HIFK:n peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 115 762
  • 22 268

RedDawn

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Seattle Kraken, Vancouver Canucks
Kaikkien aikojen sitkeintä touhua! Hieno maali ja oltiin parempia jatkoerissä. Pelicans hyytyi aivan täysin. Jännä nähdä millainen vaikutus tällä on, peli edelleen (etenkin parissa ekassa erässä) niin karmeaa että en usko että isossa kuvassa mikään muuttuu mutta voihan tää lopulta mennä myös 4-2 Pelsuille eli kenties saadaan toinenkin voitto jos munkki käy. Varmasti edarit saa tästä virtaa ihan helkkaristi ja ehkä nämä veteraanit myös saivat nyt tarvittavan sytykkeen kun veitsi kurkulla väännettiin voitto. Nähtäväksi jää.

Pelsut oli vaisu tänään ja jäivät ehkä liikaa kyttäämään sitä yhtä virhettä mistä rankaista. Ja toki Pappi pelasi mainion matsin!
 

Dynamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Karmeaa peliä kolme erää, sitten alkoi vähän parantumaan.
Vesa Laine - oikealle pelaajalle meni. Jos vähän aukeaisi Vesan peli tuosta. Odotukset eivät kovin paljoa nousseet, mutta on tässä nyt jotain sentään. Hovinen maalissa jatkossa, siitä ei kai enää pitäisi olla mitään epäselvyyttä.
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olihan tämä ajoittain taas aivan karseeta lätkää. Tuo puollustuspään pelaaminen on jotain mitä en pysty käsittämään. Noh ei muuta ku ihmeitä kohti!
Sulla on hyvä penetraatio ollut palstalle ja hyvä nimimerkki, paras, mutta ihan snadi vinkki, ettei ala joskus tulevaisuudessa menee jengeiltä hermot - puolustus kirjoitetaan yhdellä l:llä. Niin kuin puolustustaistelu. Jos et tee sitä tyylivalintana. Ja ihan vaan hyvällä tässä.
 

waakneri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadin Kingit IFK ja Penguins, ManU
Pappi oli hyvä, eka kerta tällä kaudella kun tuntee kilpilogo inkistä hyviä fiiliksiä sen jälkeen kun otin sen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös