HIFK:n peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 119 306
  • 22 268

Uncle Becker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Україна
Paikanpäällä nähtynä peli oli pääosin hyvää, hyökkäysalueelle päästiin, maalipaikkoja oli vaikka kuinka esim. Nättisellä puoli tyhjää maalia, Åstenin once in a lifetime laukaus ylärimaan, lopun 2v1 missä Tallbergilla oli tuhannen taalan paikka lunastaa paikkaansa kokoonpanossa jne. Pienet marginaalit ja toisena päivänä peli olisi ollut 4-1.
Väärin. Toisessa todellisuudessa se olisi voinut olla 4-1. Ja hienossa Gardenissa. Mutta tässä meidän hommassa, pronssi on maksimi.
 

Nicky Nichols

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä tässä oikealla tiellä ollaan. IFKta on erittäin vaikea voittaa. Ja toisin kuin viime syksynä:

- IFK tekee maaleja
- YV pyörii vaikka tulos ei ole vielä toivotulla tasolla
- voitossa ollaan kiinni oltu tähän mennessä jokaisessa pelissä

Tänäänkin oli 3 pistettä todella lähellä, ei mennyt Tallbergin kuti paljoa ohi.

Sarjataulukon tuijottelu on hauskaa, mutta suurien johtopäätösten vetäminen tässä vaiheessa on vähän niin ja näin kun kaudesta on pelattu just ja just kuudesosa. Kärki ei ole karannut, ja Tapparakin alkaa jossain vaiheessa häviämään pelejä.

IFK on ottanut pisteitä 8/9 pelistä. Jos pystyy olemaan koko kauden pääsääntöisesti todella vaikeasti voitettava joukkue, niin kyllä runkosarjasijoituskin tulee vääjämättä olemaan top-kolmosessa.
 

Topmachine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mutta mikä se "oma juttu" on pelitavallisesti, joka valmentajien olisi pitänyt ajaa läpi joukkueessa jo harjoituskaudella ettei sitä tarvitsisi enää treenailla peleissä, joissa on jaossa sarjapisteitä. Itse en ole vieläkään saanut kiinni siitä millaista peliä Peltonen & Co haluaa joukkueen pelaajien pelaavan, että se on voitollista peliä. Eikä päävalmentaja ole sanonut muuta kauden alussa kuin, että "arvot" ovat tärkeitä. Mitkä "pelilliset arvot" ja millaista peliä siitä seuraa?
Itse olen vähän sitä mieltä ettei meidän fanien tarvitse siitä oman joukkueen pelitavasta saadakaan kiinni sillä että tuijotetaan pelejä sivusta. Pitäisi päästä koppiin kuuntelemaan ja näkemään niitä Peltosen ja kumppaneiden sulkeisia ennen kuin pystyisi kunnolla ottamaan kantaa siihen. Minä olen sitä mieltä että se "oma juttu" sinänsä on kaikilla hyvin jo selkärangassa mutta nuo "mausteet", jotka mainitsit niin hakee vielä uomiaan ja se olisi se mihin voisi kysyä että miksi tälläkin kaudella? tehdäänkö siitä liian monimutkaista?

Tällä HIFK:n jatkispalstalla on jo verrattu siihen kuinka nopeasti Tapparan uusi ruotsalaisvalmentaja Grönborg on saanut joukkueeseen iskostettua selkeän ja tuloksellisen pelitavan vaikka hän tuli uutena valmentajana aivan toisesta pelikulttuurista. Aitiossa Grönborg myös seuraa paikoillaan peliä tarkkana kuin saalistava haukka ennen iskua ja antaa tarvittaessa yhdessä apuvalmentajiensa kanssa teräviä ohjeita pelaajille. Ottaa myös heti aikalisän tarvittaessa. Pelissä tapahtuu yleensä pian sen jälkeen oikeita, voittavia asioita.
Tämä on yllättänyt minut. Grönborg ja Tappara ovat saaneet hyvän tuloskunnon heti tähän syksyyn vaikka pelissä on vielä paljon sellaisia ns. "ohhoh-tilanteita". Kyllä se Villekin siellä aitiossa pelaajille palautetta antaa vaikka täällä palstalla monesti saakin lukea että seisoisi kylmästi siellä penkillä niin näinhän se ei ole.

Peltonen & Co on harjoitellut jo kaksi vuotta ja kolmas vuosi menossa. Edelleen vaikuttaa kuin pelaajat eivät vieläkään tiedä mikä on haluttu pelitapa puhumattakaan siitä, että reagointi oikeaan aikaan pelien sisällä tuottaisi tulosta jos ylipäätään reagoidaan mihinkään.
Mitä tarkoitat tuolla reagoinnilla oikeaan aikaan? Mitä reagointeja haluaisit nähdä jos nyt aikalisää ei oteta huomioon kun se on vain kerran käytettävissä?

Jotenkin vain turhauttaa, että peli on edelleen niin sekavahkoa ja Ässät vei lopulta pelin, jolla on ensimmäistä vuotta uusi valmentaja Härkälä vs. Peltosen kolmas vuosi. HIFK:n pelin pitäisi tänä vuonna olla tuolla rosterilla Peltosen alaisuudessa jo solidin teräksistä ja pelitapa jokaisen pelaajan selkäytimessä. Ei vaan ole, jonka takia monet alkukauden pelit ovat olleet kannattajille hiton tuskaista seurattavaa kuten tänään peli Ässiä vastaan.
Joo, kieltämättä olishan se kiva saada tuollainen Tapparan tyylinen lentävä lähtö kauteen mutta itse muistan hyvinkin kuinka tampereella oli 2021-2022 suuria vaikeuksia ja kaikenlaisia huhuja valmennusjohdon suuntaan ym. levisi mutta niin vain diesel rykäistiin joulukuussa käyntiin, runkosarjan voitto ja kannu nousi areenassa joten ei tässä mitään hätää ole kunhan ei keksitä sitä viime kauden tuskaa uudelleen. Meillä on niin paljon kokemusta tuolla kopissa että sen pitää näkyä keväällä tuloksessa.
 
Viimeksi muokattu:

Hakki71

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New England Patriots, Bayern München, Huuhka
Voisi seuraavaan vm-skabaan pistää Kaskimäen, Teissalan ja vaikkapa Salinin.
Juuri näin. Nämä kädettömät Nättiset ja muut helvettiin edes hetkeksi, jotka seilaa vaikka laidan läpi lähes ennen ratkaisua. Kokeile nyt Peltonen välillä jotain uutta. Teissala, vaikka Muuli saatana. Tällä hetkellä ei ole mitään luottoa, kun IFK joutuu pilkuille. Ja tuntuu joutuvan harva se kierros. Turhauttaa.
 

FortyTwo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Omaan silmään ihan IFK:n peli ja 3p täysin otettavissa hieman paremmalla viimeistelyllä. Martinin ”parhaita joukkueita, joita ollaan kohdattu” taisi olla vain kohteliaisuus. Mun mielestä Ässät oli, veskaa lukuunottamatta, aika huono. Varsinkin omalla puolustusalueella menettivät jatkuvasti kiekkoja IFK:n aktiiviselle karvaukselle. Mutta siellä ne vaan keikkuu sarjan kärkipäässä ja ”löytää keinot voittaa huonollakin pelillä.” Ihan hyvältä tuo IFK:n tekeminen mun mielestä näyttää, kunhan saadaan maalintekoon tehokkuutta ja YV kuntoon. Jo kolmas vai neljäs täysin hallussa ollut peli töpeksitty vastustajalle.
 

Incognito

Jäsen
Pakko tulla kommentoimaan. Kovin kriittisiä olette omiinne, mun silmiin tuo teidän peli näytti ihan loppukevään peliltä. Eli kaikki osa-alueet on hallussa, vain maalineduspelaaminen vaatii hiomista.
Karmee paine lähes koko pelin, ei Ässät pääsyt oikein eteenpäin millään. Sanoin tuolla jo aiemmin, että paras vastustaja tähän mennessä. Tuota painepeliä kun hiukan vielä parantaa, niin vastustajat alkaa olla todella suurissa vaikeuksissa.
Eihän nää alkupelit vielä mitään muuta meinaa, kuin tuntumaa vihuun?

Ymmärrän hyvin tuon näkökannan, jos näkee yksittäisen pelin HIFK:lta tai sen 4 kpl kaudessa, kun pelataan teitä vastaan tai vielä muutaman päällekin. Me HIFK:n kannattajat taas ollaan tuo eilinen esitys nähty nyt sanoisinko 20-30x tässä Pikkaraisen ja Peltosen aikakaudella. Toki joistain näistä ollaan raavittu joku jatkoaika tai rankkarivoitto. Lisäksi pelkästään tällä kaudella IFK:lta on jäänyt ottamatta älytön määrä otettavissa olevia pisteitä. Eilenkin tuntui jopa siltä, että mitä suuremmaksi HIFK:n antama paine Ässien päätyyn kasvaa niin sitä todennäköisemmin Ässät tekee sen voittomaalin kolmannen erän lopussa. Eikä sekään vaihtoehto muuten kaukana ollut. Oltiinhan siinä videollakin, mutta Taponen otti kovan kopin.

Se tuskastuminen meissä kannattajissa johtuu osittain tuskastumisestä menneisyyden kokemuksiin. Lisäksi lähimenneisyyden historia on myös opettanut sen, että tämä maalipaikkojen luominen ja hallinta ei automaattisesti ole johtanut ennenkään siihen, että joukkue alkaa voittamaan pelejä. Pelaajat tuskastuvat ja se loppukin luovuus katoaa siitä pelistä ja sitten menee homma pelkäksi puskemiseksi ja ollaan viime kauden tapaan kauheassa tappioputkessa. Ei sen tällä materiaalilla pitäsii olla mahdollista, mutta HIFK:n kohdalla on kaikki.

HIFK todella on valmentajansa näköinen joukkue: Helvetin ahkera ja totinen joukkue, joka toteuttaa tai ainakin pyrkii toteuttamaan annettua pelisysteemiä kellon tarkkuudella hyvässä ja huonossa. Pelaaminen on runttaamista ja pakottamista. Eilen esim. Ässien 1-2 maalissa moni näki sen tilanteen, että sentteri ei pitänyt omaa pelaajaansa siinä keskellä. Toki tämä sentteri (Ikonen) olisi voinut tilanteen pelastaa, mutta se varsinen virhe tapahtui jo 30 sekuntia aikaisemmin, kun Lehmus pelasi Peltosen pelisysteemin mukaan. Katsokaapa tuo tilanne narulta ja pysäyttäkää lähetys 2. erän kohtaan 10:55. Miksi ei tiputa Motinille? Vastaavanlaisia tilanteita tulee joka pelissä. Tämä asia Ville Peltosen kiekossa minua ärsyttää ja jopa raivostuttaa suunnattoman paljon. Koko ajan ei pitäisi olla niin kauhea kiire mennä ylöspäin. Luotaisiin myös erilaisia suorahyökkäystilanteita, kun osattaisiin rytmittää peliä enemmän.

Ainahan tämäkään ei HIFK:ssa ole ollut itsestään selvää. Vähän hämmentää,kun jotkut kirjoittaa ettei HIFK:ssa yritettäisi tai taisteltaiis. HIFK on ollut Pikkaraisen ja Peltosen aikana hyvin urheilullinen ja ahkera joukkue. Pelitaktisesti vain ei kauhean nerokas ja oivaltava. Nyt kun ollaan harjoiteltu HIFK urheilulliseksi joukkueeksi jo tässä vuosikaudet, niin seuraava askel olisi se itse peli.

Yksilötasolla nähdään hyvin vähän luovia ratkaisuja. Mikäli 89 pisteen Jan Caloun pelaisi HIFK:ssa, niin olisi todennäköisesti filassa tai 40 pisteen vauhdissa. Joku teki hyvän huomion, josta olen itsekin puhunut, että HIFK:n pelaajia ei ole näkynyt minkään pelaajatilastojen kärjessä viime vuosina. Jääkiekko on joukkuevalmentamista, mutta se on myös yksilövalmennusta. Etenkin nämä tietynlaiset artistiset pelaajat tarvitsevat vapauksia. Eivät ne HIFK:ssa kiellettyä varmaankaan ole tehdä luovia ratkaisuja, mutta mitenkään pelaajia ei näihin osata kyllä liekittää. Kärjistetysti tärkeämpää on painaa peräsuoli pitkällä karvaamaan, siirtää kiekkoa kulmasta kulmaan ja ampua kiekkoa päätyyn sekä mennä maalille painimaan.

Ässistä sen verran pakko sanoa, että vaikka tippuivat toisessa erässä pelillisesti kyydistä pois, niin en muista noin vaarallista vastaiskujoukkuetta nähneeni ihan hetkeen. Aina kun pääsivät edes 2 vs 2 niin sieltä tuli vaarallinen haku. Veskari ihan timanttia ja vielä ainakin tällä hetkellä Taposta pykälän-kaksi parempi.
 
Viimeksi muokattu:

RedDawn

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Seattle Kraken, Vancouver Canucks
Mutta mikä se "oma juttu" on pelitavallisesti, joka valmentajien olisi pitänyt ajaa läpi joukkueessa jo harjoituskaudella ettei sitä tarvitsisi enää treenailla peleissä, joissa on jaossa sarjapisteitä. Itse en ole vieläkään saanut kiinni siitä millaista peliä Peltonen & Co haluaa joukkueen pelaajien pelaavan, että se on voitollista peliä. Eikä päävalmentaja ole sanonut muuta kauden alussa kuin, että "arvot" ovat tärkeitä. Mitkä "pelilliset arvot" ja millaista peliä siitä seuraa?

Tällä HIFK:n jatkispalstalla on jo verrattu siihen kuinka nopeasti Tapparan uusi ruotsalaisvalmentaja Grönborg on saanut joukkueeseen iskostettua selkeän ja tuloksellisen pelitavan vaikka hän tuli uutena valmentajana aivan toisesta pelikulttuurista. Aitiossa Grönborg myös seuraa paikoillaan peliä tarkkana kuin saalistava haukka ennen iskua ja antaa tarvittaessa yhdessä apuvalmentajiensa kanssa teräviä ohjeita pelaajille. Ottaa myös heti aikalisän tarvittaessa. Pelissä tapahtuu yleensä pian sen jälkeen oikeita, voittavia asioita.

Peltonen & Co on harjoitellut jo kaksi vuotta ja kolmas vuosi menossa. Edelleen vaikuttaa kuin pelaajat eivät vieläkään tiedä mikä on haluttu pelitapa puhumattakaan siitä, että reagointi oikeaan aikaan pelien sisällä tuottaisi tulosta jos ylipäätään reagoidaan mihinkään.

Jotenkin vain turhauttaa, että peli on edelleen niin sekavahkoa ja Ässät vei lopulta pelin, jolla on ensimmäistä vuotta uusi valmentaja Härkälä vs. Peltosen kolmas vuosi. HIFK:n pelin pitäisi tänä vuonna olla tuolla rosterilla Peltosen alaisuudessa jo solidin teräksistä ja pelitapa jokaisen pelaajan selkäytimessä. Ei vaan ole, jonka takia monet alkukauden pelit ovat olleet kannattajille hiton tuskaista seurattavaa kuten tänään peli Ässiä vastaan.

Oli siis todella turhauttavaa seurata peliä, jossa pelaajat kyllä yrittivät kaikkensa mutta lopulta se hävittiin taas, tällä kertaa maalilla rankuissa ja vielä kotikentällä. Ässät olisi ollut täysin lyötävissä, mutta ne voittavat valmennukselliset "mausteet" jäivät vain jotenkin taas kerran uupumaan pelistä. Kenties se pelaajienkin täydellinen turhautuminen tiivistyi rankuissa Raskin surkeaan lämäriyritykseen.
Ja tuntuu että Peltosella kestää aina helkkarin kauan saada muutos aikaan. Hommat tiedostetaan kyllä ja haastatteluissa selitellään sitä ja tätä mutta konkreettisen muutoksen tekeminen on hiiiidasta. Puhumattakaan tosiaan pelin-, erien -tai pelitapahtuman sisäisistä reagoinneista. Päätä seinään niin kyllä se siitä. Ja aina on joku asia vähän sinnepäin. Ensin tuskaillaan kun voitot lipeää käsistä, sitten maalinteon tehottomuutta ja sitten miten tiukat pelit käännettäisiin voitoiksi. Seuraavaksi varmaan aletaan mättää maaleja liukuhihnalta mutta samaan aikaan omiin soi tuplatahtia. Aina joku rasittava "säätö" päällä meillä.

Eilisestä sen verran että Rubin on kyllä mieletön veska. Ja IFK teki hänestä vielä vähän paremman, meidän pelaajat on kaikki TODELLA lapasia siinä 2 metrin säteellä vastustajan maalista. Ei ole kiimaa eikä raivoa.

Toi Raskin rankkari oli muuten ihan haistapaska-osastoa, tulikohan siitä palautetta valmennukselta? Näytti kun olisi ihan v*ttuillakseen vaan vetänyt "vähän sinnepäin" tollasen järjettömän tykärin. Ihmeellistä.
 

KwutsNI

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yleisfiilis alkaneesta kaudesta tuntuu olevan varsin negatiivinen. Uskon, että tätä värittää vahvasti muutamat turhaan lopussa menetetyt pisteet, eli Tapparaa, Ilvestä ja Jukureita vastaan. Ja ei siinä, nuo kaikki kyllä vituttavat vahvasti, varsinkin siinä hetkessä. Sen sijaan pienemmälle huomiolle on jäänyt se, kuinka monta kertaa on tultu takaa tasoihin.

Tein nopean tarkistuksen, ja vertasin viime vuoteen. Ja juu, viime vuosi ei ole millään muotoa paras verrokki, mutta en nyt jaksanut muutakaan. Tehkää itse parempi! Joka tapauksessa, 9 pelin jälkeen:
- Viime vuonna IFK oli johtanut yhteensä 5 pelissä, ja ottanut niistä 9 pistettä (1,8/ottelu)
- Tällä kaudella IFK on johtanut 7 pelissä, ja ottanut 14 pistettä (2/ottelu)

Näissä ero ei ole huima pistekeskiarvon osalta, mutta toki silmään pistää se, että tällä kaudella lähes joka pelissä on johdettu, toisin kuin viime kaudella. Jos koko kauden jatkuisi vastaavasti, ero olisi yli 30 pistettä runkosarjan lopussa.

- Viime vuonna IFK oli ollut tappiolla 8 pelissä, ja ottanut niistä 7 pistettä (0,875/ottelu)
- Tällä kaudella IFK on ollut tappiolla 7 ottelussa, ja ottanut niistä 10 pistettä (1,43/ottelu)

Tässä ero on selvä keskiarvossa, ja huomattava myös 60 pelin jälkeen, eli 20 pistettä tämän kauden hyväksi.

Toisin sanoen, IFK pääsee useammin johtoon, ja pitää johtonsa suunnilleen yhtä hyvin kuin viime vuonna. Tappiolle joutuessaan se tulee pisteillä huomattavasti useammin kuin viime vuonna. Nähdäkseni lauantainen ottelu Ässiä vastaan oli malliesimerkki viimemainitusta. Se oli monella tapaa klassinen IFK:n kotiottelu: ensimmäinen erä IFK:n hallintaa enemmän tai vähemmän, kunnes vieraat iskevät vastaiskusta. Toisessa IFK puristaa tasoihin, ja hakee johtoa, mutta sitten yksi tilanne omissa, ja heti kolisee. Tässä vaiheessa kuitenkin poikettiin totutusta kaavasta. Klassisesti IFK olisi painanut erän loppuun ilman tulosta. Sitten kolmannen erän alkuun yksi nukahdus ja 1-3. Lopussa tyhjiin 1-4. Nyt kuitenkin peli saatiin tasoihin, ja kolmatta hallittiin aika puhtaasti, vaikka sitten jäätiin ilman palkintoa. Näin joskus käy, vaikka se olisi toki helpompi kestää, jos kävisi vähän harvemmin.

Pointti on siis se, että ihan kaikki kusi ei ole paskaa. IFK on pystynyt nousemaan tappiolta tasoihin ja johtoasemaan peleissä, joissa en henk. koht. sitä odottanut, kuten peleissä Ilvestä ja Jukureita vastaan, mutta nuo menetetyt pisteet värittävät otteluiden ja kauden alun kuvaa enemmän. Selkeästi joukkue on henkisesti vahvempi, eikä selkäranka napsahda heti ensimmäiseen vastoinkäymiseen. Nyt kun vain löytyisi se kylmäpäisyys otteluiden lopuissa, niin tästä voisi vaikka tulla vielä jotain.
 

sixpack

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Se on kolmen pelin viikko. Sekä vieras- että kotipelit ovat keskiarvoltaan lähempänä kahta pistettä kuin yhtä joten kuuden pisteen viikko on kelvollinen. Kuuden pisteen alle jääminen on pettymys ja yli kuusi pistettä hyvä suoritus.
Tänään ei mikään helppo peli sillä HPK tainnut voittaa kolme peräkkäin. 0 pistettä aina pettymys, yhtä pistettä veikkaan, kaksi tilaston mukainen ja kolme olisi hienoa.
HPK:n kotiotteluiden ka. on 0.8 ja HIFK:n vierasotteluiden 1.8. Mukavaa pelipäivää kaikille.
 
Viimeksi muokattu:

Terminator62

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yleisfiilis alkaneesta kaudesta tuntuu olevan varsin negatiivinen. Uskon, että tätä värittää vahvasti muutamat turhaan lopussa menetetyt pisteet, eli Tapparaa, Ilvestä ja Jukureita vastaan. Ja ei siinä, nuo kaikki kyllä vituttavat vahvasti, varsinkin siinä hetkessä. Sen sijaan pienemmälle huomiolle on jäänyt se, kuinka monta kertaa on tultu takaa tasoihin.

Tein nopean tarkistuksen, ja vertasin viime vuoteen. Ja juu, viime vuosi ei ole millään muotoa paras verrokki, mutta en nyt jaksanut muutakaan. Tehkää itse parempi! Joka tapauksessa, 9 pelin jälkeen:
- Viime vuonna IFK oli johtanut yhteensä 5 pelissä, ja ottanut niistä 9 pistettä (1,8/ottelu)
- Tällä kaudella IFK on johtanut 7 pelissä, ja ottanut 14 pistettä (2/ottelu)

Näissä ero ei ole huima pistekeskiarvon osalta, mutta toki silmään pistää se, että tällä kaudella lähes joka pelissä on johdettu, toisin kuin viime kaudella. Jos koko kauden jatkuisi vastaavasti, ero olisi yli 30 pistettä runkosarjan lopussa.

- Viime vuonna IFK oli ollut tappiolla 8 pelissä, ja ottanut niistä 7 pistettä (0,875/ottelu)
- Tällä kaudella IFK on ollut tappiolla 7 ottelussa, ja ottanut niistä 10 pistettä (1,43/ottelu)

Tässä ero on selvä keskiarvossa, ja huomattava myös 60 pelin jälkeen, eli 20 pistettä tämän kauden hyväksi.

Toisin sanoen, IFK pääsee useammin johtoon, ja pitää johtonsa suunnilleen yhtä hyvin kuin viime vuonna. Tappiolle joutuessaan se tulee pisteillä huomattavasti useammin kuin viime vuonna. Nähdäkseni lauantainen ottelu Ässiä vastaan oli malliesimerkki viimemainitusta. Se oli monella tapaa klassinen IFK:n kotiottelu: ensimmäinen erä IFK:n hallintaa enemmän tai vähemmän, kunnes vieraat iskevät vastaiskusta. Toisessa IFK puristaa tasoihin, ja hakee johtoa, mutta sitten yksi tilanne omissa, ja heti kolisee. Tässä vaiheessa kuitenkin poikettiin totutusta kaavasta. Klassisesti IFK olisi painanut erän loppuun ilman tulosta. Sitten kolmannen erän alkuun yksi nukahdus ja 1-3. Lopussa tyhjiin 1-4. Nyt kuitenkin peli saatiin tasoihin, ja kolmatta hallittiin aika puhtaasti, vaikka sitten jäätiin ilman palkintoa. Näin joskus käy, vaikka se olisi toki helpompi kestää, jos kävisi vähän harvemmin.

Pointti on siis se, että ihan kaikki kusi ei ole paskaa. IFK on pystynyt nousemaan tappiolta tasoihin ja johtoasemaan peleissä, joissa en henk. koht. sitä odottanut, kuten peleissä Ilvestä ja Jukureita vastaan, mutta nuo menetetyt pisteet värittävät otteluiden ja kauden alun kuvaa enemmän. Selkeästi joukkue on henkisesti vahvempi, eikä selkäranka napsahda heti ensimmäiseen vastoinkäymiseen. Nyt kun vain löytyisi se kylmäpäisyys otteluiden lopuissa, niin tästä voisi vaikka tulla vielä jotain.
Suurin ero viime syksyn ja nykyisen välillä on maalivahtitilanne. Viime syksynä Halonen suoritti reilun 80 % keskiarvolla, nyt Tapsa 90,71 % ja Pappi yhdessä pelissä 93.75 %.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Se on kolmen pelin viikko. Sekä vieras- että kotipelit ovat keskiarvoltaan lähempänä kahta pistettä kuin yhtä joten kuuden pisteen viikko on kelvollinen. Kuuden pisteen alle jääminen on pettymys ja yli kuusi pistettä hyvä suoritus.
Tänään ei mikään helppo peli sillä HPK tainnut voittaa kolme peräkkäin. 0 pistettä aina pettymys, yhtä pistettä veikkaan, kaksi tilaston mukainen ja kolme olisi hienoa.
HPK:n kotiotteluiden ka. on 0.8 ja HIFK:n vierasotteluiden 1.8. Mukavaa pelipäivää kaikille.

Tänään ja huomenna otettava yht.5-6p, koska la Niiralasta en odota kyllä mitään. Jotenkin vaan on ollu suuria vaikeuksia voittaa siellä, oli jengit sitten millasia tahansa.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tänään ja huomenna otettava yht.5-6p, koska la Niiralasta en odota kyllä mitään. Jotenkin vaan on ollu suuria vaikeuksia voittaa siellä, oli jengit sitten millasia tahansa.

HPK:kin osoittanut viime peleissä piristymisen merkkejä ja on kolmen ottelun voittoputkessa. Ei tule Hämeenlinnastakaan pisteitä paikalle saapumalla. IFK on kaikki kolmen pisteen voitot kaivanut kriisijengeiltä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: BOL

Rutale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers.
Tänään ja huomenna otettava yht.5-6p, koska la Niiralasta en odota kyllä mitään. Jotenkin vaan on ollu suuria vaikeuksia voittaa siellä, oli jengit sitten millasia tahansa.
5-6 pojoo ois kelpo saalis. Veikkaan, että tältä viikolta tulee 1-2 pojoo. Käyrähän on laskeva ja möyrintä on lisääntynyt peli peliltä.
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Ollaan hävitty tämäkin peli. Ihan vaan tiedoksi kaikille! Plussana vielä Mertaranta selostaa. Järkyttävää!
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Liigan parasta ylivoimaa heti
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös