HIFK:n peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 999 956
  • 17 673

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Roy - Kaskimäki - Teissala oli selkeästi eilisen paras ketju, vaikka asiaankuuluvalla tavalla täällä tiedettiin jo etukäteen ettei tule toimimaan. Uskoisin että jatkaa tänään yhdessä, vaikka vastassa aivan eri tason joukkue. Teissala erityisesti todella hyvä: apina lähti selästä ja hienosti kuumeni lopussa. Kaskimäki hoiti sentterin velvoitteet hyvin, uskon että ensi kaudella on mitat täyttävä liigasentteri. Tällä kaudella Seppälä ja Väänänen ajavat edelle, kunhan kuntoutuvat.
Jos tuo ketju jatkaa tänään yhdessä, niin mielenkiintoista nähdä, miten he suorittavat ketjuna yhdessä Jukureita vastaan. SaiPaa en kovin luotettavana mittarina pitäisi, ovat luovuttaneet kautensa ajat sitten, myyneet lähes kaikki parhaat pelaajansa (pl.Meskanen) ja hävinneet nyt vissiin 13 peliä putkeen.

Kaskimäestä samaa mieltä ja jos saa hyvän treenikesän alle, niin mielenkiintoista nähdä, missä mennään ensi kaudella. Sopimus taitaa olla voimassa vuoteen 2025, joten ensi kaudenkin jälkeen saadaan nauttia hänen otteistaan. Löytyyköhän vakiopaikka rosterista esim. ensi kauden jälkeen, kun Jääskä ja Koivistoinen oletusarvoisesti poistuvat meiltä.

Seppälä ja Väänänen ajavat vielä toistaiseksi Kaskimäen ohitse, tosin Väänäsen pelikunto pitkän loukkaantumisen jäljiltä on täysi arvoitus.

Ja ketjuista noin yleensä tuli mieleen, että eikös meillä ollut syksyllä kasassa ketju Åsten-Seppälä-Dyk, joka muistini mukaan pelasi hyvin yhdessä?
 

Sp#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK aina välillä, EPS jalkapallo
Tänään toivotaan kerholta apuja. Vaikea peli jukurit varmasti laittaa kaiken peliin pysyäkseen sääleissä kiinni. Suoralla voitolla ja kerhon napsiessa jotain, oltaisiin vielä ihan mahdollisuuden rajoissa tuohon kutostilaan. Tämä ilta kertoo tulevasta jo aika paljon, vaikka vain yhdestä pelistä kyse.
 

Hattu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hahah kyllä nyt purskahti bisset paidalle. Mikä maali!
 

Hattu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jumalauta mitkä bileet landella! Hienoa punainen perhe!!
 

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
Tollasta oli Paajasen viimeistely Kerhossa, nyt alkaa taas upota meilläkin.

Loistava alku, shokkihoitoa juhlatunnelmaiselle kotiyleisölle.
 

Keskikalja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, CHICAGO BLACKHAWKS, Liverpool, Real Madrid
Kyllä toi ykkösketjun peli on nättiä.
 

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
Jotenkin semmoset tunnelmat että tulee dunkkuun tästä kuitenkin. Olis se kolmas pitänyt tehdä kun paikkoja oli.
 

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihan hirveetä Hawaii-lätkää ja Taponen vapisee.
Mä en valita. Hurlumhei kiekko on magee katella verrattuna siihen perus Liigan taktiseen neppailuun. Avasin just neljännen lonkeron ekan erän aikana, kertonee pelistäkin. Syksyllä meni ekaa tölkkiä kolmannessa erässä kädenlämpöisenä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös