HIFK:n huhut, mutut & htt-spekuloinnit

  • 7 210 365
  • 30 544

Hegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onko Joonas Järvisestä kuulunut mitään tietoa? Jokereilla on nyt Genowayn myötä pakisto täynnä ja sinne ei varmasti mene. Eikä KHL:ssä voi muualla pelata ennen kuin oikeudet treidataan muualle.
Miltä kuulostaisi jatkosopimus? ;) Kylkeen Grillin jatko, niin pakisto ei kokonaan hajoa...
 
Onko Joonas Järvisestä kuulunut mitään tietoa? Jokereilla on nyt Genowayn myötä pakisto täynnä ja sinne ei varmasti mene. Eikä KHL:ssä voi muualla pelata ennen kuin oikeudet treidataan muualle.

Rapakon taakse päätähtäin. Se, kuinka realistista on odotella tuossa iässä ja tuon profiilin pelaajana paikkaa auringosta, on kokonaan toinen tarina.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Saku Salmela on pygmi, mutta erittäin hyvin liikkuva kaveri. Sopii varmasti Stögön kuvioihin ja on hyvä mahdollisuus, että hän tekee HIFK:ssa Auvitut/Taipalukset (siis hänen ensimmäinen kautensa). Toivotaan, että alakerta sisältää myös Ihmisen Kokoisia Pakkeja.
 

Bigreds.

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ei lajil' väliä
Mielenkiintoinen nimi tuli esiin Yle:n Frank Banham- jutussa. Banham aikoo lopettaa peliuransa näihin MM-kisoihin ja aloittaa pelaaja-agenttina. Oli kuulemma ollut yhteyksissä Antti Törmäseen ja tarjonnut asiakastaan Kanadalaista Devin Setoguchia IFK:hon. Setoguchi on parhaalla NHL- kaudellaan tehnyt 31 maalia ja 65 pistettä ja haluja olisi miehellä tehdä paluuta NHL:ään. Viime kaudella 24 pistettä 30 ottelussa Sveitsin liigassa. Kävisi kyllä meikäläiselle Zabon stuntiksi sniperiksi ja vielä rightin mies.

Edit: linkki ylen uutiseen: http://yle.fi/urheilu/3-8871720
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Tamagotchi olisi profiililtaan juuri sellainen pelaaja, jonka toivoisin hankittavan Zabon korvaajaksi. Kun rosterista lähtee Liigan paras sentteri ja yksi parhaimmista laitahyökkääjistä sekä paras puolustaja niin tämänkaltaisia nimiä pitäisi pyöriä huhuissa, eikä Petreleitä ja sakusalmeloita.
 

Röda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Möyrivä IFK
Setoguchi olisi kyllä kova haku Zabon korvaajaksi, ei edes mikään kehäraakki ja onhan toi CV kova. Ei harmittaisi tämän jälkeen Nuha-Matin missaus enää pätkääkään. Nybari, you know what to do!
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Setoguchi olisi kyllä jäätävän kova sainaus. Varmasti kallis, mutta niin oli Zabokin. Toki lähes piste per peli-tahtia (pleijareissa ylikin, 7o 5+3=8) Sveitsissä viime kaudella mättänyt pelaaja kelpaa varmasti monelle sellaisellekin jengille, joiden palkanmaksukyky on huomattavasti IFK:ta korkeampi. Tietty jos miehen ainoa tavoite on päästä takaisin änäriin ja näkee IFK:n parhaana ponnahduslautana, mistäs sitä tietää. Lämmöllä muistelen kyllä kaverin otteita Sharksissa ja Wildissä vuosikymmenen taitteen ajoilta.
 

Stigu

Jäsen
"Moto Guzzi, superfuzzi valoshow, gimmat huutaa kuorossa jee"... Joo. Sounds good.

Mitä jos toi onkin mallia "turkkis on tiikerin alla lammas sanoo mää"?

Salmelasta: Mä diggaan näistä Stögön hauista. Tai siis luotan siihen, ettei kyseessä ole mikään lassekorhonen vaan ennemminkin uusi auvitu. Saku taisi pelata viime kaudella sekä hyökkääjänä että pakkina, joten siinäkin mielessä vertaus patonkiin on osuva. Pari tuollaista prospektia pitää jengissä olla joka kausi.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Setoguchi on kyllä sen luokan pelimies että ei ole vastaavia monta (pois lukien työsulkukaudet) Liigassa nähty. Vahva fiilis, että viimeistään tuon haastattelun jälkeen Banhamin puhelimeen on tullut muutama puhelu suuntanumerosta +46. Jos HIFK:hon tulee, on ykköshyökkääjän paikka laatikkoleikissä täytetty.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Salmelasta: Mä diggaan näistä Stögön hauista. Tai siis luotan siihen, ettei kyseessä ole mikään lassekorhonen vaan ennemminkin uusi auvitu. Saku taisi pelata viime kaudella sekä hyökkääjänä että pakkina, joten siinäkin mielessä vertaus patonkiin on osuva. Pari tuollaista prospektia pitää jengissä olla joka kausi.

Itsellä ei ole oikein mitään käryä millainen pelaaja toi Salmela on, mutta kyllä mä luotan tässäkin asiassa Stögöön. Jos se on hyväksynyt Salmelan tulon, niin kyllä se tietää mitä se tekee. Muutenkin tässä on nyt parin viime kauden aikana ollut aika paljonkin juuri tuollaisia Salmelan tyyppisiä hakuja. Pelaajia jotka ovat tavallaan jo itsensä lyöneet liigatasolle läpi ennen IFK:hon tuloa, mutta se seuraavalle tasolle nousu on ollut vaikeata. Tällaisia muun muuassa Lauri Taipalus, Yohann Auvitu, Robert Leino, Roope Hintz jne. Hyviä hakuja ja eihän noista ole karvaan maun jättänyt suuhun kuin Taipalus, mutta auttoi sekin sentään tätä jengiä +40p edestä kahden kauden aikana.

Taipalus - IFK:ssa ensimmäinen yli 30 pisteen liigakausi.
Leino - IFK:ssa ensimmäinen yli 30 pisteen liigakausi (HPK halus muuten eroon, kun ei tästä tule liigapelaajaa tekemälläkään)
Auvitu - Tasaisia kausia JYPissä, mutta se jokin puuttui. IFK:ssa Pekka Rautakallio palkinto ja lähtö KHL/NHL:ään
Roope Hintz - Hankala kausi loukkaantumisen takia, mutta siellä oli jo isoja viitteitä siitä mitä on tulossa.
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Teppo oli ehkä vähän vaisu playoffeissa, mutta runkosarjassa erittäin varmaotteinen ja selkeästi paras kausi hänen uralla. Itse pitäisin jengissä, koska tuskin lienee kalliskaan. Tohon päälle vielä Generouksen jatkosopimus, niin ei näyttäisi niin huonolta. Lisäksi niin uskomattomalta kuin tämä kuullostaakin, jatkaisin myös Juuso Salmen sopparia. Miehestä ei hirveästi ole täällä puhuttu, mutta varmasti kaikki jotka katselivat pelejä, etenkin poffeja, voivat todeta että mieshän suoriutui pitkästä aikaa todella mallikkaasti kentällä.

Todella moni on kyllä puhunut Salmesta ja maininnut nimenomaan hänen loppukautta kohden parantuneet otteet. Lähinnä on ollut erilaisia näkemyksiä siitä, että pitäisikö hänen olla oletuskohtaisesti 7. vai 9.-pakki. Itselleni sopisi Teppo seiskana ja Salmi, Karjalainen, Moberg sitten 8-10. pakkeina eli kilpailemassa paikasta pelaavassa kokoonpanossa. Mainittujen neljän edellä täytyy kuitenkin olla kuusi pakkia. Nämä voisivat olla esim: "Järvinen"/Heikkinen, Taimi, Grillfors, "Rantakari"/"Söde", Generous ja "Aulie".

Heikkinen ja Järvinen eivät toki ole aivan samaa pelaajatyyppiä, ja jos saataisiin Järvistä hyökkäysvoimaisempi Bono, voisi sitten hyökkäysvoittoisen "Rantakarin" tilalla olla all-around -pakki mallia "Söde". Jos taas lähdetään korvaamaan Järvinen samantyylisellä, liputtaisin edelleen Rasmus Rissasen puolesta.

Edit: No voi vittu, Rissanen näköjään mennyt narreihin. Ei sit.
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Näin NHL-ottelun viidennellä erätauolla hieman ohi aiheen, mutta Rem Murray oli kieltämättä pelaaja, jonka ainakin itselleni äkillinen IFK-uran päätös on tähän päivään asti jäänyt hieman kaivelemaan. Muistelen pitäneeni hyvänä mahdollisuutta, että tämä kultakimpale olisi pidetty loppu-uransa punaisissa skrinnaamassa. Kuinka paljon ja millä lie painotuksin oli terveydestä, motivaatiosta ja heikosti silloin johdetusta seurasta kiinni, ettei näin lopulta käynyt. Se johtajuus, kokonaisvaltaisuus sekä tietysti pudotuspelit & tasonnosto... Karismaattinen ja sympaattinen kaveri, joka teki lyhyellä visiitillään lähtemättömän vaikutuksen,

Muistelisin, että Murray haluttiin kaikista vaivoistaan huolimatta pitää, mutta Guollalle ei haluttu antaa jatkoa koska hänellä oli mahdollisesti vielä pahempi loukkaantumispotentiaali (Murraylla oli kai enemmänkin jotain hermovaivoja selässä kuin varsinaista loukkaantumista). Koska tämä kaksikko kuitenkin oli paketti, eivätkä suostuneet tekemään yksittäisiä sopimuksia, päätyi IFK päästämään kummatkin. Jälkiviisaana olisi varmaan pitänyt ottaa riski, pystyihän Guolla pelaamaan vielä Tapparassakin sen Itävallan jälkeen, jos oikein muistan?
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Elkins, Ikonen, Taimi, Grillfors, Rask, Partanen ja Generous on ne pelaajat, jotka täytyy pitää. Palkankorotuksia, mersut alle, lomaosakkeita, säätiöittämisiä... tehkää ihan mitä tahansa mitä vaaditaan, mutta nämä täytyisi kaikki pitää.

Nythän näyttäisi siltä, että jokainen noista tosiaan olisi jatkamassa, vai? Olen kyllä erittäin tyytyväinen Nybondaksen jatkosopimusneuvotteluihin, jos näin on.

Nyt esille tulleista nimistä Devin Setoguchi ja Antti Pihlström olisivat todella timanttiset huippuhankinnat. Kummatkin tuskin pystytään hankkimaan, mutta olisihan se nyt aivan unelma, jos pystyttäisiin.

Setoguchi olisi aivan huippusniperi, maalinsylkijä jumalan (ja kuningas alkoholin) armosta. Paljon parempi kuin Puustinen ja paljon parempi kuin JMA. Maailman kovimmassa jääkiekkoliigassa 127 maalia 471 matsiin, viime kaudella Sveitsin pääsarjassa 11 maalia 30 matsiin, sekä 5 maalia 7 pleijarimatsiin.

Pihllu taas olisi ehdottomasti paras korvaaja Zabolle mitä voisin ikinä keksiä. Yhtä yritteliäs, vielä nopeampi ja osuu vähintään yhtä hyvin maaliin kuin Zabo. Sopisi aivan täydellisesti Törmäsen vauhtikiekkoon.

Ei helvetti, jos ne molemmat saisi niin kelatkaa miten hieno rosteri olisi mahdollista rakentaa:

Setoguchi - Vesce/Platt/Kapanen/Paré/Gagnon/McLean - Rask
Pihlström - Hintz - Leino
Ikonen - Elkins - Partanen
Luttinen - Nykopp - Petrell
+MMÅ/MPS/Tuomisto/Tamminen

"Järvinen"/Heikkinen - Taimi
Söderholm/Rantakari - Grillfors
Generous - "Aulie"
Teppo
+Salmi/Karjalainen/Moberg

Bäckström
Lankinen/Heljanko

Mestaruusmatskua. Toki ehkä noin pari sataa tonnia kalliimpi kuin edelliskausi, siitäkin huolimatta että säästyisi Zabon, Puustisen ja Ramun palkat.
 
Viimeksi muokattu:

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Meidän puolella @DTremens otti esiin winnipegiläisessä lehdessä muutama vuosi sitten tehdyn jutun Setoguchista joka on luettavissa täältä

MIkäli jutussa esitetyt väitteet haluttomasta ja yksiulotteisesta pelaajasta pitävät paikkaansa on vaarana Perävalo vol.2 tuplaliksalla.

Sportsnetin
suht tuoreen jutun mukaan jannulla on ollut lisäksi ongelmia brenkun ja painonhallinnan kanssa eikä asennekaan ole aina ollut esimerkillinen. Toisaalta takonut viimekaudella kohtuu hyvät pisteet Davosissa (tosin vain 30 peliä), joten mistäs näistä koskaan tietää.
 
Viimeksi muokattu:

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
MIkäli jutussa esitetyt väitteet haluttomasta ja yksiulotteisesta pelaajasta pitävät paikkaansa on vaarana Perävalo vol.2 tuplaliksalla.

Sportsnetin
suht tuoreen jutun mukaan jannulla on ollut lisäksi ongelmia brenkun ja painonhallinnan kanssa eikä asennekaan ole aina ollut esimerkillinen. Toisaalta takonut viimekaudella kohtuu hyvät pisteet Davosissa (tosin vain 30 peliä), joten mistäs näistä koskaan tietää.

Perävalo, eli Jöel Perrault (edelleen luulen että jonkun scoutin papereissa meni Perrault ja myöhemmin lockoutilla tullut Perreault sekaisin) ei ikinä ollut mitään NHL:ssä. Setoguchi oli. Siitä on vuosia kun Setoguchi oli stara, mutta pysyi silti vuosia NHL:ssä, ongelminensakin. Eikä hän olisi Euroopassa, ellei hänellä olisi tiettyjä ongelmia. Ei olisi Jere Karalahtikaan tullut takaisin ilman tiettyjä ongelmia. Eikä Patrick O'Sullivan, Shawn Bates, Jeff Hamilton tai Rem Murray olisi tulleet IFK:hon, ellei heillä joku ongelma olisi ollut. Oli se sitten spasmoodinen torticollis, genus vitrum, abusensis patria, alcoholis rex, cannabum indicus tai pigritia egoensis, aina niillä joku ongelma on. Tässä maailmassa ja maassa, jossa hyvin toimeentulevat väittävät kaikkien vastoinkäymisten aina olevan omaa vikaa, oli se sitten alkoholismi, laiskuus, köyhyys, sairaus tai tyhmyys, ei ole sinänsä edes väliä minkälaisen ongelman kanssa tänne tullaan. Jotkut hyötyvät parantolastamme, toiset eivät.

Setoguchi on kuitenkin viime vuosina laihtunut reilusti ja takonut viime kaudella sairaan hyvät pojot. Kyllä me nyt yks tuhlaripoika voidaan ottaa kokemaan yhdessä kivoja hetkiä, kuten mestaruus. Mutta ei sitten mitään viinanhuuruisia seikkailuja Helsingin yössä tälle jätkälle. Pelkkää pleikkaria, pillua ja pinaattipirtelöitä.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Pessimistinä sanon että Setoguchi on liian kallis liigaan(hintalaatu) ja herkkä epäonnistumaan(viime kausien huhut), nämä jotka jo kertaalleen ovat olleet staroja NHL:ssä ja sitten tulisivat suurella palolla Liigaan pelaamaan alle puolen miljoonan liksalla on epäuskottavaa. Ehdottomasti Phillu mieluummin, olisi sen satkun halvempikin todennäköisesti ja takuuvarma taistelija joka liikkuu nopeasti suuntaan ja toiseen Stögö-kiekossa.
Salmela taas kuulostaa ja mitä muistan Liigasta niin erittäin potentiaaliselta haulta. Jos viime kauden otteet jatkuu paremmassa ja enemmän maaleja tekevässä joukkueessa niin 30 pistettäkin on mahdollinen. Täytyy muistaa että suuresti hehkutettu Auvitukin oli liekeissä vasta pleijareissa, runkosarja oli perusvarmaa työtä mihin on mahdollisuuksia muillakin IFK-organisaatiossa esim Salmelalla jos onnistuu ja saa vastuuta. Plussaa IFK:n juonioripuolen läpikäymisestä joten organisaatio on tuttu, kuin kotiin tulisi. Eikä tosiaan mikään 7. pakki, tulisi kiekolliseksi 2. tai 3. pariin riippuen kuinka kokenut pakisto on loppuen lopuksi.

_
 

Justice

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Cowboys, Man Utd, Devils, Jazz
Posetiivarina olen edelleen siinä ajatuksessa, että meillä on ensi kaudella rautainen ja nimivahva jengi, joka lähtee kauteen suurimpana ennakkosuosikkina. Puolustus minua kuitenkin hieman huolettaa. Ruotsalaisen kreikkalaisen jumalan jatko on luonnollisesti iloinen asia, mutta kyllä miehen kohdalla silti arveluttaa, että miten mahtaa pysyä kasassa. Kummallakin IFK-kaudella on kuitenkin jotain kremppaa ollut. Samat pelot nostavat päätään Taimin kohdalla, onko kauden lopussa ilmenneet asiat voitettu ja miten mahtaa miehen polvi pysyä kasassa. Kummankin paikat jengissä ovat ilman muuta perusteltuja, mutta silti vähän pelottaa, että niinköhän meillä on taas edessä kausi jolloin pahimmillaan 3/4 kärkipuolustajaa on poissa kokoonpanosta samanaikaisesti.e

Järvisen jatko olisi ensi arvoisen tärkeä myös sen takia, että mies on läpi uransa pelannut melkolailla täysiä kausia. Sama homma Generousilla, siinä olisi kaksi isoa ja kovaa kyrpää takalinjoille hieromaan ja tökkimään vastustajaa. Itse toivoisin silloin haettavaksi vielä yhtä kovan luokan kiekollista pakkia, yhtä lehmänhermoilla varustettua isäntää ja 7. pakiksi lupaavaa hyvin liikkuvaa kiekollista pakkia. Rahaahan tuohon palaisi, mutta jotain tämän sorttista toivoisin itse näkeväni IFK:n puolustuksessa ensi kaudella;

Taimi - Järvinen
Grillfors
- "Heikkinen"/"Kousa"/"Söderholm"/"Rantakari"
Aulie/"Cajkovsky"/"Nikkilä"/"Carson" - Generous
"Salmela"/"Tuulola""Niemeläinen"

Kursiivilla on vedetty toivomani jatkosopimukset. Mikäli kaikki neljä jatkoa toteutuisi, ei tarvitsisi hankkia kuin kakkosparin kiekollinen pakki (samaa tasoa Taimin kanssa) ja seiskapakiksi joku aidosti lupaava nuori kaveri tai myöhemmällä iällä selvästi kehittynyt kaveri. Nyt on minun mielestä aika unohtaa Tepot ja Salmet & co. ja keskittyä ihan oikeasti urallaan kehittyviin tai kehittyneisiin pelaajiin. Nyba & Stögö, yllä olevaa hahmotelmaa saa käyttää. Sillä on minun tukeni.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Motoguzzit on hienoja hankintoja ja tarpeellisia varmasti. Itse olen niin tylsän vanhanaikainen, että haluan lähtökohtaisesti sen rautaisen pakiston. Jääkaappeja ja kiekollisuutta, jalkoja ja pientä hulluutta.

Kaikki muistaa miten toissakauden pakisto upgradettiin täksi kuluneeksi kaudeksi. Se oli hienoa. Sitä samaa kiitos.

Ja sitten se 1-sena kiitos. Jos kerran Nicke tulee tolppien väliin.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Melko varauksetonta ylistystä joiltakin Setoguchista. Realistisesti katsottuna kaveri on tehnyt ihan hyvät tehot Sveitsissä, mutta ei todellakaan mitään supertähtiluokkaa tai poikkeuksellista. Onhan siellä joitakin suomalaisiakin paremmalla ppg:llä. Edellisellä kaudella ei mitään ihmeitä pisteiden valossa AHL:ssä. Varmasti asenteen ja kunnon ollessa kohdillaan olisi kova tekijä tässä liigassa, mutta en jaksa uskoa mihinkään dominointiin nykyisellään.

Totta kai olisi erittäin mielenkiintoinen nimi ja varmasti kovempi, kuin esim. Pelicansiin huhuttu Heatley.
 

Röda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Möyrivä IFK
Melko varauksetonta ylistystä joiltakin Setoguchista. Realistisesti katsottuna kaveri on tehnyt ihan hyvät tehot Sveitsissä, mutta ei todellakaan mitään supertähtiluokkaa tai poikkeuksellista.

Totta kai olisi erittäin mielenkiintoinen nimi ja varmasti kovempi, kuin esim. Pelicansiin huhuttu Heatley.
Realistisesti katsottuna kaveri kuitenkin vetänyt täyden kauden maailman parhaassa liigassa tasan kaksi vuotta sitten ja kuten jo todettua, ikää "vasta" 29v eli mistään jäähdytteliästä ei pitäisi olla kysymys. Viime kausi Sveitsin NLA:ssa 37 peliä ja 32 pistettä, pleijareissa kiristi vielä selvästi tahtiaan ja veti yli PPG. Ymmärtäisin pessimistisyyden paremmin näitten heatlyjen ja yorkien kohdalla, koska ovat ns. takana loistava tulevaisuus pelaajia, mutta Setoguchin tavoitteena on käsittääkseni edelleen pelata änärissä eli motivaatiota luulisi olevan pelata kova kausi jos tänne päätyy.
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Itse kaikenlaisia vastoinkäymisiä elämässäni voittaneena olen valmis antamaan ihmisille uusia mahdollisuuksia näyttää potentiaalinsa. En juurikaan tuomitse ihmisiä vanhojen näyttöjen perusteella ja uskon, että ihminen voi muuttua. Setoguchilla jos jollain on niin järjetön potentiaali, että jos hän saa keskityttyä urheiluun, urheilullisuuteen, vastuullisuuteen ja raittiuteen, en pitäisi 35 maalia lainkaan epärealistisena. Etenkään, jos saadaan vierelle todellinen syöttökone. Toiselle laidalle sitten energinen, nopea ja vielä ehkä yhden kehitysnapsun ottava Rask.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Itsellä ei ole oikein mitään käryä millainen pelaaja toi Salmela on, mutta kyllä mä luotan tässäkin asiassa Stögöön. Jos se on hyväksynyt Salmelan tulon, niin kyllä se tietää mitä se tekee. Muutenkin tässä on nyt parin viime kauden aikana ollut aika paljonkin juuri tuollaisia Salmelan tyyppisiä hakuja. Pelaajia jotka ovat tavallaan jo itsensä lyöneet liigatasolle läpi ennen IFK:hon tuloa, mutta se seuraavalle tasolle nousu on ollut vaikeata.
Mulla on havaintoja Saku Salmelasta kolmen kauden ajalta. Kaudella 2009-10 kävi HCK:ssa pelamassa HIFK:n Kolleista lainalla ja teki heti vaikutuksen. Todella liukasliikkeinen kaveri jolla oli hyvä pelikäsitys. Jäi sen verran hyvin mieleen että seuraavat kaudet 2010-11 ja 2011-12 näin hemmon pelaavan Lohinutussa juurikin HCK:ta vastaan ja ei voinut muutakuin ihailla kaverin liikettä. Ei vaan ole oikein sitten KiVa-kausien jälkeen oikein saanut sitä isoa steppiä eteenpäin tehtyä Ipassa.

Olisi tullessaan ehdottomasti tervetullut myös vankan HIFK-taustan (ja HCK-taustan) vuoksi punaisiin. Uskon että juurikin Stögön kanssa voisi nyt olla se iso steppi edessä. Suoraan kahden vuoden pahvi käteen vaan...
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Olen aika skeptinen sen suhteen, että Setoguchi oikeasti olisi tulossa. Syy siihen, koska Banham mainitsee tämän nimen.

Jos diili olisi, niin Banham olisi sanonut "Meillä on eräs pelaaja, joka haluaa kehittyä ja Suomi olisi siihen hyvä paikka.", koska tälläisten lipsauttaminen ulos on todella epäammattimaista. Seura julkaisee diilit ja neuvottelutilanteet silloin kun he haluavat. Esim. Nyt Aaltosen Pelsu-neuvottelun on Pelsut julkaissut itse saadakseen jonkun tuomaan sen "puuttuvan rahasäkin".

Jos Setoguchilla diiliä taas ei ole mihinkään, niin tälläinen lipsautus ei haittaa mitään, koska avoimesti sanotaan, että kaveri on vielä diiliä vailla ja tarjousjonoon saa tulla. Hauska spekuloida. Ei siinä mitään.

Jos haluaa bissen ääressä spekuloida kaljakelluntaa odotellessa, niin Pidän Pikku-Hakkia todennäköisempänä vaihtiksena. Esim. Nikke on ensin neuvotellut Ässien kanssa, mutta Piritta onkin saanu duunia Stadista ja Niken agentti soittanut Nyballe golfkentän laidalle. Pikku-Hakki on kuitenkin voittaja ja tekijä. Ei missään nimessä ohitettava nimi vaikka kuin puuseiska laulaisi jo greenillä. Nyba pistää holdiin ja soittaa Stögölle. Mitä tehdään?

-IFK kun on jo hankkinut Puustisen korvaajan tyyliin tammikuussa kun on tiedetty miehen lähtöaikaista, jolloin pitää valita Aaltosen ja Hakin välillä.

Stögö tykkää taistelijoista, joten "Mr.Nybondas. Let's take leadership and fighting". Ja yhtäkkiä Aaltonen onkin Pelsu-spekulaatioissa "varman" IFK sainauksen jälkeen..

Tämä olisi tälläinen mutuarvausskenaario, johon uskon terdellä istuessani enemmän kuin Setoguchin tänne ilmestymiseen.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Tuo Tamagotchi-juttu voip kyllä olla pelaaja-agentin uraa aloittelevan Banhamin oman tekemisen markkinointia ("mulla on kuule NÄIN kovia kavereita asiakkaina"), joten suhtaudun tähän varsin skeptisesti ja varauksella, kivahan se olisi...

Hakki olisi ehdottomasti tervetullut lisä HIFK:n jengiin ja uskon, että Stögö saa kaverin uuteen lentoon (jos vaan on ja pysyy ehjänä).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös