Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin ja oikean henkilöllisyyden yhdistäminen (myös huumorilla) tuottaa edelleen yleensä kuukauden pelikiellon. Tällä kertaa kuukauden tauolle jäi NakkiFakiiri.

Nimimerkki kausi pääsee kuukauden rauhoittumislomalle. Katsotaan, jos sen jälkeen TPS-keskustelu onnistuisi ilman viimeisiin lauseisiin pesiytynyttä raivoamista. Aiempi rikehistoria vaikutti loman pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

HIFK:n nettisivut

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Shamaani, 14.08.2003 klo 11.32.

 1. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Olet oikeassa. On tässä ainakin pari postivankkurivuoroa joilla ehtii Nordikselle ennen sitä.
   
  Viimeksi muokattu: 15.05.2019 klo 00.07
 2. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Ja perinteisesti niitä kausaripaikkoja pidetään lähes jouluun saakka varattuna joka tapauksessa, ihan vaan siksi että niin on tehty jo vuosikymmenien ajan, ja kaikkia mattimyöhäisiä pitää kunnioittaa. Mieluummin myydään eioota kuin otetaan ne varaukset pois.
   
 3. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Viestini oli viittaus siihen faksin eläköitymiseen
   
 4. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Olisko tämänkin ympärille voinu kasata jotain vähän isompaa ympärille? Viimeinen viesti Joensuusta (tai missä faxin ahkera käyttäjä nykyään vaikuttaakaan?) ja viestinä vaikka jotain tyyliin "Yksi aikakausi on ohi ja tulevaisuus puskee vääjäämättä päälle. Mut hei, mua ei huimaa!"
   
 5. SaatananJäätävä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK & NYR
  En nähnyt sovellukselle omaa ketju, joten kysytään nyt tässä:

  Laitoin maali-ilmoitukset pois käytöstä, mutta muut ilmoitukset pitäis kyllä olla päällä. Ei siltikään koskaan tule mitään Bättre folk -infoa, joka pitäis tulla ennäkkoon muille esim. pelaajajulkistuksen muodossa. Kaikki muut ilmoitukset pitäis siis olla sallittuna appin mukaan, paitsi maalit. Alustana Samsung S7. Onko muilla ollut mitään ongelmaa?
   
 6. MSU Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Täällä Samsung A7, ilmoitukset sallittu mutta ei tule koskaan mitään ilmoituksia
   
 7. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Mulla oli maali ilmot laitettuna kait äänettömälle. Viestit tulee läpi, mutta välillä ottaa aikaa aika hyvinki. Esim. joskus kun tiedottavat jotain, niin kun saan ilmoituksen ja meen ko. uutiseen, niin siellä saattaa lukea, että uutinen on jo esim. kaksi tuntia vanha.
   
 8. MSU Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tuo on itseasiassa bugi että se aika näyttää kahta tuntia. Vaikka sinne menisi samantein kun juttu on julkaistu niin se silti näyttää että on kaksi tuntia vanha eli ne ilmoitukset todennäköisesti tulee ihan ajoissa.
   
  McBean tykkää tästä.
 9. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Olisi ihan hyvää pelisilmää onnitella verkkosivuilla maailmanmestaruudesta leijonia sekä erityisesti HIFK:ssa pelanneita (Lankinen ja Tyrväinen) tai tulevia pelaajia (Sallinen). Oikeastaan oli oletusarvona ihan, että siellä jokin onnittelu-uutinen löytyisi, mutta ei näköjään.

  E: Nyt kun vauhtiin päästiin niin häiritsee tuo, että kun avaa IFK:n sivut ja on nuo uutiset niin kuvat mitkä näissä ovat aukeavat itse uutissivulla ehkä kolmanneksen, pieni asia, mutta ei pitäisi noin vaikeaa olla, että se koko kuva mikä uutisella on näkyisi myös uutisen avattua. Useinhan tuohon kuvaan jää jonkun pelaajan naama puoliksi tms. mikä näyttää hemmetin typerältä ja amatöörimäiseltä.

  Muuten ihan kivat sivut, mitä nyt ihmettelen joukkue-sivua, että miksi järjestys on maalivahdit, hyökkääjät ja puolustajat eikä silleen loogisesti maalivahdit, puolustajat ja sitten hyökkääjät. Pikku juttuja, mutta...

  E2: Hyvä, että muualla somessa on onniteltu, mutta kyllä nuo onnittelut pitäisi myös joukkueen virallisilta nettisivuilta löytyä. Ainakin minun mielestäni.

  E3: Sallinen, ei Lajunen. Kiitos huomautuksesta @Ishmael!
   
  Viimeksi muokattu: 27.05.2019 klo 16.58
 10. Liikkuva Maski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  IFK on onnitellut pelaajia jo muun muassa Twitterissä ja Instagramissa, ja lähettivätpä Julle, Keke, Sallinen ja Kölli kuvaterveisetkin Stadiin, joka lisättiin someen.
   
  Tpip, jph27, Pekka Kaukalo ja yksi muu tykkäävät tästä.
 11. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
 12. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Nettisivujen käyttö on vuodelta 1995. Eihän Facebookiakaan käytä kukaan alle 40-vuotias.
   
 13. Keskikalja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, CHICAGO BLACKHAWKS
  Olis kai sitä Kaskeakin voinut mainita?
   
  McBean, BOL, Shanahan ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 14. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Lainaus:
  Lainaus:
  Dinosaurus reagoi hitaasti ja kankeasti, mutta varmasti.