HIFK:n huhut, mutut & htt-spekuloinnit

  • 7 210 530
  • 30 544

Iris

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Muuan Tomas Kaberlea huhutaan takaisin Eurooppaan. Mies vapautettiin pari päivää sitten Rangersin farmista ehdittyään pelata kaksi peliä samalla pistemäärällä. Ei ole missään nimessä fyysinen puolustaja, mutta minun puolestani täysin kokeilemisen arvoinen hankinta, jos ei muuten, niin try-outille.

Zidlicky voisi vinkata IFK:ta, ovat käsittääkseni hyviä frendejä keskenään jo vajaan 20 vuoden takaa.

Mutta eiköhän tuo Kladnoon päädy, mikäli Eurooppaan palaa. Tuo Foster olisi kyllä kova haku myös.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Kaberle on tienannut urallaan melkein 42M$ pelkästään palkkatuloina, joten ellei ole etsimässä kokemuksia, niin ei ole mitään syitä tulla Suomeen, eikä edes putin-liigaan. Kladno lienee todennäköisin osoite Euroopassa.

Kurtis Foster taas on juuri sitä, mitä IFK kaipaisi!
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Muuan Tomas Kaberlea huhutaan takaisin Eurooppaan.

Jossain vaiheessa oli puhetta että Ruotsin puolella olisi vahvaa kiinnostusta mutta en tiedä missä nyt sitten mennään. Jos haluaa vielä rahaa tienata niin menee muualle kuin kotiin Tsekin-sarjaan.

edit: ai on tienannut jo +40miljoonaa niin voisi tosiaan kuvitella että kotimaan sarja kutsuu kaudeksi tai pariksi.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Eikö mitä, uskon vahvasti, että Kaberlen tasoinen kaveri on viivana varaamassa HKI-lentoa jos Nybari vilauttaa tryouttia Marraskuiseen Helsinkiin!
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eikö mitä, uskon vahvasti, että Kaberlen tasoinen kaveri on viivana varaamassa HKI-lentoa jos Nybari vilauttaa tryouttia Marraskuiseen Helsinkiin!

Tai sitten Ilmalan jengi tarjoaa loppukaudesta mottipäistä summaa? No joo, Kaberle varmaan etsii haasteita lähempäntä kotimaataan vaikka toisaalta, tulihan Robidaskin Stadiin vaikka olisi varmaan saanut työsulun ajaksi pelipaikan lähempäntä Pohjois-Amerikkaa.
 

Red Label

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Miro Heiskanen
Mites Nakládal on suoriutunut Turussa? Olisi loistava isäntä puolustukseen ainakin paperilla, tämän kauden pelisuorituksia en ole seurannut. Kyselin turkulaiselta kaverilta miten on pelannut, vastasi "Ei osu maalipuiden väliin, saatte vaikka ilmaseks". Olisipa TPS:n johdossa yhtä harhainen näkemys pelaajatyypistä! Ei muuta kuin tepsukat tappiokierteeseen, tyhjennysmyynti, nakit pakastimeen.
 

Justice

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Cowboys, Man Utd, Devils, Jazz
Iltalehden nettisivuilta löytyi juttu (linkki Iltalehden nettisivuille) KHL-seuroista, joilla menee taloudellisesti arveluttavasti, heikosti tai suoranaisesti huonosti. Jutun perusteella päädyin sitten eliteprospectiin katsomaan kyseisten joukkueiden rostereita siinä toivosa, että sieltä voisi löytyä HIFK:lle sopiva pakki. Ja löytyihän niitä. Karsin heti alkuun kaikki neukut pois listalta, koska en usko heidän olevan kiinnostuneita tulemaan Liigaan, enkä kyllä usko HIFK:n olevan järin innokkaasti neukkujen perässäkään. Kaikki alla olevat linkit vievät eliteprospects.com -sivustolle.

- Kurtis Foster: Jo täällä HIFK-osiossa mainittu pelaaja. Iso, vääntövoimainen ja bonuksena rightin kätisyys. Toisi mukanaan rightin kätisyyden, kovan laukauksen, taklaustaitoa, kovuutta ja kokemusta, eli vahvistaisi juurikin niitä alueita, joilla HIFK vahvistusta tarvitsee. Pidän Matias Storzykiä siinä määrin luotettavana lähteenä, että uskon miehen todella olevan saatavilla Bratislavasta.

- Ondrej Nemec: Moninkertainen arvokisakävijä Tsekin maajoukkueesta. Erinomainen luistelija, joka osaa antaa kovuttaa tarvittaessa. Jotenkin minulle on aina tullut Nemecistä mieleen Söderholm, toki tasokkaampana versiona. Olisi ilman muuta vahvistus HIFK:n puolustukseen. Ensi kauden loppuun kattava sopimus ja pelaajan tason huomioon ottaen paikka tuskin löytyy Liigasta vaikka Atlantista lähtö tulisikin.

- Vladimir Mihalik: Mies on mukana oikeastaan pelkästään järkyttävän kokonsa vuoksi. Hämäriä muistikuvia miehestä on Slovakian maajoukkueesta. Ja kyllähän muutamat maailmanmestaruuskilpailut Slovakian paidassa on jonkin sortin osoitus siitä, että herrassa on jääkiekkoilijan vikaa. Eliteprospectin määritelmän perusteella ei kuitenkaan toisi juurikaan muuta kuin ison kokonsa. Tuskinpa on slovakkina mihinkään Bratislavasta lähdössäkään.

- Ivan Baranka: Slovakian maajoukkueen vakiokalustoa jo useammalta kaudelta. Raameja löytyy ja myös luonteen puolesta mies sopisi hyvin putsaamaan oman maalin edustaa. Laadukas pelaaja ilman muuta, mutta tuskinpa vaan Bratislava päästää pois. Ja jos päästääkin, niin luulisi miehen paikan löytyvän jostain muualta kuin Liigasta.

- Patrik Hersley: Isokokoinen rightin kätisyyden omaava ruotsalainen. Osaa käyttää kokoaan myös fyysiseen peliin. Paukuttanut tällä kaudella KHL:ssä seitsemän maalia ja 11 pistettä 24 otteluun, joten tuskin on ihan heti lähdössä sarjasta pois.

Tuossa ne viisi nimeä, jotka Iltalehden mainitsemista kriisiseuroista kiinnittivät minun huomioni. Viisikosta realistisin vaihtoehto lienee Foster, joka ei olisi millään muotoa huono haku. Jostain syystä kuitenkin Hersley olisi minulle se mieluisin vaihtoehto näistä pelaajista. Mihalikin ja Barankan en usko siirtyvän mihinkään, ja vaikka siirtyisivätkin, niin tuskinpa Liigaan veisi herrojen tie. Barankan, Nemecin ja Hersleyn uskon olevan niin laadukkaita pelaajia, että herrojen mahdollinen vaikutus HIFK:n kokoonpanoon mahdollisen lähdönhetken koittaessa on välillistä sorttia. Eli uskon herrojen pysyvän KHL:ssä, mutta mahdollisen siirron toteutuessa voivat hyvinkin tiputtaa uudesta joukkueesta pelaajan suoraan meidän hyppysiin.

Kovasti olen itse kuitenkin sitä mieltä, että isäntä tuohon puolustukseen on saatava, ja uskon sellaisen olevan tulossakin. Jotenkin näen Honkaheimon tiputtamisen K-Vantaan riveihin merkkinä siitä, että jotain puolustuksessa on tapahtumassa. Katselin tuossa vähän myös Extraligan tilastoja, ja sieltäkin löytyi muutama kovastikin mielenkiintoinen nimi. Jokaisella pelaajalla näistä kolmesta on kyllä sopimus tälle kaudelle, mutta jotenkin uskon, että Extraligasta pelaaja on mahdollista irrottaakin sopimuksesta huolimatta.

- Vladimir Roth: Isokokoinen rightilta ampuma puolustaja. Johtaa tällä hetkellä Extraligan pakkien pistepörssiä varsin mairittelevalla 0,81 piste per ottelu tahdilla.

- David Stich: Tilastojen ja netistä löytyvien videoiden perusteella lienee enemmän kyse hanskaosaston miehestä. Törmäsen joukkueessa ei tälläistä nykypäivän Ustrunulia varmasti tulla näkemään, mutta saahan sitä kannattaja haaveilla.

- Vojtech Mozik: Viime kaudella Tsekin maajoukkuerinkiin noussut isokokoinen ja nuori puolustaja. Yhden videon perusteella miehellä vaikuttaisi olevan taito antaa tarvittaessa painavia taklauksia. Tällä kaudella karvan vajaa 0,5 pistettä per peli.

Tässä näitä minun huomioni kiinnittäneitä Euroopassa pelaavia puolustajia. Korostan sitä, että tässä viestissä ei ole kyse mistään muusta kuin minun haihattelusta ja ajankulusta. Siitäkin huolimatta siinä on lista kahdeksasta pakista, joista jokaisen liittyminen HIFK:n riveihin saisi hymyn minun kasvoilleni.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Tuskin jättää, ja tuota nykyistä sopimusta mikä Jerellä on ei IFK:n ole varaa maksaa. Jokereiden täytyisi ensin purkaa sopimus Jeren kanssa jotta tämä voisi solmia IFK:n kanssa uuden edullisemman sopimuksen.

Tuon jutun mukaan tuo Jokeri-sopimus nimenomaan puretaan. Vähän kaksipiippuinen juttu, Jeren aikaisemman HIFK-historian ja tuon parin vuoden takaisen narriloikan perusteella haluaisin pitää hänet mahdollisimman kaukana HIFK:sta, mutta toisaalta ei voi kieltää ettei Jere sopisi mainiosti tuonne HIFK:n pakistoon, samalla saataisiin se rightin ylivoimapyssy ja joku kuka pitäisi edes jotenkin jöötiä oman maalin edessä. Halpa mies tuskin tulee olemaan.
 

Lalli68

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
http://www.iltasanomat.fi/khl/art-1288777015158.html?pos=ok-nln
Jere jättää Jokerit. Olisikohan Karalahdella sittenkin käyttöä HIFK:ssa, esim. ensin loppukauden ajan. Ymmärrän, että ei oikein maistu

Pelillisesti olisi, mutta ei, ei ja ei. Tämä kolumnistinakin kunnostautunut jokeri-ikoni katkaisi suhteensa minuun viimeistään stripatessaan hjalliksen ja EP:n edustajien edessä ei-hifk-tatskaa-hanurissa -teeman puitteissa. Sitäpaitsi Jeren pitää kerätä rahaa elatusapuihin jne., eiköhän se jokin toinen KHL-jengi ole. Tai sitten Sveitsi/Ruotsi.

Mutta kunhan pysyy HIFKistä poissa. Tämä ei ole pelillinen, vaan periaatteelinen kysymys.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Menkööt Jere mihin menee kunhan menee vitun kauas IFK:sta.

Juuri noin. Oikeastaan vähän turhan helppo 'provo' tarttua, mutta Nybari näyttäisi tällä persettä kannattajille viimeisen kerran. Pisteet Tompalle siitä, että väisti karikon Tuomon kuolleen siskon kohdalla, mutta tämä on yhtä paha karikko ja sitä vuotoa aluksessa ei enää korjata ja millään hyvällä hankinnalla paikata. On asioita ja hankintoja mitä ei anneta anteeksi, koskaan ja tämä olisi yksi niistä. Mitens siinä Linnan Tuntemattomassa sanottiinkaan, " mies tulee, mies menee ja mies vastaa menoistaan..." tms
 

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
Menkööt Jere mihin menee kunhan menee vitun kauas IFK:sta.

Oikeesti, todella, jopa legendaarisen säälittävää jos joku vielä haluaisi tämän miljoonasti Hifkin päälle virtsanneen sankarin takaisin.
tyyliin "ja tämä on nyt taas ihan oikeasti se viimeinen mahdollisuus" nyt ollaan tosissaan, niiiin tosissaan. Jos Karalahti pelaa pelinkin vielä Hifkissä, on seuran maine, kunnia ja kaikki ne asiat mistä Hifk tunnetaan, vedetty pytystä alas. Ikuisiksi ajoiksi.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Saa olla itsekunnioitus aika alhaalla jos joku HIFK-kannattaja haikailee vielä Jeren perään... Jerellä ei ole enää mitään asiaa HIFK:n.
 

Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Oikeesti, todella, jopa legendaarisen säälittävää jos joku vielä haluaisi tämän miljoonasti Hifkin päälle virtsanneen sankarin takaisin.
tyyliin "ja tämä on nyt taas ihan oikeasti se viimeinen mahdollisuus" nyt ollaan tosissaan, niiiin tosissaan. Jos Karalahti pelaa pelinkin vielä Hifkissä, on seuran maine, kunnia ja kaikki ne asiat mistä Hifk tunnetaan, vedetty pytystä alas. Ikuisiksi ajoiksi.

No ei sitä nyt yhdellä pelaajalla sentään pysty tekemään. Tai sitten on todella suuresta pelaajasta kyse.
Ihmiset muuttuu ja väittäisin että nyt on Jerekin ihan oikeasti tehnyt muutoksen elämässään. MIes voisi olla juuri sitä mitä meidän peli kaipaisi, jos siis mietitään puhtaasti mitä Jere toisi pelillisesti. On totta että vähän sulattelemista olisi miehen tulossa mutta en mä koe asiaa noin jyrkästi kuin mitä kuvailet. Toista olisi jos kyykkääjä-Ruutu tulisi, sitä en sulattaisi. Jere on nyt kieroksellaan sentään pelannut vain lätkää.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Pelillisesti Jere olisi heittämällä 1-parin pakki ja vieläpä joukkueen fyysisin. Eilen oli narrien pelissä joukkueensa paras pakki, eli tuskin olisi edes tulossa Liigaan...
 

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
No ei sitä nyt yhdellä pelaajalla sentään pysty tekemään. Tai sitten on todella suuresta pelaajasta kyse.
Ihmiset muuttuu ja väittäisin että nyt on Jerekin ihan oikeasti tehnyt muutoksen elämässään. MIes voisi olla juuri sitä mitä meidän peli kaipaisi, jos siis mietitään puhtaasti mitä Jere toisi pelillisesti. On totta että vähän sulattelemista olisi miehen tulossa mutta en mä koe asiaa noin jyrkästi kuin mitä kuvailet. Toista olisi jos kyykkääjä-Ruutu tulisi, sitä en sulattaisi. Jere on nyt kieroksellaan sentään pelannut vain lätkää.

Mutta eikö Jere ole juuri se "todella suuri" pelaaja aikanaan ollut Hifkille? Samoin Ruutu myös jonkun verran? Toki anteeksi anto tuo elämässä usein positiivista mutta olisihan se nyt mielestäni todella surkuhupaisaa jos Hifk kaiken tämän jälkeen toivottaisi Jeren takaisin.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Mulle maistuisi Jere vielä. Totta kai vituttaa narreihin meno ja muroihin kuseminen, mutta nostaisi pakiston ihan mestaruustasolle, jos/kun(?) Hank jatkaa myös. Olen myös aina tykännyt pelityylistään, eikä ole kaukalossa koskaan nolannut itseään erään toisen tavoin. Mutta en usko, että tulee.
 

Carlos

Jäsen
Mulle maistuisi Jere vielä. Totta kai vituttaa narreihin meno ja muroihin kuseminen, mutta nostaisi pakiston ihan mestaruustasolle, jos/kun(?) Hank jatkaa myös.

Joo, tilanne on hiukan sama kuin palkkaisit tuomitun pedofiilin lapsiesi hoitajaksi, koska ei ollut oikein muitakaan saatavilla ja sitäpaitsi sillä on alan koulutus. Joku näin voisi toimiakin, mutta minä ainakaan en. Jotain rotia sentään. Jerehän voi muuttaa nyt vaikka takaisin jonnekin Venäjälle, jos joku uusi asioidenhoitaja haluaisi saada vaikka Jeren lapsen.
 

Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Mutta eikö Jere ole juuri se "todella suuri" pelaaja aikanaan ollut Hifkille? Samoin Ruutu myös jonkun verran? Toki anteeksi anto tuo elämässä usein positiivista mutta olisihan se nyt mielestäni todella surkuhupaisaa jos Hifk kaiken tämän jälkeen toivottaisi Jeren takaisin.

Joo oli suuri ja meinasi kasvaa jopa seuraa suuremmaksi kulttihahmoksi.
En mä koe mitenkään mahdottomana miehen paluuta, ei sillä nyt koko seuran historiaa sentään pilata niinkuin kirjoittelit... Mutta veikkaanpa että hintalappu on sen verran kova ettei Liigajoukkueilla ole varaa. Eiköän KHLstä ottajia löydy.
 

Runtulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joo, tilanne on hiukan sama kuin palkkaisit tuomitun pedofiilin lapsiesi hoitajaksi,

Tilanne on sama, kuin palkkaisit entisen lapsenhoitajasi, joka kävi hoitamassa myös naapurissa lapsia sillä välin, kun et itse hänen palvelujaan kaivannut, tai naapuri maksoi enemmän.
 

Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Joo, tilanne on hiukan sama kuin palkkaisit tuomitun pedofiilin lapsiesi hoitajaksi, koska ei ollut oikein muitakaan saatavilla ja sitäpaitsi sillä on alan koulutus. Joku näin voisi toimiakin, mutta minä ainakaan en. Jotain rotia sentään. Jerehän voi muuttaa nyt vaikka takaisin jonnekin Venäjälle, jos joku uusi asioidenhoitaja haluaisi saada vaikka Jeren lapsen.

Jotenkin ontuva vertaus. Pedofiilin pelkäisi tietysti sekaantuvan lapsiisi ja siksi häntä ei uskaltaisi palkata. Nyt kun Jere ei pysty enää dokaa niin on aika varma ettei ainakaan dokaile, joten sitä riskiä ei ole.
 

redlate

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ketterä
Mietin tässä, että jengi kitisee kun tylsää ja väritöntä touhua liiga nykyään. Tällähän saataisiin pärinää aikaan ja palvelimet tukkoon. Saattaisipa jopa kentälläkin jotain tapahtua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös