HIFK:n peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 1 004 045
  • 17 673

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kun katsoo Kärppien ja muidenkin joukkueiden oman alueen pelaamista, niin se on maalinedustan sumputusta. Missä on tila? No se on viivalla pakeilla, mutta meidän pakit ovat kuin pultattuina paikoillaan sekä aivan vitun puukäsiä.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Luhangalle voisi ostaa junalipun Rovaniemelle RoKiin
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kaksi kertaa jatkoille Kärppiä vastaan viikonlopun aikana. Kaikin puolin on tasaista näillä kahdella tällä hetkellä. Jatkoaika ja rankkarit ovat omanlaista kolikonheittoa, mutta tärkeä piste siellä olisi jaossa.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Näissä 3-3 näkyy karsealla tavalla Salmelaisen jättämä taitovaje.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Hyvä peli Vesalaiselta!
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Tuloksellisesti ihan ok tulos näistä tiukista back to backeista, kun tasan menivät pisteet. Pelillisesti?

Eilen kun lueskelin foorumin puhetta siitä, että IFK pelasi todella tylsästi ja paskasti, niin olin eri mieltä. Ajattelin kyseessä olleen tiukka kamppailu. Kärpät pelaa tuota "antilätkäänsä", josta oli ylempänä kattavampaa analyysiä. IFK vastasi tähän mielestäni hyvin, varsinkin kun ottaa huomioon meidän pelin ongelmat. Mutta kuntopuntarin kärjessä ja viimeiseltä sijalta on noustu kahdeksanneksi, eli ei IFK:n pelin parantuminen ole mikään silkka illuusio. On se parantunut jopa huomattavasti.

Mutta jotta voitaisiin unelmoida kuuden sakista, niin joku järki on saatava tuohon ketjurulettiin ja löydettävä hyökkäykseen toimivat koostumukset. Hieman on tapahtunut yksilöissä heräämisiä, se antaa toivoa.

Hyvä fiilis voitosta! Omat pojat Pakarinen, Lädä ja Jääskä vielä sen takaajina.
 

Nahkasohva

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ronnie O'Sullivan, Sunderland
Jääskältä hauska haastattelu. Aika huumoriveikko.
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Hieno taistelu ja iso tasonnosto eiliseen Nordiksen pannukakkuun verrattuna. Vaatimustaso pelaajille on kova. Vaaditaan huippusuoritusta eri roolissa ja pelipaikalla kun heidän vahvuutensa on. Mutta sellaista se on meillä nykyisin. Vastaan luistelee hyvin roolitettuja joukkueita, joilla on resurssien mukaiset rosterit. Kymmenen joukossa ollaan, kuuden joukkoon pääseminen vaatii jo tasaisempia otteita.

*** Kaskimäki
** Vesalainen
* Melart
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mojo

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Vesalaiselta hyvä peli vihdoin.
Älä Taponen saikuttele sit, älä
 

Spartacus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Parempi peli IFK:lta tänään. Mutta onhan tuo 5v.5 tosi tehotonta ja mielikuvituksetonta. Laukausten laatu oli taas heikonpuoleinen. Vaikka kaikki maalit olivatkin oikein komeita.

Pitäisin kyllä jatkossakin Nättinen-Koivistoinen-Dyk ketjun koossa, minusta siinä on paljon potentiaalia. Vesalainenkin tuntuu lämpeävän.

Iso kiitos taas Tapsalle voitosta, otti muutaman tosi kovan kopin vaikka ensimmäinen maali tulikin vähän räpemisen seurauksena.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: BOL
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös