HIFK:n peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 151 220
  • 22 271

JeTTrue

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU
Peltosella ei ole mitään asiaa ifk:n vaihtopenkin taakse tämän kauden jälkeen. Jos voitetaan mestaruus niin voi jäädä apukoutsin kengänkiillottajaksi.
 

torpeedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lunkan väärintorjutut voitot
On se kumma, että pitää antaa kaksi maalia eteen ennen kuin aletaan pelaamaan.
Se ongelma on kun ei aleta pelaamaan edes sen jälkeen kun annetaan kaksi maalia eteen.

Ja mua on vituttanut aina se että ensin annetaan eteen ennenkuin aletaan pelaamaan. Nyt sama fluguilu jatkuu sen eteen antamisen jälkeenkin. Nyt tarvitaan iso potku jonkun perseeseen. Sanokaapa kuka potkaisee ja kenen perseeseen.
Nyt näyttää ettei ole sen enempää potkaisijaa kuin persettäkään.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Kyllä en menisi nyt valittamaan tuomarilinjasta. Tää paska on kyllä ihan itse aiheutettua. En kohta enää edes muista miltä maalilaulu kuulostaa.
 

Spartacus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Telkkarista pyörii muksulle Lilo & Stitch, sitä tässä enemmän kattellut ku tän meidän jengin rämpimistä. Vittu.
Nyt vähän empatiaa kehiin. Siellä hallilla monta tuhatta ihmistä joilla ei ole mahdollisuutta katsoa Liloa ja Stichiä, vaan ne joutuu katsomaan pelkästään tuota kuraa jota tarjoillaan kaukalossa.
 

waakneri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadin Kingit IFK ja Penguins, ManU
Antais Lehterän valmentaa vanhaan pelaajavalmentaja tyyliin ni uskoisin että hyökkäyspeli alkas toimimaan heti ;)
Ville vois siirtyy katsomo skoutsiks.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Nättistä pidetään kaksin käsin kiinni ja seuraavasta tilanteesta jäähy IFK:lle, mutta ihan helvetin typerä jäähy Lehterältä.

Tuo on muuten tänään(kin) kiinnittänyt huomioni myös. Vastustajaa voi ottaa laitaväännössä painista tutulla ristivyöllä ja nostaa seinälle ja jatkaa kiinnipitoa, eikä jäähyä tule. Ilmankos nämä matsit näyttävätkin joltain vitun möyrimiseltä aina kulmaväännöissä. Joo, Joriltakin pieni turhautuminen pillipiipareihin.
 

Theosaurus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mun 1 iso toive ja suorastaan vaatimus oli kun VP tuli puikkoihin, ettei IFK:sta tulisi pelkästään flow-joukkue. Sellasilla joukkueilla peliesitykset tuppaa heittelemään ihan liikaa. Rutiinitaso pitäisi olla sen verran hyvällä tasolla varsinkin tällasella nipulla (toki vajausta ollut kuten nyt pakistossa), ettei vaade aina ole hurmos hyviin esityksiin. Sellanen on päällä joskus kun kaikki toimii ja virtaa on, mutta ei ole sellasta flowpankkia olemassa, josta joka peli-ilta sellasen ammentais.
Tällä jengillä ja valmennuksella voidaan vaan unelmoida jostain rutiinista tai ns. rutiinivoitoista, pankeista.
Hain tuolla flowtilalla ehkä sitä että ei puristeta sitä mailaa maalipaikoissa ja pakoteta sitä peliä kun kuljetetaan kiekolla. Syötöt napsuu lapoihin ja vastahyökkäykset sekä karvauspeli on alati vaarallista.
esim akselilla Vesalainen-Jääskä-Pakarinen nähtiin yhdessä vaiheessa (oliko viime kaudella) aika hienoa yhteissuorittamista…
Se on myös vähän sellaista kuin oli eka erä Tampereella kauden alussa…
No, Lukko makselee tänään kalavelkoja eikä IFK sille mitään voi… tai voisi jos kiinnostaisi.
 

Spartacus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt kun UJ vahvisti hyökkäystä potkimalla Teissalan ulos voisi olla sopiva aika pohtia valmennuksen vahvistamista. Puolustus on jo Lentämäen myötä kunnossa.

Normaalisti sanoisin, että hyökkääjä jonka tilastorivi on 21 peliin 0+3, ei ole kummoinen menetys. Mutta toi peli on just nyt niin hirveää, että melkein tässä jo ikävöi Kevin Royn otteita.
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Antais Lehterän valmentaa vanhaan pelaajavalmentaja tyyliin ni uskoisin että hyökkäyspeli alkas toimimaan heti ;)
Ville vois siirtyy katsomo skoutsiks.
Ville laitaan jonkun tähtilaiturin tilalle ja Tilkanen koutsiksi.

Takuulla ei ainakaan tehtäis vähemmän maaleja.
 

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, LA Kings, Underdog
Tasan tämä erä aikaa antaa merkkejä paremmasta. Muuten lyön juuri ennen matsia tulostetut flabat välipäivien kahteen kotimatsiin jonkun kouraan hallin parkkiksella.
 

blikzt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Noniin, eli nyt on sitten jo onnistuttu löytämään peliin se sama taso kuin viime syksynä eli absoluuttinen naalinpaska. Ja koska tämän laivan luotsaajalle on menty kaikessa viisaudessa sorvaamaan pari kuukautta sitten kahden vuoden jatkolappu niin tästä herkusta päästään nauttimaan hamaan tulevaisuuteen saakka. Hyvää yötä ja voimia kaikille kanssakärsijöille.
 

Uncle Becker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Україна
Huh huh. Toka erä meni taas kokatessa ja syödessä. Alkaa kyllä riittää tää, vaikka on riittänyt muka aikaisemminkin. Ehkä katkaisen MTV Katsomo + Super Sport Extra Hyvän Paketin ja siirryn seuraamaan PGA golfia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös