HIFK:n huhut, mutut & htt-spekuloinnit

  • 7 168 795
  • 30 394

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Jos luopuisi Puustisesta, Petrellistä/Luttisesta, Partasesta ja Hintzistä, saisikohan niistä yhteensä säästettyä ja kasattua Ramun palkan? Mulle tämä sopisi vallan mainiosti. Toki laitureiksikin pitäisi sitten hankkia Enlundia, Kerästä, Pihlströmiä. Jostain täytyisi ilmeisesti säästää, tai sitten Benskyt ja kumppanit voisivat panostaa vielä vähän lisää rahaa tähän hommaan. Palkanalennuksia toivoisi kyllä ainakin Lennulta/Artulta, Grillforsilta, Bäckströmiltä ja parilta muultakin.



Ai huusit? Mä en edes tajunnut huutaa, kun en ajatellut että se ois tulossa liigaan, mutta olisihan Kousa toki kelvannut. Tarkoitatko Sebastian Repoa? En kyllä teilaisi, mutta sillä näyttäis olevan sopimus kauteen 18-19 asti :/
Sebastian Repoa tarkoitin. Valitettavasti meille näitä ei vain taida pahemmin ihan hetkeen tulla. Nuoria ja kehittyviä kavereita. Kousan tapauksessa tulokset alkoivat olemaan parilta kaudelta niin heikkoa, että ihmettelin jos jonnekin muualle kelpaisi kuin liigaan. Täällä on parhaat pelinsä pelannut ja pelaa nytkin. Meillä ei ilmeisesti nähty käyttöä. Katsomalla esim. tämän päivän pakistoa voisi kysyä monelta että näetkö Kousalle tuossa paikkaa. Tähän ei ole kuin yksi vastaus.
 

Dragan Dabic

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos luopuisi Puustisesta, Petrellistä/Luttisesta, Partasesta ja Hintzistä, saisikohan niistä yhteensä säästettyä ja kasattua Ramun palkan?

Tämähän se pointti tavallaan on, että kannattaa maksaa esim. huipuksi todistetulle keskushyökkääjälle vaikka vähän liikaa ja säästää sitten niistä ynnä muista pelaajista.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Siellä ois vanha herra Metropolit vapaalla jalalla. Oisko hyvä kenttä: Lennu-Metropolit-Luttinen? :D
Katselin ihan samaa! Väitän, että Metro olisi 42-vuotiaanakin ihan tekijä Liigaan. Tuskinpa olisi yhtään huonompi kuin Johansson.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Feikkiheikit
Heh, olisihan tuo kieltämättä IFK:n näköinen hankinta. Takana hieno tulevaisuus jne. Itävallan liigassa joukkueen sisäisen pistepörssin 11. ja joukkueen paskin tehotilasto.
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihmettelen jos tälle kaudelle enää ketään tulee vaikka valmennus melko suorasti tarpeesta vihjaileekin, ei mikään muu selitä kahden pakin pelaamista hyökkääjinä. Miksi en usko lisähankintoihin on se, että tarve on ollut jo puoli vuotta eikä mitään ole tapahtunut. Miksi siellä kukaan heräisi nyt?

Voiko oikeasti olla niin, että Nybari on latonut koko tuon budjetin (3,2 M€) tuohon jengiin eikä fyrkkaa ei enää tipu joten näillä mennään?
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Vaihtaisin kyllä heti kaksikon Teppo & Salmi päittäin duoon Silfver & Tuohilampi... ei ainakaan paskemmaksi menisi kun tilalle tulisi kiekolliset pakit ja omia kasvatteja kaiken lisäksi. Tuohilammella +- tilastossa +20 !!!
 

#_6

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
Just olin tulossa sanomaan, että onneksi Tuohilampi on sentään menossa muualle. Edareita on ihan riittävästi jo.
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Miksi en usko lisähankintoihin on se, että tarve on ollut jo puoli vuotta eikä mitään ole tapahtunut.
Näin se nimenomaan menee. Kukaan vapaana oleva, terve pelaaja ei enää tule IFKhon. Se juna meni jo. Jos joku pelimies haluaa loppukaudeksi Liigan on osoitteena sellainen joukkue, jolla on mahdollisuus menestyä. Miksi kukaan haluaisi tulla kriisijoukkueeseen häviämään edes rahasta?
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Feikkiheikit
Nyt olisi NHL-kokemuksella varusteltu, kiekollisia avuja omaava ja Stanley Cupin voittanut puolustaja vapailla markkinoilla: Eliteprospects.com - Kyle Cumiskey .. Tiedä sitten onko ollut loukkaantumisia kun tämän ja viime kauden ottelumäärät ovat jääneet melko vähäisiksi. Kelpaisi silti kun tuota alakertaa katsoo Heikkisineen, Salmineen ja Teppoineen.

E: Ilmeisesti on melko klesana mitä paskalla ruotsinkielen taidollani tuota alkuperäistä uutista lueskelin.
 
Viimeksi muokattu:

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Shedden tai Westerlund.
Hienosti kyllä ympyrä sulkeutunut. Jatkoajan keskustelupalstalle tuodaan "varma hallihuhu", jonka mukaan "huomenna tapahtuu". Spekulaationa sitten Törmäsen korvaajaksi Westerlund tai Shedden, koska kumpikaan ei valmenna tällä hetkellä missään ja molemmat ovat joskus valmentaneet HIFKssa. Tämä huhu sitten kantautuu Urheilulehden, urheiluroskajournalismin soihdunkantajan, nettisivuille, josta sitä edelleen lainaavat sekä Iltalehti että Jatkoaika.com ja ta-daa, uutisen voikin linkata suoraan Jatkoajan keskustelupalstalle!
 

chauron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIMARS
Hienosti kyllä ympyrä sulkeutunut. Jatkoajan keskustelupalstalle tuodaan "varma hallihuhu", jonka mukaan "huomenna tapahtuu". Spekulaationa sitten Törmäsen korvaajaksi Westerlund tai Shedden, koska kumpikaan ei valmenna tällä hetkellä missään ja molemmat ovat joskus valmentaneet HIFKssa. Tämä huhu sitten kantautuu Urheilulehden, urheiluroskajournalismin soihdunkantajan, nettisivuille, josta sitä edelleen lainaavat sekä Iltalehti että Jatkoaika.com.
Toisaalta pieniä ne on piiritkin.

Mut tuliskohan noi molemmat, parivaljakko Shedden-Westerlund ois aika kova! Mottipäisellä siis kii
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Hallihuhun lähde oli eräs hallituksen jäsen, joka asiasta kaverilleni kertoi. Peliesityksiin ollaan / oltiin pettyneitä. Pakkohan hallituksen on IFK:n pelillisestä identiteetistä ja meneillään olevasta tappioputkesta keskustella. Ihmiset tuntee toisensa ja piirit ovat pienet, joten välillä joku asia voi tahattomastikin lipsahtaa. No, katsotaan mitä tapahtuu.
 

strava

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
"Yes I would love to return to my fav city" sanoo Shedden Helsingistä fb-sivuillaan pari viikkoa sitten
 

444

Jäsen
Jos tästä pelkästään Stögö ulostetaan, niin ensi kausi on taputeltu jo valmiiksi. NewBondagen mentaliteetilla joukkuetta ei kasata tätä kautta paremmaksi, koska "meillä oli niin paska koutsi ettei pärjätty". Katse tulevaisuuteen, kovat piipussa, tässä ja nyt.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Miksi tämän pitää mennä niin, että koutsi ulostetaan? Annetaan Stögölle UTJ:n hommat nyt kevääksi, että voi tsekata sopivia 'puuttuvia palasia' ja tuodaan projektivalmentaja sisään. Miksi aina pitää toimia niin kuin on ennenkin tehty?
 

Roger

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Eikö se nyt ole ilmiselvää että Puustinen (+ muut jotka pelaavat vain pari ottelua aina kerralla koska on jotain mäsänä) on taas pelannut loukkaantuneena, kuten viime vuonna. Sitten raahataan heti takaisin kun on edes pieni mahis koska Salmela ja Kaski pelaavat hyökkäyksessä taas johtuen muista loukkaantumisista. Oliko joku naiivi olettanut että Puustinen paukuttaa kultakypärä päällä siinä kunnossa? Taas tullaan siihen loukkaantumistilanteeseen joka ei auta tai palvele ketään. OK jos joku loukkaantuu koska Tyrväinen vetää kamikazet mutta ei itsestään aamuharkoissa. Fundamenttaaliset virheet tehdään aina uudestaan meidän suuressa ja mahtavassa brändikiekossa! Kaikki kotiin nukkumaan vaan.
 

Lehmus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Annetaan Stögölle UTJ:n hommat nyt kevääksi, että voi tsekata sopivia 'puuttuvia palasia' ja tuodaan projektivalmentaja sisään.

Nyt kun Stögöllä kerran on jatkosoppari, niin miksei siirrettäisi miestä koutsin hommista UTJ:ksi kevääseen 2018 saakka. Nybari vaan pellolle niin saataisiin iso osa Stögön jatkosopparin uponneita kustannuksia katettua. Vähän veikkaan, että Törmänen hoitaisi homman vähintään yhtä hyvin.
 

Dragan Dabic

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt kun Stögöllä kerran on jatkosoppari, niin miksei siirrettäisi miestä koutsin hommista UTJ:ksi kevääseen 2018 saakka. Nybari vaan pellolle niin saataisiin iso osa Stögön jatkosopparin uponneita kustannuksia katettua. Vähän veikkaan, että Törmänen hoitaisi homman vähintään yhtä hyvin.

Tuli ihan sama mieleen, jos Törmänen vaan olisi kiinnostunut moisesta hommasta. Yhtä hyvä tai vähän parempi kuin Nybondas ei tosin riitä, vaan pitää olla ihan eri tasoa. Ja Stögö voisi olla.
 

M.Rönkkö-83

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Islanders
Mä todella toivon, että ulos potkitaan NewBondAss ensimmäisenä. Jos uusi coach, niin ehdottomasti Erkkaa lapaan. Sheddenin pelikirjasta taitaa olla aika
ajanut ohi.

Todella upeeta, jos kriisikokous on oikeasti käynnissä!!!!!!!!!!!!!!
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Nybondaksen potkut, jotka olisi pitänyt antaa jo kauan sitten, on tässä tilanteessa ainoa oikea vaihtoehto ja alku muutoksille. Stögön kaveriksi vaikka Söde tai Rami vierelle "motivoimaan" pelaajia. Stögön potkut tässä vaiheessa kautta tulee jo ihan liian myöhään. Ne olisi pitänyt antaa jo aikaisemmin.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Huhutuista nimistä ehdottomasti Erkka, mieluiten vähintään kahden vuoden pestillä. Nybondas voisi silloin jatkaa, koska Erkka osaa kyllä kertoa, ketä pitää hommata. Nybondas saa mun puolesta toki mennä. Näytöt ei riitä. Huomattavasti Penaa parempi kyllä, mutta jatkuvaan, tasaiseen menestykseen ei ole kyennyt HIFK:ta luotsaamaan. Ei se ole enää huonoa tuuria, että 3/4 kausista enemmän tai vähemmän epäonnistuu, vaikka yksittäisellä kaudella voidaan aina jossitella syistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös