HIFK:n tiedote koskien Eetu Pöystiä

  • 22 411
  • 49

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Voi voi, eikös Koivulla ollut tuo sama sairaus? Siitä varmasti tulee hyvin kipinää tähänkin batleen. Tsemppiä sinne!
 
Ketju siirretty SM-liigaosiosta tänne HIFK-osioon ja samalla ketjun otsikkoa on hieman muotoiltu. Mikäli asiasta syntyy keskustelua eikä ainoastaan toivomuksia paranemisesta, ketju voi olla täällä, muussa tapauksessa siirrämme sen edelleen.

Moderaattorit
 
Eteenpäin vain ja voimia Eetulle ja läheisille! Onneksi diagnoosi on todennäköisesti tehty ajoissa ja juuri nuorilla sekä kovakuntoisilla urheilijoilla on parhaat mahdollisuudet voittaa tämänkaltaiset suuret vastoinkäymiset - härkää sarvista vain ja toipumisen jälkeen takaisin kentille.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Voi ei, hirveä uutinen! Eipä tässä oikein mitään muuta osaa sanoa kuin, että tsemiä ja voimia Eetulla sekä hänen läheisilleen. Heti tällaisen uutisen jälkeen lätkä tuntuu aika mitättömältä. Toisaalta ilmeisesti jotain näin ikävää pitää tapahtua, että IFK viitsii tiedottaa pelaajan loukkaantumisesta/sairastumisesta...
 
Viimeksi muokattu:

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
Paljon voimia, tsemppiä ja pikaista paranemista Eetulle!!! Läheisille myös voimia! Onneksi Eetulla on taistelijaluonne!

Nämä on aina pysäyttäviä juttuja... Harmi sikäli myös, kun mies olisi juuri päässyt tosissaan taistelemaan pelipaikastaan, mutta se tuskin on päälimmäisenä mielessä, sillä nyt on edessä ihan toiset taistelut. Onneksi ennuste on hyvä.
 

maniakos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Paljon voimia Eetu, tulet paranemaan aivan varmasti! Koko IFK-perhe on tukenasi.

Kyllä isokin mies herkistyi, kun tällaisesta sattui lukemaan heti aamusta. Unohtuu ketjusommitelmat ja pelaajahankinnat aika äkkiä, kun älyää jääkiekon pienuuden.
 

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
Pikaista paranemista ja voimia Eetulle. Ja koko perheelle jaksamisia.

Rohkaisuna Koivun tapauksen ja hyvän hoitoennusteen lisäksi kerrottakoon, että oma isäni kamppaili Non-Hodgkinin lymfooman kanssa hiukan alta kuusikymppisenä ja toipui siitä nopeasti. Hoidot aiheuttivat voimakasta väsymystä joksikin aikaa hoitojen jälkeen. Lääkärit korostivat isälle peruskunnon merkitystä. Se helpottaa sairauden aikana jaksamista. Sairausaikana kovin kovaa kuntoilua ei voinut harrastaa. Isä tekee fyysistä työtä, joten peruskunto oli suhteellisen hyvä, mutta nuorella urheilijalla se on varmasti parempi.

Lisätietoa lymfoomasta kertoo www.lymfooma.fi
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tsemiä Eetulle, tosi paska homma.

Sinänsä, vaikkei se mitään helpota tai auta, lymfooma ei kuitenkaan ole noista syövistä se pahimmanpuoleisiin kuuluva, joten...

Nykyään hyvät lääkkeet esim. sytostaattihoidoista johtuville pahoinvoinneille. Lisäksi se legendaarinen hiukstenmenetys ei ole mikään itsestäänselvyys.

Nojaa, noihan ei auta silti yhtään. Kunhan sitä jotain koetti keksiä positiivista tästäkin.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Voi voi, eikös Koivulla ollut tuo sama sairaus? Siitä varmasti tulee hyvin kipinää tähänkin batleen. Tsemppiä sinne!
Saku Koivulla oli Non-Hodginin lymfooma, mutta HIFK:n tiedotteen mukaan Pöystillä on lymfooma. Paranemisennuste on hyvä, joten ei muuta kuin kovasti tsemppiä Eetulle ja jaksamista hänelle ja perheelleen.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Eikös Mika Oksalla ollut samainen lymfooma jokunen vuosi sitten (vielä Bluesissa pelatessaan)? Vai oliko Oksan tauti sama kuin Saku Koivulla?

Oli miten oli, nuo toimivat hyvänä esimerkkinä siitä, että tauti on täysin tapettavissa ja voitettavissa ja olen ihan varma, että Eetukin sen pirulaisen voittaa. Tsemppiä vaan koko perheelle, asenteella syöpäläisiä päihin!
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eetu Pöystille voimia ja tsemppiä! Jos joku HIFK-fanikerhon aktiiveista lukee tätä, niin laitatko linkin mistä voi laittaa nimensä/miten voi osallistua mahdolliseen fanien 'yhteisparanemistoivotukseen' Eetulle.
 

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
Viimeksi muokattu:

-KBR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Liberec White Tigers
Been there, done that

Itse Hodginin taudin tossa pari vuotta sitten sairastaneena ei voi muuta kun toivottaa tsemppiä ja voimia hoitojen ajaksi. Rankkoja ovat penteleet, mutta jos tällanen kolmekymppinen rapakunnossa oleva baarimestari kestää ne, niin kyllä nyt nuori huippu-urheilijakin. Pleijareissa takaisin kehiin, Eetu!!!
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tsemppiä Eetulle ja läheisille!
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Pikaista paranemista Eetu Pöystille ja tsemppiä Eetulle, palaat vielä HIFK:hon pelaajaksi. Jaksamisia myös omaisille ja muille läheisille.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
No hei, ei mene kau'aa, kun olet takaisin rosterissa ja nöyryytät Narreja. Tsemiä ja voimia kaikille läheisille.
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Paranemista ja kovaa tsemppiä täältäkin! Brändinnäköinen jätkä joka varmasti selättää tautinsa. Todella kurjaan paikkaan tuli kyllä urankin kannalta, mutta toisaalta henkinen kapasiteetti on tälläisen jälkeen varmasti eri luokkaa kuin muilla ikäisillään.

Toivottavasti IFK ei tuon perheen toivomuksen jälkeen kehitä mitään "Voitetaan se Eetulle" -teemaa ensi kautta koskien. Se olisi surkuhupaisan mautonta.
 

scholl

Jäsen
Itsekin tunnen porukkaa, jotka kamppailevat jopa parantumattomien syöpien kanssa. Aina tuollainen uutinen on todella syvältä.

"Voitetaan se Eetulle" -teemaa ensi kautta koskien. Se olisi surkuhupaisan mautonta.

Niin ja pitää muistaa sitä, kun haettiin sitä playoff viikset -teemaa. Urheilullinen menestys oli katastrofi. Nyt jos lähdetään keräämään vuosien varrelta playoffkaljuja niin ei hyvä heilu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös