HIFK:n peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 117 044
  • 22 268

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kun tässä vaiheessa kautta pelataan yksi kauden paskimmista peleistä, lähti kyllä ne vähäisetkin toiveet playoffsien osalta. Kevään joukkue, konkarit syttyy pelaa, ihan varmasti.
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Koska ollaan jääty nollille himassa? Kauden tarkeimmässä pelissä tietty.

Ja pikkasen pelkään, että tuosta vielä kehittää sellaisen maalittoman putken joka päättyy vasta kotona 2. pelissä.
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vastustajilla tulee olemaan helppoa jatkossa. Pelaa Lehterä pois kiekosta niin se on siinä.
Riittää kun ne laittaa hyökkääjänsä linjaan B-pisteen kaarelle, niin HIFK:n pakit ei osaa tulla sieltä pois. Törmäilevät toisiinsa ja antavat kiekon vastustajalle.
 

ElmerMoody

Jäsen
Suosikkijoukkue
✦ IFK ✦
Tulevat PO-vastustajat ei huoleta, mutta huhhuh olihan paska matsi meiltä. Paljon saa muuttua seuraavan viikon aikana.
 

Kara

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olisiha se ollut ihan mukava päättää runkosarja onnistumisiin, kuin tällaiseen mahalaskuun. Eipä herättänyt kauheaa luottoa playoffeihin.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Tehotonta molemmilta joukkueilta, joskin KalPa lopuksi löysi juonen.
Meidän joukkue jatkuvasti jaloissa. Yksikin omaan päähän menevä kiekko, jossa meidän pakki (en viitsi riepotella nimelllä) oli lähes 5 metriä lähdössä edellä eikä ehtinyt ensimmäisenä kiekkoon.
Se siitä meidän vanhan kaartin nopeudesta.
Yv yhtä hyvä (lue huono) kuin ennen.
Meidän valmennus voisi näiden asioiden lisäksi katsoa kesän aikana tätä peliä videolta. Siitä oppii, miten vauhdilla ja tehokkaasti avataan ja mennään esim. oikealla syöttö-syöttö yli siniviivan ja poikittaissyöttö vasempaan ja laitahyökkääjä vapaaksi tai lähes.
Paljon opittavaa. Keväällä pitäisi siis olla valmis. Näin myös haastattelun perusteella.
KalPa tänään parempi.
Tähdet, tähdet:
3* Lekkas - aivan huikeata!!!
2* Taponen - häneen ei taaskaan kaaduttu!
1* Muut KalPan pelaajat ja meiltä N Seppälä, Kaskimäki, Koivistoinen, Pakarinen.
Muut jäivät tasostaan tai telineisiin. Nelonen, Jääskä ja Vesalainen aivan yössä.
 

Jindebyne

Jäsen
Pelsut vieraissa haluttiin. Samoin Tappara välieriin. Terveisin : Velhot penkin takaa

edit: koko kausi haluttiin välttää runkosarjamenestystä
Aamupalaverissa esitelty eri vaihtoehdot Peltoselle: sit tässä ois vielä tää skenaario et ensin tulee vastaan jengi ketkä niisti teidät kolme kertaa neljästä tällä kaudella ja jos siitä meette jollain ilveellä jatkoon, ni seuraavalla rundilla ois tarjolla Nokia Arena, jossa sä et ole elämäsi aikana voittanut.

Peltonen: tää me otetaan. Stadin kevät.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Tilanne on täsmälleen sama kuin vuosi sitten, ja sitä edellisenä vuotena jne. Mahdollisuus muutokseen alkaa UJn vaihtamisella mutta sitä ei tulla näkemään. Villen potkut ei muuta isoa kuvaa.
Ei taitaisi edes Tobiaksen kenkiminen riittää. Kabinettijengistä alkaen pitäis kantaa muumiot jonnekin, vaikka pasilaan, ihan sama.
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Alkaakohan näkymään jo toi ikäpainotus. Vanha jengi, pitkä kausi, snadeja kolotuksia kaikilla ja diesel-pelityyli anti-lätkä-painotuksella niin ei jaksa vanhat enää möyrästä kulmissa tuloksellisesti. Ja sit ei jää kyllä kuin tietokoneen valeälyn piirtämä one-timer ylivoimalla, joka joskus menee, yleensä ei.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Js11

Theosaurus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kylläpäs IFK oli surkea. Kalpa oli kaikessa nopeampi ja vikkelämpi, mutta ei pitäisi tulla yllätyksenä. Onneksi ei tule vastaan pleijareissa koska tuollainen vauhtikiekko on meidän puolustuksella vähän liian vauhdikasta.
Jääskä ei kyllä saa enää mitään aikaiseksi ja koko 2. Ketju pitäisi vaan räjäyttää. Nelosketju oli unessa mutta sekin pääosin Kalpan nopeuden ansiota. Kaskimäeltä muutamia hyviä suorituksia mutta tänään ei vaan onnistunut. Ylivoima ihan kauheata katseltavaa mutta sekään ei enää yllätä.
Tästä on ”hyvä” lähteä jatkopeleihin. Toivottavasti jengille on nyt selvää että pitää parantaa ja paljon.
 

Spartacus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyi helvetti. Olipa harvinaisen surkea jääkiekko-ottelu ja IFK. Hävettää itseänikin, että tuhlasin aikaani ja rahaani tälläisen todistamiseen livenä.

Niin lammasmainen esiintyminen yli 8000 katsojan edessä juuri ennen pudotuspelejä, ettei näistä kaksisia ennusmerkkejä keväälle saa vaikka kuinka itseään pettäisi ja uskottelisi, että ”kyllä ne veteraanit syttyy kun tosipelit alkaa”.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös