HIFK:n peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 151 258
  • 22 271

TheJackal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
Tää jengi lähtee hima matsiin ensimmäisestä aloituksesta selviytymään... Vittu mistä mä saatana maksan !?
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: WPK

Ylähirsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Huhhuh, pitkä erä tulossa. Pelikirja menee jotenkin näin: riistää kiekko omassa päädyssä --> anna avaava syöttö paikoillaan omalla sinisellä seisovalle hyökkääjälle --> ohjaa kiekko lukon päätyyn --> vaihda ja ota vastaan seuraava hyökkäys omiin.
 

torpeedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lunkan väärintorjutut voitot
Nyt katsellaan kolmatta matsia peräjälkeen jossa tuo Liigan isointa liksaa nauttiva rosteri keskittyy pelkästään roikkumaan pelissä mukana. Ja tekee sen surkeasti.
Oikeasti. Mitä vidun lampaita. Ei siellä vastassa ole mitään NHLn tähtisikermää. Kyllä saa henkilökohtaisessa tekemisessä onnistuakin edes joskus.
 
Viimeksi muokattu:
(1)
  • Tykkää
Reactions: WPK

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, LA Kings, Underdog
Vielä Seppälänkin jäähyä idioottimaisempi kakkonen Koivistoiselta. Ja Pappi Hoviselta melkoinen hanskapelastus!
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
siihen tuli ikävästi liian pitkä tauko ja hyvä flowtila (kiekko reppuun) unohtui. Vastustaja ehtii ryhmittyä puolustukseen, tukkia keskustaa… Ainoaksi mahdollisuudeksi jäisi karvata kiekkoa ylhäältä, mutta kun ajoitukset on aivan päin persettä niin sen jälkeen ainoaksi mahdollisuudeksi jää kulmissa möyriminen ja hankkia vastustajalle jäähy. Sekään ei auta kun ylivoima on liigan paskinta. Joten ainoaksi mahdollisuudeksi jää yrittää puolustaa nolla-nollaa ja toivoa jotain onnenpomppua. No nyt kun siellä on vajaa pakkikalusto ja jengillä energiat vähissä niin lopputulos on vääjäämättä tappio.
Toivottavasti kanakeitto maistuu!

Mun 1 iso toive ja suorastaan vaatimus oli kun VP tuli puikkoihin, ettei IFK:sta tulisi pelkästään flow-joukkue. Sellasilla joukkueilla peliesitykset tuppaa heittelemään ihan liikaa. Rutiinitaso pitäisi olla sen verran hyvällä tasolla varsinkin tällasella nipulla (toki vajausta ollut kuten nyt pakistossa), ettei vaade aina ole hurmos hyviin esityksiin. Sellanen on päällä joskus kun kaikki toimii ja virtaa on, mutta ei ole sellasta flowpankkia olemassa, josta joka peli-ilta sellasen ammentais.
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Nyt ei osata enää syöttää saatikka vastaanottaa syöttöjä. Tästä nyt 2-0 niin vaihtuu kanava.
 

JeTTrue

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU
Sais tässä jengissä liksan muuttaa valtaosalta ainoastaan tulospohjaiseksi. Nää vitun lampaat edes näytä yrittävän.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: WPK

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, LA Kings, Underdog
Missä helvetissä hiihtelevät Koivistoinen ja Vesalainen? Myös Pakarinen ja Jääskä aivan kassalla tänään. Oikeastaan koko jengi, paitsi Hovinen.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: WPK

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, LA Kings, Underdog
Sulatan tappioita ja epäonnistumisia, mutta asia, jota en sulata on ylimielinen löysäily. Jumalauta näyttäkää siellä jäällä, että IFK merkitsee teille jotain!
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Tässä jengissä ei oo tällä hetkllä mitään muuta hyvää kun alivoimapeli. Yksistään hyvällä alivoimapelillä ei tosin oo missään pelejä voitettu.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Kiva katsoa Lukon yv:tä. Kiekko tekee työtä ja äijät vaihtaa paikkaa, kunnes avautuu hyvä tilanne.
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kaikki meidän tähdet; Vesalainen, Martin, Koivistoinen, Jääskä, Nättinen ovat sammuneet. Ankeeta on.
Johtuu VPTAH:sta (Ville Peltonen Total Anti Hockey). Kaikki tähdet sammuvat täällä. Peltonen saisi auringonkin sammumaan ennenaikaisesti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös