HIFK:n peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 152 176
  • 22 271

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Pitäisi kyetä heivaamaan pois urheiluromanttinen ajatus, jossa omat pojat siirtyvät kaukalosta kuta kunkin suoraan penkin taakse/officeen ja siirtyä asap raakaan täysveriseen ammattilaiskiekkoon.
SaiPahan on tästä erittäin hyvä varoittava esimerkki, että tämä vaihtoehto voi kusta käsille todella pahasti. "Omat pojat" Markkanen/Hämäläinen/Koho UTJ:ksi ja päävalmentajaksi/valmennustiimiin ja huonousennätyksiä rikotaan vähän joka rintamalla.
 

Sp#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK aina välillä, EPS jalkapallo
Just tsekkasin sarjataulukon ja laskelin pelattujen pelien määrää, HIFK:n kanssa lähellä pistemäärässä olevien joukkueiden kuntohuippuja ja valmennuksen kykyä repiä joukkueesta kaikki irti. Pakko myöntää, mutta jälleen kerran, sääli-playoffsit eivät ole kaukana HIFK:lta jos pistepotti ei ala kasvaa järjestään 3/2 pisteellä/peli.
Miltäköhän Tappara kannattajista tuntuu aina tammikuussa?
Siellä mietitään laitetaanko kakun päälle tämän kevään juhlissa kirsikoita vai vadelmia. Vai pitäisikö koristella vaihteeksi vaikka mansikoilla.
Täällä ei tiedetä tammikuussa edes miten munat vaahdotetaan ja marjatkin pitää naapurilta käydä pummimassa.
 

Dimas_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, #87, ManU, CR7, Seattle Seahawks
Ynnäilin myös samaa, se on sijat 7-8 tällä hetkellä se mitä rupeaisin veikkailemaan. Sen verta alistunut lauma tuolla kentällä vetää.
Kyllä me kuuden sakissa ollaan mutta sekin on järisyttävä pettymys ja epäonnistuminen tuolla rosterilla. Ihan vähintään TOP3 pitäisi olla runkkarin jälkeen, niin tulos olisi sen osalta kiitettävä.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pelillisesti hirveää paskaa ja Taposelle meni ilman maskia, mutta maalipaikat oli taas voittaa peli varsinaisella. Yllätys, yllätys kiekkoa ei saatu maaliin. Varmaan tuo viimeinen suora pudostuspelipaikka on se, mitä ansaitaankin. Kaikki mestaruusjengijutut kuulostavat ajatuksinakin niin kaukaisilta monen eri tekijän vuoksi.
 

RedDawn

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Seattle Kraken, Vancouver Canucks
Eniten ihmetyttää näiden huippujätkien taantuminen kun tulevat rosteriimme. Eipä juuri tule näitä änäri-huippuja ja jotain Pakarista lukuunottamatta juurikaan mieleen hankintoja, jotka täällä kehittyisivät ja ylittäisivät odotukset. Ekat matsit näyttävät hyvältä ja hetken päästä sulavat massaan. Lindbohminkin kaltainen huippu vetää tällä hetkellä ihan päin persettä ja temmossa mukana pysyminen tekee tiukka. Liigassa!
Mietin pelin aikana ihan samaa, että hitto Lindbohm pelasi vielä ihan hetki sitten pelejä tarunhohtoisessa. Jollain tapaa aivan absurdia.
 
Suosikkijoukkue
IFK Peltosen jälkeen
Kyllä me kuuden sakissa ollaan mutta sekin on järisyttävä pettymys ja epäonnistuminen tuolla rosterilla. Ihan vähintään TOP3 pitäisi olla runkkarin jälkeen, niin tulos olisi sen osalta kiitettävä.
Kyllähän tuo kuuden sakki vaikuttaa todennäköiseltä vaikka säälitkin ihan täysin mahdollinen.

Jopa tuntuu siltä, että jengissäkin vallitsee ajatus että 6. sija on OK ja ”vasta kevään pelit merkitsevät”. Faktahan on se, että tolla rosterilla pitäis olla top-3. Vielä voidaan se saavuttaa, mutta ihan liikaa pudotellaan pisteitä pelistä toiseen, suunnan pitää muuttua about niinku heti.
 

RedDawn

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Seattle Kraken, Vancouver Canucks
Vesalainen on jo pidempään ollut ikään kuin henkilöitymä IFK:n nykytilasta. Valtava potentiaali, on taitoa, kokoa, röyhkeyttä, mutta mikään ei vaan suju. Käsijarru on jäänyt päälle, homma on hengetöntä puurtamista ja illasta toiseen alakanttiin vetämistä. Henkinen jumi näkyy kilometrien päähän, rentous ja peli-ilo ovat aivan kateissa. Pätee Vesalaiseen ja koko IFK:n joukkueeseen.
Mitenkään pelkästään Vesalaista tikun nokkaan nostamatta; KYLLÄ. Alistunutta on. Joku Jääskäkin katselee joka vaihdon jälkeen tuskaisena kattoon ja ottaa lisäksi joka pelissä sen 1-2 täysin turhaa hyökkäyspään jäähyä. Tehopisteistä nyt edes turha mainita mitään. Miten hitossa tää jengi pelaa niin takalukossa? Ja hyvä pointti aiemmin joltain että miten Peltonen ei Lukkoa vastaan saa ruoskittua jengiä isompaan liekkiin; luulisi kaikille pelaajille olevan kunniasia pistää kaikki likoon kun Lämsä tulee vastaan jos yhtään päävalmentajan historiaa tuntevat.

Ja mitä noi rankut taas oli; voi jumalauta sentään halusiko vetäjät edes tehdä maalia??? Veikkaan että 50% tänne kirjoittavista pistäisi paremmat yritykset kehiin kun noi mitä tänään nähtiin. Joo kiva että Lehterää kokeiltiin mutta oli kyllä hitonmoinen tuhnu häneltäkin. Eikös Pakarinen silloin aikoinaan vetänyt aika kivoja yläpesäpommeja aina rankkareista? Vai onko ruuti niin märkää ettei uskalla kokeilla? Miksei Marleau pääse kokeilemaan?

Arrggh. Taas viikosta tehtiin hieman vaikeampi, huomenna mennään jo hiukan alistuneina Turkuun ja siellä Nurmi-show vastassa. Ja sitten Tappara tietysti kruunaa viikon...
 

Dynamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täytyy muistaa, että HIFK ei ole oikeasti 100% ammattilaisjoukkue, vaan ”perhe”, jossa omille peliuran päättäneille pojille löydetään aina sopiva duuni, kyvykkyydestä voidaan joustaa kyllä . Eihän perheenjäseniä ajeta kodistaan, vaikka kuinka menisi päin honkia. Ei tuo vastuussa oleminen oikeasti ole kuin tyhjä sanapari. Ville valmentaa, meni miten meni. Kassa kilisee ja se riittää.
Jos Hagmanille voitiin sanoa -89, "sori, ei ole käyttöä", niin Peltosen ja Tobiaksen ulostaminen pitäisi olla ihan simppeli juttu.
 

Bulilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kurra hockey
Vaikka Peltosen fudujen kannalla olen itsekkin ja huutamassa jos jonkinlaisia vittujen sävyttämiä asiattomuuksia, on pakko sanoa, että kyllä on pelaajissakin todella paljon vikaa tällä hetkellä. Alkukaudesta ylikylän sepäksi ja liigan parhaaksi pakiksi tituuleerattu Lindbohm toimii MöttösTöppösten pujottelukeppinä, samoin Melart, sekä samoin kuin suurin osa jengistä. Jääskä näyttää siltä, ettei kiinnosta vittuakaan pelata, Vessin Vesku taas siltä, että toivoo kauden jo loppuvan. Oma kysymykseni onkin, että mitä ihmettä noille pelaajille on oikein tapahtunut, pelaako koko pakisto loukkaantuneena? Tarkoitan lähinnä sitä, että vaikka valmennus on paskaa, pelikirjaa ei ole, Peltonen ja Toblerone sitä ja tätä, niin mihin vittuun noitten pelaajien perus pelitaidot ovat hävinneet!? Olen penännyt pitkään huonoa asennetta ja joukkuehenkeä ja olen melko varma, ettei toi jengi ole niin yhtenäinen ja kliffaa kaikilla-porukka, mitä voisi kuvitella.
 
Viimeksi muokattu:

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Feikkiheikit
Vaikka Peltosen fudujen kannalla olen itsekkin ja huutamassa jos jonkinlaisia vittujen sävyttämiä asiattomuuksia, on pakko sanoa, että kyllä on pelaajissakin todella paljon vikaa tällä hetkellä. Alkukaudesta ylikylän sepäksi ja liigan parhaaksi pakiksi tituuleerattu Lindbohm toimii MöttösTöppösten pujottelukeppinä, samoin Melart, sekä samoin kuin suurin osa jengistä. Jääskä näyttää siltä, ettei kiinnosta vittuakaan pelata, Vessin Vesku siltä, että toivoo kauden jo loppuvan. Oma kysymykseni onkin, että mitä ihmettä noille pelaajille on oikein tapahtunut, pelaako koko pakisto loukkaantuneena? Tarkoitan lähinnä sitä, että vaikka valmennus on paskaa, pelikirjaa ei ole, Peltonen ja Toblerone sitä ja tätä, niin mihin vittuun noitten pelaajien perus pelitaidot ovat hävinneet!? Olen penännyt pitkään huonoa asennetta ja joukkuehenkeä ja olen melko varma, ettei toi jengi ole niin yhtenäinen ja kliffaa kaikilla-porukka, mitä voisi kuvitella.
Tämähän on ihan sama ilmiö kuin Marjamäen Kärpillä. Kyllä mikromanageeraus ja virheiden välttely tappaa peli-ilon laadukkailtakin pelaajilta.
 

Bulilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kurra hockey
Tämähän on ihan sama ilmiö kuin Marjamäen Kärpillä. Kyllä mikromanageeraus ja virheiden välttely tappaa peli-ilon laadukkailtakin pelaajilta.
Kyllä kyllä ja asenteella tarkoitankin lähinnä juuri tuota peli-ilon puuttumista ja fiilistä, kun homma ei ole enää kivaa, eikä hallille ole kiva tulla tuttuun tapaan.
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hallilla tänään taas pitkästä aikaa ja pitkään aikaan en tule sinne menemään. Tuo yksikin piste oli liikaa peliesityksiin nähden. HIFK oli aivan purjeessa. Ongelmissa oltu trappia vastaan, mutta nyt ei saatu kiekolla mitään aikaiseksi kun Lukko karvasi ja kävi päälle aktiivisesti. HIFK:lle se oli täysin tekemätön paikka. Hyökkäyksiin lähdöt hitaita ja syötöt luokattomia. Pelissä pysytään numerollisesti mukana yksilöiden varassa. Ja kun aina sanotaan, että HIFK hukkaa maalipaikat niin Lukolla oli tänään saumat tehdä kolme kertaa enemmän maaleja. Omalla alueella Lukko pyöritti ja HIFK juoksi kiekon perässä.

Peleistä pitäisi pystyä nauttimaan katsomossa, mutta itseä alkoi ahdistamaan. Ahdisti niin, että halusin lähteä pois kesken kolmannen erän. Ei kiinnostanut peli, ei sen lopputulos. Ei jaksanut katsoa sitä päämäärätöntä hyörimistä. Toinen joukkue osasi pelata kiekolla, toinen ei. Tuli tunne, että onkohan joukkueen sisälläkään kaikki kunnossa. Toki kohta joku tulee kertomaan, että valtavan hyvin on kaikki ja mieletön spirit joukkueessa, koska niin sinne fanikatsomoon on kerrottu.

Ne muutamat pyöritykset Lukon päässä, kiekon kanssa möyritään B-pisteen kaaren ja siniviivan väliä 3-4 pelaajan toimesta eikä maalilla ketään saatikka, että sinne suuntaan yritettäisiin pelata.
Ja sitten täällä saa aina välillä lukea pikkupeltosten kirjoittamana kuinka peli kehittyy kaiken aikaa ja menee eteenpäin. No ei vittu muuten mene.
Sanotaan, että keväällä ne tosipelit alkaa ja HIFK on vaikeasti voitettava. Sanon että HIFK ei tule sitä kevättä näkemään.
 

Bulilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kurra hockey
Kyllä kyllä ja asenteella tarkoitankin lähinnä juuri tuota peli-ilon puuttumista ja fiilistä, kun homma ei ole enää kivaa, eikä hallille ole kiva tulla tuttuun tapaan.
Lainaan itseäni sen verran, että vaadin huomenna vastauksia, kun itselläni on asiakastapaaminen aamupäivällä joukkueen asioista ja päivittäisestä toiminnasta hyvin perillä olevan henkilön kanssa. Toki mikä minä olen mitään vastauksia vaatimaan tai saamaan, mutta eipä siinä mitään häviä jos yrittää.
 

Theosaurus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä me kuuden sakissa ollaan mutta sekin on järisyttävä pettymys ja epäonnistuminen tuolla rosterilla. Ihan vähintään TOP3 pitäisi olla runkkarin jälkeen, niin tulos olisi sen osalta kiitettävä.
Runkosarjassa pitää pyrkiä sijoittumaan mielellään kahden parhaan joukkoon jotta saa kunnon edun puolivälieriin ja kiitettävän paperit. Tämä juna taisi mennä näihin viime viikkojen perseilyihin.
16 peliä, 48 pistettä jaossa. Tappara voitti viime kaudella runkosarjan huimalla 116 pisteellä ja sitä edellisen 115 pisteellä. Teoriassahan tuo pisteraja on IFK:lla vielä saavutettavissa…Ei muuta kuin 2,5 pistettä per peli pöytään!!
IFK oli viime kaudella juuri ja juuri kuudes 97 pisteellä ja sitä edellisellä viides 99 pisteellä. Nykykunnolla (5ottelua, 6pistettä) paljon tuon yli tämä ”kaikkien aikojen joukkue” ei tule pääsemään tällä kaudella. Riittääkö sitten vaikka 97 pistettä (16ottelua, 23pistettä) tänä vuonnna kuuden sakkiin kun siellä on esim Kalpalla neljä ottelua vähemmän pelattuna, Lukolla kaksi…

Toki voidaan ajatella että juuri IFK:lla on paljon (eniten?) hyödyntämätöntä potentiaalia rosterissa, mutta pystyykö Peltosen valmennusryhmä repimään vielä irti jostain lisää tehoja ja vältetäänkö uudet loukkaantumissumat, tuskin!
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Tämä on (puoliksi) sarkasmia, mutta erityisesti hyökkäyspelaaminen näyttää siltä, että on kielletty pyrkimästä keskustaan ellei ensin olla kulmissa möyrimällä pyritty väsyttämään vasutstajaa. Mennään sinne kulmiin, kun sieltä vastustajan on vaikeampi kääntää nopeasti ja sit jos menetetään, niin ne ei enää jaksa kääntää nopeasti -tyyppiseltä pelifilosofialta vaikuttaa..

Laskiko kukaan muuten paineettomia täysin luokattomia pakki-pakki neppailuja, jotka meni 3 metriä ohi, väärään suuntaan ja tyhjälle jäälle? Itse en, mutta niitä tuli todella monta. Tämäkin kertoo jostain. En vain tiedä mistä.
 
Viimeksi muokattu:

Sillisalaatti

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Tämä on (puoliksi) sarkasmia, mutta erityisesti hyökkäyspelaaminen näyttää siltä, että on kielletty pyrkimästä keskustaan ellei ensin olla kulmissa möyrimällä pyritty väsyttämään vasutstajaa. Mennään sinne kulmiin, kun sieltä vastustajan on vaikeampi kääntää nopeasti ja sit jos menetetään, niin ne ei enää jaksa kääntää nopeasti -tyyppiseltä pelifilosofialta vaikuttaa..

Laskiko kukaan muuten paineettomi täysin luokattomia pakki-pakki neppailuja, jotka meni 3 metriä ohi, väärään suuntaan ja tyhjälle jäälle? Itse en, mutta niitä tuli todella monta. Tämäkin keroo jostain. En vain tiedä mistä.
Se on muute oikeesti hauskaa, että kun IFK pelaaja ei ole selkeästi menossa läpi mutta olisi siihen mahdollisuus niin kaarretaan laitaan ja venataan toista aaltoa. Tälläisistä tilanteista tullut varmaan 0 maalia tehtyä tällä kaudella.
 

Stratman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tämä on (puoliksi) sarkasmia, mutta erityisesti hyökkäyspelaaminen näyttää siltä, että on kielletty pyrkimästä keskustaan ellei ensin olla kulmissa möyrimällä pyritty väsyttämään vasutstajaa. Mennään sinne kulmiin, kun sieltä vastustajan on vaikeampi kääntää nopeasti ja sit jos menetetään, niin ne ei enää jaksa kääntää nopeasti -tyyppiseltä pelifilosofialta vaikuttaa..

Laskiko kukaan muuten paineettomia täysin luokattomia pakki-pakki neppailuja, jotka meni 3 metriä ohi, väärään suuntaan ja tyhjälle jäälle? Itse en, mutta niitä tuli todella monta. Tämäkin kertoo jostain. En vain tiedä mistä.

Aivan kamalaa katsottavaa, eikä edes toimiva pelitaktiikka. Jos tuolla voittaisi pelejä, niin sen voisi pitkin hampain hyväksyä, mutta kun se tuntuu osuvan omaan nilkaan, niin ei saatana. Nyt pitäisk suoraviivaistaa peliä ja antaa pelaajien pelata. Myös fyysisyyttä pitäisi lisätä ja ylipäänsä tunnetta peliin. Nyt IFK tappaa peli-ilon itseltään ja samalla katsojakokemuksen. Eipä olisi uskonut ennen kauden alkua.
 

Stratman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hallilla tänään taas pitkästä aikaa ja pitkään aikaan en tule sinne menemään. Tuo yksikin piste oli liikaa peliesityksiin nähden. HIFK oli aivan purjeessa. Ongelmissa oltu trappia vastaan, mutta nyt ei saatu kiekolla mitään aikaiseksi kun Lukko karvasi ja kävi päälle aktiivisesti. HIFK:lle se oli täysin tekemätön paikka. Hyökkäyksiin lähdöt hitaita ja syötöt luokattomia. Pelissä pysytään numerollisesti mukana yksilöiden varassa. Ja kun aina sanotaan, että HIFK hukkaa maalipaikat niin Lukolla oli tänään saumat tehdä kolme kertaa enemmän maaleja. Omalla alueella Lukko pyöritti ja HIFK juoksi kiekon perässä.

Peleistä pitäisi pystyä nauttimaan katsomossa, mutta itseä alkoi ahdistamaan. Ahdisti niin, että halusin lähteä pois kesken kolmannen erän. Ei kiinnostanut peli, ei sen lopputulos. Ei jaksanut katsoa sitä päämäärätöntä hyörimistä. Toinen joukkue osasi pelata kiekolla, toinen ei. Tuli tunne, että onkohan joukkueen sisälläkään kaikki kunnossa. Toki kohta joku tulee kertomaan, että valtavan hyvin on kaikki ja mieletön spirit joukkueessa, koska niin sinne fanikatsomoon on kerrottu.

Ne muutamat pyöritykset Lukon päässä, kiekon kanssa möyritään B-pisteen kaaren ja siniviivan väliä 3-4 pelaajan toimesta eikä maalilla ketään saatikka, että sinne suuntaan yritettäisiin pelata.
Ja sitten täällä saa aina välillä lukea pikkupeltosten kirjoittamana kuinka peli kehittyy kaiken aikaa ja menee eteenpäin. No ei vittu muuten mene.
Sanotaan, että keväällä ne tosipelit alkaa ja HIFK on vaikeasti voitettava. Sanon että HIFK ei tule sitä kevättä näkemään.

Tässä omatkin fiilikset hyvin kerrottuna. Tappiotkaan eivät enää oikein harmita, mutta se harmittaa, että näin hyvällä pelaajamateriaalilla ollaan niin tutussa tilanteessa, jossa kausi on oikeastaan jo menetetty tammikuussa. Tuloksia seuraan ja ehkä katson telkkarista lauantain Tappara-ottelun, mutta usko touhuun on mennyt.
 

blikzt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Rankkarit totuttua (erittäin heikkoa) hifk kamaa. Samat vetäjät, samat epäonnistumiset. Joka saatanan kerta. Mikä avuksi? Henkinen valmennus?

Muuta en jaksa eilisestä edes kommentoida mutta tämä kyllä jaksaa ihmetyttää, että joka kerta samat laukojat ja samat väsyneet yritykset. Laittaisivat nyt rohkeasti pakan uusiksi ensi kerralla, vaikka Jääskä, Marleau ja Rask kokeilemaan tai mitä vaan. Ei se nykyistä huonommin voi mennä. Ainakin saataisiin vastustajan veskari vähän epävarmaksi sen osalta, mitä on tulossa.
 
Viimeksi muokattu:

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Hallilla tänään taas pitkästä aikaa ja pitkään aikaan en tule sinne menemään. Tuo yksikin piste oli liikaa peliesityksiin nähden. HIFK oli aivan purjeessa. Ongelmissa oltu trappia vastaan, mutta nyt ei saatu kiekolla mitään aikaiseksi kun Lukko karvasi ja kävi päälle aktiivisesti. HIFK:lle se oli täysin tekemätön paikka. Hyökkäyksiin lähdöt hitaita ja syötöt luokattomia. Pelissä pysytään numerollisesti mukana yksilöiden varassa. Ja kun aina sanotaan, että HIFK hukkaa maalipaikat niin Lukolla oli tänään saumat tehdä kolme kertaa enemmän maaleja. Omalla alueella Lukko pyöritti ja HIFK juoksi kiekon perässä.

Peleistä pitäisi pystyä nauttimaan katsomossa, mutta itseä alkoi ahdistamaan. Ahdisti niin, että halusin lähteä pois kesken kolmannen erän. Ei kiinnostanut peli, ei sen lopputulos. Ei jaksanut katsoa sitä päämäärätöntä hyörimistä. Toinen joukkue osasi pelata kiekolla, toinen ei. Tuli tunne, että onkohan joukkueen sisälläkään kaikki kunnossa. Toki kohta joku tulee kertomaan, että valtavan hyvin on kaikki ja mieletön spirit joukkueessa, koska niin sinne fanikatsomoon on kerrottu.

Ne muutamat pyöritykset Lukon päässä, kiekon kanssa möyritään B-pisteen kaaren ja siniviivan väliä 3-4 pelaajan toimesta eikä maalilla ketään saatikka, että sinne suuntaan yritettäisiin pelata.
Ja sitten täällä saa aina välillä lukea pikkupeltosten kirjoittamana kuinka peli kehittyy kaiken aikaa ja menee eteenpäin. No ei vittu muuten mene.
Sanotaan, että keväällä ne tosipelit alkaa ja HIFK on vaikeasti voitettava. Sanon että HIFK ei tule sitä kevättä näkemään.

Tollasta se turhan usein on. Ässät-pelissä alko jo siinä määrin ahdistaa se jatkuva vastaanotto 3.erässä, että siinäkin nautinto aika kaukana. Edelleen odotan niitä suht ehjiä 60min esityksiä, joita ei vaan näytä tulevan.

Pelaajille pelitapa on hyvin suurella todennäköisyydellä aika epämääräinen, ja sen manuaalin kun yhdistää siihen, että ihan henkilökohtaisellakaan tasolla ei vaikuta monella suoritukset kulkevan kuten vaikkapa syöttöjen laadusta näkee, niin kaipa se on näiden summa sitten.

VP koittaa varmaan KJ:n prosenttikiekkoa, mutta siinähän idea on olla itse tehokas ja pitää vastustaja kaikin keinoin pois 1-sektorin paikoista. Mutta nyt kun PAPP toimii vain ajoittain, niin vastustaja kuitenkin saa niitä aivan liikaa, kuten Lukko ja Ässät. Tampereella meni lauantaina sen suhteen paremmin, eli on ja off.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös