HIFK:n peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 117 243
  • 22 268

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eipä paljon näytä pleijareiden kotietu kiinnostavan. Löysää paskaa taas ja veikkaan, että vain yksi pinna jää käteen.
 

Lasse#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niiiiiiiin perinteistä alkkisfaijaa. Johan tuossa ehti fiilikset nousta, että kyllä tässä vielä kolmanneksi noustaan ja laitetaan lauluun kuka vaan. Sitten oulun konttaus ja nyt tämän päiväinen oksennus. On kyllä taas sellainen vitutus päällä, että oksat pois.
 

Samart

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Juuri tällaisten munattomien esitysten takia me ei olla juuri koskaan edes taistelemassa top 2 runkosarjan sijoista.
Tällaisten esitysten jatkuessa ei taistella juuri muustakaan. Paljon pitää parantua, toivottavasti ne muutamat hyvät pelit eivät olleet joku yksittäinen suonenveto.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Ainut pelillinen hyvä 2 ja 3 erässä oli toi valmius lähteä nopeasti kääntämään, ja niistä tulikin pari hyvää paikkaa ja #74 läpiajo.

Iso pettymys ja takapakkia tuli noin muuten.
 

sirtyg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & feikkiheikit
Jotenkin vituttaa katsoa näitä pelejä nitro kurkussa kun tietää että niitä saatanan löysiä pelejä missä annettiin ilmaisia pisteitä jämäjengeille.
Ai, mä tarviin tähän nitrojen sijaan viagraa.
 

16.32.9

Jäsen
Suosikkijoukkue
En kong
Onko Seppälä liian paska jatkoajalle? Voisi erottua edukseen juuri tässä, eikä varmaan tekis pahaa kokeilla jotain uutta.
 

Xenon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
TPS oli pelillisesti parempi. Lähdöt omasta päästä huomattavasti paremmat, hyökkäysalueella liikkuminen parempaa. Jos pelin tason on oikeesti tuossa, niin tiedossa on lyhyt kevät.
Ps. Marjala on aika saatanan hyvä
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Tulin vasta äsken katsomaan
Lindbohm on käsittämättömän huono.
Kun mietitään lähtötasoa.
Ei Lindbohm ole huono, ongelma on enemmän siellä valmennuksen puolella eli miten treenataan, mikä rooli pelaajalle annetaan ja miten pelaajaa ohjataan, mikä on pelitapa jne. kaikki pelin nyanssit vaikuttavat pelaajan suoritukseen. Tapparan tai Ilveksen valmennuksessa Lindbohm olisi laatupelaaja Liigassa.
 

Sonic Empire

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vesalainen sai kiekon ja piti lähteä hyökkäämään niin mitä tapahtui, ei mitään. Rintamasuunta kohti kuuluttamoa ja poikittain kentällä.

Jääskä lähtee möyrimään kulmaan 3v3 pelissä. Ei tuossa ole saatana mitään järkeä.
 

Pleksi(t)

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kanavat käytössä mutta ehkä hyvä ettei tullut katseltua niin ei tule pää kipeäksi. Taas pieni pyristys ennen tosipelejä, ja sitten todellisuus iskee ja ajoissa lomille. Mikään ei muutu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös