HIFK:n huhut, mutut & htt-spekuloinnit

  • 7 021 423
  • 29 660

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Huomattavaa on tuo rouhintaosaston laukomiskyky(Ikonen, Partanen, Rask) ja maalinedustavoima (edelliset+Luttinen& Lennu). Ei kannata näitä vähätellä jos ei nyt ylistetäkään.

Toivoisin ite playmaker- tyylisiä hyökkääjiä 2kpl ja yhden selkeän sniperin. Lisäksi näissä pitäisi olla sitä kokemusta& johtamista vielä. Ei käy Nybaris kateeksi tosiaan..
 
Viimeksi muokattu:

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Tässä ovat Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2016–2017 | Uutiset | Liiga

HIFK, Helsinki


+ Lennart Petrell / lh (Luleå SWE)

- Ville Husso / mv (St. Louis NHL)
- Yohann Auvitu / p
- Matt Generous / p
- Juuso Salmi / p
- Lauri Taipalus / p (SaiPa)
- Siim Liivik / kh (Örebro SWE)
- Teemu Ramstedt / kh
- Matti Lamberg / lh
- Juuso Puustinen / lh
- Tomas Zaborsky / lh (Brynäs SWE)

Saa Nybari aikamoisen homman tehdä että ensi kaudella olisi parempi miehistö koossa kuin menneellä kaudella.

-Tinke

Mahdollisten lähtijöiden listalle kuuluisi tosiaan vielä Järvinen ja Aulie kuten @Renegade viittasi. On helvetinmoinen savotta Nybarilla edessään mikäli aikoo kasata lähellekään yhtä vahvan jengin kuin viime kaudella.

Toisaalta Nybarilla jos jollakin on ollut sopimustilanne tiedossa, joten tässä vaiheessa on turha nyyhkytellä jos markkinoilta ei löydy tarpeeksi pätevää ykkössentteriä. Nyt punnitaan ammattitaito.
 

nikozwan

Jäsen
Tavallaan Nybondas ehkä petaili jo tulevaa paskamyrskyä tuossa Kamraattien podcastissa, kun totesi useampaan kertaan, ettei usko tällaiseen pelaaja-korvaa-pelaajan mentaliteettiin, eli ns. "Stiga-ukko"-filosofiaan. Joo, ihan hyvä juttu ettei usko, mutta kyllä veikkaan että Tompalla oli myös tiedossa se, ettei tuota porukkaa pysty korvaamaan millään. Ja siitäkös se riemu repeää. Itse odotan että saadaan pari laatuäijää (Bäckström, Hakki?) ja siihen päälle kottikärryllinen robertleinoja ja lauritaipaluksia, eli ns. "toivotaan, toivotaan"-osaston porukkaa. Nämä toki ovat realiteetit millä Liigassa tänä päivänä hyvin pitkälti toimitaan.
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Eiköhän ne lähde offiisin omia kauden päätösbileitä viettämään jollekin risteilylle tmv.

Eli huomenna aamupäivällä sopparit julki ja sit lappu luukulle ja viikonlopun viettoon. Ainakin toivossa on hyvä elää. Ja jos kerta joukkue aloittaa treenijaksonkin maanantaina, niin pitäähän siellä olla jo ne uudetkin messissä. Eli huomenna aamulla taas F5:sta painelemaan.
 

nikozwan

Jäsen

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Huomioitavaa on myös se, että noista lähtijöistä kukaan ei ole varmasti lähtenyt kuin vasta sitten kun ovat tehneet sopimuksen muualle.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joukkueella on maanantaina kuntotestit ja voisi kuvitella, että tuolloin mukana on mahdolliset try out-miehet ja paino sanalla mahdolliset.

Puustinen on tuossa ylempänä esitetyssä listassa merkattu HIFK:sta pois lähteväksi pelaajaksi - uutta sopimusta uuteen seuraan ei kuitenkaan ole julkaistu, olisiko mahdollista että jatkaa sittenkin?
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Muut joukkueet ovat julkaisseet sopimuksia silloin kun ovat nyt kevään aikana aloittaneet harjoittelun, ehkä sitten HIFK:kin näin tekee. Toivotaan ainakin, että niitä sopimusuutisia alkaisi pikkuhiljaa tulemaan.
 

Lehmus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
"IFK:N TOIMISTO SULJETTU 27.5 KELLO 11 ALKAEN"
Eli voidaan laskea 1+1 että sielä on sen verran hurja tiedotustilaisuus tulossa että pitää officekin sulkea koska kovat piipussa. Tai sitten ei.

Uutiset › IFK:N TOIMISTO SULJETTU 27.5. KELLO 11 ALKAEN - HIFK

(Linkki HIFK:n kotisivuille)

Onhan tuo mielestäni melko selkeä vihje siitä, että huomenna tipahtaa sopimusuutiset. Jos HIFK:n viestinnällinen linja on yhtenäinen, niin ei näin vähäpätöistä asiaa eli officen aikaista sulkemista tiedoteta uutisissa caps lockilla (joka siis on tuossa osiossa normaalisti symboloinut vähän suurempia uutisia).
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt on derbykin pelattu alta pois sotkemasta hyvin suunniteltua tiedotushetkeä. Toki on vielä WC-joukkueen julkistus huomenna, eli ehkä kannattaisi odottaa että kohu siitä on laantunut. Sitten on kyllä ikkuna auki ennen änärin finaaleja, eli ensi viikon alussa jysähtää pommi!
 

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mielenkiintoista kyllä nähdä lopulliset hankinnat. Bäckström, Eronen, Hagman ja Pihlström nyt ne päällimmäisimmät. Myös ns. varmimmat tässä vaiheessa, tietysti urheilulehteen ei ole uskominen, mutta ompahan uutisoitu kuitenkin. Näihin neljään nimeen olisi otollinen hetki omalle mielenrauhallekkin siirtyä untenmaille täältä.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
@Justice sori että kesti vastaus, kiireitä.

Kuten itse toteat, Lädän oletettu kohtelu on perseestä ja täyttä Good 'ole HIFK:ta. Mutta mikä siinä on totuus on vaikea sanoa. Keneen luotat jne.

Mutta jos lähdet siitä että menetetyt pelaajat+palstatotuus = miten se oikeasti meni niin siinä tapauksessa ok. Tässä on nyt ne kuuluisat kolikon kaksi puolta. "Missä on kuulutettu, ettei ylimielisyys voisi taas nostaa rumaa päätään?"
=> missä on todettu, ettei Nybari voi oppia ja kehittyä kun miehellä on ihan oikea halua HIFK:n menestykseen?

Mutta piis undt laav. Tuskin meistä kumpikaan on näin ehdoton mitä tähän case Lädään tulee.

Omalla kohdalla en jaksa kauheasti jatkuvaan negailuun sortua varsinkin kun nyt on menestyksen tie tukevasti alla. Joo, ei tullu kultaa mutta koko lafkan touhu muuttui edellisten kahden kauden aikana huikeasti parempaan suuntaan mistä puhuu niin sijoitukset kuin jatkosopparit. Tottakai, tässä ei ole varaa availla rotsia ja helvetillinen duuni jokaisella edessä. Mutta edelleen: tarvii voittaa vain jypit ja tapparat, detroit red wings ja flyers pelaa edelleen toista sarjaa. Ja siksi meillä on ihan realistiset mahikset olla menestyvä taas ensikaudella jne.

Vielä lopuksi näistä mielensäpahottajapelaajista yms(ei mitenkään Lädälle): HIFK on jo näyttänyt kahdelle entiselle ex-'ikonille'kaapin paikan. Kaikki pelaajat voi kelata kuinka mageeta on pelata loppu-ura Brändissä a'la Kibe ja sinetöidä legenda-status. Tai sitten tehdä pirkot& jergukset ja itkeä lehdissä kun ei saa sopparia enää. Kannattiko?
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Jos odoteltaisiin vielä Rion olympialaiset alta pois, kun taistelu palstamillimetreistä on niin kovaa.
 

Justice

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Cowboys, Man Utd, Devils, Jazz
@Red Machine Hätäkös tässä, valmiissa maailmassa. Olet aivan oikeassa siinä mitä kirjoitat, itsekin olen koko ajan painottanut sitä, totuutta. Ratkaisevaa on lopulta se mikä on totuus, onko Nyba todella esittänyt tarjouksen joka on ollut ihan objektiivisesti tarkastellen loukkaava. Tällä hetkellä kuitenkin enemmän minua ihmetyttää se, ettei kukaan ole kiistänyt Salmiksen tietoja. Mutuja on ollut ja epäuskoista kieltämistä, mutta yksikään kirjoittaja ei ole yks kantaan lähteen kanssa kiistänyt tuota väitettä. Mitä kolikon toiseen puoleen tulee, vastaan empirialla. Nyba on osoittanut taipumuksensa ylimielisyyteen, mutta ei oppimiseen. Toki hänellä on mahdollisuus osoittaa, että vanha hurri voi oppia uusia temppuja. Ei minulla ole edelleenkään mitään Tom Nybondasia vastaan ihmisenä, eikä itseasiassa joukkueenkokoajanakaan, kunhan ylimielisyys ei palaa neuvottelupöytään.
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Kuulin agentin humalaisesta suusta, Eronen on meidän mies. Kelpaa, saatana.
Maksa joutuu koville jos haluaa onkia tietoja ensi kauden joukkueesta. Urheilullisempaa olisi Tiedottaa nimet jo. Kohtahan alkaa pesiskausi ja lehdet täyttyy kuolleista ja ykköspesän miehistä. Silloin Ifkin hankinnat mahtuu korkeintaan teksti-TVn sinulle 202.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Mielenkiintoista kyllä nähdä lopulliset hankinnat. Bäckström, Eronen, Hagman ja Pihlström nyt ne päällimmäisimmät. Myös ns. varmimmat tässä vaiheessa, tietysti urheilulehteen ei ole uskominen, mutta ompahan uutisoitu kuitenkin. Näihin neljään nimeen olisi otollinen hetki omalle mielenrauhallekkin siirtyä untenmaille täältä.

Kovia nimiä jotka tietysti toivottaisin tervetulleeksi, mutta tossa on vaan 1 pakki eikä yhtään sentteriä, joten siinä mielessä ei nyt kauhean makeita kesäunia vielä saa aikaseks :)

Mutta kyllä se voi olla niinkin, että vasta 31.5 jälkeen sadaan enemmän puolustajien nimiä listaan...
 

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Kovia nimiä jotka tietysti toivottaisin tervetulleeksi, mutta tossa on vaan 1 pakki eikä yhtään sentteriä, joten siinä mielessä ei nyt kauhean makeita kesäunia vielä saa aikaseks :)

Mutta kyllä se voi olla niinkin, että vasta 31.5 jälkeen sadaan enemmän puolustajien nimiä listaan...

Hyvä pointti, kovin tarve on maalivahtiosastolle, pakistoon ja keskustaan. Laiturihomma on haastava, koska siellä on paras materiaali tällä hetkellä (Rask, Petrell, Ikonen, Partanen, Leino) mutta sinne löytyy markkinoilta paras anti (Hagman, Pihlström, Pesonen, Wärn, Aaltonen Pöysti jne).

Vaikea tilanne.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kenen ne Salmiksen tiedot pitäisi kiistää? Lädän? Nyban?

Huomio! Ilari Melart, ole ystävällinen ja tule kiistämään Salmiksen väitteet. Tiedät hyvin, että ne eivät pidä paikkaansa.

HIFK on (ollut) tunnettu siitä, että omille kotiin palaaville jätkille maksetaan mieluummin liikaa kuin liian vähän. Nybondas kaivaa kyllä kuvettaan, jos katsoo sen aiheelliseksi ja valistunut arvaukseni on, että Nyban ja Melartin välit ovat vähintäänkin hyvät, olihan se Nybondas, joka suuren yleisön vastusteluista huolimatta kiinnitti Melartin pitkällä sopimuksella HIFK:hon. Lädän kohdalla on todennäköistä, että muualla noin pitkää sopparia ei olisi junnu-Melartille tarjottu. Sopimus kantoi hedelmää ja siitä on myös Nyban ja silloisen valmennuksen kiittäminen.

Itse en pitänyt todennäköisenä, että Melart olisi HIFK:hon edes ollut palaamassa. Eikä palannutkaan. Oletan myös Nyban olevan saman verran kartalla.

Mulla ei ole mitään huhuja.
 

Justice

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Cowboys, Man Utd, Devils, Jazz
Ihan vaikka jonkun joka asioista jotain tietää. Miksi olettama on, että Salmis ja hänen lähteensä puhuvat paskaa? Onhan jatkiksessa ennenkin tiedetty asioita, ilman pelaajien tai agenttien kirjoituksia. On mm. tiedetty, ettei muilla kuin Ramulla ole ollut ulkomaanpykäliä sopimuksissaan. Saatanan organisaatio tiedotti väärin.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kuulin agentin humalaisesta suusta, Eronen on meidän mies. Kelpaa, saatana.

Eilen itsekin kuulin, että Eronen olisi varma.

Tästä kun alkaa pakistoa ynnäilemään yhteen, niin ei ole epäselvää mihin rooliin huutaa pelaajia siellä:

Taimi (R)
Eronen (L)
Saku Salmela? (L)
Grillfors (L)
Teppo (L)
Heikkinen
Karjalainen
Moberg
Niemeläinen

Tässä 5 liigakelpoista pakkia viivan yllä ja ynnä muu osasto alla. Pakiston kiekollinen taso olisi Auvitun ja Taipaluksen lähdöistä huolimatta jopa paranemaan päin. Pitää muistaa, että Auvitun pudotuspelitaso oli jotain käsittämätöntä. Fyysisyyttä pakistosta puuttuu isolla kädellä ja siihen rooliin tulee varmasti pari ukkoa. Tässä valossakin Melartille tehty 100K:n tarjous ei pidä paikkaansa. Olisi ollut Järvisen/Aulien korvaaja tuossa rosterissa. Fyysisyyttä huutaa, mutta edelleen korostaisin Törmäsen pelitavassa avauksien laatua. Olin viime keväänä sitä mieltä, että olisin Aulien tilalle ottanut yhden kiekollisemman (Koska Taipalus ei pystynyt hoitamaan rooliaan) pakin, vaikka Nybondas hyvin perusteli miksi Aulien hankittiin. Yksi syy (Huom. yksi, mutta merkittävä) HIFK:n romahtamiseen finaalisarjassa mielestäni oli se, että HIFK oli pystynyt olemaan yllätyksellinen avauspelaamisessaan. Taimi kun jäi pois, niin avauspelaamisen taso tippui radikaalisti. Taimi kuitenkin kellotti 1/3 pelistä ja pystyi parhaiten pakistosta antamaan näitä pitkiä vastustajan viisikko rikkovia syöttöjä, jotka pitivät vastustajan viisikon pitkänä. Kun Taimi tippui pois, niin ei enää pakiston kiekollinen taito riittänyt toteuttamaan pelitapaa niin hyvin ja Tappara pystyi rikkomaan HIFK:n peliä viisikkoaan tiivistämällä, kun Alkusarjasta HIFK pystyi repimään sitä monipuolisemmin syötöillä. Auvitukaan ei ole mikään peliä syötöillä, vaan jalalla repivä puolustaja. Uskon HIFK:n haluavan nostaa pakiston kiekollista tasoa ja siihen suuntaan tuota ollaan viemässä. Lihaa siis tulee varmasti, mutta viime kevään tapaista fyysistä pakistoa: Generous, Järvinen, Aulie, Grillfors ei tulla näkemään. Nykykiekossa ja etenkin Törmäsen kiekossa korostuvat jalka ja syöttöjen laatu. Olisin Genen tai Aulien korvannut kiekollisemmalla pakilla jo ennen Taimin loukkaantumista ja pitänyt Taipalusta vaikka filassa.

Viivan alla olevista pelaajista ei ole kenestäkään pelaamaan Liigassa vielä vakioroolissa ja osalla ei varmaan tule riittämään koskaan. Ainakin Heikkinen on ihan käsittämätön, että mikä ihme on se syy roikottaa mukana ja vielä liigajoukkueen sopimuspelaajissa. Mahtuisiko Vantaalle pelaamaan? Mobergilla on kiistatta kiekollisia avuja, mutta ei ole pystynyt ottamaan steppiä eteenpäin ja tuskin pystyy ainakaan HIFK:ssa jämäminuuteilla. Kaksi muuta pelaajaa katsomattomia kortteja.

Tuo hyökkäyksen tilanne on aika käsittämätön. Huhuissa siis vahvasti liikkuu Pihlström, Hagman ja JMA:kaan ei siis ole ilmeisesti pois suljettu. Aivan käsittämättömän kovaa laituriosastoa HIFK olisi siis haalimassa, jos näistä 2/3 signattaisiin. Tässä tapauksessa HIFK:n neloskentässäkin viilettäisivät terveellä rosterilla sellaiset pelaajat, kuin Luttinen ja Petrell. Toivottavasti vauhtisokeus ei nyt iske, vaan muistetaan laituriosaston olevan vain yksi palanen joukkuetta. Pakiston puutteet pitää paikata ja sentteriosastolle tehdä yksi kova hankinta. Nybondas puhui siitä, että Rasmtedtin tyyppistä pelinrakentajaa ei ole saatavilla. Se on ymmärrettävää ja mielestäni HIFK:n pelitapa ei tätä edes vaadi, mutta kiekollista taitoa pitää kuitenkin löytyä. Laituriosastosta sen verran, että Pihlströmin ottaisin ensimmäisenä jalkojensa takia ja siitä syystä, että hänet olen aina HIFK:ssa halunnut nähdä. Tämän jälkeen Hagmanista tai JMA:sta ottaisin JMA:n. En sen takia, että Hagman meni narreihin, vaan että laituriosastosta ei tule liian homogeenistä. JMA toisi peliin sellaista juomikkuutta, joka Ramussa menetettäisiin ja sitä vain pitää joukkueessa olla. HIFK:n laituriosasto oli viime keväänäkin täynnä duracelejä ja sitä se tulee olemaan ilmeisesti ensi kaudellakin.

Pihlström ja Rask samassa kentässä ja välissä vaikka Hintz...Vastustajan viisikolla yhtä kiire, kuin 5 homolla saippuakylvyssä irtonakkia metsästämässä.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihan vaikka jonkun joka asioista jotain tietää. Miksi olettama on, että Salmis ja hänen lähteensä puhuvat paskaa?

Kuka ja mikä nimimerkki on riittävän luotettava taho? Jos täällä on yksi heitto asiasta eikä mikään tue tällaisen väittämän todenperäisyyttä, miksi jonkun "asioista tietävän" pitäisi todistaa sitä täällä vääräksi? Eiköhän todistustaakka ole ihan jollain muulla.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Mites tuo Dany Heatley? Luulisi, että kaveria on tarjottu muillekin kuin Pelsuille. Helsinki paikkana varmaan miellyttäisi yöelämässä viihtyvää ex-NHL starbaa mutta olisko 35v kaiken kokeneella entisellä superpelaajalla jotain annettavaa IFK:lle?

Pihlströmin voi varmasti unohtaa kaavailuista, tulee saamaan ison tukun hyviä tarjouksia ulkomailta eikä kaveri itsekään ole maininnut palavasta halusta palata vielä takaisin Suomeen ison verotuksen piiriin...Hagmanit ja Heatleyt sen sijaan saattavat Liigaan tullakin jos rahaa lyödään sopivasti tiskiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös