HIFK:n playoffit 2011

  • 571 752
  • 2 171

:)

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
2000-2010 välisenä aikana runkosarjan kolmas on hävinnyt ainoastaan kaksi kertaa kuudennelle, 2009 kun Kalpa tiputti Hanlonin Jokerit ja viime vuonna kun TPS pudotti Lukon.

Hanlonin Jokerit tippui tuolloin(kin) Kärpille. Kuudennelta sijalta pleijareihin ponnistanut Kalpa sen sijaan nujersi Kerhon.
 

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
Hanlonin Jokerit tippui tuolloin(kin) Kärpille. Kuudennelta sijalta pleijareihin ponnistanut Kalpa sen sijaan nujersi Kerhon.

Niinhän se menikin... No enivei, viime vuosina kuudennet ovat yllättäneet kolmannen, toivottavasti ei niin tänä vuonna. :)
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
No kyllä pystyy, sen on Riksman jo tällä kaudella osoittanut.

Missä välissä? Vai olenko onnellisesti pyyhkinyt muististani useamman (min. 2) peräkkäistä peliä, joissa koko muu jengi on perseillyt ja Juuso on yksinään kannatellut jengiä pinnalla? Jos olen, niin tulen pyytämään anteeksi. Tähänhän luonnollisesti ei voida laskea mitään lukemin 4-1 päättyneitä pelejä.

Muutenkin väite on varsin käsittämätön, sillä väitän, että jokaisen liigajoukkueen ykkösveska tähän pystyy, kunhan se hyvä päivä vaan osuu kohdalleen useamman kerran peräkkäin.

Ja kunhan täti hankkii munat, niin tädistä tulee setä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Ei kun sorry, Jannen vika. Janne ei oo tehnyt riittävästi maaleja. Katsomolta on kysytty, lukitaan vastaus.

Hei, tässä oli uutta huumoria! Tosi hyvä! Janne ei oo...siis veskari....siis ei oo tehnyt riittävästi maaleja?! Mut siis eihän veskarit maaleja teekään ja siinä oli tän jutun ydinhauskuus, tajuutteko??!! Nyt kyllä pläjähti kahvit näppikselle. Jannelle jatkoa! Siis se ei ole tehnyt tarpeeksi maaleja...BUAHHAAAHH !! Ihanaa. Janne on kyllä urallaan päästänyt aika perkeleesti maaleja, mutta siinä ei ole mitään hauskaa.

Komppaan BOLia - myös maalivahtipelin on parannuttava. Olisin niin toivonut, että Tappara ei olisi tullut lopussa tasoihin - ja eniten siksi, että ykkösveskarimme olisi saanut yhden 3 pinnan voiton alle. Mutta kun ei niin ei. Jos meinataan VOITTAA playoffeissa ja johdetaan yhdellä maalilla 5 minuuttia ennen loppua, veskarin TÄYTYY torjua kaikki vedot kohti maalia vaikka otsallaan, olkootpa kenttäpelaajamme kuinka paskoja tahansa. Haukutaan ne sitten jälkikäteen ja kiitetään veskaa voitosta. Lätkä ei ole demokraattista, eikä varsinkaan sosialidemokraattista. Kaikki pelaajat eivät ole yhtä hyviä ja/tai yhtä tärkeitä. Kaikkien pelaajien mokat eivät ole samanarvoisia. Valitettavasti veskarin moka on joukkueelle pahempi asia kuin kenttäpelaajan moka. Tämä ei ole kivaa, enkä ole tätä itse keksinyt, mutta näin se on.

Tilastojen maailma on ihmeellinen ja luotetaan siihen, että kutonen ei vittuile kolmoselle. 2 kertaa 10 kaudessa! Edellinen kerta oli viime kaudella - joten jumalauta, ei varmastikaan iske salama kahta kertaa peräkkäin! Tästäkin huolimatta tänään tönittiin HIFK:ta yllättävältä taholta. Viereisellä kaistalla ajeli taksi, jonka kyljessä komeili Finnmatkojen mainos: Nokka kohti kesää! Pakko myöntää, kyllä putosin : D
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Hei,
- - -
Nokka kohti kesää! Pakko myöntää, kyllä putosin : D

Edellä on jo monet spekulaatiot pleijareiden osalta esitelty. Kiitos niistä. Omani tulee tässä jonkinlaisessa muodossa.

Ikävin vaihtoehto puolivälierävastustajaksi siis toteutui. Vaikka olisi ollut neljä runkosarjapeliä aikaa välttää se. Kaikki piti kuitenkin ryssiä, tavalla tai toisella. Tässä yhteydessä käytetty sana ryssiä ei ole rasistinen vaan historiallisperustainen maininta asialle joka on hoidettu lopulta huonosti vaikka näennäisesti alunperin hyvin.

Enivei, kun katsotaan joukkueiden kuntopuntaria niin eipä paljon naurata. Jokerit ovat pelanneet nousujohteisesti, hyvällä sykkeellä, kovalla itseluottamuksella ja vanhat veturitkin ovat Hentusen johdolla päässeet vauhtiin. Tähän Kerälän ja Pulkkisen loistopelien jatkumo, niin aika suossa ollaan.

Jos ajatellaan, mitkä ovat sitten Jokerien heikoimpia kohtia, eli niitä alueita joihin pitäisi hyökätä. Lasak on yksi, varsinkin pelien alkuvaiheissa. Papparainen kun tuntuu olevan vähän unessa pelien alussa. Ja se yksi lunkka menee pelissä kuin pelissä, sanokaa mitä vain.

Pakistokaan ei kovin häikäisevältä tunnu. Dehner ja kumppanit ovat kiekollisena taitavia, meillä ei sellaisia juuri ole. mutta jos aletaan tönimään niin veikkaan edun kääntyvän meille, yksi Ossi ei kesää vastustajalle tee. Tässä vaan on sitten kaiken maailman joutavilla rönneillä oma sanansa sanottavanaan.

HIFKin etu onkin railakas hyökkäyspeli; tulta päin tuhatta ja sataa alusta loppuun, sekä kotona että vieraissa. Virtaa pitäisi riittää ja vaikka rönniläiset yrittävät kampittaa niin nelosketjustakin löytyy niitä jotka raapivat kiekon maaliviivan yli. Valitettavasti vain ongelman ydin tuleekin tässä.

HIFKillä on Jokereita vastaan kotietu. Siis kotietu. Haloo Kojo, KOTIETU! Käytännössä tarkoittaa sitä, että voi vaihtaa viimeisenä miehistön kentälle ja taktikoida. Käytännössä tarkoittaa sitä, että voi vaihtaa viimeisenä miehistön kentälle ja taktikoida. Käytännössä tarkoittaa sitä, että voi vaihtaa viimeisenä miehistön kentälle ja taktikoida. Hör du, Kojo?

Riksman onkin sitten oma juttunsa. Mielipiteeni hänestä tiedätte. Eikä siitä enempää. Tähän liittyen toivon näitä 9-5 -otteluita.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Komppaan BOLia - myös maalivahtipelin on parannuttava. Olisin niin toivonut, että Tappara ei olisi tullut lopussa tasoihin - ja eniten siksi, että ykkösveskarimme olisi saanut yhden 3 pinnan voiton alle.

No jos ja jos, niin Kousa ei olisi potkinut kiekkoa maalinedestä suoraan Tappara-pelaajan lapaan. Kyllä ne sitä monta kertaa Tampereella näyttivät skreeniltä. Nokan mokahan se oli laittaa Vallin-Kousa 1,5min ennen loppua kentälle, kun vastustaja pelasi ilman veskaria.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
HIFKillä on Jokereita vastaan kotietu. Siis kotietu. Haloo Kojo, KOTIETU! Käytännössä tarkoittaa sitä, että voi vaihtaa viimeisenä miehistön kentälle ja taktikoida. Käytännössä tarkoittaa sitä, että voi vaihtaa viimeisenä miehistön kentälle ja taktikoida. Käytännössä tarkoittaa sitä, että voi vaihtaa viimeisenä miehistön kentälle ja taktikoida. Hör du, Kojo?

Tämä onkin aika mielenkiintoinen juttu, millä tavalla HIFKin pitäsi lähteä sitten peluuttamaan omia ketjujaan narreja vastaan? Tässä todennäköiset ketjut molemmilta joukkueilta (ketjunumeroihin ei tarvitse kiinnittää huomiota):

HIFK
1.Peltonen-Granlund-Haataja

2.Kuhta-Wirtanen-Hamilton

3.Ahtola-Ramstedt-Petrell

4.Nyholm/Wärn-Liivik-Pöysti

Jokerit
1.Rita-Eaves-Hentunen

2.Lahti-Kerälä-Pulkkinen

3.Pihlman-Pirnes-Nokelainen

4.Mäki-Heino-Ben-Amor


Mun mielestä, Jokereilla on paperilla jopa parempi hyökkäys kuin meillä, mutta senhän nyt luulisi jokaisen HIFK-fanin tietävän, että paperilta ei ole voitettu vielä yhtään mitään tähän mennessä.

Sitten peluutukseen, mites 58 ajattelit peluuttaa HIFKin ketjuja? Mun mielestä ei ole paljoakaan etua mistään viimeisestä vaihto-oikeudesta. Tuo Eavesin ketju sopii parhaiten MG:n ketjua vastaan. PW:n voi pelata Pirnestä vastaan. Ramun ketju LKP:tä vastaan ja neloset saavat sitten taistella toisiaan vastaan. HIFKin ykköstä ei ole mitään järkeä peluuttaa Jokereiden 3. ja 4. ketjuja vastaan, koska siellä mm. Ben-Amour tulee tappamaan MG:n. Ei ole mitään järkeä laittaa ehdontahdoin huippupelaajaa tykinruoaksi.

Muiden mielipiteitä peluutuksesta?
 
Viimeksi muokattu:

Johnny-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Los Angeles Kings
Itsellä myös samankaltaiset fiilikset peluutuksen suhteen. Jossain muussa sarjassa taktikointi vaihtojen kanssa olisi todella tärkeää, tässä valitettavasti ei. Paikallisvastustajan kanssa mennään taas henkipuolen juttuihin. Tulee pitkä ja raskas sarja. Tästä jos mennään jatkoon, on mahdollisuus mihin vaan, koska vaikeampaa vastustajaa juuri tähän vaiheeseen ei voinut kuvitella tälle kaudelle.

Pakko tarttua tuohon loppuun MG:n tappamisesta, kyllä ainakin viime vuonna itseä sattui joka kerta katsomoon, kun luolamiehet Mäkelä-Miliisi löivät Miggeä joka tilanteessa ilman, että ketään pystyi vastaamaan siihen. Olisi kiva kuulla mietteitä esim. Ben "tuhosin Bobbyn kauden/polven ja nauroin matkalla vaihtoon" Amourin varalle? Ketä oikeasti meillä on näihin kekkereihin hakkaamaan kokemuksella, joka vaihdossa, ilman jäähyjä, esim. Pulkkista?

Tämä minulle jopa suurempi huolenaihe, kuin esim. Riksmanin kestäminen leikeissä. Esim. Liivikin upea kausi voi saada aika paskaisen lopun, jos pää ei kestä näissä peleissä. Anyway, toivottavasti meiltä löytyisi nyt sitä kovuutta heti alusta asti, varsinkin himassa..

Perjantain ekaa vaihtoa/maalinedusta ruuhkaa odotellessa.
 

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
Järvinen-Töykkälä-Liivik kasaan viimeistään 3. matsiin, jos aikaisemmissa tulee lunta tupaan. Sillä sitten pimentämään amis-Lahden ketju.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Lipunmyynti 1. peliin on tavallaan hauskassa vaiheessa, kun peli on loppuunvarattu. Aina, kun joku peruuttaa varauksensa, tulee lippu heti myyntiin. Pari minuuttia sitten oli 2 paikkaa koko hallissa ostettavissa, joista toinen E3 ja toinen olikohan se nyt D4-katsomossa. Älkää siis luovuttako, jos haluatte peliin ja olette vielä ilman lippua.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Järvinen-Töykkälä-Liivik kasaan viimeistään 3. matsiin, jos aikaisemmissa tulee lunta tupaan. Sillä sitten pimentämään amis-Lahden ketju.

Tätä voi tietysti kokeilla, jos tulee dunkkuun. Täytyy kuitenkin sanoa, että mielestäni tämä ketju oli viime kauden playoffeissa aika hukassa, joku voisi sanoa jopa surkea. Kyllä mulla on vahva usko siihen, että nelosketju ei meitä petä.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Järvinen-Töykkälä-Liivik kasaan viimeistään 3. matsiin, jos aikaisemmissa tulee lunta tupaan. Sillä sitten pimentämään amis-Lahden ketju.

Kuten sanottua, niin viime kaudella tuo ketju upposi muun joukkueen mukana. Eihän siltä tietysti ratkaisuja odotettukaan, mutta ikävää peliä vastustajan kannalta. Ei nähty sitäkään. Syy on aika pitkälle siinä, että Töykkälän kanssa ketju ei ehdi karvaamaan. Modernin nelosen tarjoitus on pelata peliä vastustajan päässä, vaikka vastassa olisi vastustajan ykköskenttä aiheuttaen sekaannusta ja hämmennystä sekä maali sillon tällöin. Töykkälän kanssa ketju ei pysty paljon muuhun, kun vetämään jarrut keskialueelle, jolloin ketjusta ei paljon hyötyä ole.
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Järvinen-Töykkälä-Liivik kasaan viimeistään 3. matsiin, jos aikaisemmissa tulee lunta tupaan. Sillä sitten pimentämään amis-Lahden ketju.
Eiköhän mahdollinen erikoisjarruketju kasata muotoon Petrell - Wirtanen - Wärn/Ahtola, jos sellaiseen päädytään ja energiaketju Pöysti - Liivik - Nyholm pidetään entisellään.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
ja energiaketju Pöysti - Liivik - Nyholm pidetään entisellään.

Mun mielestä, Nyholm ei ole ollut tuossa roolissa loukkaantumisensa jälkeen niin hyvä kuin Wärn. Pöysti-Liivik-Wärn teki myös maalin silloin tällöin ja saivat paremmin painettua kiekon hyökkäysalueelle, tehden samalla pitkiä hyökkäyksiä ja aiheuttaen jäähyjä vastustajalle. Bobby on ollut niin sanotusti pihalla ja ulkopuolinen tuossa ketjussa. Myöskään fyysinen peli ei ole ollut niin hyvää. Nyholmin liike ei ole ihan sillä tasolla kuin Wärnillä ja tämä varmasti vaikuttaa myös osaksi koko kentän työskentelyyn.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Minä kyllä näkisin mielellään Järvisen pelaavassa kokoonpanossa. Pleijareissa tarvitaan kokemusta ja Turo on kova raataja. Töykkälälle sen sijaan en nää oikein mitään käyttöä, kovalla työmoraalilla hänkin painaa, mutta nopeus ei vaan riitä ja jää jatkuvasti tilanteiden ulkopuolelle. Minun pelikirjassani Piiparinen menee Töykkälän edelle sentterihierargiassa.

Uskon nokan jokatapauksessa kierrättävän pelaajia Wärn-Pöysti-Järvinen-Töykkälä-Nyholm. sekä puollustuksesta Kousa-Kurvinen-Kovanen-Melart. Näin pitääkin tehdä, koska leveyttä noihin energiakenttiin riittää ja pelitahti on erittäin kova.
 

redcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, SAFC, Denver Broncos, LA Kings, TB Rays
Kuten sen Keke Rosberg jo ammoisina aikoina sanoi: "Tiimityöskentely on äärimmäisen tärkeää". Kunhan vain ketjujen kemiat ovat hyvät, niin tulostakin syntyy. Eihän IFKn tarvitse voittaa kuin vain 12 peliä, niin sitten päästään tyydyttävään lopputulokseen. Ja sehän riittää.
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mun mielestä, Nyholm ei ole ollut tuossa roolissa loukkaantumisensa jälkeen niin hyvä kuin Wärn. Pöysti-Liivik-Wärn teki myös maalin silloin tällöin ja saivat paremmin painettua kiekon hyökkäysalueelle, tehden samalla pitkiä hyökkäyksiä ja aiheuttaen jäähyjä vastustajalle.
Voi siinä olla myös Wärn Nyholmin tilalla tai vaikka Järvinen, mutta pointti oli se, että Liivikin johtaman energiaketjun rooli pidetään entisellään ja sitten erikoisvartiointihommiin laitetaan Petrell, Wirtanen ja joku kolmas, mahdollisesti Ahtola.
 
HIFK
1.Peltonen-Granlund-Haataja

2.Kuhta-Wirtanen-Hamilton

3.Ahtola-Ramstedt-Petrell

4.Nyholm/Wärn-Liivik-Pöysti

Jokerit
1.Rita-Eaves-Hentunen

2.Lahti-Kerälä-Pulkkinen

3.Pihlman-Pirnes-Nokelainen

4.Mäki-Heino-Ben-Amor


Mun mielestä, Jokereilla on paperilla jopa parempi hyökkäys kuin meillä, mutta senhän nyt luulisi jokaisen HIFK-fanin tietävän, että paperilta ei ole voitettu vielä yhtään mitään tähän mennessä.

Riippuu, miten paperilla vertaa. Samalla tavalla siellä voi nähdä todella suuria kysymysmerkkejä ja taantumaa. Rita on tehnyt tällä kaudella 8 ottelussa 2 pistettä (toki loukkaantuminen verottaa, mutta eipä taida vieläkään olla täysikuntoinen. Eaves on täysin ylihypetetty, yksien pudotuspelien vuoksi häntä pidetään vieläkin jonain sateentekijänä, tällä kaudella 44 ottelua, 26 pistettä ei kuitenkaan päätä huimaa, toisaalta täytyy tosiaan muistaa, että ei ainakaan hyydy ratkaisupeleissä. Hentusenkaan 32 pinnaa ei ole lähelläkään viime kauden loistoa. Kakkosen keskellä onkin sitten kysymysmerkki, rupeaako Kerälä puristamaan mailaa tosipaikassa? Toisaalta en tuohon usko, kun on kuitenkin koko kauden ollut hyvä flow ja homma Pulkkisen ja Lahden kanssa on toiminut loistavasti. Lahti taas omaa aikaisemmilta kausilta paremman pistekeskiarvon pudotuspeleissä, kuin runkosarjassa, joten häneen Jokerit ei ainakaan kaadu. Esa Pirnes on myös aikaisemmin osoittanut pystyvänsä kantamaan joukkuetta pudotuspeleissä, mutta entä nyt, heikon kauden jälkeen? Pihlman teki runkosarjassa selvästi alle 0,5 pinnaa/ottelu, joutuen jopa toden teolla taistelemaan paikastaan. En halua kuitenkaan sanoa, että Jokereiden hyökkäyskalusto tulee olemaan ratkaisevasti huonompi, kaiken natsatessa kohdalleen ja pelaajien pystyessä parhaimpaansa heillä voi ollakin parempi hyökkäys, mutta kauden otteet huomioonottaen pidän HIFK:n hyökkäyskalustoa vahvempana.

Ratkaisevat taisteluparit sarjaan näen näin (maalivahdit tietysti tärkein, mutta heidän ulkopuolella):

Peltonen vs. Lahti: Kaksi pelaajaa, jotka ovat osoittaneet olevansa parhaimmillaan ratkaisuotteluissa. Isojen pelien miehiä ja tiukkojen paikkojen ratkaisijoita. Oletan kummankin pelaajan olevan ratkaisuroolissa sarjassa.

Granlund vs. Pulkkinen: Nuoret ritarit, pystyvätkö kantamaan joukkuettaan myös tiukassa paikassa. En näe mitään syytä, etteikö molemmat pystyisi johtamaan joukkojaan myös pudotuspeleissä.

Kuhta vs. Hentunen: Vanhat orit vastakkain. Kumpikin pelaa kirkkaimman kärjen takana ja kummaltakin odotetaan tausta-apua ykkösketjulle, kuinka heikon kauden pelannut Hentunen ja "pudotuspeleissä aina jäätyvä" Kuhta pystyvät tarjoamaan tuota tukea?

Kankaanperä vs. Väänänen: Oman joukkueensa maalineduspelin kapellimestarit, kuinka hyvin saavat pidettyä räkämaalien ronkkijat kurissa maalin edustalla? Etenkin kiinnostaa, kestääkö Kankaanperällä kasetti röyhkeästi maalille ajavien isojen jokeripelaajien (mm. Rita, Nokelainen yms.) kanssa.

Kaiken kaikkiaan uskon sarjan menevän vähintään 6. peliin, odotan tiukkoja otteluita ja toivon todella näkeväni pudotuspeleihin sopivaa asetelmien hakua, vielä jos tuohon saisi vähän lisämausteeksi sitä vanhaa kunnon paikallispelitaistojen henkeä, olisin enemmän kuin tyytyväinen.. edellyttäen tietenkin HIFK:n voittoa. Selvä sarja tämä ei missään nimessä tule olemaan ja henkisen yliotteen hankkiminen voi osoittautua kultaakin kalliimmaksi.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hei Stadin kundit ja friidut,
Nyt kandee stikkaa depis mäkeen. Meiän punanen pumppu skulaa koht kaukalos narrei vastaan ja kaikkien tukee tarvitaan. Sä et ehkä diggaa Klyyvarista tai Nybiksestä, mut sä diggaat Nordiksen ylpeyttä. Tässä on kyse isoist fiiliksist ja mitä turhaan alkaa skagaa niitten kans. Jos otetaa daijuu, ni se kismittää kuitenki. Kandee vaan nauttii ja virittää fiilikset korkeelle; Ei näit matseja skulata joka päivä ja sul ei oo mitään hävittävää. Skarpatkaa, oi Stadin kundit ja friidut. Me ollaan Suomen paras bosse ja me ollaan Stadista.

Bismarck
 

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
Voihan helvata, että aika menee hitaasti. Tässä tuota perjantaita kuitenkin odotetaan jo aivan täysillä.
 

Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Funtsikaa:
Perjantai18.3.2011, klo 18.28.

Tupaten täynnä oleva Stadin ainoa oikea jäähalli. Saatanallisen infernaalinen mökä ja meteli täyttää ensin koko pyhättömme piippuhyllyä myöten ja kiirii siitä aina Ilmalan maneeseille asti. Yrität heittää jerryä naapuripenkin gaiffarille, mutta ei lähe, ku ei kuule mitään. Pelottaa, hikoiluttaa, jännittää ja UHO puskee pintaan. Vittu me hoidetaan tää!

Valot on pimennetty The Hallista ja onnettoman oloinen narriryhmä on jo hiipinyt mestoilleen vaihtopenkin varjoihin pelonsekaisin tuntein.

Yksi kerrallaan Kuninkaallisen IFK:n tähtipelaajat rynnistävät jäälle valokiilojen vilistäessä silmissä niin, että heikommalla tulee kaatumatauti. Nyt meteli on jo niin hirveä, että pienempiä itkettää. Muutama paikalle eksynyt narripoloinen lähtee nyt viimeistään mutsin luo himaan. Nukkumaanmenoaika.

Aloituskiekko putoaa jäähän - aloitusvoitto ja passi pakille - pakin kautta Haatajalle - Haataja Granlundille hyökkäyssiniselle - vittumaiset kynäveivit ja lätty Peltosen lapaan - kolmen rivistössä kohti paskahalvauksen saanutta Lasakkia - valelämäri, jolla Väänänen kompastuu omaan onnettomuuteensa - poikittaissyöttö Granlundille ja ... Orgasmin jälkiroiskeita siivoillaan ja selitellään sitten himassa muijalle seuraavat 5 viikkoa...

Kyllä, myönnän. Odotan sarjan alkua aivan saatanasti!

Muutama pvä vielä. Alkais jo.
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Tämä onkin aika mielenkiintoinen juttu, millä tavalla HIFKin pitäsi lähteä sitten peluuttamaan omia ketjujaan narreja vastaan? Tässä todennäköiset ketjut molemmilta joukkueilta (ketjunumeroihin ei tarvitse kiinnittää huomiota):

HIFK
1.Peltonen-Granlund-Haataja

2.Kuhta-Wirtanen-Hamilton

3.Ahtola-Ramstedt-Petrell

4.Nyholm/Wärn-Liivik-Pöysti

Jokerit
1.Rita-Eaves-Hentunen

2.Lahti-Kerälä-Pulkkinen

3.Pihlman-Pirnes-Nokelainen

4.Mäki-Heino-Ben-Amor

Näkisin jotenkin näin.
Ensin IFK sitten narrit.

1.-2.
2.-3.
3.-4.
4.-1.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Turha toisaalta kitistä, kun paskat on housussa, mutta jos HIFK olisi pelannut runkosarjan lopun 100-lasissa, niin ylihuomenna olisi vastassa kolme peliä muutaman päivän sisään pelannut Blues, joka olisi saanut kaksi lepopäivää väliin. Lisäksi henkinen vire ei olisi paras mahdollinen, kun siellä jo pieni tyytyväisyys hiipi puseron alle. Puolivälierissä kolme ensimmäistä peliä ovat neljän päivän sisään. Kapealla materiaalilla vääntävä Blues on Ässienkin käsittelyssä viimeistään maanantain pelissä aivan puhki.

No pitää kuitenkin keskittyä tulevaan sarjaan, eikä jossitella tästä eteenpäin. Jos HIFK lähtee lauluun ekalla rundilla, niin Kari Jalosesta tulee kaikkien floppien isä ja äiti ja hänet tullaan muistetamaan pelaajana/valmentajana, joka floppasi HIFK:ssa molemmissa rooleissa. Vastaavasti jo voitto Jokerit-sarjasta on sellainen suoritus, että parin viime kevään floppausket unohtuvat nopeasti. Mestaruus tällä kaudella, niin häntä tullaan pitämään nerona, joka päätti kolmen vuoden monumentaalisen rakennusprojektinsa mestaruuteen ja valmentajana, joka kitki edariuden pois joukkueesta. Joskus luuserin ja sankari välinen ero on hiuksenhieno. Toivottavasti viime keväästä on opittu ja ei pelkästään keskitytä pelaamaan sitä omaa peliä. Veikkaajassa analysoitiin mielestäni hyvin se, että HIFK:n pitää ajaa Kerälää ja Pulkkista, kuin virasta sikaa. Jos tämä jätetään tekemättä, niin se on valmennukselta paha moka.
 

scholl

Jäsen
Turha toisaalta kitistä, kun paskat on housussa, mutta jos HIFK olisi pelannut runkosarjan lopun 100-lasissa, niin ylihuomenna olisi vastassa kolme peliä muutaman päivän sisään pelannut Blues, joka olisi saanut kaksi lepopäivää väliin. Lisäksi henkinen vire ei olisi paras mahdollinen, kun siellä jo pieni tyytyväisyys hiipi puseron alle. Puolivälierissä kolme ensimmäistä peliä ovat neljän päivän sisään. Kapealla materiaalilla vääntävä Blues on Ässienkin käsittelyssä viimeistään maanantain pelissä aivan puhki.

Niin ja varsinkin kun tiedettiin 100% varmuudella, että Blues hoitaa alatalot, mutta silloin valitettiin, ettei saa kritisoida sitä viimeisen kolmen pelin perseilyä.

Onko Stadissa tai edes Espoossa yhtään IFK:ta kannattavaa baaria, missä voisi katsoa peliä? Mietin, että jos ei satu menemään halliin niin ehkä aina ei jaksa kts himassa. Viime kesänä esim. katsoin Turussa jossain baarissa Saksa-Argentiina pelin ja siellä sattui olemaan hyvä meininki saksalaiskannattajien keskuudessa. Siellä oli muutamia baijerilaisiakin. Eli siis nyt voisi taas keväällä katsoa jonkun kovan treenin jälkeen ehkä joku kerta matsin jossain baarissa, missä on hyviä oluita, mutta yhtään pellehattua en halua nähdä eli pitää olla IFK-baari. Tosin en tiedä kannattaako puolivälierävaiheessa vielä stressata siitä näkeekö joka pelin vai ei, vaan välillä voi käydä ihan hyvin niin, että treenaaminen menee ottelun kanssa päällekäin. Pitää nyt ainakin selata tätä ketjua nyt vähän tarkemmin, jotta näkisi, onko johonkin päivitetty jo pelipäivät, jotta ylipäätänsä tietäisi, koska niitä pelejä on.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oletan joukkueen olevan valmiina. Söde kertoo. Kuuntele itse, kun mua et kuitenkaan usko ;). Luottamus nousee :).

Pukeudu Punaiseen Perjantaina!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös