HIFK:n playoffit 2011

  • 570 638
  • 2 171

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
VITTU MÄ RAKASTAN TÄTÄ JOUKKUETTA!!!

Riksman, jumalauta mikä eleetön peli taas kerran. Nelonen aivan huikea! Voittomaali: Nyholm karvaa kiekon, toimittaa Liivikille maalin taakse, Liivik voittaa oman kaksinkamppailunsa ja samaan aikaan Pöysti liukuu maalille. Liivik heittää suoraan lapaan ja Pöysti onetimerilla maalin kattoon. Tällaisia maaleja tekee yleensä 1-ketju. Meillä on perkele neljä upeaa ketjua!!

Järventie oli aivan saatanan hyvä, ei missään tapauksessa menemään tätä miestä. Järvisen Turo, Jerry, Rony Ahonen (!)...huikeita taistelijoita. Multa loppuu sanat...Voitto oli koko joukkueen, mutta kyllä Kurvinen kannattaisi pistää nyt huilaamaan, nämä pelit ovat liikaa hänelle. Pikku detalji, mutta kuitenkin. KIITOKSET HIFK!! Hienoa toimintaa, upeaa taistelua, ansaittu voitto!! Ja Espoon Solifer-psykopaatti jatkaa omalla tiellään. Onko tää unta? Siinä on HIFK:n seuraava koutsi. Jos ollaan finaalissa Bluesin kanssa, niin revitään ne saatana kappaleiksi. Siihen asti diggaan molempia joukkueita.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
HIFK oli tänään aivan toinen joukkue kuin keskiviikkona. Kolmannen erän alkuun saakka HIFK loi vaarallisimmat paikat ja ansaitsi voiton. Voisi jopa heittää, että tuomarit toivat kotijoukkueen mukaan peliin, mutta niinhän siinä yleensä käy vieraiden johtaessa 0-3. Juusolta loistava peli, eleetöntä ja varmaa läpi pelin. Lennu on kone, alkaa pelottaa, että NHL kutsuu. Nelonen on iskussa ja sitä on turha hajottaa enää. Nyt vain kotona sama isku päälle heti pelin alusta alkaen, niin olemme vahvoilla tässä sarjassa. Edelleen Lukon ykkönen on otettava todella tarkasti myös huomenna.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Toivottavasti huomiseen peliin saadaan hiukan tuoreita jalkoja mukaan, mm. Vallin ja Wärn. Alkoi vikassa erässä osalla pelaajista piiputtaa aika pahasti. Tosin, KJ hyvin säästeli Töykkälän ketjua, joten heiltä pitäisi löytyä virtaa. Nyholm alkaa olla jo liian hidas, hän tarvitsee lepoa. Olisko Hamilton huomenna kehissä, meidän salainen ase? Samalla taistelulla kun jatketaan, niin huomenna irtoaa voitto, todella hieno vieraspeli, jossa ei tyylipisteitä jaeltu.
 

HemmoP

Jäsen
Voitot menevät nyt todella hyvin tuossa toisessa sarjassa: joko saadaan vastaan ylläri-Blues tai viisi matsia tahkonnut jyppipyppi.

Hieno ja tasapainoinen peli IFKlta ja huomenna varmasti sama linja jatkuu.

Kotikaukalosta, niin sen kapeus taitaa auttaa sumputtavia jengejä melkoisesti ?
 

kamraterna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
VITTU MÄ RAKASTAN TÄTÄ JOUKKUETTA!!!

Järventie oli aivan saatanan hyvä, ei missään tapauksessa menemään tätä miestä. Järvisen Turo, Jerry, Rony Ahonen (!)...huikeita taistelijoita. Multa loppuu sanat...Voitto oli koko joukkueen, mutta kyllä Kurvinen kannattaisi pistää nyt huilaamaan, nämä pelit ovat liikaa hänelle. Pikku detalji, mutta kuitenkin. KIITOKSET HIFK!!

Juuri näin. Melart Kurvisen tilalle ja Wärnin laittaisin tuoreine jalkoineen Järvisen paikalle, muuten mentäköön näillä.

Hyvältä näyttää, mutta ei nuolaista. Peli kerrallaan..
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Juuri näin. Melart Kurvisen tilalle ja Wärnin laittaisin tuoreine jalkoineen Järvisen paikalle, muuten mentäköön näillä.

Kyllä mä laittaisin Nyholmin tilalle Wärnin, Bobbylla alkaa olla sementtiä jaloissa, vaikka alustikin hienosti voittomaalin. Hän ei ehdi karvaamaan tarpeekis hyvin ylhäältä ja siitä kärsii puolustuspelaaminen. Nelonen oli jälleen meidän paras kokonaisuus, ihailtavaa pelaamista.
 

-3112-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU, HSV
Kiitos koko joukkueelle.

Työ palautuksen suhteen oli tehty hyvin. Myös kotiläksyt Lukon karvauksesta oli luettu ja yv toimi tarvittavalla tavalla.

Huomiseksi keskialue vielä hyökkäysten osalta haltuun niin Lukko näyttää jopa säälittävältä maalaisjoukkueelta Helsingissä. Nyt meillä oli valta keskialueella vain trappia pelatessa, mutta hukkasimme liikaa energiaa keskialueen laitoihin, joista vain roiskimme kiekkoja päätyyn. Viisikko tiiviimmäksi niin syöttöpaikkoja avautuu enemmän. Myös Juusolle iso kiitos hyvästä pelistä.

Tällä hetkellä on aivan yksi ja sama kuka pelaajistamme pelaa, kun vain toteuttaa otteluun laadittua suunnitelmaa. Tämänkaltaisilla peleillä ei tässä sarjassa ole meidän joukkueelle vastustajaa. Luotto senkuin kasvaa ja siitähän on taas hyvä jatkaa huomenna.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ahonen oli todella positiivinen yllätys. Luulin, että Johannes yritti otteluketjussa aprillipilaa, kun kertoi Ronyn ilmestyneen kokoonpanoon, mutta siellähän se kaarteli. Jatkoi samasta kuin viime kaudella eli ei juuri erottunut kentältä ja siihen vielä syöttöpistekin päälle. Ehdottomasti kokoonpanoon huomenna ja Kurvinen sivuun, mikäli joku lasarettilainen tervehtyy.

Muoks: Juu, ei syöttöpistettä. Näemmä korjattiin jälkikäteen. Vähän olin katsovinani kuvasta, että Lennu huitoi kiekkoa hieman ennen kuin se meni maaliin.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Jatkoi samasta kuin viime kaudella eli ei juuri erottunut kentältä ja siihen vielä syöttöpistekin päälle.

Ei tullut syöttöpistettä, mutta muuten oli kyllä todella varman oloinen ja hieno matsi kauden ekaksi liigapeliksi. Ei paljon kaveria kylmännyt, vaikka samalla oli myös uran ensimmäinen pleijari peli.
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mahtava taisteluvoitto, hyvä taktiikka. Nyt on taas koti"etu" saatu takaisin! Ai että kun olisi saatu voitto jo keskiviikkona, olisi nyt makea johto...no hyvä näin.

Nyt alkaa olla selvää, että Lukon nimimiehet ovat puhki, toiki omatkin. Mutta meillä on monta ketjua, Lukolla yksi. Nyt on KAIKKIEN AIKOJEN PAIKKA iskeä huomenna lukosta ilmat todella pihalle. Sen näkee jo kaukaa, että selkärangan nitkahdus ei ole kaukana ketuilla. Samainen nitkahdus oli jo GAME1:n jatkoajalla, mutta silloin ei ollut tuureja mukana. Lisäksi noronen on nyt tapettu, hyvä jatkoa ajatellen.

Huomenna ei kotietua enää menetetä, eihän? Silloin on kiva lähteä Raumalle, jolla on veitsi omalla kurkulla.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toivottavasti Pödelle on tulossa jatkoa, kaveri näyttää ottelu toisensa jälkeen vaan paremmalta! Itse asiassa koko nelonen pitäisi kiinnittää viiden vuoden diilillä :) Bobbylla varmaan pitkä loukkaantuminen vähän jarruttaa menoa, mutta luotto on kova häneenkin.

Hienoa, energistä ja tuloksellista pelaamista!
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mielestäni tämän päiväinen voitto oli, jopa suvereeni. Ei Lukolla oikeasti ollut yhtään maalintekopaikkaa 5vs5-pelissä, eikä ollut muuten keskiviikkonakaan. Tarkemmin, kun miettii niin Lukon koko peli nojautuu tällä hetkellä tuohon aivan helvetin vaaralliseen ylivoimaan ja muuten joukkue pyrkii pelaamaan nolla-nollaa, kun tila otetaan 5vs5 -pelissä tyystin pois.

Nyt näyttää todella hyvältä HIFK:n näkövinkkelistä ja tahtotila joukkueen sisällä on aivan eri sfääreissä kuin Lukolla. Ja se näkyy esim. blokattujen laukausten määrissä. Hyvä äijät!

EDIT: Minä otan myös sanani takaisin Pöystistä! Laitan vielä paremmaksi ja kehaisen kundia! Äärimmäisen hienoa peliä nuorelta kollilta ja toivottavasti saadaan äijä signaamaan jatkosta meille. Mahtavaa peliä kerta kaikkiaan näissä playoffseissa!
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Loistava ja tärkeä voitto! Tänään jos olisi tullut dunkkuun, niin huomenna olisi ollut jo suht tukala tilanne.

Joskohan tämän kevään pudotuspelien kotitappiot olisi nyt koettu ja IFK käyttäisi jo heti huomenna sen pelin hallinnan ja maalipaikat hyväkseen myös Nordiksella? IFK on nyt voittanut kolme pudotuspeliä vieraissa ja kaksi kotona.

Ja joku voisi nopeasti antaa KJ:llekin sen memon, jossa kerrotaan, että Peltosta ei ole pakko peluuttaa alivoimalla, kun kaveri vaikuttaa jo muutenkin suht väsyneeltä.

Hyvältä näyttää, mutta huomenna on taas vuorossa uusi peli. Toivottavasti halliin saadaan hyvin porukkaa sekä fiilistä ja sitä kautta jengillekin hyvä draivi heti ottelun alusta asti.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Täytyy kyllä nostaa hattua HIFK:n henkiselle kantille, enpä olisi uskonut että pystyy näin monia kertoja kasaamaan rivit yksien playoffien aikana.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oli kyllä sen luokan esitys IFK:lta, että pyyhkiytyi onneksi kertaheitolla kaikki keskiviikosta asti patoutunut vitutus ja nyt on aivan uusi ja lupaava lähtökohta huomiselle kotimatsille ja koko loppusarjalle.

Nelosketjun johdolla mentiin ja Riksman hoiti eleettömästi omat hommansa, ei paljon irtokiekkoja jäänyt tontille pomppimaan.

Mutta etenkin tuo Nyholmin, Liivikin ja Pöystin tähdittämä nelonen oli jotain mahtavaa katseltavaa. Kaverit raastavat ja painavat hommia, ja osaavat todellakin pelata jääkiekkoa saamalla painopisteen vastustamattomasti vastustajan päätyyn. Yhden hienosti rakennetun ja viimeistellyn maalin lisäksi oli mestoja tehdä enemmänkin, tänään riitti yksi mutta huomenna lisää vaan tulta pesään.

Tällaista pitää IFK:n playoff-kiekon olla, vaikea oli uskoa että vieraskaukaloon mennään todella raskaan tappion jälkeen ja otetaan noin vahvalla otteella homma haltuun. Jengi oli onneksi tehnyt kovan duunin matsien välillä ja päättänyt että nyt mennään, ei muuta kuin huomenna lisää ja sarjassa etumatkalle!

IFK!
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
HIFK ryhdistäytyi tänään pelaamaan lähes tasollaan, poislukien puhkipeluutettu Peltonen, joka pelasi sen mihin jaksoi, ihan hyvin. Jos pystymme huomenna samantasoiseen esitykseen kuin tänään, niin hyvä juttu.
 

Shamaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, now and forever!!!
Onneksi meillä pelaa tällä kaudella ammattilaisia, jotka eivät tunnu piittaavan siitä, että koutsi hakee uutta duunia ku vanha soppari loppuu. Kundeilla on myös oma ammattiylpeys eivätkä oo niin tyhmiä, että menisivät lahtelaisten julkituomiin miinoihin. Nää jätkät pelaa joukkueelle YHDESSÄ valmentajan kanssa, ja haluavat keittää kauden päätteeksi muutamat aidot HK-nakit siinä ainoassa ja oikeassa astiassa. Ja totta kai Lennu heittää viimeiset läpät eetteriin saunaillasta. I LOVE THIS TEAM!
 
Hieno voitto, mutta voitosta huolimatta ei ole syytä mukavoitua, paljon jäi edelleen toivomisen varaa, vaikka ajoittain Lukko oli täysin vastaantulija. Päälimmäisenä jäi mieleen seuraavaa:

- Syöttöjen laatu on todella heikko, ikävän harvoin ammattimiehet saavat terävän syötön napsahtamaan lapaan, liian usein syötöt menevät vähintään muutaman kymmenen senttiä ohi kohteesta, ajoittain (Kurvisen tapauksissa harvinaisen usein) jopa enemmän. Väsymys ei saa olla tekosyy huolimattomuudelle

- Pelaajien välinen kommunikaatio/automaatio. Varsinkin ottelun alussa HIFK:n pelaajat törmäilivät poikkeuksellisen paljon keskenään ja lisäksi näkyi useita jättösyöttöjä, joissa syötön vastaanottaja oli tietämätön syötöstä

- Edelleen kaipaisin enemmän ratkaisuja suoraan syötöstä, varsinkin Järventiellä on paha tapa ottaa hiljainenkin syöttö haltuun, ennenkuin jatkaa sitä eteenpäin. Varsinkin ylivoimapelissä tuollainen sekunnin etu on todella suuri puolustavan joukkueen kannalta

- Huolestuttaa tuo passivoituminen ottelun loppupuolella, hyvin kuvaavaa oli Lukon maalin jälkeinen vaihto (?), jossa yksinäinen karvaaja oli syvällä Lukon päädyssä ja hänet kierrettyään Lukko nosti hyökkäystä, jossa odotti neljän miehen linja. Toivottavasti tuo taktiikka valittiin vain ja ainoastaan sen takia, että peliä oli jäljellä se 7-8 minuuttia ja johtoa kaksi maalia, esimerkiksi täyttä erää ei kestä pelata noin passiivisesti ja toivottavasti tämä viimeistään todisti sen Jaloselle

Tavallaan tuossa ottelun viimeisen kympin aikana toivoinkin sitä Lukon maalia, jolloin heidän olisi pakko ylipeluuttaa ratkaisupelaajiaan, nuo muutamatkin ylimääräiset minuutit saattavat kääntää huomista ottelua HIFK:n suuntaan (ainakin näin toivon).
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Alkuun pitää heti sanoa, että itselleni oli yllätys noinkin selkeä voitto Raumalla. Ajattelin Lukon vievän kotiyleisön turvin voiton ja HIFK:n saavan avausvoiton vasta lauantaina Helsingissä. Lukko ajoittain toki painoi vahvasti peliä IFK päätyyn, mutta loppujen lopuksi kolmannen erän loppua lukuunottamatta ei suurta hätää ollut. Kiitos HIFK. Tämä kausi on kyllä ollut jo tähän mennessä täynnä venymisiä juuri niissä tärkeissä paikoissa. Nyt pitää kotipelaamiseen löytää tasapaino rentouden ja aggressiivisuuden välille ja tästä mennään finaaliin.

Tämänkin päivän pelissä näkyi se, että jos rosterissa vain on tuoreita miehiä, niin kehiin vaan. Rony Ahonen tuli kylmiltään peliin ja ei tarvinnut yhtään hävetä. Pelasiko kaveri todella kauden ekan pelinsä? Aika monessa muussa joukkueessa olisi vakiokalustoa. Kamppailupelaaminen on isossa roolissa ja tuore mies jaksaa vääntää sekä luistella. Toki pelaajan pitää olla liigatasoa ja HIFK:lla on siinä mielessä hyvä tilanne, että lähes joka (pl. Lindström) ukon, joka rosterissa on niin voi kehiin heittää. Perkele, kun saataisiin Wärn, Hamilton ja Ramstedt kehiin. Pakkipuolella ilmeisesti Vallin, Kovanen ja Melart loukkaantuneena, kun Ahonen pelasi.

Playoffs maailma on ihmeellinen. Tänäänkin duunariosasto hoiti homman himaan maaleillaan: Petrell, Pöysti Wirtanen. HIFK:n nelosketju pelaa huikeita pleijareita. Toki Kuhta ja Granlund saivat syötöt mieheen. Peltosen panos joukkueelle on suuri, mutta tällä hetkellä muut tekevät pisteet. Granlundin YV toimii tällä hetkellä pisteiden valossa paremmin, kuin Peltosen. 5 vs 5 pelissä ykkösen peli menee tehottomaksi kulmissa pyörimiseksi. Kävi jopa mielessä, että pitäisikö ketjut laittaa 5 vs 5 pelissä Peltonen-Wirtanen-Kuhta ja Ahtola-Granlund-Haataja. Saataisiin lisää suoraviivaisuutta kumpaankin kenttään. Peltosen ja Granlundin pelaaminen menee näpertelyksi. Toisaalta valtava potentiaalihan siinä on.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Illan pelistä muutama ranskalainen:

- Lennart Petrell on aivan vitun huikea! Kundilla liikkuu jalka käsittämättömän hyvin, vaikka on pelattu kuinka paljon.

- Rony Ahonen: Olen nähnyt viimeisen parin kauden aikana Ahoselta tasan kaksi peliä. Toinen oli runkosarjassa 2009 JYPiä vastaan. Teki silloin maalin ja pelasi todella hyvin. Tänään ei tullut maalia, mutta johan oli perkele vankka esitys taas kerran! Olen ihmetellyt jo pidempään miksi Rony saa aina viimeisenä kutsun jengiin näistä meidän ylijäämäpakeista.

- Juuso Riksman: Yli 94% torjuntaprosentti! On huikea ukko ja nyt täytyy vaan toivoa, että herra pysyy ehjänä. Tässä on näiden kaikkien vuosien jälkeen se maalivahti jota me olemme etsineet. Voittava maalivahti.

- Ville Peltonen: Pitäiskö Peltoselle antaa yksi peli huilia? Kuulostaa tyhmältä, mutta ainakin minun silmiini Ville on tällä hetkellä huono. Ei napsu syötöt lapaan, tulee huolimattomuusvirheitä ja ajatuskatkoja. HIFK:n huonoimpia pelaajia tällä hetkellä.

- Eetu Pöysti: Nyt sopparia pöytään jos ei ole jo! En uskonut kundin pystyvät ottamaan vakkaripaikkaa kokoonpanosta tälläkään kaudella, mutta herran jestas! Sehän on todistanut meikäläisen mietteet ja arvelut vääriksi. HIFK:n parhaimmistoa taas ja olen alkanut diggaamaan älyttömästi.
 

Voppie

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
- Eetu Pöysti: Nyt sopparia pöytään jos ei ole jo! En uskonut kundin pystyvät ottamaan vakkaripaikkaa kokoonpanosta tälläkään kaudella, mutta herran jestas! Sehän on todistanut meikäläisen mietteet ja arvelut vääriksi. HIFK:n parhaimmistoa taas ja olen alkanut diggaamaan älyttömästi.

Nou hätä, vuoden jatkodiili kirjoitettuna ja hemmetin hyvä niin. Pöysti taistelee ensi vuonna tosissaan kärkiketjujen mestoista.

Todella tärkeä ryöstö tänään Raumalta ottelussa, joka eteni täysin IFK:n käsikirjoituksen mukaan. Juuso liidaa maalilla mahtavaan tyyliin ja tasonnostajia nähtiin taas useampia. Lennu on Lennu, ei mitään järkeä siinä kuinka hyvin Ikoni tällä hetkellä vetää ja nelonen jatkaa todella hienoja esityksiään. Kättä lippaan myös Rony Ahoselle, joka vastasi huutoon miehekkäällä tavalla, kauden ensimmäinen peli ja ei mitään moitittavaa kundin esityksestä.

Huomenna Temppelissä alusta asti vaan kunnon sota päälle ja Lukko alkaa pehmenemään pala palalta.
 

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
Iso voitto ja ifk oli nimenomaan ison näköinen kentällä. Ei yhtään ylimääräistä siimaa Lukolle muutamaa nukahdusta lukuun ottamatta. Huh tuota meidän nelosta! Ollut koko kevään liigan paras nelonen ja nyt maalaisetkin sen huomaavat. tuostahan saisi koottua meille ensi kauden kolmoskentän. Lisää vastuuta pojille ja seura säästää. Win-win?

Iso käsi myös Juusolle.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Täytyy kyllä nostaa hattua HIFK:n henkiselle kantille, enpä olisi uskonut että pystyy näin monia kertoja kasaamaan rivit yksien playoffien aikana.

Mitä rivien kasaamista olisi pitänyt toiseen otteluun tehdä? Kyllä IFK oli suurimman osan ekastakin pelistä niskan päällä jopa ekassa erässä olisi voinut tappaa pelin. Ainoa mikä yllätti oli Lukon fyysisyys ja se ettei IFK lähtenyt mukaan taklauskilpaan vaan noudatti tarkasti omaa pelisuunnitelmaa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Pöystin maali oli itseasiassa hienoin mitä olen piiiitkään aikaan IFK:n nähnyt tekevän ja pisteenä iin päälle Norosen lanaaminen maalintekijältä. Kun tässä tahdissa ykköskorin pelaajat väsyvät molemmilta joukkueilta tulee sarjan edetessä ratkaisijat alemmista ketjuista ja tässä kyllä edge menee IFK:lle ja sitä myöten koko sarja.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Pitääkö Peltosta peluuttaa 22-23 minuuttia, kuten taas eilen. Ville saisi tehokkuutensa takaisin, kun jääaika olisi välierissä 17-18 minuuttia/ottelu. Kuuleeko KJ ja itse joukkueen pelaajakenraali, Ville. Ei Mannerheim taistellut etulinjassa, älä sinäkään pelaa alivoimaa, muuten kuin korkeintaan pelin viimeisellä minuutilla, kun johdetaan yhdellä maalilla peliä. Ei teräsmieskään jaksa kaikkea koko ajan.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös