HIFK:n peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 119 374
  • 22 268

Greffin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pittsburgh Penguins
Aivan samanlaista peliä mitä runkosarja.

Se on ihan paskapuhetta, että pleijareissa muka nappia painamalla pelaaminen muuttuisi paremmaksi kun kokeneet pelaajat heräävät. Enempi nuo hitaat ja kokeneet ovat entistä enemmän pulassa kun intensiteetti nousee.

En osaa olla edes pettynyt kun ei osaa odottaa tästä joukkueesta mitään. Niin huonoa ja ailahtelevaa peliä on pelattu jo vuosikaudet. Katsellaan, jos tulee parempia esityksiä jatkossa. Sinällään tilanne on helppo, että joukkue voi vain yllättää positiivisesti.

Komarov voisi alkaa pohtimaan omia kiekollisia ratkaisujaan ja kiekottomana puolustamistaan. Nuo muka-kovien jätkien höpötykset vain alleviivaa kun ei ole millään lailla joukkueelle hyödyksi. Liike on olematonta, niin pitäisi melkoisen fiksusti pelata, että pystyy sen paikkaamaan. On tällä hetkellä juuri sen häviävän brändi-edarin ruumiillistuma. Toivottavasti saa pelikieltoa ja jos ei saa, niin katsomoon pohtimaan miten olisi keskittyminen jääkiekkoon.

Mitähän sille Lehterälle kävi silloin Kärppä-tuplapeliä ennen? On siitä lähtien ollut kuin varjo entisestään ja paljon huonoja pelejä. Ihan mukavasti toki tarjoilee kiekkoa edelleen, mutta ei ole ihan tasollaan ollut aikoihin.
 
Viimeksi muokattu:

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
No jos tuosta päällä makoilusta napsuu pelikieltoa playoffeissa, niin olen sanaton. Toisaalta en ihmettelisi, jos tämä olikin ringettepeli. Väärä kanava minulla päällä.
Suosittelen optikolla käyntiä. Ei tainnut olla ihan makoilua, kädet kyllä siihen malliin heiluivat.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Tiedän, että Liiga on eri kuin NHL mutta. Playoffit on kuin sotaa, ainakin NHL:ssä. Ei tuonne mennä keräämään sympatioita vaan harmaa alue pitää toisinaan ylittää. Tuossa Komarovin toiminnassa ei ollut mitään vaarallista. Siksi multa varovainen peukku, jos tuo saa Pelsujen pelaajien pelin jatkossa keskittymään häneen. Katsotaan miten sarja etenee.

Muistetaan 2019 Santalan polvitaklaus game 1 lopussa kun taululla oli 5-0 tai jotain. Se oli paljon vaarallisempi temppu.

Tämä nyt oli vain pelkkää show'ta Lexalta. Jordankin saattoi heittää teatteria päälle yrittäen kalastella ulosajoa sekä kenties pelikieltoa toivoen.
Peli oli 3-1 ja 3 ja puoli minuuttia jäljellä. No, eihän sitä kannata mitään takaa-ajoa yrittää tällä jengillä .

Ymmärrän toki pointtisi, mutta täältä kaksi peukkua alas tuolle.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Taitavat olla voimissaan nuo meidän "vanhukset". En oikein ymmärtänyt miksi piti rakentaa eläkeläisjoukkue, mutta kaiketi siksi, että Toopen kaikki kokeilut mm. ilman senttereitä ja sitten paljon nuoria ja nyt sitten vähiten nuoria joukkueessa lähes 15 vuoteen.
No, kaikkea pitää kokeilla, kun ei näe missä on ongelmat, jotta saataisi tasapainoinen joukkue.
Yksi on ainakin selvää Komarovia ei tarvita. Eikä oikeastaan tämän pelin perusteella Pihlströmiäkään tai sitten ainakin ihan toisessa ketjussa.
Jää vain hintsusti noita varapelaajia.
Väänänen ei vakuuta ja Seppälä ja Åsten...
No, olen tainnut joitakin kertoja todeta, että me emme mestaruutta saa, jos poffseissa pitää peluuttaa Åstenia ja Tallbergiä. Tähän asti ei tarvinnut. Paikkaajat olivat samaa kalliperia - valitettavasti.
Tämä sarja tulee olemaan vaikeampi kuin luulin.
Pelicansin nopeus ja jaksaminen tulee varmasti jatkossa korostumaan.
Tähdet, tähdet:
3* Tyrväinen
2* Taponen, Kokko
1* Aaltonen
Lampaat voivat tanssia lambadaa matkalla Helsinkiin.
Edit, lisäyksenä:
En viitsi katsoa tuloksen taakse.
Parempaan pitää pystyä!
 

Xenon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Näennäistä kiekottelua. Seuraava peli ratkaisee paljon, mutta kyllä ”joukkueen” pitää parantaakin todella paljon. Pakko myöntää että jaksa uskoa ihmeisiin
 

Kale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tom Laaksonen
Miksi Pelsujen tarvitsee keskittyä Komaroviin, jos linjan mukaisesti tuosta pari peliä napsuu? Aivan turha tuossa tilanteessa, peli oli vielä täysin kesken. 5 minuutin av:han auttaakin tosi paljon takaa-ajo tilanteessa. Totuus tuossa on se, että Komarovin pääkoppa ei kestänyt.

Jep. Ja kaiken lisäksi vielä niin saatanan naurettavalla ja säälittävällä tavalla ”kovuutta” esittäen, että naurattaisi, jos ei hävettäisi. Mikään, toistan mikään, ei voi olla turhempi ja typerämpi teko tuossa vaiheessa ottelua. Hemmetin pelle.

Ja tästä sitten eteenpäin. Jos Leksa vielä pääsee tällä kaudella pelaamaan, niin please, ala esittämään sitä oikeaa kovuutta taklaamalla ja pelaamalla kovaa, rehdisti.
 

Spartacus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK oli oikeastaan vielä heikompi kuin ajattelinkaan, koska Pelicans ei ollut mitenkään kaksinen. Jos lahtelaisten ylivoima ei olisi yhtä surkea kuin meillä ja Tapsa ei olisi pitänyt jengi pystyssä, niin peli olisi revennyt jo ensimmäisessä erässä.

Toisessa erässä oli hyvä jakso ennen muuta kakkosketjulla, mutta ei mitään hurraahuutoja aiheuttavia suorituksia. Kolmas erä mielikuvituksetonta puskemista ja pakottamista, kunnes Pelicans ratkoi pelin Tyrväisen läpiajosta ja Komarov löi hölmöilyllään viimeisen niitin kaikille toiveille kiristä.

Minusta se oli aika erikoinen tempaus kaiken nähneeltä pelimieheltä, vastustajaa pitää kurmuuttaa ja kuumottaa, mutta tää on aika laiskaa ja typerää sellaista. Se alkaa kääntyä Leksaa itseään vastaan. Ei hyvä.

Kallis ja kokenut jengi, joka on onnistunut näyttämään ihan amatööriporukalta viisi viimeistä runkosarjapeliä ja pudotuspeleissä on samat askelmerkit. Herätkää nyt saatana, siellä on pudotuspelisarja menossa!

Eniten tässä toivoo sitä, että olisinpa itsekin yhtä pihalla kuin Mertaranta. Ehkä ei sitten niin paljoa vituttaisi
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kotkansalo radiossa just:

Ei saatu parasta irti, pitää kehittyä ja parantaa (lainasiko peltosta?).
Ollaan saatu odotella ja ollaan puhuttu tunteesta jne. Jotain jännityksestäkin taidettiin mainita.
Seuraavassa pelissä sitten täydessä Nordiksessa lähtee? Joo. (erittäin epävarmalla äänellä).

En vakuuttunut.
 

Dynamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja tästä sitten eteenpäin. Jos Leksa vielä pääsee tällä kaudella pelaamaan, niin please, ala esittämään sitä oikeaa kovuutta taklaamalla ja pelaamalla kovaa, rehdisti.
Leo ei ehdi. En osaa arvioida kuinka pahasti on puolikuntoinen, mutta siltä näyttää. Ehkä ensi kaudella sitten.
 

iLUZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Olipa kyllä hölmöä toimintaa Komarovilta. En usko, että tuo tempaus nyt palveli tarkoitustaan.

Mutta, ehdottomasti ekan kierroksen kiinnostavin sarja, koska tuskinpa Pelsujenkaan veri-penat ja tyrväiset ihan puhtain ottein tulee tarvittaessa pelaamaan.

Ja kun ne hölmöilyt koittavat, niin pitäkäähän tämän päiväinen mielessä :)
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers
Millä tavalla 2018-2019 joukkue liittyy tähän joukkueeseen?
No ihan samalla tavalla kuin joka ikinen IFKn joskus muu kuin tällä kaudella pelaama peli ja kaikki historiatilastot.

Siinä, kun Karlsson teki maalin niin fiilistelin JYP-matsia ja ylipäätänsä pleijareiden pitkää kestoa.

Joka tapauksessa pelityylin pitää muuttua - tämän kauden joukkue on näyttänyt muuntaumiskykynsä kertaalleen. Jos vaikka Komarovin todennäköinen matsin poissaolo toisi Åstenin tulon myötä ja Komarovin turhautumisen kautta useampaan pelaajaan kuin vain yhteen ketjuun asenteen heti 1. minuutista lähtien.
 

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
Sitä vaan, että myös vuonna -19 IFK tais hävitä ekan pelin aika rumasti, joten ei tässä nyt tänä iltana kannata vielä ihan kokonaan luovuttaa

Silloin tosin pelin lopussa Pelsun paras ja tärkein pelaaja rampautettiin ja Kousan yhdellä jalalla klenkkailu loppusarjan oli suurimpia syitä miksi sarja HIFK:lle kääntyi.
 
-23 CHL finaalissa Komarov odotetusti löysi tanssiparin vellusta. Kovaa ja rehtiä vääntöä ison ja rahakkaan finaalin loppu metreille asti.
Mikä nyt tuli kun kupoli petti pahasti ensimmäisen askeleen kohdalla?
 

waakneri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadin Kingit IFK ja Penguins, ManU
Huolestuttavinta on, sama kuin koko kauden, maalipaikkojen luominen. Hyökköyspeli on pelkkää puskemista ja möyrimistä kulmissa ristiheittojen jälkeen. Tuolla hyökkäyskalustolla pitäisi pystyä myös ajoittain suoraviivaisiin hyökkäyksiin, niitä ei vaan ole. Liian hidasta ei pakistossa ole ketään tukemaankaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös