IFK pysyi pelissä mukana jatkoerään asti käytännössä huikean Roope Taposen ansiosta. Jos joskus jengi on tärissyt sen takia, ettei veskari saa mitään kiinni, niin nyt taas luotetaan turhankin paljon siihen, että "Taponen ottaa kaiken". Ei pysty kaikkea ottamaan, vaikka on ollutkin ihan saatanan hyvä.

Taponen on ottanut melkoisia koppeja ja nivuset paukkuneet. Siihenkin liittyy se uhkakuva, että jos noissa tilanteissa tulee joku loukkaantuminen.

Kyllä tuo Jääskän puuttuminen on taas tähän iltaan tosi iso asia. Onneksi ei ole loukkaantunut, vaan ihan vaan sairaana. On siis hyvät mahdollisuudet, että palaa viimeistään maanantaina kehiin, jos sarja sinne asti jatkuu.

Lukko tulee taas tänään todella kovaa päälle ja on "haistanut veren". Nyt pitää pystyä vain sietämään sitä ja puolustuksen pitää olla betonia.

It ain't about how hard you're hit, it's about how you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward.
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra

Hakki#20

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bayern München
Lukon kesäloma oli eilen jo yhden maalin päässä. Olisipa Dyk osunut jatkoerässä maalin edessä kiekkoon..
Nyt on vahva usko, että tänään pelataan Raumalla kauden viimeinen peli.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Feikkiheikit
Sanoisinko, että aika provosoiva otsikko. No toivottavasti Edarit saavat tästä riittävästi kipinää lähettääkseen Lugun tänään kesälomille.
"Erikoinen temppu omasta mielestäni. Menin siihen antamaan olkapäätä, ja kaveri lyö poikittaisella naamaan. Jos ei tuosta pelikieltoa tule, niin ihme on. Hyvä, ettei hampaita lähtenyt, se tässä oli onni onnettomuudessa, Hakulinen ihmetteli Melartin tempausta."

Voi luoja mikä itkupilli.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Feikkiheikit
Turha antaa näille Hakulisen provosoinneille ja mediapelille kummempaa huomiota. Mennään eteenpäin, kuten Jutila ja Stallone sanoo.
Toki näin. Silti jotenkin käsittämätöntä, että pelaaja tuolla tavalla vollottaa ja anelee vastustajalle pelikieltoa lehdistön välityksellä. On kyllä tyylitajuton jätkä, varsinkin kun itse on pelaajana pahimman luokan rotta ja sukeltelija. Kunnolla vaan niittiä tänään, niin katsotaan miten hermokontrolli pitää.
 

Spartacus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joo, ei ole helppo peli edessä Äijänsuolla, Lukolla on kova hööki päällä ja meillä avainpelaajia poissa. Mutta turha tätä sarjaa on nyt lähteä valmiiksi häviämään.

Lukko on voittanut kuukauden aikana kolme jääkiekko-ottelua, en usko että se voittaa niitä nyt neljää putkeen viikon sisällä. Sarja poikki tänään tai sitten maanantaina kotona.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tässä vaiheessa kautta ei kuulu olla enää helppoja pelejä. Jos ennen sarjan alkua olisi kysytytty, että otetaanko 3-0 johto ja hävitään nelospeli, niin varmasti 100% olisi vastannut tuohon joo. IFK on pelannut itsensä hyvään tilanteeseen ja kunhan IFK parantaa mihin playoffeissa pitää aina pystyä, niin tämä sarja päättyy 4-1 tai 4-2.

Seiskapelissä oma usko olisi koetuksella, mutta vielä riittää uskoa tämän sarjan suhteen ja paljon!
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK on pelannut itsensä hyvään tilanteeseen ja kunhan IFK parantaa mihin playoffeissa pitää aina pystyä, niin tämä sarja päättyy 4-1 tai 4-2.
Hyvään tilanteeseen ovat itsensä pelanneet, mutta hyvin eivät ole pelanneet. Sen takia usko on koetuksella. Eilen oltiin niin pahasti altavastaajia ja joukkue vaikutti myös väsyneeltä. Lukko oli hyvin liikkuva ja HIFK yritti vain vaihto kerralla selviytyä. Jostain olisi löydettävä lisävaihde ja kyettävä kiekolliseen peliin, muuten tulee noutaja. Vaikka Lukon veskalle edelleen niitä helppoja välillä menisikin, mutta ei sen varaan voi laskea.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: WPK

/dev/null

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

Incognito

Jäsen

Joe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset joukkueet (jokerit on venäläinen)
Kiusa se on pienikin kiusa. Lugun joukkueenjohtaja ollut tarkkana:
Mika Kuosmanen, nolo jätkä. Mun puolesta voidaan lähettää kaikista Nordiksella pelatuista matseista lasku pukuhuoneen vuokrasta, käytetystä vedestä, jäävuokra, hallin sisällä olemisesta lasku, bussin pihalla pitämisestä vuokra ja sakot tietysti myös, pukuhuonevuokra, sähkölasku, ruokalaskut ja tietysti Mika Kuosmaselle porttikielto, joka ilmoitetaan vasta ovilla. Laskun ei tarvitse mennä Lukolle vaan suoraan Kuosmasen tilille, ja ne maksetaan.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Mä en ymmärrä tuota, että pelaajalla pitäisi olla tyyliin porttikielto koko halliin. Pelaajalle on määrätty pelikieltoa pelaamisesta. Valmentajalle voidaan määrätä valmentamisesta ja silloin on selvää ettei valmentaja saa sinne pukukoppiinkaan mennä, mutta mitä väliä sillä olisi vaikka Melart tulisi vaihtopenkin taakse pelin ajaksi?

Surkeaa Lukko.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toivottavasti Liiga käyttää tämän viistonnisen johonkin tarpeelliseen. Kuten vaikka tuomareiden näöntarkastuksiin ja uusiin piilareihin. Säännöt on toki sääntöjä ja kyllä niitä pitää HIFK:nkin noudattaa, joten tarkkuutta HIFK:ssakin. Raumalaisille lähetän jaxuhalin. Epätoivoiset ajat vaativat epätoivoisia tekoja.
 

redzel777

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitäs täällä taas negaillaan. Katoitteko jatkoaikaa? IFK:lla riitti bensa paremmin ja hallittiin tilannetta, kunnes yksi henkilökohtainen virhe ratkaisi pelin. Sellaisia ne maalin pelit on. Sitä ennen ainakin Pakarisella oli helkkarin hyvä paikka laittaa sarja poikki. Tiukkoja pelejä ja tänään tuskin tulee poikkeusta.
 

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV
Valmentajalle voidaan määrätä valmentamisesta ja silloin on selvää ettei valmentaja saa sinne pukukoppiinkaan mennä, mutta mitä väliä sillä olisi vaikka Melart tulisi vaihtopenkin taakse pelin ajaksi?
Penkin takana olevat ihmiset on tarkasti säädelty. Jostain oli polemiikkia taannoin. Oliko Kristian Kuusela loukkaantuneena ollessaan penkin takana?
 
Suosikkijoukkue
IFK ilman möyrimistä, SAB, NYR, Inkvisitio 1480-
Kiusa se on pienikin kiusa. Lugun joukkueenjohtaja ollut tarkkana:
Änärissä voit saada 5000 taalaa sakkoa sikamaisesta taklauksesta päästä, kaiken pelikiellon päälle. Täällä annetaan sama päävoitto Euroina jos käy vaihtamassa jännäkakan tahrimat kalsarit kesken pelin kopin ollessa tyhjä. Voi vittu mä vaan sanon.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitäs täällä taas negaillaan. Katoitteko jatkoaikaa? IFK:lla riitti bensa paremmin ja hallittiin tilannetta, kunnes yksi henkilökohtainen virhe ratkaisi pelin. Sellaisia ne maalin pelit on. Sitä ennen ainakin Pakarisella oli helkkarin hyvä paikka laittaa sarja poikki. Tiukkoja pelejä ja tänään tuskin tulee poikkeusta.

Sinänsä muusta ihan samaa mieltä, mutta HIFK:n bensa ei kyllä todellakaan riittänyt Lukkoa paremmin, päinvastoin.

Tiukkaa vääntöä kaikki pelit ovat olleet. Tänään olisi kyllä hyvä hetki laittaa sarja poikki, koska siellä Tappara ottaa jo lonkkaa. Toivottavasti ottavat myös lonkkua.
 

sammakkosaari

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Upeita pelejä ollut. Ei puhettakaan että sarjajumboaikoina olisi uskonut 3-0 johtoon. Jostain kumman syystä piti pari markkaa lyödä vetoa Melartin maalin puolesta tänään, eka ja vika Lädälle niin maksimivoitto. 0-1 jatkoajalla Hakulisen katsoessa jäähyaitiosta, tack.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Maanantaina tämä sarja pitää paketoida. Muuten se on hyvää yötä IFK ja siinä tapauksessa saa pakata myös Peltonen kamppeensa Nordikselta pois. 3-0 sarjajohdon sulamista ei voisi hyväksyä kun muutenkin tässä kahden kauden aikana on ollut ihan tarpeeksi kaikkea paskaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös