HIFK:n peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 999 826
  • 17 673
Suosikkijoukkue
IFK ilman möyrimistä, SAB, NYR, Inkvisitio 1480-
Lehmushan oli ihan hyvä harjoitusmatseissa, mikä nyt ei tietysti paljon tarkoita. Mutta nyt kun on painanut nuorten pelejä eikä ole saanut paljon peliaikaa liigassa, niin kyllähän siinä helposti näin käy. Eipä tuo Kaskimäkikään mitään ole esittänyt. Puolustuspäässä vaan virheet näkyy oitis ja johtaa nähdyn näköisiin hasardeihin.
En katsonut harkkapelien esityksiä, mutta siis eihän tuon tasoinen pelaaja missään tapauksessa kuulu IFK:n liigajoukkueeseen, paitsi ehkä nyt väkisin, kun kaksi pakkia on edeltä sivussa.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
On taas saanut repiä ja koukkia ja estää niin helvetisti. Niemelän kitinät menneet perille.
 

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, LA Kings, Underdog
Joo en ymmärrä. Siellä esimerkiksi muuan Wimpäri nakutteli juuri taas maalin Jypinkylän paidassa. Ilmeisesti Winberg ei vakuuttanut, mutta Lehmus kyllä..
OT, mutta Winbergille tarjottiin jatkoa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: BOL

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, LA Kings, Underdog
Kertokaa TV-kuvan nähneet, osuiko päähän? Jos osui, niin sen edellisen farssipelikiellon ansiosta tuo on äkkiä 8-10 peliä Motinille. Se on karmiva asia IFK:lle.
 

Incognito

Jäsen
Alkaa tulemaan aika kiire pakkiostoksille, kun Motin ottaa tosiaan sen 8-10 peliä pelikieltoa. Ei mitään järkeä tosin noissa pelikiellon pituuksissa. Ei Motinin kannata Liigassa enää pelata. Pääsee Pakarinen pelaamaan sentterin sijaan kohta pakkina. Siellähän se edelliselläkin visiitillä pelasi.

Todella paljon nuo nuoret pelaajat ottavat noita pääosumia. Se ei liene sattumaa.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Eikö tuota katsota vielä videolta? Jos tuo osuu suoraan päähän, niin kiitos sen aiemman huumoripelikiellon on Motin seuraavaksi varmaan 8-10 peliä sivussa.
 

tmh

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Viikingit
Onneksi on leveyttä puolustuksessa niin ei tunnu missään.
Toivottavasti ei käynyt pahasti, aika ilkeältä näytti. Pitkä kakku luvassa
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös