HIFK:n peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 995 446
  • 17 673

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Harvoin on tilaisuutta nousta niin epätoivoisesta tilanteesta kuin nyt
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Kale

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Pitää muistaa myös se, että Tapparan Yv:n suurin syy lienee Lehterä. Hän sen ilmeisesti suunnittelee ja myös toteuttaa. IFK:lta sellainen YV:n kapellimestari puuttuu täysin sekä myös ykköskorin viivapakki. Syitä on useita.
No höpöhöpö. Ei yksi Lehterä muuttaisi tuota IFK:n mielikuvituksetonta kiekonsiirtelyä yhtään mihinkään.
 

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lehterä olisi voinut raapaista 3-0, päätti vielä varmaan säälistä tarjoilla.
 

Nahkasohva

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ronnie O'Sullivan, Sunderland

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Itse en näe Lepistöä, keneen ilmeisesti viittaat, minkäänlaisena ongelma vaan tulee edelleen olemaan kova pelaaja Liigaan. Tärkeämpänä on kokonaisuus ja miten se on roolitettu
Mut onko paras liigassa? Hanki joku Lepistö ykköspakkipariin niin saat sen n. 2/3-osaa matseista pelaavan pelaajan ja noin 15-20 pistettä, +-0. Ihan ok. Toki siinä vois olla joku jota ei tarvii puolueella sillä, ettei ollut ongelma. Joka olis oikeasti kova.

Joskus meillekin ostettiin nuoret nousevat tähdet, nyt huhuissa on ollu näitä on joskus ollut tähti -pappoja. Sellaisella jengillä ei ole ikinä missään (no, olisko kerran nhl:ssä) voitettu yhtään mitään. Yks ikäihminen mahtuu jengiin, ja pitääkin olla, mutta niitä on jo nyt yli kaikkien kiintiöiden.

Tää on surkeeta. Voi kun ihan kaikki, siis jokainen, sais kenkää, kuuluttaja-Mickeä lukuunottamatta (koska ilmeisesti mistään ei löydy toista kaksikielistä asiallista vaihdokkia).
 
Suosikkijoukkue
Paws relate, Waggy tails, Wet kisses, I'll bark yo
Toivottavasti Otso "Paska" Rantakari jatkaa matkaansa tämän kauden jälkeen. Hyökkäävä puolustaja, joka ei vittu osaa hyökätä eikä puolustaa.
 

CreaseMonkey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
No höpöhöpö. Ei yksi Lehterä muuttaisi tuota IFK:n mielikuvituksetonta kiekonsiirtelyä yhtään mihinkään.

Uskallan sanoa, että muuttaisi. Lehterällä on Liigan paras peliäly ylivoimalla. Jätkä on tavallaan kaksi sekuntia muita edellä pelissä tietää mitä tehdä milloinkin. Tähän vielä se syöttötaito joka Lehterällä on, niin...
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Ensi kaudella 39-vuotta täyttävä Jokeri-ikoni. Hyi vittu. Eiköhän hankita myös Jutila samalla ovenavauksella.
Nämä on näitä ja ymmärrän kyllä mielipiteesi. Henkilökohtaisesti minua ei kiinnosta vaikka Lepistö olisi perustanut Jokerit, kunhan antaa kaikkensa Rödalle ja on vahvistus IFKlle. En tiedä myöskään miten Juti liittyy tähän? Lepistö kuitenkin teki tälläkin kaudella Liigaa kovemmassa sarjassa ihan hyvät pisteet ja varmasti halutessaan olisi saanut diilin kovempiin sarjoihin iästään huolimatta.
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Kaunis tasoitus. Kumpa riittäisi.

Siis kavennus.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös