HIFK-Pelicans, 20.9.03 klo 17.00

  • 14 382
  • 145

Carlos

Jäsen
JEEEEEESSSSS!!!!! 5-5! 14 sekuntia ennen loppua! Tätä rataa, kyllä meillä osataan. Siis VAIN meillä osataan. Vielä kun tulee JA:lla nenille, niin sittenhän sitä taas juhlitaankin, säälipistettä meinaan. Hyvä Hifk.
 

Siirappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampabay Lightning, Kotiteollisuus
Pelicans tasoitti 59.46 ajassa Martin Cech (Jani Keinänen, Toni Saarinen) YV TM IM TaM

Elikkä ny olisi kiinnostavaa tietää, että pitääkö tuo paikkaansa, että HIFK olisi pelannut johtoasemassa ilman maalivahtia alivoimalla :). Itse kyl veikkaan sm-liigan sivujen valehtelevan.
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Jahas, Pelicans tasoittaa. Liigan toiseksi kalleimmalla budjetilla ei saada kotivoittoa edes Pelicansista. Eikä varmaan keneltäkään tällä pelillä. Meillä ei ole tarpeeksi ratkaisijoita - saati sitten voittavaa maalivahtia. IFK:lla saattaa olla hyvä veska, mutta voittavaa maalivahtia, sellaista joka voisi kääntää matsin himaan, ei Stathosista tai Suomi-sarjaan kuuluvalta Laaksoharjusta saada. Itse en ainakaan Alpon piikkiin enää kaada tippaakaan viime kauden kehnoa menestystä. Olipa ainakin viihdyttävämpää kiekkoa kuin tämän syksyinen. Paskat.

edit: 6-5 Saarinen (Harkins).. Kyllä tuo maali tuo vähän lohdutusta tähän ikävään tuskaan!
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No, hyvä vitutus meni pilalle, mutta silti tuntuu ihan kivalta...

Harkinsille taisi tulla jo viides syöttö. Aika sälli. Menikähän peräti koko pistepörssin kärkeen?
 
Viimeksi muokattu:

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Tulihan se voitto sieltä, mutta en silti oikein tiedä miten tähän joukkueeseen suhtautuisi kun tämmöstä rämpimistä on ollut alku kausi.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Eipä kauheasti yllätä tämä viime hetken tasoitus! Meillä taitaa olla pienoinen maalivahtiongelma(niinkuin mm. nimim.Kempes on aiemmin todennut), vaikken Pelicans-matsin maaleja olekaan nähnyt. Viisi maalia himassa selän taakse ja tämän jengin muka pitäisi taistella keväällä mestaruudesta. Kakkosketju puuttuu kokonaan ja maalivahti ailahtelee. Hip hei!
 

Siirappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampabay Lightning, Kotiteollisuus
oho jatkoajalla HIFK sitten voitti ja Harkins taas syöttämässä eli 0+5 tänään. Ei varmaan epäilystäkään ketä oli illan kuningas.
 

Carlos

Jäsen
Nojuu, tuli sentään ne 2 pistettä sieltä, mikä on ihan jees. Mutta jos ajatellaan ketä vastaan pelattiin, niin kyllä se aika tiukille meni. Harkinsilta tosiaan ihan kivat tehot, 0+5. Yhteen peliin ei pakosti tarvitsekaan enempää tehdä. :-)
 

peruna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK
Stathoksesta

Mielestäni Stathos ei pelannut huonosti. Mikään maaleista ei voida laittaa täysin hänen piikkinsä. Maalit olivat suurimmaksi osaksi hirveitä sähläyksiä HIFK:n puolustukselta. Stathos piti HIFK:ta mukana pelissä muutamalla hyvällä kopilla. Ihan ok-tasolla, mutta ei missään nimessä sitä parempi.
 

Pelikaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pitänee olla kohtuullisen tyytyväinen, vaikka kuusi päästettyä maalia on ihan liikaa.

Hyviä asioita on viisi tehtyä maalia ja ensimmäinen piste. Ehkä tämä tästä alkaisi kulkemaan paremmin.

Nyt kun Topper on vapaa, niin eiköhän Pelicans Lukolta pisteet niistä. Siihen ainakin uskotaan.
 

kamraterna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Moto
Harkinsille taisi tulla jo viides syöttö. Aika sälli. Menikähän peräti koko pistepörssin kärkeen?

Eiköhän tuo mennyt joo, ja tuskin sieltä ihan hetkeen pois tulee. Tuohon kun laitetaan vielä Jere ampumaan Brettin sytöstä niin yv on ainakin kunnossa. Voi kun olis vielä muutkin pelin osa-alueet (paitsi Harkinsin kentällä..).
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Paska matsi. Hurlumhei-kiekkoa, jossa synninpäästön saavat vain Harkins (ei huonoja lättyjä) ja Pärä. Aika paljon on vielä matkaa uskottavaan liigapelaamiseen. Stathos tänään normaali kuolevainen.

Hirso on nykyään (vai edelleen) ihan kuutamolla. Sinänsä nastaa, että on tasainen. Nimittäin millään osa-alueella ei ole hyvä. Kiertelee kulmia, sutii hutii, häviää aloitukset sata-nolla ja tuntuu, ettei juuri mikään kiinnosta. Surffaa selkä suorana ja varoo, ettei mene tukka sekaisin. Saatanan jannu, nyt lopeta se 'näyttääkö hyvältä' kiekko ja ole tosissasi. Lähellä nääs on, että jos saamme kaipaamamme liiderisentterin, niin rupeaa penkinpää ja mailatuppi kutsumaan Hirsoa. Menee nimittäin Holma teittämällä ohi ja jopa Häbä.

Ainoa lohtu koko matsista oli höpöhöpö-jatkoaikakäytännön ansiosta saatu lisäpiste. Eipä silti, aika hienon laittoi Saarinen, jolle tervetulot takaisin.

Viisi omiin Pelikaaneille kertoo siitä, että jossain mättää. Tehkää siellä asialle jotain.
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Viestin lähetti Senior
Tehkää siellä asialle jotain.

Kenen pitäisi tehdä jotain?

Minun ehdotukseni: Hallitus kengittää Penan heti ja eroaa itse välittömästi tämän päätöksen jälkeen. Haetaan jälleen Göran Stubb ruoriin, jotta saadaan takaisin se vanha kunnon IFK.
On suorastaan häpeä ureheiluseura HIFK:ta kohtaan, että tällainen porukka (joukkue + johto/osakeyhtiö) saa käyttää samaa lyhennystä kuin Idrottsföreningen Kamraterna Helsingfors rf.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Paloposti teki tänään 2 häkkiä ja hidas ja muuten vain paska Harkins syötti 5, osataan me kyllä hyvin analysoida pelaajia. Harkins on tainnut näyttönsä antaa, Spänhel taas saisi heti lähteä vittuun, kova tykki tilalle. Noh, pakko lähteä ryyppäämään. Lisää mietteitä huomenna.
 
Suosikkijoukkue
Hifk,Toronto Maple Leafs!
Brett Harkins on kyllä kunnon pelimies, oli illan ehdoton kunkku viidellä syötöllään. Myös Kibe,Pärä,Vopi ja Holma pelas hyvin. Pasi Saarinen on kehittynyt viime kaudesta, hieno maali jatkoajalla. Puolustus ei toimi vieläkään ja Dave ei ollut parhaimmillaan vaikkei maaleja voidakaan hänen piikkiin laittaa. Kumminkin kauden avausvoitto maistuu ihan hyvältä ja tästä on ihan hyvä jatkaa kun saadaan vielä Jere kehiin.
 

Kinkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kiffen
Pistepörssin kärki

Umpisurkean esityksen jälkeen meiltä ovat pistepörssin kärjessä Harkins ja maalipörssiä johtaa (Söderholm 3 tehtyä ja 2 omaa) Kuhta...kummallista??
 

lihaani

Jäsen
Urheiluruudun koosteessä nähtiin hieno Rämön haamukoppi. Turhan paljon jäähyillä annettiin HIFK:ille eteen. Pelicanssin pelissä taisi muuten olla ryhtiä ihan toisella tavalla kuin Jyppiä vastaan. Umpisurkea puolustus ei tunnu tiivistyvän, vaikka hyviä pakkeja joukkueessa riittää kahteenkin kentälliseen. Mutta kuparisen rikkominenkin on jotain. Kun Topo palaa kehiin, alkaa toivottavasti voittojakin tulla.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Helvetin helvetti! Tänään olisi ollut voittokin lähellä. Neljä ylivoimamaalia omiin, se on aivan liikaa. Ei tosin mikään ihme, että tulee paljon jäähyjä kun on se saatanan Pingpongi tuomarina.

No pistepussi on avattu. Tiistaina avaamaan Lukkoa. Toporowski on silloin viimein kehissä. Ja jokohan tiistaina Oliveriakin kiinostaisi puolustaminen?
 

JV

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Päivän anti oli siis 2 pistettä. Peli 2 erää kehoa, kolmannessa oli yritystä kivasti, mutta paketti levällään. Pelicansin neljäs maali Stahosin piikkiin, etukulma oli auki. Saarinen ok, etenkin ottaen huomioon pelaamattomuuden. Ara muutti ketjut vikaan erään, otti aikalisän jatkoajalla ja vieläpä puhui pelaajille, tästä voitiin viime kaudella vain haaveilla.
 

DieHard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Olipas surkeata kiekkoa, ei oikein lauantai-ilta iskenyt ketään, ei pelaajia eikä yleisöä. 5200 katsojaa ja tunnelma kuin hautajaisissa. Tulin ekan erän lopussa ja ensimmäiset kannustushuudot kuuluivat kolmannen erän puolessa välissä.

Hifkin puolustus aivan kuutamolla omassa päässä, Söderholm on todella hukassa välillä, nuoremmista puhumattakaan. Kurvinen aivan kahvilla koko matsin, ainoastaan Kultanen saa puhtaat paperit puolustuspelaamisesta. Kiekollinen peli onkin sitten jotain muuta, meniköhän yhtään avaussyöttöä omiin lapoihin ilman pitkää?

Taklauksia Hifkin toimesta oli kahdessa vikassa erässä yhteensä 4. Laidat eivät siis rymisseet hirveästi...

Harkins on asiaa, hyvä hankinta penalta. Näyttää siltä että jokaista Stahosta ja Harkinsia tasapainotetaan Spanheleilla tai Treilleillä.

Vopat aivan turha kaveri, kädet kiveä ja kovuutta ei tarjota yhtään. Häppölä samaa tasoa, tosin yritystä löytyy.

Toivottavasti torstain ottelu on parempi.
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Viestin lähetti Senior
ps Svante, Sulla on jäänyt Pena-levy päälle...

Joo tiedän, ja se pysyy päällä kunnes muutoksia tapahtuu sillä rintamalla. Mies istuu kuin tatti paikalla ja menestys on se mitä se on. Kaveri vastaa vuodesta toiseen pelaajahankinnoista ja samaa skeidaa rahdataan konttikaupalla meille. Kiitos tää riittää!

Ei kannata tulla selittämään minulle, että Penan ansiota kausi 01-02 oli voitollinen koska suurin syy siihen oli NHL:stä tulleet palkkiot, joilla tiettävästi Penalla ei ole ollut mitään osuutta. Muuten kausi olisi mennyt ehkä jopa miinuksen puolelle.
Viime kausi on, IFK:n toimistosta kantautuneiden tietojen mukaan, miinus merkkinen ja huhut kertovat, että Penan eka tilinpäätöstä ei hyväksytty....

Kuten sanoin, tää levy on ja pysyy päällä kunnes muutosta tapahtuu. Tän takana on vielä muutakin, mutta se pysyköön minun asianani toistaiseksi.
 

hylsy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Bayern München, Lennart Petrell
JV kuinkas Stathoksen olisi tossa 4:ssä maalissa pitänyt sijoittua kun siellä oli toinen sälli mukana ?

Ja sitten kukas tyttö siinä A5:ssa hyppeli siinä takana, omasi hirmupyllyn. Ja sitten eiköhän toi Harkins täytä ykkössentterin mitat, nyt etsimään spanhelille stunttia
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Viestin lähetti Senior
Stathos tänään normaali kuolevainen.

Kempesin innoittamana seurasin tänään Davea kriittisin silmin. Laittaisin hänen piikkiinsä kaksi, varauksella kolme, maalia. Eka maali lipsahti längistä, toisessa Söde pelasi syöttölinjan -> olisi pitänyt saada Kauppilan suora laukaus kiinni. Kolmas maali oli tasoitusmaali, ruuhkaa oli paljon, ehkä otettavissa. Olin toisessa päädyssä, joten paha sanoa. Kaksi muuta maalia menevät ihan selkeästi puolustuksen piikkiin, se maalinedusta pitää siivota S**TANA!

Puolustuspelaaminen toimi tänään jo osan ajasta, tosi jees. Vastapainoksi oltin sitten ajoittain ihan kuutamolla, josta seurauksena kaksi maalia. Tämä osuus kuitenkin paranee tasan varmasti, alkaen ensi torstaista. En olisi niin huolissani siitä.

Hyökkäyksessä alkaa olla todellinen ongelma. Meidän ykkönen on ihan rautaa, entäs muut? Ei kuulu kovin hyvää niille. Nyt mentiin jo oikeaan suuntaan, Laine looraan ja Spanhelia viedään jo rajalle. Kakkosketju on omasta mielestäni koossa, se senteri enää puuttuu(tähän hymiöitä). Kolmonen oli vihdoin se, mitä ainakin minä olen odottanut, tosin Spanhel saa painua hevon v*ttuun siitä. Nelonen ihan jees, ei niiltä maaleja odotetakaan.

Sitten yksittäisistä pelaajista:

Brett Harkins: Pakko mainita hänet ensiksi. Herra ja hidalgo, kentän kuningas. HIFK:n ylivoiman sielu.

Timo Pärssinen: Loistavaa peliä jälleen kerran Pärältä. Taisteli, haastoi, teki peliä. Maali ja syöttö, not bad.

Kimmo Kuhta: Todella hyvä peli palopostilta tänään. Menetti kultakypärän, mutta eipä taida lannistaa. Kaksi maalia, tuliko syöttöjä?

Dave Stathos: Ei paras päivänsä tänään, päästi pari helppoa. Toisaalta torjui hyvin, ei varsinaisia "haamuja" kuitenkaan. Vähän risuja, ensimmäistä kertaa minun toimestani.

Hirschovits: Oli huono. Ei saanut mitään aikaan ja ajamisetkin oli ajettu näköjään joskus aiemmin.

Spanhel: Sysipaska. Ne pari syöttöä olivat paljolti ketjun ansiota, lopussa tulikin siirto neloseen. Ei tarvitse tulla jäälle enää torstaina. Heihei.

Puolustajista Kultanen, Saarinen, Benysek ja Söderholm pelasivat kaikki suht hyvän pelin. Enkä ainakaan huomioinut Kurviselta mitään pahoja mokia. Laine pelasi hyvin, ansaitsee paikan kakkosessa. Luttinen myös, hyvä duunia. Joonas Vihko edelleen pieni pettymys. Carlo Grünn polkee, mnkä ehtii. Kolmosketjun laituri jo luonnostaan.

Kaiken kaikkiaan peli oli sekavaa, Aran systeemit on vielä hakusessa (kuten Päräkin sanoi haastiksessa). Keskushyökkääjä pitää saada jostain, muitakin pisteketjuja tarvitaan ykkösen lisäksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös