HIFK:n peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 152 069
  • 22 271

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Hyvä nousu! Kolme pistettä ja kerrankin oli sellainen fiilis jo kavennuksen jälkeen, että nyt tullaan muuten tasoihin. Toki nousuissahan tämä jengi on ollut tällä kaudella hyvä, mutta noinko tässä alkaisi nyt maalinteon potentiaali vähän taas realisoitumaan lisää. Jypin karvaukseenkin löytyi lääkkeet. Kolmannessa Jyp ei toisaalta enää vaikuttanut kovinkaan kummoiselta jengiltä, vaikka haastavatkin Lukkoa ja Ässiä top6-paikasta. Eli IFK pelasi hyvin.

Ykkönen tosi hyvä, Koivistoinen alkaa näyttämään hyvältä ja Melartilta myös todella hyvä paluu. Rakensi komealla kynällä paikan Jääskän maaliin ja vielä voittomaali. Tallbergin tahtomaali kova, vaikka tehot 1+1 nyt ei hirveästi vielä aiheuta hurraa huutoja.

Jypillä on hyvä jengi, mutta näinhän se oli että Taponen antoi vähän tasoitusta alkuun. Minä kyllä ymmärrän silti, että miksi hänet laitettiin avaamaan. Taponen on pakko saada kuntoon, Hovisen varaan ei voida laskea kuin hyvä kakkosen rooli. Onneksi nyt olisikin vastassa Saipa, Taponen avaa varmasti. Mutta vaikka pelaisi nollan, niin Tapparaa vastaan ehdottomasti Hovinen.
 

sirtyg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & feikkiheikit
No ei todellakaan tule yleisölle koko rahan edestä, Ilari. Pääsääntöisesti tämä on pelillisesti ihan hirveää paskaa.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Sivuhuomiona: Jypin Eronen kentällä kaikkien HIFK-maalien aikana... Martin kentällä 3 ekan Jyp-maalin aikana, mutta sitten loppua kohti kentällä kolmesti, kun HIFK maalasi.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Feikkiheikit
+ Hieno nousu vaikka usko meinasi mennä ja tärkeät 3 pistettä kotiin.

+ Kaksi ensimmäistä ketjua pelasivat pääsääntöisesti ihan hyvää lätkää.

- Taponen pitäisi nyt saada kuntoon tai jollain tavalla reagoida, sillä pelkällä Hovisella ei voida mennä koko loppukautta. Tilanne on täysin identtinen kuin viime kaudella mikä kieltämättä hieman huolestuttaa.

- Ylivoima on edelleen aivan liian seisovaa ja hidasta. Kauanko asian korjautumista pitää odottaa?

- Myös omista lähtö sekä pelin avaaminen on liian verkkaista ja ennalta-arvattavaa. Mielestäni alakerta on kokoajan huutanut kiekollista pakkia. Tämä liittyy oleellisesti myös ylivoiman toimivuuteen.
 

Stratman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hieno nousu ja olisko meillä vihdoin kaksi tulosketjua? Olisi kyllä ottanut päähän, jos tämä oltaisi hävitty ja nyt joukkue näytti hienosti luonnetta. SaiPaa vastaan ei saa nyt sössiä, kuten viimeksi ja Tapparaa vastaan sitten kunnon hööki päälle.

IFK ja veskariongelma, joka syksyinen ilmiö. Uutta kassaria sisään please.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aika kova tason nosto erä erältä. Siitä on pakko kyllä nyt antaa pisteet. Viimeisessä erässä jo tekemisen meininki. Pakko sen verran sanoa, että mikäli Hovinen olisi pelannut koko pelin, niin ei noin suurta eroa olisi edes päässyt tulemaan. HIFK olisi saattanut jopa mennä 1-0 johtoon.

Edelleen pakko sanoa, että maalivahtivalinta oli käsittämätön.
 

Tarantula

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Siitä on hetki kulunut kun HIFK on pelannu väkevän ensimmäisen erän, eikä tänäänkään. Loppukiri kyllä oli sitten taas erittäin herkullista, selvästi haluttiin pelastaa kahden maalivahdin ilta.

Ja hei nyt tuli niitä maalejakin. Kolmas viiden maalin ilta tälle kaudelle, ja toinen varsinaisella peliajalla.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Loistava nousu. Itse laittaisin ensi peliin Hovisen aloittamaan, mutta katsotaan nyt.

Ihan saman tekisin itsekin. Heittopussi ja kaikkien naurama Saipa ja kotimatsi, sekä uskollisimmat fanit vielä huutamassa keltamustille kannustusta ja mitä tapahtuukaan? The hurmio ja 2-0 ekaan kymppiin.
Pappi byyriin ja jytinää niin että jytisee.
 

Dimas_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, #87, ManU, CR7, Seattle Seahawks
Tämä. Zidlickyn jälkeen on ollut melko hiljaista tolla saralla. Eronen oli Jypiltä hyvä haku ja Niku ja Honka eivät varmaan Suomessa muualla haluaisi edes pelata kuin Nykäskylässä. Milloin muuten IFK:n "juniorikoneisto" olisi tuottanut kiekollisen pakin?
Heiskasen Miro Dallasista huutaa MOI!!!
 

Theosaurus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olipas kaksijakoinen peli. Siinä taisi tulla yksi kauden paskimmista eristä alkuun. Kaikki, ihan kaikki päin persettä. Toisaalta kolmas olikin yksi kauden parhaista ja Jypillä ei ollut oikein mitään palaa voittoon.
Harmittaa Taposen puolesta, mutta onnellisena katsoin tuota Hovisen varmaa toimintaa. Siinä on nuorella maalivahdinalulla vielä pitkä matka opettelua ykkösveskariksi.
Mieltä lämmitti onnistumiset laajalla rintamalla ja Tallbergin tahtomaali erityisesti.
Tänään manasin lenkillä ennen peliä että perhana kun ei oikein keltään lähde kunnon pommeja siniviivalta maaliin asti pakeilta. No perhana, tulihan se sieltä! Melart ja yli 140 km/h lentävä kanuuna suoraan maaliin ilman ihmeitä maskeja. Jes!!
 

Spartacus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olipa melkoinen ryhtiliike kolmanteen erään. Kaksi erää ihan yössä. En tiedä mitä siellä kopissa tapahtui toisella erätauolla, vasta sittenkö kiristettiin skrinnareiden nauhat, huusiko Ville tukat kuivaksi vai mitä, mutta kolmannen erän HIFK oli ihan toinen jengi. Jyp taisi vähän väsähtääkin kolmannessa.

Melkoiset paineet joukkue olisi ottanut itselleen tappiolla launtain kotimatsiin Tapparaa vastaan, jos olisi alistuttu munattomasti Jypille kotona.

Omalta alueelta kiekon kanssa ulospääseminen oli kyllä tuskaa ja jos päästiin, niin keskialueella se nopeasti menetettiin. Taklauspeliä ei juuri nähty ja Jypin liukkaat pelaajat luistelivat kaukaloa hetkittäin melkein miten huvitti. Fyysisyyttä olisin kaivannut, jos taidolla ei pärjää.

Taponen tarvitsee nyt kyllä huilia, homma ei natsaa yhtään. Toki se Turkulaisen maali oli niin seksiä, ettei sille mitään voinut, mutta epävarmaa on muuten. Puolustuskin pelaa varmemmin Hovisen kanssa. Vaikkei Pappikaan mitään gamesavereita juuri torju, mutta eleettömän rauhallisesti tekee sen mitä pitää. Tapsalle hulia hetki ja nuppi kasaan. Kyllä se siitä.

Oli kyllä jotenkin kaunista ja romanttista että sen kirin käynnisti ex-kapteeni Tallberg, rinnalle tultiin Pakarisen räkämaalilla ja voittomaalin löi lämärillä verkkoon kapteeni.
 

Dimas_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, #87, ManU, CR7, Seattle Seahawks
Vittu HIFK oli paska!!!

No ehkä vähän provosoiva otsikointi mutta sellainen fiilis päällimäisenä edelleen mielessä Nordikselta kotiuduttua. Ei voittokaan ihan kaikkea vitutusta ole vielä pois vienyt. Tulos kelpaa kyllä, pelin taso todellakaan ei.

Olihan tuo peli kokonaisuudessaan aivan karmeaa kuraa 3:ttä erää lukuunottamatta mikä saatiin haltuun osin Jypin peruuttelun takia.

Monesti olen puolustellut VP:sta ja HIFK:ta mutta tänään rupesi ensi kertaa oikeasti vituttamaan se mitä jäällä näki. Tänään olikin sitten heitetty aivan kaikki alkukauden hyvät elementit mäkeen. En tiedä mitä helvettiä siellä tauon aikana ollaan tehty mutta eihän tuossa pelissä ollut tänään mitään rakennetta tai järjen hiventä! Helvetti.

Nyt ei tultu/päästy kiekottelemalla yhtään mihinkään. Ei omista pois eikä hyökkäysalueelle. Aivan karmeaa roiskimista ilman mitään järkeä. Melart varsinkin pisti silmään miten paljon roiski osoitteettomia hätäreitä omissa. VOM:sta plussaa toki muuten aika heikko paluu. Toki pakeista ei oikein kukaan tänään esiintynyt edukseen, myös Spede oli aika heikko. N.Seppälä pelasi mielestäni (taas) hyvin. YV:llä Lehterä järjesteli pari hyvää paikkaa mutta eipä se Vesalainenkaan Ikosta paremmin tänään siihen kiekkoon osunut. Onneksi ei otettu jäähyjä ja ainoa AV kestettiin hyvin.

Jyp oli pari ekaa erää oikeasti helvetin hyvä. Todella raikas, luova ja nopea. Kahvakorven kiekosta ei tietoakaan. Salaa jopa nautin Jypin freshistä peli-ilmeestä. Me oltiin aivan täysin telineissä ja vietävissä sekä aivan kusessa Jypin aggressiivisen karvauksen kanssa. Varsinkin Jypin ykkönen pyöritti meidän nimimiehiä aivan miten tahtoi. Heidän HAPP oli erittäin liikkuvaa, luovaa ja kaunista katsottavaa. Tätä näkisin mieluusti meilläkin. Lisäksi Jypin 3-1 maali oli LOISTAVA ESIMERKKI hienosti rakennetusta nopeasta suorahyökkäyksestä. Koska meillä viimeksi? En vittu muista.

Ja onko meidän KOKO valmennus oikeasti täynnä vähä-älyisiä idiootteja? Mikä helvetin järki on laittaa Tapsa uuniin, kun Pappi veti KAKSI NOLLAPELIÄ PUTKEEN ennen taukoa???! Kuka nämä mv-valinnat loppupeleissä meillä päättää? VP vai Lunkka? Täällä kaikki, siis AIVAN KAIKKI toivoivat Papin jatkavan maalissa tänään ja ”Saletisti silti Tapsa aloittaa” heitot olivat meemikamaa, niin kyllä sieltä perkele sai lukea taas sen Tapsan aloittavan, vaikka myös EHT meni penkin alle.. Ei vaan mene mun kaaliin mikä vitun logiikka tässä on. Älytöntä. Kuten moni ehtikin kirjoittaa, niin pahimmassa tapauksessa tällä pilataan Tapsan koko itseluottamus ja kausi siinä samalla. Käsittämätöntä perseilyä! Pappi oli maaliin päästyään taas hyvä ja rauhallinen. Ei moittimista. Ehkä Tapsan laittaisin SaiPaa vastaan ja Pappi ehdottomasti Tapparaa vastaan. En usko Papin kropan kestävän kolmea peliä näin lyhyeen aikaan ja SaiPaa vastaan toivottavasti Tapsa saa pakettiaan ja päätään kasaan. Toki vaatii myös joukkueen parempaa suorittamista siinä edessä.

No nousu oli upea ja se kertoo myös joukkueesta paljon. Henkistä selkärankaa näyttäisi riittävän. Mahtavaa! Se on myös hyvän joukkueen merkki, että näinkin huonolla pelillä voitetaan mutta kyllä tässä itsekin alkaa pikkuhiljaa odottamaan sitä, että koska peli aukeaa vai aukeaako se? Varsinkin jos ne alkukauden hyvät kiekolliset elementit ovat näin totaalisesti myös jatkossa hukassa.. Tällaisella pelillä ei pitkälle mennä mutta uskotaan, että tänään oli vaan huono päivä ja SaiPaa sekä Tapparaa vastaan joukkueen ilme on taas täysin toinen!

Pahoittelut loppuun vielä normaalia paljon karkeammasta kielenkäytöstä. Vieläkin vituttaa.
 

EPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Todella paska pelin alku, mutta toisaalta vähän siinä oli Jypillä myös tuuria kun Taponen imuroi ja tuli kummallisia maaleja mutta hieno nousu lopulta ja tärkeitä maaleja Tallbergille, Melartille, Pakariselle sekä Koivistoiselle. Peli ei toisaalta erityisen hyvää ollut mutta vikassa erässä maalipaikkoja saatiin rakenneltua sitten enemmänkin. Hienoa myös että pystyttiin tekemään 5 maalia!

Mielestäni tämä viikko taas aivan helvetin vaikea.

Aina vitun rasittava Saipa vastaan laiska IFK ja heti perään vielä rasittavampi Tappara ja vastssa helvetin epätasainen IFK. Saipa erityisen hankala, sillä tänään 9-1 takkii Tepsiltä, joten ei varmaan Saipa himassaan jatka tuollaista konttaamista ja IFK herkutellut pitkän bussimatkan sipsejä, limua ja karkkia.

Avauspelaaminen ekassa erässä ja omista pois pääseminen oli ihan käsittämättömän hankalaa, vaikka Jyp ei mielestäni tehnyt mitään erityistä niin en tiedä eikö oltu valmiita pelaamaan vai mikä oli ongelma..

Maalivahtien peluutus kummastuttaa Peltosen aikana vuodesta toiseen. Oliko jotenkin nähtävissä tuo, että eka veto menee suht helpohkosti. Ymmärrän ajatuksen peluuttaa veskaria psyykkisesti kuntoon, mutta voitto Hovisen kanssa alusta asti ja perjantaiksi Taponen maaliin vieraissa, olisi ehkä tuntunut loogisemmalta vaihtoehdolta..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös