HIFK:n peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 151 381
  • 22 271
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Tapparalle ei paljoa tarvitse antaa siimaa (tilaa), niin reppu soi heti HIFK:n päädyssä. Saa nähdä miten hermo ja kärsivällisyys pitää HIFK:n pelaajilla.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Asiaa Motinista. Keskialueella umpipaska kiekollinen ratkaisu. Vaarallinen paikka omiin ja aloitus omista. Uudet miehet jäälle. Omissa pieni paine, väsyneenä kiekko saadaan vastustajan päätyyn mistä se kääntyy nopeasti omiin ja maali. Sitten Motin jäälle.

Kun aina puhutaan Motinin kovasta tehotilastosta, niin suosittelen myös seuraamaan sitä millaisissa tilanteissa Motin pääsee jäälle. Entä millaisessa tilanteessa Motin itse vaihtaa. Yleensä Motinin jälkeinen pakkipari aloittaa omista.
 

tmh

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Viikingit
Tää on siinäkin mielessä nyt hyvä mittari, että kun joudutaan jahtaamaan, että kestääkö peli sitä. Nythän on johdettu alusta asti kahta edellistä kärkipeliä.
Näin. Muutenkin IFK:n selkäranka on katkennut hyvin helposti tuollaisista pitkin kautta ja jos nyt ei katkea niin eteenpäin on menty, päättyi peli miten tahansa. Jos se taas katkesi niin vaikeaa tulee olemaan jatkossakin
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Helppo voitto tulossa, täysin köysissä Tappara. Puita uuniin Leksa, siitä se roihahtaa.
 

Nashpre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK:n sairastupa, HIFK, Liverpool FC
Leksa ei enään jaksanu polkee kiinni
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös