HIFK:n peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 152 069
  • 22 271

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tällä hetkellä ollaan 104 pisteen vauhdissa. Kahtelin tilastoja niin kyllä neljäs sija vois irrota 104:llä. Tietysti piste-ka:lla edelleen kolmantena.
Kävin katsomassa sarjataulukon. Miten paskasti kaikki muut jengit pelaa (pl. ne jotka ei pelaa paskasti)? Me ollaan edelleen kolmantena, ja vieläpä ihan selvästi. On erikoista
 

Bulilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kurra hockey
Ehkä tänäänkään ei jaksettu syttyä ihan 100% pelaamaan. Ajatelkaa nyt, tiistai, Pelicans, kolme pistettä jaossa. No hei, ei nää oo niitä play off pelejä, meillä jengi täynnä kevvään pellailijoita, silloin sit vasta pelataan. Ihme kitinää, onpa negatiivinen palsta. Onneksi saatiin kuitenkin yv tänään, heti huomasi, et kyllähän se edellinenkin peli ratkesi siihen, niin kuin tänäänkin, sen verran murhaavaa se on.
 

Sp#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK aina välillä, EPS jalkapallo
Taistelupeli... Tiedettiin, että tulee kova vääntö... Alussa jäätiin vähän vajaaksi (ja lopussa oltiinkin sitten ihan vajaita)... Jätkät taisteli tosi hyvin ja olen tosta jengistä tosi ylpee... Ja nyt lähdetään kääntelee niitä kiviä...
Yksi kääntelee kiviä, toinen roudaa peilejä hallille ja kolmas kuvaa tämän tietokoneella.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Hyh hyh, kyllä näkyy tämä yhden pelin viikkojen tuoma taukoilu rumasti pelin tasossa. En muista näin paskaa lätkämatsia nähneeni ihan hetkeen.
Ja järkyttävän esityksen lisäks taas 2p mäkeen. Huikea saldo Sport ja Pelicans peleistä 1/6p. Ilmeisesti meillä on varaa tähän taas.
IFK on valahtanut pelillisesti todella alas, eikä pisteissäkään kehumista.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ehkä tänäänkään ei jaksettu syttyä ihan 100% pelaamaan. Ajatelkaa nyt, tiistai, Pelicans, kolme pistettä jaossa.

Mekö aletaan jo itsekin keksimään tekosyitä onnettomille esityksille:

1. Ei sytytä pelaamaan, kuin kärkijengejä vastaan. (Joilta ei kuitenkaan saada pisteitä)
2. Vastassa oli kuntopuntarissa korkealla oleva joukkue (Pelicans sijalla 3.)
3. Meillä on joukkueessa kriittisiä poissaoloja. (Tämän illan vastustajalta lähti ykkösveska ja puolustaja toisiin sarjoihin ja taisi muutenkin olla aika repaleinen kokoonpano)
4. Joukkueessa on flunssa-aallon jälkeen puolikuntoisia pelaajia.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvin heikko peliesitys tänään, vaikka maalipaikkoja varsinaisen peliajan voittoon olikin. Hyökkäyspelaamisessa oli ajoittain omituista katkonaisuutta: yksi pelaaja menee antamaan painetta ja saa jo kontaktin kiekkoon vastustajan tuplatessa. Mutta tilanne menetetään, kun pari muuta hyökkääjää on ties missä. Voisikohan selittyä ketjumuutoksilla, että osalla pelaajista on normaalia vaikeampi omaksua se, minkä paikan heidän odotetaan hyökkäysalueella missäkin tilanteessa täyttävän?

HIFK tarvitsee lisää jämäkkyyttä fyysiseen pelaamiseen. Nyt kaksinkamppailuja hävitään aivan liian paljon ja jos ei muuta, on hyökkäykseen hankittava raamikkaampia pelaajia. Toistan itseäni, mutta ei joukkue voi eikä saa olettaa, että Komarov täyttää keväällä kokonaisuudessaan fyysisyysvaateen.

Tänään tuli yksi piste ja huomiseksi on saavuttava kaukaloon toisenlaisella tarmolla. Toivotaan, että tämän illan ottelu ei pudottanut puolustajia pois joukkueen vahvuudesta.
 

Bulilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kurra hockey
Älä oo tommonen. Tämä on nyt sitä Salmelaisen peräänkuuluttamaa urheilullisuutta. Hienosti Tobbari muuttanut muutamassa vuodessa IFK:n samanlaiseksi HMV-jengiksi kuin kaikki muutkin.
Ja jokapäiväinen arki ja vaatimustaso näkyy, se oikein huokuu
 

Bulilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kurra hockey
Ei vain päästetä lopussa maaleja, kun kaveri ottaa maalivahdin pois, niin olisi plakkarissa huomattavasti enemmän pisteitä. Kun käännetään nämä kärkijoukkueita vastaan pelatut pelit tappioista voittoon, oltaisiin ykkösenä sarjataulukossa. Ihme kitinää
Joo ja peli-ilmehän on raikasta ja iloista, mitä tässä joulukuussa itketään, tosipelit sitten vasta keväällä.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joo ja peli-ilmehän on raikasta ja iloista, mitä tässä joulukuussa itketään, tosipelit sitten vasta keväällä.

Tämä on toisaalta totta. Haluaisi itsekin uskoa, että keväällä hommat sujuu ja turhaan sitä joulukuussa itkettiin. Toisaalta sitten taas näiden HIFK-pelien pitäisi olla kuitenkin niitä viikon kohokohtia. Pelipäivä on juhlapäivä... vai miten se menee. No eipä ole paljon juhlimista näissä pääsääntöisesti. Lisäksi mikään nyt 2,5 vuoden aikana nähty ei ole vakuuttanut ainakaan minua siitä, että tästä keväästä tulisi millään tavalla parempi, kuin edellisestä. Se viime kevään hyvä rypistys toki runkosarjassa oli pieni valonpilkahdus, mutta ei se viime kevään esitys mitenkään vakuuttanut, vaikka Lukko sarjassa koettiin yksi hienoimmista comebäckeistä. Se oli oikeastaan ainoa hetki, kun IFK:n pelissä on ollut sellainen flow jota olen koko ajan odottanut tulevaksi.
 

Stratman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kävin katsomassa sarjataulukon. Miten paskasti kaikki muut jengit pelaa (pl. ne jotka ei pelaa paskasti)? Me ollaan edelleen kolmantena, ja vieläpä ihan selvästi. On erikoista

Tämän hetkinen sarjataulukko hämää. Toki ollaan kolmantena, mutta kärjessä porskuttava Tappara on 18 pistettä edellä. Sijalla 14 oleva HPK on vain 14 pinnaa meitä perässä, eli kyllä se sijoitus alkaa putoamaan, jos parin viimeisen ottelun kaltainen perseily taas jatkuu. Huomenna todennäköisesti turpaan Lukolta, niin ei se enää niin turvallinen ole se 3. sija. Sarjasijoitus imartelee IFK:ta, todellisuudessa ei olla kovinkaan paljoa keskikastia edellä ja kärki menee ihan eri sfääreissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös