HIFK:n peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 137 535
  • 22 271

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kertokaa nyt mulle mikä tässä on pielessä?

Kyllä mun näkemys on se, että Peltonen on saanut joukkueen todella syvään takalukkoon. IFK:n pelaaminen tuottaa lähinnä tuloksetonta kiekonhallintaa. Pelaajille ei tule tunnetta, että peli on kontrollissa ja että pelisysteemiä noudattamalla saadaan se tulos. Hyvin samalla kaavallahan nämä pelit menevät järjestään.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Mä laittaisin kylmästi vaikka noita puukäsipakkeja ampumaan rankkareita, kun eivät yrittäisi mitään kikkoja, vaan laukoisivat vaikka silmät kiinni. Suurempi todennäköisyys silloin on onnistua.
 

Sonic Empire

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Odotin jo että Lehterä olisi tuolla vauhdilla laukonut mutta ei
 

Sp#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK aina välillä, EPS jalkapallo
Aika luovutus-fiilis alkaa olemaan kauden suhteen.
Vesalaisen yritys oli että vitut mä tästä kuitenkaan tee. Nättinen yrittää samaa fiiliksellä noh katsotaan jos nyt menisi. Lehterällä ollut edes kiinnostusta enää ja e juniorikin pystyy parempaan. Koko pelin kuva noissa rankuissa. On tää saatana masentavaa. Piti lopettaa ekaan kymppiin illalta, mutta silti palasin katsomaan kolmannen puolivälistä juuri kun Lukko kilauttaa ylärimaan. Kapteenihan siellä peruuttelee aikansa Taposen syliin ja on myöhässä seuraavassakin kiekossa. Saatana mikä velliperse
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Vähän paremmalla ylivoimalla olis tämäkin hoitunut. Ei siinä kauaa kestänyt, että ei osata mitään muuta kuin pistää Marleulle. ja eihän se tietenkään mene. Parempi skode kuin Ikosella, mutta aika alkukaudelta tuttua tyyliä taas.

On tämä aika antiklimaattinen kausi ollut.
Ei ole vastustajilla ja varsinkaan vastustajan maalivahdeilla mitään vaikeuksia lukea tuota yv-kuviota. Hyvin menee koko valmennustiimillä. Osaaminen oikein "huippu"luokkaa.
 

Dimas_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, #87, ManU, CR7, Seattle Seahawks
Onhan tää todella väsynyttä. Taas himassa pataan, nyt sijalla 7. olevalta Lukolta. Noh, kohta ollaan itsekin samoilla sijoilla. Onko voitot Lukolle nyt 1-3 tältä kaudelta?

Kuten viimeksi, niin totean nytkin: Luulisi Villeä kiinnostavan pumpata tuo jengi dominoimaan hänet hakkaamaan käskyttäneen valmentajan jengin mutta ei. Alistunutta muniin puhaltelua. Himassa. Taas.

Tässä olen jo hetken tehnyt siirtymää realisti-positiivissävytteisestä siivestä negan puolelle. Ei tätä harmaata paskaa määräänsä enempää jaksa. Varsinkaan, kun mitään kehitystä tai valoa tunnelin päässä ei ole näkyvissä. 5 viime pelistä YKSI voitto! Aikamoista.

Jatkuvasti ollaan vastustajan tasolla hyvässä ja pahassa. KalPaa vastaan on taidettu viimeksi rallatella helppo ja näyttävä voitto. Mulle alkaa olemaan ihan vitun epäselvää mikä ton jengin oma pelillinen identiteetti oikein on? Siitäkin on seurajohdossa ja valmennuksessa ollut puhetta. Sitä on vaan vaikea ymmärtää, kun aina pelataan vastustajan tasolla eikä sitä ”omaa peliä”.

Se, että joukkue häviää varsinaisella peliajalla vähän on periaatteessa hyvä juttu MUTTA se ei ole, että jatkuvasti tuolla rosterilla otetaan ne ja. sekä rl dunkkuun. Ei todellakaan hyvä merkki eikä todellakaan voittavan tai henkisesti vahvan joukkueen merkki.

En voi käsittää sitä miten helvetissä himassa ollaan näin lapasia ja alistuneita järjestään. Vittu, huikealle yleisömäärälle pitäisi tarjota niitä elämyksiä ja sirkushuveja eikä tällaista mitäänsanomatonta ja halutonta paskaa.

Vitutusketjun kamaa. Taas kerran. Epäilen, että 3,5-vuotias poikani kohta kysyy minulta Pikku-Pedroa lainaten ”Isi, miksi me kannatamme HIFK:ta?”. En kohta keksi tähän enää mitään fiksua vastausta..
 
Viimeksi muokattu:

Stratman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Turpiin tuli taas. Tähänhän alkaa jo tottua, ei edes harmita enää. Ajattelin tässä pari viikkoa sitten, että voishan sitä vielä jonkun kerran käydä matsissa tällä kaudella, mutta antaa olla. Ehkä sitten taas joskus, kun Peltonen ei enää valmenna IFK:ta.
 

Sonic Empire

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oikeastaan ainoa mikä vitutti tänään oli IFK:n tasoitus. Tää paska pitää sukeltaa oikein kunnolla että tulisi jotain muutoksia.
Ei niitä muutoksia enää tällä kaudella tule jos edes koskaan. Peltonen on valittu tie ja sillä mennään, sokeasti ja päin seinää.
 

Sp#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK aina välillä, EPS jalkapallo
Turpiin tuli taas. Tähänhän alkaa jo tottua, ei edes harmita enää. Ajattelin tässä pari viikkoa sitten, että voishan sitä vielä jonkun kerran käydä matsissa tällä kaudella, mutta antaa olla. Ehkä sitten taas joskus, kun Peltonen ei enää valmenna IFK:ta.
Kaksi hima peliä alla ennen uutta vuotta. Piti keväälle raahautua myös muutamaan. Tänään päätin, että ei vaan pysty. Ei jaksa suunnitella päivää tollaisen paskan vuoksi ja harmistua hallilla lisää.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Katsoin tänään vain jatkoajan (ei ollut mahdollisuutta katsoa peli ja rankkaritulos oli ennustettavissa). On ehkä niin ettei jatkoajalla ole väliä.
60 minuuttia peliaikaa perustuu tehottomaan kiekonhallintaan, Jatkoajalla tästä luovutaan ja lähdetään järjettömiin yksilösuorituksiin vastustajan siirtyessä kiekon hallintaan. Tulos oli ratkaisematon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös