HIFK:n peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 151 875
  • 22 271
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers

TheJackal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
Muut jengit uskaltanut pistää valmentajansa kiertoon, mut ei meidän pyhä lehmä mihinkään tuolta lähde. Vaikka kaikki katsojat lähtisi, Ville jää, Ville jää ....
 

Spartacus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
On kyllä kaikin tavoin surkeaa koheltamista jo toista iltaa putkeen. Ei mitään ajatusta miten tätä peliä pitäisi pelata. Enää hämmentää se miksi minä katson tätä kuraa, taas, vaikka kukaan ei pakota.
 

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, LA Kings, Underdog
Kolmas hyökkäyspään jäähy tänään. Ja toki sitäkin ennen jäi Lukon boksi viheltämättä, mutta ei me tätä tuomareihin hävitä.
 

Kale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tom Laaksonen
Voisiko ohjaaja kuvata loppupelin Ville Peltosta. Haluan nähdä millä innolla tuolla jakelee ohjeita jengille.

Ville ei suhtaudu välinpitämättömästi työhönsä, eikä tee tahallaan virheitä. Ja kääntää varmasti jokaisen kiven menestyksen eteen, eli yrittää parhaansa.

Kun riman asettaa niin alas, että sen ali ei enää pääse, niin aina voi olla täysi luotto tulevaisuuteen.

Ei sen puoleen, kaikkihan on mahdollista niin kauan kunnes viimeinen poff peli on hävitty, mutta onhan tää nyt taas aivan uskomatonta skeidaa. Mä en vaan mitenkään pysty ymmärtämään ja hyväksymään, että miten helvetisssä tuollaisella rosterilla voi pelata noin mielikuvituksetonta lätkää. Mitä helvettiä noille tähtiluokan pelaajille tapahtuu, kun ne tulee HIFKiin!!?
 

JeTTrue

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU
Telkkarista pyörii muksulle Lilo & Stitch, sitä tässä enemmän kattellut ku tän meidän jengin rämpimistä. Vittu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös