HIFK:n peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 157 121
  • 22 271

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
No niin, tynkäpiste, ehkä ihan kiva.
3* en tiedä
2* Taponen
1* Pakarinen, Salin (Kiviharjukin olisi saanut, mutta mokasi ekan)
Pässinkivekset etikkaliuoksessa valmennukselle ketjukokoonpanoille (ihan dorkat) ja 5 viimeisen minuutin peluutukselle.
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Siis Ilveksellä hurjan kova peli eilen ja HIFK tuli levänneenä Nokia Areenalle, mutta silti HIFK:n jalat olivat jäässä läpi matsin ja maila tärräsi yllättävän paljon kaikilla pelaajilla. Ei saa ymmärrystä.
12 kertaa putkeen turpaan Nokia Areenalla. Täysin ymmärrettävää. Valitettavasti. Muiden pelien sulamista en sitten sulatakaan näin helpolla.
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvä peli, huono tulos. Meillähän on tähän alkuun Tappara, Lukko, Ilves, Pelsut ja kovakuntoinen Jukurit. Kovia pelejä, osa voitettu, osa hävitty, mutta kaikki voitettavissa. Pian ohjelma helpottaa ja päästään hieromaan yyveet ja muut kuntoon.

Joo, mutta playoffsissa on tulossa vastaan varmuudella Ilves tai Tappara, ja siellä ei voi hävitä maailman tappiin jos meinaa ottaa mestaruuden.

Jos lapa tärisee runkkarin alkukierroksilla, niin arvatkaapa miten käy jos johdetaan pofsseissa lopussa ja olis pakkovoitto? Aivan.
 

Kale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tom Laaksonen
Taposelta taas hyvää tekemistä ja siitä hyvä fiilis, mutta rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, että noissa rankkareissa Roope on aika toteemi. Niissä ei ole vakuuttanut.

Toisaalta vituttaa, koska kyllähän Roope olisi tästä voiton varsinaisella peliajalla ansainnut.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: WPK

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Voitettiin kaikki tilastot ja yltäkylläisesti mestoja tappaa peli. Ei vaan tule millään, ei helvetti sitten millään. Käsittämätön tilasto, varsinkin tämän kokoiselle seuralle.
Oletan, että mikään muu seura ei ole voitoitta Nokialla, vai olisiko esim Saipa?

Jos ei ole, niin osasyy on
- ekan voiton ottaminen kipsaa
-Tappara/Ilves pelaa aina sata lasissa kun IFK kotona, joku Sportti pääsee helpommalla
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Kuusi matsia pelattu, neljässä menetetty lopussa johto ja kasa tärkeitä pisteitä. Raskasta.
Ei ottanut Ville aikalisää kun peli alkoi karata käsistä ja muutenkin vaikutti, että valmennus vain enemmän jähmetti pelaajia sen sijaan, että olisi vapauttanut pelaamaan rohkean varmasti kiekolla.
 
Viimeksi muokattu:

Vilja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ainakin sillä median tyrkyttämällä ylimaallisella materiaaliedulla voidaan persettä pyyhkiä, jos ei muuta.
Pakisto tarvitsee hyväkuntoiset Kotkansalon ja Sundin. Motin, Kiviharju, Salin, Luhanka; tämän kokonaisuuden varaan ei mestaruutta voi rakentaa, vaikka nuorta lahjakkuutta paljon löytyykin. Onneksi Taponen näyttäisi jatkavan siitä, mihin viime kaudella päätti.
 

tommy36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tämä on varmasti yksi tärkeimmistä huomioista näistä kuudesta ekasta pelistä. Ihan varmaa on sekin, että myös valmennus noteeraa asian. Se on nimittäin saatava kuntoon, että vikaa kymppiä ei jatkossa hävitä.
Jep, muuta pelaavat silloin voitosta, IFK keskittyy lähinnä selviytymään, ja useimmiten ei vieläpä selviydy. Ihme juttu tämäkin tuossa IFKn pelaamisessa.
 

Bulilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kurra hockey
Vittu mitä paskaa taas. En oikein näe, että näistä uusista kundeista oikein kukaan olisi todellinen vahvistus tällä hetkellä pl. Lindbohm. Jos alkaa ihan rehellisesti miettimään, niin kuka jengistä pelaa tällä hetkellä HYVIN? Kovin montaa nimeä ei hyvin pelaavien porukkaan mahdu. Lehterä aivan yössä ja tuntuu ainakin itselle, ettei ole kovinkaan kummoinen vahvistus, näkisin, että joukkueen tärkein hyökkääjä on tällä hetkellä Koivistoinen ja hänen poissaolo tuntuu ja laittaa pakan aika sekaisin. Pitkä on matka mestaruuteen ja näillä tuloksilla matka vaan kasvaa...
 

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
No jaa, piste enemmän kuin budjetoitu ja kyllä se Nokian voitto kolkuttelee jo siihen malliin, että tällä kaudella tulee. Huomenna 3p ja 2p/peli mennyt tämä alkukausi, ja se on erinomainen tahti. (Tappio ja 7o 11p ja kaikki on paskaa - on se syyskuu hienoa aikaa... :D)
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
- HIFK:ta on vaikea voittaa 60min aikana. Vain yksi sellainen tappio toistaiseksi (Tapparaa vastaan).
- HIFK:n on vaikea voittaa pelejään 60min aikana - 3 pisteen voittoja on vain 2 kuudesta pelistä.
- HIFK:n alivoima on sarjan neljänneksi parasta.
- HIFK:n ylivoima on sarjan neljänneksi huonointa.
- HIFK on sarjan neljänneksi paras piste-per-peli otannalla.

Eli onhan alkusyksy kiistatta sujunut paremmin kuin vuosi sitten, toki silloin kontattiinkin erityisen pohjalla, joten vaikea pistää enää huonommaksi. Nimihankintojen vuoksi odotusarvot ovat olleet yleisesti niin tapissa, että tämä “ihan ok“ aloitus ei jotenkin tunnukaan niin riemukkaalta. Siellä odotellaan aika monelta pelaajalta vielä tasonnostoa. Mutta onhan tässä tosiaan aikaa, kun vasta 10% pelattu.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Hankalaa on tuolla ottaa se ensimmäinen voitto.

Tappio ottaa päähän koska 3 oli otettavissa. Ihmeellisesti annettiin kolmannessa avaimet Ipan käteen.

Lehterästä alan oleman huolissani. Alkaa näyttämään rivi keskushyökkääjältä. Häviää kaksinkamppailuja järjestäen, syötöt ei oikein osu kohteeseen. Onko onnistumisen tivoli jo olkapäällä.
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Kova peli, jonka Kiviharjun hieno maali käänsi aika pitkäksikin aikaa IFK:lle. Jos kaikki tuntuu paskalta, niin suosittelisin mielummin kiinnittämään huomion siihen kuinka hyvin IFK voitti kaksinkamppailuja toisessa erässä. Ja miten hyvä IFK oli myös vastustajan maalin takana, sekä kulmissa. Ja aloituksissa! Siitä kiitos Lehterälle. Parempi peli mielestäni kuin Jukureita vastaan, Taponen jatkoi samaa virettään.

Mutta hitto sentään, tuo johdon puolustaminen. Jotenkin pitäisi saada sekä kotona että vieraissa pois tämä, että kolmas otetaan aina vastaan. Ja aina vastustaja tasoittaa. Toki niitä vastustajan loppupuristuksia on kestettävä, mutta ei niiden näin pitkiä tarvitsisi olla. Anyways, tiukka kärkikamppailu tämä oli minulle. Kirous osittain murrettu. Pelsu kaatuu huomenna.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös