HIFK:n playoffit, kevät 2013

  • 192 853
  • 648

#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,Datsjuk, VPeltonen,Liverpool, RealMadrid
Jokainen tietää Villen merkityksen tuolle joukkueelle, joten tänään #16 punaiset päällä vaikka aidon kokoisena vahanukkena vaihtoaitioon seisomaan. Veis Tapparan pojilta ainakin osan keskittymisestä, ehkä just sen ratkaisevan. Etenkin kun laittais ihan siihen kulmaan, missä Tapparan pakki yv:tä pyörittää. Säännöt ei moista kai kiellä, ylim pelaajia siellä ei saa olla.
Anyway, Ortio ottaa maskittomat vedot kiinni tänään, niin ottelu voitetaan 3-1. Muistuu mieleen ottelusarja Ilvestä vastaan 2003?, kun oltiin jo tappiolla 1-3. Tosin erotuksena nykypäivän todellisuuteen, meillä oli silloin ykköskenttä. Kuhta-Harkins-Pärssinen ratkoi sarjan vielä sillasta IFK:lle.
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Miksi IFK pelasi Tampreella punaisilla paidoilla?
Eikö ensimmäinen peli pelattu kuitenkin valkoisilla?

Tappara pelaa viikonlopun kotipelit valkoisissa, muuten sinisissä. Ennen kauden alkua järjestettiin äänestys, että kummalla kotipelit ja lopputulos oli melkein tasan, niin päätyivät tällaiseen ratkaisuun.
 

Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Tappara pelaa viikonlopun kotipelit valkoisissa, muuten sinisissä. Ennen kauden alkua järjestettiin äänestys, että kummalla kotipelit ja lopputulos oli melkein tasan, niin päätyivät tällaiseen ratkaisuun.

Aijaa, mielenkiintoista.
Jotenkin luulin että SM-liigan säännöt sanovat että kotijoukkue pelaa tummissa ja vieras vaaleassa, mutta ilmeisesti näin ei ole.
 

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jotenkin luulin että SM-liigan säännöt sanovat että kotijoukkue pelaa tummissa ja vieras vaaleassa, mutta ilmeisesti näin ei ole.
No ei säännöt tätä määritä eivätkä ole ikinä määrittäneetkään. Paitsi kaudella 89-90, jolloin kotijoukkue pelasi valkoisella pelipaidalla. Päätös - jota HIFK luonnollisesti vastusti - oli täysin syvältä ja onneksi siitä luovuttiin yhden kauden kokeilun jälkeen.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK johtaa 1-0 avauserän jälkeen. Jos tänään kaadutaan, niin ainakin kaadutaan saappaat jalassa, sen näytti jätkät. Erinomainen avauserä ja Tappara oli purjeessa. Lisää tätä! Vaihto vaihdolta lähdetään kääntämään sarja. Ja sehän vielä kääntyy saatana!
 

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oli kyllä sen näköinen erä, että nyt annetaan kaikki joukkueen eteen. Rouhimista, tilanteet loppuun ja eritoten tuo Hannulan maali jossa mies kyllä lätkäs kiekkoa sydämen kyllyydestä!

Jopa Perrault näytti kohtuulliselta, kyllä se perkele yrittää kaikkensa!
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Muuten jo ihan ok ote Tapparasta, mutta Tapparan yv tuottaa vähintään maalin/ottelu ja HIFK:lta on vielä ensimmäinenkin yv-maali tekemättä Tappara-ottelusarjassa. Näin ei voi jatkua, jos ajatellaan, että voitetaan nyt vielä 3 kertaa peräkkäin Tappara. Pienet jutut ratkaisevat varmaan jatkossakin pelit, kuten nyt se, että kiekko pomppi päädystä Markus Granlundin lapaan, josta voittomaali. Tietysti, pelit loppuvat heti, jos Tappara voittaa yhdenkin pelin, mutta nyt ei voi luovuttaa yhtään, eikä senttiäkään, niin kauan kuin toivoa on pääsystä välieriin.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Hyvä peli ja hienoa taistelua koko joukkueelta. Tällaisella pelillä voi saavuttaakin jotain. Lopun räyhästä isot pojot. Tapparan Umicevic on täysin valmis seuraavassa pelissä.
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
No niin, tätä peliä odotin jo Tampereelle, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Päästä vaan Rami irti ne. Mitään hävittävää ei ole.

HYVÄ JÄTKÄT!!
 

stroh80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eihän kauteen voi olla tyytyväinen, mutta jos tämä oli
viimeinen kotipeli niin hyvän maun jätkät jättivät. Ja jos stadissa vielä pelataan niin ifk on pelannut miehekkään sarjan niistä lähtökohdista mistä Raato hyppäsi puikkoihin.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mä olen niiiiin onnellinen! Luulen jopa kuulleeni Tapparan selkärangan napsahtaneen! Tai sitten se oli verisuoni päässäni :)
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kerrankin saatiin voitto 3-0:ssa ja täytyy antaa jengille propsit yrittämisestä. Toinen jalka on haudassa, mutta ainakaan ei kaaduta ilman raivoisaa taistelua! YV on HIRVEÄÄ PASKAA, se on ehdottomasti saatava toimimaan...mutta miten? Tapparan YV-% on radion mukaan jotain 40%, joten ihan liikaa annetaan tasoitusta tällä sektorilla. Ja onhan se niin, että jos jengi ei saa 5vs3 yyveellä yhtään mitään aikaan kolmella eri kerralla, niin jossain on todella paljon mätää. Tappara taas saa kuviot kuntoon välittömästi ja maali roikkuu ilmassa joka kerta.

Nyt liivik ja kumppanit ihon alle jyrsimään, jospa tappara alkaisi hieman hermostua?
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Ja jos stadissa vielä pelataan niin ifk on pelannut miehekkään sarjan niistä lähtökohdista mistä Raato hyppäsi puikkoihin.

Jos vielä pelataan Stadissa, niin IFK vie tämän sarjan. Mutta ei mennä asioiden edelle, vaan ollaan tyytyväisiä tähän päivään ja keskittyminen seuraavaan voi alkaa. Olipa aikamoista lätkäjargonia, mutta pidettiin se läski muija siellä oven takana vieläkin. Pitkä tie sarjan voittoon on vielä edessä.
Tänään kuitenkin diggasin törkeästi taklauspelistä ja muutenkin asenteesta, joka jokaiselle ukolla oli. Myös Pörröllä, vaikka hidas mies onkin.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Aijaa, mielenkiintoista.
Jotenkin luulin että SM-liigan säännöt sanovat että kotijoukkue pelaa tummissa ja vieras vaaleassa, mutta ilmeisesti näin ei ole.

Tämä on harhakäsitys ja tullee tämäkin tuolta rapakon takaa. Siellähän tälläinen määritelmä aikanaan oli. Nythän niillä on jotain vaihtoehto paitoja joten en tiedä pitääkö sielläkään enää tälläinen sääntö paikkaansa.

Ja tarkistin niin siellä on sellainen sääntö, että pitää olla koti ja vieraspaidat ja käytäntö on ollut, että tummat kotona ja vaaleat vieraissa.
 

Hombre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Die Mannschaft , Olli Jokinen
Jumalauta sieltä se voitto tuli. Lauantain pelin jälkeen oli jo tunne, että tänään osuu. Peliä en nähnyt, mutta tilastoja katsellessa on yv:tä taas ollut tarjolla, mutta ei niin ei. Onko se IFK:n yv todella niin heikkoa, vai onko tapparan av vaan täyttä rautaa?. Vaikka olisi, niin kyllä nyt pitäisi edes yhdestä yv:stä tulla maali.

Keskiviikkona sitten voitto numero 2 ja alkaa sarja saamaan uusia mielenkiintoisia uria. Äärirajoille saa summanen jätkät taas virittää, että tampereelta haetaan voitto, mutta kaikki on mahdollista.

Mikähän Luttisen ja Somervuoren tilanne on? Luttinen varsinkin olisi hyvä saada kehiin. Maalinedustapelissä kuitenkin asiansa osaava ja sieltähän niitä maaleja poffeissa tuppaa syntymään. Tänäänkin IFK:n kaikki maalit oli sellaisia maalinedestä rouhimisia.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Onko se IFK:n yv todella niin heikkoa, vai onko tapparan av vaan täyttä rautaa?. Vaikka olisi, niin kyllä nyt pitäisi edes yhdestä yv:stä tulla maali.

Olet kaikissa näissä kolmessa asiassa oikeassa. HIFK ei saa tuotua kiekkoa tarpeeksi helposti alueelle. Kiekon liikuttelu on aivan liian hidasta, tämä on varmaan se suurin tekijä pakkopelissä. Tapparan vastaava on huomattavasti aktiivisempi. En tiedä, kuinka paljon HIFK harjoittelee ylivoimaa, mutta aika hakusessa se on tällä hetkellä. Ehkä ens pelissä tapahtuu sitten käänne tässäkin asiassa?
 

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Old Time Hockey is back!

Huikea matsi! Heti alussa näki, että tämä jengi ei vähällä luovuta. Mieletöntä taistelua, tauotanta taklaamista ja loppuun vielä kunnon rähinät. Viihdyttävä kiekkoilta. En jaksa edes valittaa surkeasta yv:stä, sillä kaikki muu toimi tänään.

Sekin on tietysti noloa, että halli ei ollut täynnä. Mutta kun täältäkin lukee näitä viestejä, niin huomaa, että IFK:lla on liikaa huonoja faneja. En jaksa kauden ratkaisuhetkillä enkä varsinkaan ennen peliä tai voiton jälkeen olla negatiivinen, mutta onhan täältäkin saanut lukea sellaisia luuserikommentteja, ettei mitään rajaa. Jos IFK voittaa Tampereella, vain taivas on rajana.
 

444

Jäsen
Joku minua fiksumpi ihminen joskus totesi, että on vain huonoa ylivoimaa, ei hyvää alivoimaa. Ja onhan se nyt niinkin, että jos omia on enemmän kentällä, niin kyllähän se miesylivoima pitää osata hyödyntää. Vaan kun ei niin ei.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Kiitos voitosta IFK! Olisi ollut todella nöyryyttävää lähteä lomille jo toisena keväänä putkeen 0-4 numeroin, mutta nyt ei niin käynyt onneksi.
Keskiviikkona haetaan voitto Tampereelta ja kasataan Tapparalle ihan hillittömät paineet niskaan!!!
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Pakkien pitää laukoa suoraan syötöstä ylivoimalla ja sen jälkeen, kun maski on kunnossa, niin tulee joskus maali tai usein vaarallinen rebound, kun ei lauota ohi maalin. Helppoa kirjoittaa esiin, vaikea toteuttaa kaukalossa HIFK:lta, tällä hetkellä Tapparaa vastaan.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Helvetin hienoa! Old Time Hockey is back in town ja vitut tyylipisteistä. Voitto otettiin, eikä upota 4-0. Tää on helvetin pienestä kiinni, ettei oltaisi nyt 2-2 -tilanteessa, sen verran hyvin oli HIFK mukana jo lauantaina. Erityiskiitokset Liivikille! Siinä on playoffpelaaja! Alusti HIFK:n ekan maalin ja veti muutaman sellaisen pommin, että ihan kuin #72 olisi ollut #32. Erityisen makoisa oli niitti Niemiseen ja samassa vaihdossa toinenkin tapparalainen katolleen. Ei kai HIFK nyt jumalauta Simoa ryssi ulos? Rami saa hänestä tehoja irti. Töykkälä ja Sailio myös hyvässä pleijari-iskussa. Ja Kibe - nyt sorry että Tappara tasoitti 2-2:een, siinä olisi ollut se lupaamani Kiben toinen voittomaali pleijareihin! Keskiviikkona sitten? Kibe pelasi maalintekijän pelin - muuten yössä, mutta heti paikalla, kun on kiekko iskettävissä sisään.

HIFK:n pakisto on täysin kaksijakoinen: Melart ja Kurvinen osaavat puolustaa, loput pakit eivät. Jokelalta, Varakkaalta, Södeltä ja Klubilta järkyttävän paskaa oman alueen pelaamista. Lopun torikokous jäi mulle epäselväksi. Joku ajeli Töykkälää pelin loputtua ja ilmeisesti Melart veteli lähimmän jätkän seinälle? Ihmiskyrpä Sailio oli todellakin oma itsensä. Tunki kolmantena miehenä sisään jokaiseen mahdolliseen kahakkaan surutta takaapäin. No, yritti se edestäkin päin. Ihastuttavan likainen pelaaja. Kuten sanoin, vitut tyylipisteistä. Huomasin muuten sellaisen jutun, että Rami on aloittanut paremmin kuin Nokka aikanaan, puhumattakaan Poliisista. Nokka ja PS eivät voittaneet ensimmäisenä (PS:n ainoana) keväänä ainuttakaan playoffottelua. Summasen HIFK on voittanut nyt 3/7 pleijarimatsia. Kuten totesin jo edellisen pelin jälkeen: Summaselle vahva luottamuslause, kyseessä on viiltävä ammattimies. Nyt ei tarvitse muuta kuin hoitaa hänelle oikeasti kilpailukykyinen joukkue.

edit: Ai niin, se ylivoima. Huh, mitä tasoitusta siinä annetaan Tapparalle. Sanoisin, että jos HIFK pelaisi yhtä hyvää yyveetä kuin runkosarjassa, tämä näyttäisi jopa hyvältä. Sentterien hitaus ja huono taso näkyy ikävällä tavalla ylivoimapelissä. Voittaminen ei onnistu ilman ylivoimamaaleja, tai ainakin se on pirun vaikeaa. Jotain järkeä siihen, niin.....who knows?
 
Viimeksi muokattu:

Fist of God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charleston Chiefs
Lopun torikokous jäi mulle epäselväksi. Joku ajeli Töykkälää pelin loputtua ja ilmeisesti Melart veteli lähimmän jätkän seinälle? Ihmiskyrpä Sailio oli todellakin oma itsensä. Tunki kolmantena miehenä sisään jokaiseen mahdolliseen kahakkaan surutta takaapäin.

Omat huomiot asiallisesta torikokouksesta, joka siirtyi kulmasta toiseen kunnes lopulta saatiin Tapparan pojat koppikäytävälle. Kankaanperä kävi kolmantena laittamassa kunnon pommin Töykkälää päähän ja Melart "riemastui" tästä. Sen jälkeen hässäkkä oli valmis. Nieminenkin tuli jotain rimpuilemaan mukaan ja paiskoi jotakuta oikein kunnolla visiiriin pari kertaa. Hyvää tunnetta oli ilmassa!!
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Lopun torikokous jäi mulle epäselväksi. Joku ajeli Töykkälää pelin loputtua ja ilmeisesti Melart veteli lähimmän jätkän seinälle? Ihmiskyrpä Sailio oli todellakin oma itsensä. Tunki kolmantena miehenä sisään jokaiseen mahdolliseen kahakkaan surutta takaapäin.
Umicevic (?) vetäisi vanhan kunnon suckerpunchin Töykkälää kupoliin, josta torikokous alkoi. Melartilla kilahti pitkästä aikaa kunnolla, sillä vauhti jolla Lädä tuli tilanteeseen oli aivan sairas :D Joku blokkasi vielä kovaa tilanteeseen syöksyvän Kangen hyvin IFKn jäähyaition tasalle, jolloin meidän liha- ja rottaosasto pääsivät jatkamaan torikokousta.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Kiitokset lopun hahmottelusta, vittu kun istun just toisessa päädyssä. Kun dallasin hallilta pois, takana käveli kolme Tappara-fania, joiden mielestä Melart on "sairas jätkä, täysi mielipuoli". Jes :D. Perrault äsken lisäsi vettä myllyyn kertomalla Maikkarin haastattelussa, että härifrån tvättas. Mä diggaan juuri tästä HIFK:sta. Ähistään ja vielä elvistellään päälle. Nieminen on loistava pelaaja, hän oli lopun kokouksissakin ainoana tapparalaisena kunnolla kartalla. Voi olla, että tuossa päästiin -heh- hieman Tapparan ihon alle. Mutta oli miten oli, ilman toimivaa ylivoimaa on kyllä hankala voittaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös