HIFK:n peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 115 696
  • 22 268

PohjoisKariya

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Rangers, United, Broncos.
Huudan vieraisiin pöytiin mutta..
Kun tuli matsi katsottua.
Miten vittu voi IFK pelata noin surkean jääkiekkopelin kotonansa.

SaiPalle toki kunnia taistelusta ja sitkeydestä, mutta jokin valvuvika on myös IFK:n pelissä kun taso voi vajota noin alas.
Koska tää jengi pelaa aina samalla tasolla kuin vastapuolen jengi, tai hieman jopa alle sen tason. Oli kyseessä sitten liigakärki tai jumbo.
Uutena tulevat kaverit erottuu hetken pirteillä otteilla ja hyvillä näytöillä mut ekojen viikkojen jälkeen muovautuu Peltonen co:n möyrimislätkään.
Jesse teki vedestä viiniä, IFK tekee oikeesti hyvästä kokoonpanosta lampaita. Ja tuokin lause on loukkaus lampaita kohtaan.
 

Theosaurus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Saipa pelasi, puolusti hyvin ja maalivahti hoiti loput. Täytyyhän sitä kunnioittaa.

Mutta mitä ihmettä toi jengi oikein kelailee ennen peliä tai erätauoilla. Eikö nyt oikeasti parempaan pysty. Siellä on melkein 8tuhatta katsojaa vaivautunut paikalle, niin jos ei Saipa, niin sen nyt luulisi motivoivan tsemppaamaan kovemmin eikä perseilemään vaan lisää!

Pakarinen-Koivistoinen-Vesalainen tuntuisi toimivalta ja ykkösketju nyt varmaan on naulattu hetkeksi kiinni. Mutta kolmos- ja nelosketjulle pitäisi miettiä joku uusi viritys että saadaan neljä sylinteriä kunnolla liikkeelle. Åsten nyt ainakin pois ja Tallberg tilalle. Vincent laidalle ja yv paremmaksi, nopeampaa liikettä, maskia ja vetoja.

Kyllähän tuossa tietty näkyi että muutama ukko pelasi ekan pelin loukkien jälkeen. Motinilla ollut varmaan yösyöttöä koko viikko ja Seppälältä jostain syystä tosi huono peli. Martin ja Salin toivottavasti tuovat vähän lisää säpinää ja juonikkuutta tuohon jo viikonloppuna.

Valmennukselle isoin miinus. Oli miten oli, niin näihin pitää löytyä keinot voittaa. Vaikka sitten kolmella ketjulla vika erä.
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Koska tää jengi pelaa aina samalla tasolla kuin vastapuolen jengi, tai hieman jopa alle sen tason. Oli kyseessä sitten liigakärki tai jumbo.
Uutena tulevat kaverit erottuu hetken pirteillä otteilla ja hyvillä näytöillä mut ekojen viikkojen jälkeen muovautuu Peltonen co:n möyrimislätkään.
Jesse teki vedestä viiniä, IFK tekee oikeesti hyvästä kokoonpanosta lampaita. Ja tuokin lause on loukkaus lampaita kohtaan.

Teillä on sentään siis toivoa. Eli kärkiottelussa saatatte pelata aivan kärkijoukkueen näköistä peliä. Kärpät saattaa pelata ylimielisen, laiskan sekä täysin munattoman neppailun kärkijoukkuetta vastaan. Vastaavasti sarjan heittopusseja vastaan on valmistauduttu kuin mm finaaliin ja murskataan vastustaja suvereenilla esityksellä.

Pakko sanoa että lauantaina IFK oli kuin eri sarjasta, vaikka bensa silloin loppuikin.
Luulin tuon pelillisten heilahtelujen olevan vain Kärppien salassa pysynyt hirmuinen ongelma. Peliä katsoessani en ollut uskoa silmiäni.

Kärpissä on hyvin samankaltainen tilanne uusien pelaajien kanssa. Ekat pelit näyttävät kuin olisi osuttu kultasuoneen ( pl Ritchi) ja kuin katkaisimesta meno hyytyy, ihan sama mitä selässä lukee. Lopulta kaikki pelaajat ovat kuin toistensa kopioita sillä ikävällä tavalla.
 

Päähaku

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tour de Bönden jälkeen

a) vedettiin fysiikkatreenejä
b) käytiin Apollossa varpajaisissa
c) kuultiin Kiben terveisiä Göteborgista
d) kaikkia edellä
 

tmh

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Viikingit
Minun silmääni tuo nelonen oli jopa vähiten huono ketju kiitos Kaskimäen joka pelasi selkeästi parhaan pelinsä junnukisojen jälkeen. Tekivät maalin ja saivat aikaan tilanteita suoraviivaisella pelillä jota Åstenkin pystyy Saipaa vastaan toteuttamaan. En olisi tässä tapauksessa edes pahastunut siitä että ketju olisi ollut viime minuuteilla jäällä tuossa muodossaan, mutta ketjuja sekoitettiin enkä tosiaan ymmärrä miksi jäällä oli Åsten muttei Kaskimäki. Kävikö Kaskimäki edes jäällä jatkoajalla?

Muuten tässä alkaa olla aika välinpitämätön olo tästä kaudesta. Vaikka IFK pitäisi tuon kolmannen sijan niin takana on useampi joukkue joita vastaan ei ole mitään palaa ellei peli parane huomattavasti. Vituttaa jo etukäteen ajatus puolivälierätappiosta jotain Lämsää vastaan
 

Killeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Älkää huolehtiko. Kärki ei karkaa kuitenkaan liian kauas, kun siitä täällä Tampereella pidetään näköjään itse huoli.
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Koskas päästään Nokia-areenalle koittamaan ekaa voittoa ihmiskunnan historiassa?

- se ei tule 2.5 vuoteen.
 

SilentMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Giants, Minnesota Timberwolves
Lappeenrannassa saatiin jo viitteitä tästä (SaiPan nopea tasoitus, jonka IFK kuitenkin onnistui kääntämään), joten eihän tämä yllätä. Vastassa sarjajumbo, Komarovin paluu ja pikaisesti tehdyt maalit veivät fokunsen jonnekin muualle kuin pelaamiseen, joten tulos oli tämä. Onneksi en lähtenyt hallille katsomaan, telkkaristakin oli tarpeeksi karmeaa.

Plussat Raskille ja Kaskimäelle, muille ei edes miinuksia, niin hirveää pelailua tämä oli.

Eikö sitä Vesalaista voisi viimeinkin pistää vilttiin?
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Mä koitin sanoa, että Seppälä on menossa kohti prime-time aikaansa kolmosparin pakkina
Eli katson tulevaan. Kuten sinäkin sanoessasi, että toivot alaparien pakkien olevan jotain muuta kuin seppälämotinluhankoja.
Tulevaisuus näyttää, miten käy.
Kotkansalo, joka ei tähän muuten liity. Ei pystynyt merkkaamaan omaansa edes 3-3 pelissä ennen ratkaisumaalia.
Se vasta heikko suoritus oli. Näen samankaltaisia U13 peleissä.
Minä olen aistivani Seppälässä vähän sellaista Vaarasuo- ja Tuomisto -ilmiötä. Eli vailla mitään odotuksia kun nostetaan Mestiksestä paikkamaan poissaoloja, niin se, ettei ole kovin huono, saa pelaajan näyttämään ehkä paremmalta kuin lopulta onkaan. Ihan rohkeasti veteli tosiaan ne ensimmäiset pelinsä, mutta vastapainoksi viime pelit ollut joukkueen huonoin puolustaja ja ehkä se rajallisuus etenkin kiekollisena on tullut aika selkeästi esiin.

Nykyään kun puolustaminen on muutakin kuin maalin edustalla seisoskelua, niin minimivaatimuksen pitäisi olla, että olisi edes Mestiksessä osoittanut kykenevänsä tekemään tulosta kiekollisessa pelissä. Lisäksi täytyy muistaa, että kyseessä ei ole mikään juniori vaan 25 vuotias pelaaja, joka on suurella todennäköisyydellä jo jyrkimmän kehityskäyränsä ohittanut (tiedostaen toki, että late-bloomereitakin joskus putkahtelee). Näissä täytyy aina puntaroida, että satsatako ja ajaako sisään mielummin jotain nuorempaa sekä lupaavampaa kaveria, jonka potentiaali on aivan toisella tasolla.

En siis välttämättä löisi päätäni pantiksi, että tässä on meidän runkopuolustaja tuleville vuosille. Varsinkin jos se Winberg kotiutetaan niin kuin huhut kertovat.

Mitä sanoit Kotkansalosta, niin allekirjoitan sen täysin. Nähty taso ei riitä hyvällä tahdollakaan vaikka kuinka kyse olisikin pitkästä pelaamattomuudesta.
 
Viimeksi muokattu:

Bulilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kurra hockey
Muuttuu yhdellä siirrolla. Sisään valmentaja, jolla on näyttöjä voittamisesta. Tämä nykyinen on ollut penkin takana 160 runkkarimatsia ja tässä on tulos.
Tämä juuri, tarvitaan muutoksia penkin taakse, ei pelaajiin
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Musta Vesalainen oli tänään IFK:n paras hyökkääjä. Loi monta maalipaikkaa ja puolusti esimerkillisesti.

Ylivoimaisesti paras hyökkääjä. Pelasi Koivistoisen läpi ja avopaikka Lindbohmille. Pelitapa ei tuota mitään, niin Vesalainen pystyy yksilötaidolla luomaan hyökkäyspelaamista ja maalipaikkoja. Sääli vain, että mies on myös itse maalinteon kanssa täysin takalukossa.
 

Sp#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK aina välillä, EPS jalkapallo
Älkää huolehtiko. Kärki ei karkaa kuitenkaan liian kauas, kun siitä täällä Tampereella pidetään näköjään itse huoli.
Siellä voi välillä tiputella pisteitä, kun siihen on mahdollisuus aiempien hyvien otteiden myötä. Kateeksi käy tuota ylivoimaisuutta
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös