HIFK:n peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 117 957
  • 22 268

JeTTrue

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU
Hieno peli tänään uusilta vahvistuksilta. Taponen oli mies paikallaan.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Siellä TussiTilkanen jo opetti Vinnylle miten kiekkoa pitää pelata.
Tuosta tulee mieleen armeija-ajat, kun yksi siloposkinen hintelä 19-vuotias alikessu kiekui melkein kolmikymppiselle alokas-karbaasille, että “minä teen sinusta miehen!!”.
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Näissä olosuhteissa 6/9 on täysin hyvä suoritus. Olen kyllä sitä mieltä, että tämä joulutauko saisi olla pidempi. Matseissa ei mielestäni näkynyt pelkästään IFK:n heikko tilanne, vaan ihan yleisesti väsymys ja liian suuri pelimäärä. Mutta toisaalta oli tällä viikolla hienoja hetkiä lopulta yllättävän paljon. Lundell, Koivistoinen ja Marleu, joka näyttäisi olevan haastattelun perusteella mukava jätkäkin.

Toivotaan, että ylivoima saadaan nyt käyntiin. Alkoi ainakin juuri kuten pitää. Lehterä - Martin - Marleu, voisin kuvitella että tätä kombinaatiota nähdään pistesarakkeessa. Vesalainen on silti saatava nopeasti hereille.

Toivotaan että kolmas sija antaisi jengille työrauhaa kehittää peliä. Kyllä se joulua edeltävä Lukko-peli kummittelee yhä mielessä, eli pelin on näytettävä sairastuvan tyhjentyessä aivan erilaiselta. Kiekolliset pakit taitavat nyt olla päätyyn asti Martin ja Lindbohm, saa nähdä riittääkö tukemaan hyökkäyspeliä tarpeeksi.
 

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, LA Kings, Underdog
Annoin pois liput HPK- ja Sport-kotimatseihin. Molemmista 4-1 voitto. Otanko niin, että IFK heräsi boikotistani, vai niin, että parempi pysyä poissa kausaripaikalta?
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK:lta yksi kauden parhaista kotiotteluista ja peli oli hyvin uomissaan kaikilla kentän alueilla. Varmaa maalivahtipeliä, tarkkaa puolustamista ja jo melko suoraviivaista hyökkäyspelaamista. Oskari Manninen ja Vincent Marleau esittivät oikein kelvollisia otteita ja tämäniltaisen perusteella molemmat tuovat joukkueeseen tarvittavia, kokonaisuutta ja tavoitteita tukevia lisäominaisuuksia. Nyt vaan toivotaan, että flunssavitsaus ei enää pukukoppiin pääse.

Valmennuksella on pähkäiltävää, että mitenkäs ketjut laitetaan siinä vaiheessa, kun Kaskimäki on takaisin maajoukkuepeleistä ja kun Komarov on pelikuntoinen.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: BOL

Vaakuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oliko muuten @Keskikalja joka vähän aika sitten tuota "aja" huutoa kysyi onko edelleen messissä? Åsten laittoi yhden aika kivan pusun aja huudon säestämänä! Vanhat hyvät ajat nousi muutamaksi sekunniksi mieleen.

Mulla oli kyllä vanhat hyvät ajat enemmän kuin muutaman sekunnin mielessä, kun välittömästi tuon tilanteen jälkeen Sportilla oli 2-1-vastahyökkäys...
 

Sp#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK aina välillä, EPS jalkapallo
Mulla oli kyllä vanhat hyvät ajat enemmän kuin muutaman sekunnin mielessä, kun välittömästi tuon tilanteen jälkeen Sportilla oli 2-1-vastahyökkäys...
Joo. No onneksi seuraava peli tulee jälleen ja kerkii ottaa päikkärit omalla paikalla ainakin ihan varmuuden vuoksi möyrimisen tiimellyksessä. Vierustoveria voi muistutella myös illan saunavuorosta. Yleisö suorastaan villiintyi tuosta. Lajissa toki ei enää kannata aina taklata vaan träpätä ja neppailla.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK kun voittaa tasoittavat ottelut niin ero sarjakärkeen on vain 7 pistettä, vaikka tässä onkin mennyt ihan päin helvettiä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös