HIFK:n uudet valmentajat?

  • 189 501
  • 628
Tila
Viestiketju on suljettu.

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Avataanpa kokonaan uusi ketju tälle polttavalla aiheelle, ettei aiheesta kirjoittaminen ole levällään eri ketjuissa. Eli ketkä mahdollisesti ovat HIFK:n uusia valmentajia. Summasen nimi luonnolisesti on aina tällaisissa keskusteluissa esillä, mutta itse en pidä tätä vaihtoehtoa kovinkaan uskottavana. Tamminenkin on toivottavasti aika kaukaa haettua. Veikkaan, että tulevat valmentajat ovat suht "nimettömiä", tyyliin Lehkonen&Blomqvist aikoinaan.

Tällaisia nimiä on tullut mieleeni: Samu Kuitunen ykköseksi ja junnuista Pasi Sormunen kakkoseksi, Rocky Rautakallio ykköseksi ja Kuitunen kakkoseksi, Esa Tikkanen kakkoseksi, Rautakallio ykköseksi. Tai jospa Coolen jatkaa kakkosena ja Kuitusesta tulee ykkönen.

Oma toiveeni on Summanen ykköseksi ja Kuitunen kakkoseksi, mutta tämä nyt ei tietenkään ole mahdollista.
 

Dunlop

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Savonlinnan Jääkiekon tuki OY
Raimo Summanen ja Kuitunen on minunkin ykköstoiveeni mutta tuskinpa vain tulee toteutumaan. Summanen olisi luultavasti ainakin kaveri, joka saisi laivan kääntymään ja jopa erittäin hyvään vireeseen kohti kevättä. Summasella muuten tapana käyttää henkistävalmennusta eli hänen kanssaan saattaisi sitten tämä pelaajiemme henkinen lukkokin aueta.
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En haluaisi olla ilonpilaaja, mutta eihän sitä ole missään mainittu että Hifkiin tulee uudet valmentajat. Siis faktaa.
Sehän on täysin kiinni siitä paljonko Bobin kengittäminen tulee maksamaan.

Niin ja jos uusi valmentaja tulee se on Ika Lehtonen joka on antanut parhaimmat näytöt Frankin ja Hifkin nuoleskelusta. Mitään muita näyttöjähän ei ole.
 

Johnny99

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos mitään nyt ylipäätään tapahtuu, (täytyy tapahtua, eikö täydykin, eiku, tää onkin IFK)Summanen ykköseksi olisi tietysti se paras vaihtoehto. Frank ei kuulemma ukkoa voi sulattaa, mutta ei hätää, tuskin olisi kovin suurella innolla Raimokaan tulossa. Brändi ei ehkä juuri nyt ainakaan ole työpaikkana se kaikista houkuttelvin ympäristö. Eiköhän nuo kehnot välitkin Summasen ja Frankin välillä alunperinkin johdu siitä, että Raato laukoi liian suoraan totuuksia organisaatiosta. Ja tämähän ei käy laatuun.

Toivon mahdollisen uuden koutsin olevan eurooppalainen, mitään nhl-hasbeen-keenaneita ei tänne kannata raijata rahastamaan. Eiköhän sieltä tule jotain taattua laatua, Hakki voisi olla hyvä, ei ainakaan ole taipumuksia tissutteluun.
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Summasen voi unohtaa.
Ristiriitaa aiheuttaa:
1. Hifkin päätavoite ei ole menestys, Summasen on.
2. Frank ei häntä halua.
3. Ei varmasti tulisi toimeen Penan kanssa.
4. Summanen on sanonut ettei halua valmentaa seurajoukkueessa, koska seurajohdon ja valmentajan näkemykset pelaajamateriaalin laadusta eivät yleensä täsmää. Ja Hifkissä jos jossain kuvitellaan että joukkue on parempi kuin se tosiasiassa on.
 

rossoblu

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Johnny99 kirjoitti:
Toivon mahdollisen uuden koutsin olevan eurooppalainen, mitään nhl-hasbeen-keenaneita ei tänne kannata raijata rahastamaan.

Jos tämä ei olisi IFK, eiköhän yksinkertaisinta olisi yrittää saada paras mahdollinen saatavissa oleva valmentaja ilman mitään preferenssiä ilmansuunnasta. Lähes yhtä idioottimaista kuin hankkia Pentin toitottama "pohjois-amerikkalainen" valmentaja olisi hankkia "eurooppalainen" valmentaja. Ei ihan yhtä idioottimaista siitä syystä, että toki eurooppaisella on toki eurooppalainen pelí- yms. kulttuuri lähtökohtaisesti paremmin hallussa.
 

Animal

Jäsen
Ja sitten Summasesta, kun mies on kerran mainittu: Itsekin pitäisin Ramia oivana kurssin kääntäjänä ja parhaana mahdollisena valmentajana IFKlle, jos puhutaan pelien tai sarjojen voittamisesta. Tervetuloa minun puolestani...

...Mutta turha siitä on kuitenkaan Frankia syyttää jos Summanen ei ikinä IFKssa valmenna. Mistäköhän mahtaa johtua, vaikka Ramilla hienot näkemykset ja meriitit lätkästä onkin, että mies ei myöskään valmenna todennäköisesti ikinä Bluesissa, Jokereissa tai Suomen Maajoukkueessa? Ja vastaus tähän ei löydy mistään muualta kuin Summasen vessan peilistä.
 

Johnny99

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
rossoblu kirjoitti:
Lähes yhtä idioottimaista kuin hankkia Pentin toitottama "pohjois-amerikkalainen" valmentaja olisi hankkia "eurooppalainen" valmentaja
No juu, meinasin lisätä, että toki P-amerikkalainenkin käy, kunhan on Sheddenin tyyliin nälkäinen, eikä ukko joka joutuu tyytymään selkeästi pienempiin ympyröihin kuin on tottunut. Ei se eurooppalaisuus ole minulle mikään itseisarvo, mutta taitaa historian valossa olla se varmin valinta.
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
On aikamoinen riski ottaa toinen ulkolainen samalle kaudelle. Tässä ei ole hirveästi kautta jäljellä ja totuttautuminen Suomi-hokiin vie aina aikaa.
 

phoney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Keenan.

Ensisijaisesti antaisin Bobin jatkaa ja antaisin vain sille sen autokuskille kenkää, mutta jos on pakko vaihtaa, niin Keenan sopis hyvin brändiin.

Eiks se itseänsä jo Suomeen tarjonnutkin?
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Dunlop kirjoitti:
Summasella muuten tapana käyttää henkistävalmennusta eli hänen kanssaan saattaisi sitten tämä pelaajiemme henkinen lukkokin aueta.

Sinulla on varmaan tarkempaakin tietoa tästä Summasen käyttämästä henkisestä valmennuksesta? Itse olen siinä uskossa, että HIFK:n pelaajistossa tällä hetkellä vallitseva lukkotila ei nimenomaan aukea Summas-tyyppisellä henkisellä valmennuksella, joka käsittääkseni pitää sisällään lähinnä vittuilua ja huutamista.

Nyt tarvitaan valmentaja, joka osaa laatia riittävän yksinkertaisen pelisysteemin ja joka osaa opettaa tämän pelaajille tehokkaasti ja nopeasti. Ensisijaisena valintakriteerinä pitäisin siis jonkinlaista sielullisesti tasapainossa olevaa koutsia, jonka kommunikaatio pelaajistoon päin on toimivaa. Nimiä ei kyllä nyt juurikaan tule mieleen, mutta joku tuntemattomampikin suomalainen valmentaja on varmaan kuitenkin pienempi riski kuin Keenan.
 

Dunlop

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Savonlinnan Jääkiekon tuki OY
Sinulla on varmaan tarkempaakin tietoa tästä Summasen käyttämästä henkisestä valmennuksesta? Itse olen siinä uskossa, että HIFK:n pelaajistossa tällä hetkellä vallitseva lukkotila ei nimenomaan aukea Summas-tyyppisellä henkisellä valmennuksella, joka käsittääkseni pitää sisällään lähinnä vittuilua ja huutamista.

Maajoukkueta valmentaessaan Summanen käytti Juri Haninina apunaan, joka on erikoistunut tähän henkiseen valmennukseen yms. urheilussa.

Ja vittuilusta ja huutamisesta sen verran, että aika kiistattomasti tuo vittuilu on toiminut jos kattoo Summasen meriittejä valmentajana.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Dunlop kirjoitti:
Ja vittuilusta ja huutamisesta sen verran, että aika kiistattomasti tuo vittuilu on toiminut jos kattoo Summasen meriittejä valmentajana.

Summasen näytöt perustuvat kyllä enimmäkseen yhteistyöhön Westerlundin kanssa. Ja nimenomaan niin, että Erkka on hoitanut tämän taktisen puolen. Summasen Jokereissa peluuttama kiekko oli kyllä niin hirveetä paskaa, että jos Raimolla ei parempaa ole tarjota, niin ei kiitos.

Summasen "henkinen valmennus" ei todellakaan sovi kenellekään itseään kunnioittavalle ihmiselle. Henkilökohtaisuuksiin meno on niin törkeää ja räikeää, että oksettaa. Kaiken huippuna on esim. perheenjäsenten sekoittaminen vittuiluun mukaan. Siinä menee meikäläisen raja, Summasen kohdalla ehkä jopa vieläkin matalampana.

IFK:lla on ollut Coolen ilmeisesti hoitamassa Summasen herättelylinjaa ja hukkaan näyttää huuto menneen. Ei kukaan jaksa loputtomiin ja jatkuvasti karjumista kuunnella.

Nostetaan A-junnuista vaikka Sormunen liigavalmennukseen, jos ratkaisujen teko on pelkästään rahasta kiinni. Sopan nykyiseen palkkaan tehdään kunnon tarkistus ja rooli muokataan sellaiseksi, että se sopii kaikille. Pelaajien mielipiteet otetaan huomioon ja Soppa toimikoon kainalosauvana loppu kauden. Jos homma toimii, ensi kaudella alusta saakka vaan jonkinlaiseen valmennusvastuuseen. Lisäksi Murray nostetaan kapteeniksi, jolloin englanninkieliset höpinät hoituu sitä kautta, Kibe hoitakoon hommat suomeksi jatkossakin.

Luulisi, että omista junnujengeistä löytyisi valmennuksen puolelta kiinnostusta hilata tää paska kuivalle maalle, vaikka sitten yhteistyönä. Sormusellakin on niitä "kalavelkoja" maksettavanaan, niin näin ne voisi suorittaa helposti ja itsekin siitä hyötyisi :). Nykyiselle valmennukselle asian ilmoitetaan kohteliaasti, mutta asiallisen tiukkaan sävyyn, että nyt muuttuu meininki ja uusi ukko astuu remmiin messiin. Yksinkertaista, vai kuinka? Tässä mitään konkursseja tarvita, että saadaan hommaan ryhtiä. Penalle silti kenkää.
 

mir

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tämä voi kuulostaa suorastaan vittuilulta, mutta minusta Tamminen ja HIFK olisi jollain tavalla kiehtova yhtälö. En kyllä tosiaan tiedä miksi.

Mitkähän lie Matikaisen ja Tammisen välit?
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
BoredOldLady kitetytti aika hienosti sen miksi Summanen ei koskaan tule mahtumaan "minun" IFK:iin.

Jotenkin jännää tämä Summas-ihailu, vaikka toki ihan maireat meriitit miehellä on. Jotkut jopa meidän fanit puhuvat 98-99 kausista Summasen aikakautena ja samalla toteavat Westerlundin olevan täyttä kuraa valmentajana. Kuinka moni toivoo sitä, että Summasen nöyryytyksen ansiosta joku todella lupaava pelaaja menetetään narreihin tai muualle, kun IFK:ssa pelaaminen ei enää kiinnosta (Toki junnut osataan hukata meillä muutenkin).

Kuitusesta sen verran jännä, että todella ristiriitaista tietoa tulee miehstä, tosiaan kuulemma ollut aika kuraa kakkosena, mutta kuitenkin näytöt junnupuolelta on melkoisen vahvat.

Uusiksi koutseiksi pari Tamminen-Tikkanen. Väriä penkille.
 

Happis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Huuhkajat, Liverpool FC
Snakster kirjoitti:
Nyt tarvitaan valmentaja, joka osaa laatia riittävän yksinkertaisen pelisysteemin ja joka osaa opettaa tämän pelaajille tehokkaasti ja nopeasti. Ensisijaisena valintakriteerinä pitäisin siis jonkinlaista sielullisesti tasapainossa olevaa koutsia, jonka kommunikaatio pelaajistoon päin on toimivaa.

Curre. Pelisysteemiä ei ole, siispä se on helppo opettaa. Sielun tasapaino löytyy ja kommunikaatio pelaajien kanssa onnistuu esim. ravien tai pedikyyrin parissa.
Anteeksi, pakko purkaa viime kauden pettymystä :)

Toisaalta olisin erittäin vahingoniloinen jos Pentti päättäisi toissavuotiseen tapaansa siirtyä itse penkin taakse.

Muistanko oikein, että Surenkin siirtyi viime kauden päätteeksi takaisin IFK:n organisaatioon? Voisi ihan näin naapuristakin katsottuna olla mielenkiintoinen ratkaisu.
 

Dunlop

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Savonlinnan Jääkiekon tuki OY
Uusiksi koutseiksi pari Tamminen-Tikkanen. Väriä penkille.

Toivonpa, että heitit ton ihan läpällä. Kyllähän nimittäin se Tammisen pelle on se ihan viimeinen kaveri, joka sinne palkataan. Tikkanen nyt vielä mänis jotenkii. Jos IFK:lla ei oikeasti ole heittää ketään muuta kuin "aurinkokuningas" kehiin, niin mennään sitten vaan koko loppukausi Bobilla ja Tompalla. Olen jo aiemmin jossakin ketjussa perustellut miksen ikinä halua tätä prinsiippipelleä IFK:ssa, joten sieltä jostain löytyy.

Kyllä sitä väriä tulis mutta sama paska jatkuis kaukalossa.
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tpip kirjoitti:
Kuinka moni toivoo sitä, että Summasen nöyryytyksen ansiosta joku todella lupaava pelaaja menetetään narreihin tai muualle, kun IFK:ssa pelaaminen ei enää kiinnosta (Toki junnut osataan hukata meillä muutenkin).
Kuinkas monta sellaista pelaajaa joita olisi haluttu pitää, Narrit menetti esim. Hifkiin tai muihin seuroihin Summasen nöyryytysten ansiosta?
Ja joka seurasta lähtee valmentajasta riippumatta pelaajia pois. En nyt ole sattunut huomaamaan että Summasen Jokeri-aikana pelaajat olisivat karttaneet seuraa.

Päinvastoin.
Summanen olisi valmentaja joka palauttaisi uskottavuuden seuraan ja synnyttäisi sitä menetettyä imua pelaajien suunnasta.
Summanen on myös valmentaja joka vaatii paljon. Niin itseltään, pelaajilta kuin koko organisaatiolta. Siinä saisi Penakin ihan eri draivin päälle Ramin hiillostaessa.
Raimo Summanen olisi paras mahdollinen vaihtoehto valmentajaksi tähän tilanteeseen.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Metukka kirjoitti:
Kuinkas monta sellaista pelaajaa joita olisi haluttu pitää, Narrit menetti esim. Hifkiin tai muihin seuroihin Summasen nöyryytysten ansiosta?

Käsitykseni mukaan ainakin Eskelisen Tuomas aikanaan taisi saada aikamoisen nöyryytyksen joukkueen edessä, jonka jälkeen tie veikin meille.
 

Dunlop

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Savonlinnan Jääkiekon tuki OY
Tpip kirjoitti:
Kuinka moni toivoo sitä, että Summasen nöyryytyksen ansiosta joku todella lupaava pelaaja menetetään narreihin tai muualle, kun IFK:ssa pelaaminen ei enää kiinnosta (Toki junnut osataan hukata meillä muutenkin).

No mites viime keväänä Hirso, Enlund ja Ramstedt lähti? Kyllä niitä lähtee jokatapauksessa muualla tulevinakin keväinä, riippumatta siitä onko Summanen puikoissa vaiko ei. Raimo tuo sitä tekemisen meininkiä tuohon yössä vaeltavaan joukkueeseen, ja varmasti löytyy ainakin jokin pelisysteemi.

Kuitunen ja Summanen ineen.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Metukka kirjoitti:
Kuinkas monta sellaista pelaajaa joita olisi haluttu pitää, Narrit menetti esim. Hifkiin tai muihin seuroihin Summasen nöyryytysten ansiosta?

Ainakin Toni Dahlmanin, jolle Raivo ehdotti jopa uran lopettamista. Meni sitten Ilvekseen ja ura lähti nousuun...

Tuo Tamminen-Tikkanen parivaljakko olisi kyllä hauska nähdä. Molemmilla tankkilaivan kokonen ego... Kauankohan jaksaisivat toisiaan?
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tpip kirjoitti:
Käsitykseni mukaan ainakin Eskelisen Tuomas aikanaan taisi saada aikamoisen nöyryytyksen joukkueen edessä, jonka jälkeen tie veikin meille.
Jep jep. Oli varmaan paha menetys pellehatuille.
Pyysin kyllä mainitsemaan sellaisia pelaajia jotka Narrit olisivat halunneet pitää. Eskelinen oli silloin ynnä muuta osastoa jonka Hifk sattui kelpuuttamaan. Ja tuo Eskelinen ei ole kyllä yhtään mitään siihen Exit only-liikenteeseen minkä Pena on saanut ylimielisellä käytöksellään ja siltojen polttelullaan aikaiseksi Hifkissä.
Aika vähiin jää perustelusi.
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ikijokeri kirjoitti:
Ainakin Toni Dahlmanin, jolle Raivo ehdotti jopa uran lopettamista. Meni sitten Ilvekseen ja ura lähti nousuun...
Myöskin Dahlman oli täysin yhdentevä pelaaja Jokereissa silloin.
Ja taisi olla sitä viime kaudellakin?
 
Onko tämä suuri valmentaja "nero" Summanen saavuttanut ilman Westerlundia jotain? Kysyn kun en muista.

Kai se vieläkin on niin, että hyvät pelaajat tekevät hyvän valmentajan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös