HIFK:n mediaketju

  • 1 516 481
  • 6 054

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree!
Buli voi olla oikea napakymppi. Herättää sopivasti tunteita laidasta laitaan. En pysty juuri muistamaan liigajoukkueiden maskotteja. Pekko pelikaani tulee ensimmäisenä mieleen, mutta en siitäkään muista miltä se näyttää.. Mutta Buli on toista maata! On syöpynyt verkkokalvolle jo aika hyvin. Tuohon vielä parta niin Joulu-Buli voi alkaa kysellä onko kilttejä lapsia. Buli taipuu mihin tehtävään vaan.
 
Suosikkijoukkue
IFK ilman möyrimistä, SAB, NYR, Inkvisitio 1480-
Muuten onnistuin, mutta vielä tänään en saanut silmiä eri korkeuksille. Onnistunee seuraavaan himamatsiin mennessä.
Tähän voi hakea apua ja inspiraatiota vaikka Gambina-pullosta, saattaa öögat asettua "kohdilleen" ihan huomaamatta.

Tämän maskotin myötä "painetaan Bulilla" saa ihan uuden merkityksen, mutta en ole varma kannattaako sitä lähteä availemaan jälkikasvulle sen tarkemmin..
 

Rutale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers.
Täydellinen suojatyöpaikka.
 

Liitteet

  • IMG-20221214-WA0000.jpg
    IMG-20221214-WA0000.jpg
    99,2 KB · kertaa luettu: 263

Lahelainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat SaiPa
Kyllä se on vaan lähdettävä Buliukon fanijoukkoihin. Aivan hysteerisen hauska hahmo. Ei meinaa tulla naurusta loppua. Putoan varmaan penkiltä, jos näen tämän rapukäden hallilla. Buli painii ihan omassa sarjassaan. Muilla maskoteilla ei ole mitään asiaa edes lähelle. Bulin fanikamaa saa ajaa rekka-autolasteittain hallille.

Lupaan tulla Nordikselle 31.1jos HIFK- fanikaupasta saa ostettua Buli-pehmon!
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Buli voi olla oikea napakymppi. Herättää sopivasti tunteita laidasta laitaan. En pysty juuri muistamaan liigajoukkueiden maskotteja. Pekko pelikaani tulee ensimmäisenä mieleen, mutta en siitäkään muista miltä se näyttää.. Mutta Buli on toista maata! On syöpynyt verkkokalvolle jo aika hyvin. Tuohon vielä parta niin Joulu-Buli voi alkaa kysellä onko kilttejä lapsia. Buli taipuu mihin tehtävään vaan.

Mielestäni kääntyy juurikin positiiviseksi tällä "älyttömyydellään". Muualla naurattaa ja hieman omille aiheuttaa myötähäpeää. Kaikenlaista voi vitsaillakin, kunhan puhutaan. Mutta pikkulapsille uppoo varmasti, kunhan vähän aikaa kuluu.

Eihän kukaan olisi uskonut alussa johonkin Hevisaurukseenkaan.

Minulle tuosta tuli muuten mieleen James Bond leffojen " pihtikädellä varustettu sukelluspuku-vihulainen", joka hyökkää jämeksen kimppuun veden alaisessa maailmassa. :D
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Kiitos HIFK, kiitos Buli! Ei ole pitkään aikaan tullut naurettua niin hervottomasti kuin tuon nähtyä ja näitä kommentteja lukiessa. Kunnon nauruterapiaa HIFK:n kustannuksella eikä tarvitse edes sarjataulukkoa katsoa.

Säälittää vaan niiden jo Bulin tavanneiden lasten puolesta, jotka tulevat näkemään painajaisia tuosta rapukäsi-seksinukke-oliosta. Buli-buli-buu!

HIFK todisti jälleen olevansa suurin ja kauhein, kyllä tässä jää Pekko Pelikaani ja JYPin jäniksen ja suden risteytykseltä näyttävä Myrsky pahasti kakkoseksi eikä auta edes keskarin näyttäminen vierasfaneille (IL uutinen), kun Bulilla on yhdessä kädessä kaksi keskaria.
 

Mäyräkoira

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK En gång-alltid-aina
Minun mielestäni tuon maskotin nimi voisi olla Bulin sijaan ihan rehellisesti Puli,
koska kyllähän siitä väistämättä tulee mieleen vanhan ajan rehellinen pultsari
joka saattaa tuntua lapsista hieman pelottavalta , vaikka ne olikin yleensä aika
harmittomia setiä.

Puli olisi sopiva poikkeus muiden seurojen Pekkoihin sun muihin nähden , vähän sellaista
hurlumhei-meinikiä tähän tämän hetken ankeaan tilanteeseemme.

Pulin pitää vaan käyttäytyä, eikä mennä heristämään nyrkkiään vieraiden faneille,
sopiva horjuminen Nordiksen käytävillä kuuluu myös hahmon ominaispiirteisiin,
ja miksei vanha kunnon Sorbus-pullo käteen, sisällön on tietysti oltava alkoholiton.
 
Viimeksi muokattu:

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
Joo, kyllä minäkin alan kallistumaan siihen suuntaan, että meikäläistä on viety kuin litran mittaa. Kun ensimmäistä kertaa näin tuon keskosena syntyneen ilmeisesti monivammaisen ravun ajattelin, että jumalauta tää ei voi olla enää totta. Tää on JUMALAUTA Helsingin IFK! Laittakaa sille vielä anustappi perseeseen niin se kuvaa melko hyvin sitä nöyryytystä mitä tässä on saanut koko kauden kokea tuon saatanan lammaslauman kanssa. Näin kauhukuvia kuinka tuo tulisi hallissa viereeni mikrofonin kanssa mossottamaan jotain "Onko hyvä fiiiiiiivis?" paskaa. Ajattelin että tulisi varmaan vedettyä oikea suora suuhun oli sisällä sitten mies tai nainen ja poistuttua hallista...Häpesin suoraan sanottuna silmät päästäni.

Uskon, että se oli tarkoituskin. Tuo on nimittäin niin järkyttävän huono, että se on jo nerokas. Jengi ottaa sen omakseen juuri sen takia. Tuosta tehdään meemejä ja olen varma, että jengi lähtee kavereineen pitemmältäkin halliin ihan vain saadakseen itsensä kuviin Bulin kanssa. Toiseksi, olisin hävennyt myös mitä muuta tahansa maskottia. Jos se olisi ollut joku mitään sanomaton teräsmies muunnelma HIFK paidassa se olisi vituttanut minua joka tapauksessa, mutta useammille se olisi ollut ihan se ja sama.

On tässä silti vielä vanhalla jäärällä nieleskeltävää, mutta hiljalleen alkaa posin puolelle kääntymään. Uskomatonta, että niin voi tällä kaudella edes tapahtua.
 

Sammy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä tässä jotenkin tulee surulliseksi ja apaattiseksi joukkueemme nykytilasta. Peli ei kulje, tulee kaikenmaailman buleja, mediaan päin on hiljaista ja "köyhää", hallihanke ei edisty jne.
Samaan aikaan seuraa Ilveksen touhua Tampereella, siellä on hieno halli, missä pelata. Peli on viihdyttävää. Someen laitetaan hienoja videoita jatkosopimuksista yms.

Alkaa HIFK olla sellainen muumioituva vanhus, joka oli joskus jotain suurta ja hienoa. Surullista.
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onhan tuo nyt ihan helvetin siisti maskotti. Ainoa asia, mikä HIFK:hon liittyen tällä hetkellä naurattaa tai hymyilyttää. Ostan ehdottomasti tuosta tehtävän pehmolelun.
 

Drache

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Buli on poikkeuksellinen yksilö pehmomaskottien maailmassa. Kuin Frankensteinin hirviön ja kumipatjan risteytys. Toivottavasti Buli nähdään hallilla, eikä sitä jätetä toimiston nurkkaan pölyttymään. En tiedä pyrkivätkö Bulin kehittelijät tähän mihin on tultu, mutta nyt vaan isosti eteenpäin. Buli on jo onnistunut ilahduttamaan useita lohduttomia IFK, kannattajia ja näyttää keräävän huomiota myös oman kannattajakunnan ulkopuolelta. Kulttihahmo jo syntyessään. Ei siihen moni pysty.
 

PronssiRanne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves & KOOVEE
Siis tää teidän uusi seksirapu on parasta mitä liigassa on tällä kaudella tapahtunut. Ylivoimaisesti.
En tiedä hakiko IFK ihan tällästä vastaanottoa, mutta tästä tulee vielä kulttihahmo mää lupaan.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Buli on paras! Ainoa toiveeni on, ettei sen toinen nimi ole Mikko. Se olisi liikaa.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli

Kettumainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mun eka ajatus oli, että joku hullu professori on risteyttänyt keitetyn ravun ja Timo Jutilan, mutta mitä enemmän katson hahmoa, niin kyllä siinä liraus on mukana seksinukkeakin. Seksirapu! Ihan loistava maskotti! Näkisin mielelläni hahmon myös IFK:n penkin takana.

Edit. Jaa...ei siitä sitten maskottia tullutkaan. Höh.
 

Kiuru

Jäsen
Suosikkijoukkue
1923 (1897)
Mä olen pettynyt ettei Bulia nähdä matseissa. Adressin paikkahan tämä on, Buli kehiin.
IFK möhlii siis tämänkin, kyllähän tuo niin vedetty että pakko Buli saada myös ottelutapahtumiin, olisi sentään jotain viihdettä.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille ja IFK:lle
Näytin Bulin kuvan kotona 8-vuotiaalle. Hänen kommenttinsa oli, että "tuo on hyvä". Sen jälkeen kysyi, onko IFK:lla edes ollut aiemmin maskottia, kun ei muista sellaista nähneensä. Yritettiin kuvahaulla googlata ja törmättiin Pekko Pelikaanin kuvaan. 8-vuotiaan reaktio oli välittömästi se, että Buli on parempi.

Saattaa olla, että teillä on tässä kultakimpale rakentumassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös