HIFK:n peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 151 184
  • 22 271

Synyster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
En tiedä onko siellä koko perkeleen jengi ollut flunssassa mutta hälyttävää on miten tekemisen taso on laskenut upeiden ja dominanssia lähennelleiden Kärpät ja KalPa -pelien jälkeen. Myös maalihanat ovat jäätyneet kiinni. Toistan edelleen itseäni: Poissaoloista ja saikuista huolimatta miten voi Ville Peltosen HIFK:n pelillinen taso ja ilme heitellä näin helvetisti??!

Huomioitava on myös, että Kärpät ja KalPa ovat meille olleet aika suupaloja myös kauden aiemmissa kohtaamisissa. Onko tuo muutaman pelin kuuma putki vastustajan sopivuuden avustamaa harhaa?

Aivan liikaa on kysymysmerkkejä tekemisessä, taas.
 
Suosikkijoukkue
IFK ilman möyrimistä, SAB, NYR, Inkvisitio 1480-
Ollaan vieläkin kolmantena, joten ei hätää.

Onneks Veikkaukselta tuli aikainen joululahja Lukon voitosta, ni saa jotain balsamia haavoihin näiden sukupuolielimittömien pelien takia.
 

Hombre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Die Mannschaft , Olli Jokinen
Tää kausi menee hyvinkin tutulla kaavalla.

Nää meidän starat herää just puolivälieriin ja niistä mennään aika varmasti jatkoon ja nimenomaan puhtaasti yksilötaidolla, hurmoksella ja kokemuksella.

Sitten välierissä alkaa korostuu entistä enemmän pelitapa ja YV ja niissä ollaan ihan pohjamutaa.
 

Kale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tom Laaksonen
Käsittämätöntä miten HIFKillä ei riitä hyökkäyspäässä kädet, eikä jalat päästä vastustajan viisikon sisälle. Kaikki vedot tapahtuu sieltä viisikon ulkopuolelta, vastustajalta pari pelaajaa siinä edessä, usein pienestä kulmasta ja hyvin harvoin ne maalille asti sattuneesta syystä menevätkään - tai ainakaan niin, että aiheuttaisivat maalivahdille mitään todellista uhkaa. Tästä syystä vastustajan veskat ovat niin usein ottelun parhaita pelaajia HIFKiä vastaan.

Vittu mitä paskaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös