HIFK:n sairastupa ja muut poissaolot kaudella 2023–2024

  • 158 353
  • 730

EPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Tosi harmi ennen pudotuspelejä Tallbergin loukkaantuminen, samoin Melart myös. Melart pelannut heikosti mutta tasonnosto olisi ollut mahdollinen.

Nyt sitten toivon mukaan tulee vielä yksi hyökkääjä ja 2 pakia.

Ensin oli 1 pakin tarve mutta sitten Salin lähti ja 2 loukkaantui joten näen että nyt 2 tarvitaan. Nykyinen ei vain riitä.

Sund - Martin
Lindbohm - Motin
Seppälä - Kotkansalo
Luhanka

Lehmus

Tuossa tarvitsee heti 2. ja 3. pariin pakit. Monin ollut heikko ja Kotkiksen kondis arvoitus ja Sepillä ja Lindbohmilla loukkaantumiset alla.

Valtteri Kakkosen kuva on muuten kotisivuilla joukkue kohdassa. Eikai vai häntä olla singnattu kaikessa hiljaisuudessa loppukaudeksi..?
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Tallberg loppukauden sivussa.
-Salmelainen.
Ei hyvä, Tallu oli hyvä monessakin pelissä tässä kuussa. Mainitsiko mitään Melartista ja Mannisesta? Niillä kans lienee kausi ohi, ainakin Mannisella.
Koko tota kolmikkoa ois tarvittu kyllä.
 

Rutale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers.
Ei hyvä, Tallu oli hyvä monessakin pelissä tässä kuussa. Mainitsiko mitään Melartista ja Mannisesta? Niillä kans lienee kausi ohi, ainakin Mannisella.
Koko tota kolmikkoa ois tarvittu kyllä.
Puhuttiin viime pelin isommista loukkaantumisista mutta nimeltä mainittiin vain Tale ja hänen stuntti Pihlström.
 

Mep

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitä siellä on taas tapahtunut. Tallberg pelasi lauantaina matsin loppuun ihan normaalisti. Treeneissä joku vetänyt paskaksi?
 
Suosikkijoukkue
IFK ilman möyrimistä, NYR, Inkvisitio 1480-
Mitä siellä on taas tapahtunut. Tallberg pelasi lauantaina matsin loppuun ihan normaalisti. Treeneissä joku vetänyt paskaksi?
Varmaan Leksa ajanut yli vanhoille tavoille uskollisena, mutta puoliksi läpällä toki, koska peleissä ei suvaita taklaamisia. Treeneissä se ei ole niin justiinsa, siellähän voi kokeilla vaikka erilaisia ylivoimakuvioitakin.
 

Tarantula

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Nyt olis kyllä tarvetta joukkue-per-joukkue tilastolle, kuinka miespeliä on kukin joukkue menettänyt loukkaantumisten/sairasteluiden vuoksi tällä kaudella. Kiinnostaisi oikein kovasti nähdä mustaa valkoisella missä mennään. Liigadata, auta meitä.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
(1)
  • Tykkää
Reactions: EPK

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Päivän paras uutinen. Ei mitään käyttöä, sillä Luhanka ja Lehmus ajavat saman asian.
Lehmus nyt ei aja mitenkään Kakkosen edelle. Valtteri ei tosiaan ole mikään menestyvän joukkueen top6 pakki, mutta teki sentään 8 matsissa 2 maalia, jolla olisi HIFK:n kevään pelikuntoisten pakkien kolmanneksi “maaliahnein” eikä jäänyt miinuksille. (kuvastaa järkyttävällä tavalla HIFK:n kevät-pakiston tulivoimaa)

Siellä on nyt tyrkyllä 6-7 pakeiksi 0+1 miehiä ihan riittämiin (Kotkansalo (-4), Luhanka, Lehmus) plus vara-Lehmus Lentämäki jalka oven välissä. Luhanka ja Kotkis saavat nuo kutos ja seiskapaikat, kun jos pakisto pysyy kuosissa. Tyhjästä on paha nyhjästä, mutta kun siinä tilanteessa nyt ollaan, niin kannattaisi vältellä noita kahta viimeksi mainittua täysin liigakelvotonta yksilöä vaikkapa tuollaisen Kakkosen pestillä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Varmistus sille, että niin Melartin, Mannisen kuin Tallberginkin kaudet ohi, sekä Lehmus pois kuukauden: HIFK:n kapteeni vaihtuu: Melartin kausi ohi, Lehterästä uusi kapteeni - HIFK
Tää on mun IFK. Vähitellen aletaan olla näiden loukkaantumisten kanssa siinä tilanteessa, että viimeinen voi sammuttaa valot hallilta. Onni onnettomuudessa on, että kyseessä ei ole Lehterä-Martin -osastoa, vaan enimmäkseen leveyttä syvyydessä, mutta on tuossa kuitenkin kolme vakaata liigapelaajaa, ja varsinkin Lädää olisi tarvittu loppukauden ajan.
 

Number#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jaksaisiko joku listata tämän kauden loukkaantumiset listaksi? Itse en enää perässä pysy ketä ollut ja kauan pois. Toki myös viime kauden kiinnostaisi jos joku muistaa vielä.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Karua on. Siinä on nyt Salmelaiselle työsarkaa pariksi viikoksi.
Tosta lähtee vielä Sund EHT:lle. Varmaan loukkaantuu sekin siellä.

Lindbohm ei pelannut Tapparaa vastaan. Liekö pelikunnossa? Ilman häntä edes auttavasti ehjänä olevia jäljelle jää Motin, Martin, Kotkansalo, Luhanka(vai onko rikki) ja Seppälä. Ihan tekemätön paikka Salmelaiselle.
 

TAPPI32

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Vaikea uskoa kyseessä olevan pelkkää huonoa onnea, että IFK:lle tulee näin paljon loukkaantumisia kaudesta toiseen. On selvää, että mikäli harjoittelu on vääränlaista tai/ja palautuminen ei ole riittävää, niin se altistaa loukkaantumisille. Jääkiekko on vauhdikas kontaktilaji, jolloin kaukalossa täytyy pystyä olemaan koko ajan kamppailuvalmis.

Kaikkia loukkaantumisia ei voi toki silti estää, vaikka tekisi asiat tismalleen oikein. IFK:n tapauksessa tarkastelisin silti, että ovatko nykyiset prosessit kunnossa, sillä näitä loukkaantumisia tuntuu tosiaan tulevan kuin sieniä sateella.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Vaikea uskoa kyseessä olevan pelkkää huonoa onnea, että IFK:lle tulee näin paljon loukkaantumisia kaudesta toiseen. On selvää, että mikäli harjoittelu on vääränlaista tai/ja palautuminen ei ole riittävää, niin se altistaa loukkaantumisille. Kaikkia loukkaantumisia ei voi toki silti estää, vaikka tekisi asiat tismalleen oikein. IFK:n tapauksessa tarkastelisin silti, että ovatko nykyiset prosessit kunnossa, sillä näitä loukkaantumisia tuntuu tosiaan tulevan kuin sieniä sateella.

Tosin jos nämä kaikki tulee pelin aikana niin kyllä itse puhuisin huonosta tuurista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös