HIFK:n huhut, mutut & htt-spekuloinnit

  • 7 207 546
  • 30 544

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ööö.. kuulinko mä äsken oikein vai sanoiko Mertaranta, että Palola on tehnyt IFK:n kanssa sopimuksen? Voihan tuo olla noita Anteron höpinöitä vaan, mutta kuuliko joku saman?

Eiköhän Mertsi Lindegren vaan sekoittanut nyt Keräsen siirtoon.

Kieltämättä kuitenkin säväytti tuo "uutinen," ja sai saman tien avaamaan Jatkoajan jos vaikka ihan oikeasti olisikin tällainen siirtouutinen viime tunteina julkaistu. Ei näköjään ollut.
 

Prometheus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HIFK, Wild, Liverpool FC ja Bayern Munchen
Tapparan kotisivujen mukaan Palolan sopimus päättyy 2015, eli tais sekoittaa Keräseen.. :)
 
Mielenkiintoiseksihan tämän tekee se että eräs Ilves-kannattaja kirjoitti jokin aika sitten että Palola on lähtökuopissa huonon sopimuksen vuoksi. Tästähän ovat Tappara-fanit olleet kuumana kuin hellankoukku. Jos kaveri on asioista perillä niin tämähän on täysin mahdollinen siirto.
 

Beagle Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
Eiköhän Mertaranta sekoillut. Olishan se, jos HIFK hankkisi sekä Liigan arvokkaimmaksi valitun pelaajan että maalipörssin ykkösen.

Vitun Nybari.
 

Vaakuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Selittäisi kyllä sitä, miksi just tässä ja nyt ei jaksa Harin agentin viesteihin vastata.

Eipä sillä, kyllä hyvät tavat ja tietty tyylikkyys pitäisi säilyttää. Olettaen, että niitä Nybondakselta löytyy.
 

Stigu

Jäsen
Tuskin, toinen on kuitenkin IFK:n näköinen voimahyökkääjä.
Onks tää se sama, joka imee tikkaria pimeässä?

Mertsi mainitsi (mikäli oikein kuulin) , että Palola on pelannut Tapparassa ja siirtyy IFK:hon Ilveksestä, joten kyseessä lienee kuitenkin Michael Keränen. Palolakin on muuten pelannut Ilveksessä.

Vaihtoehtoisesti Karavaanari on seonnut ja sainaa Palolan lisäksi Juha-Matti Aaaltosen, Filip Riskan, Markus Kankaanperän, Patrick Davisin ja Mikko Kousan IFK:hon.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täällä innostuttiin nyt vähän liikaa. Mertsi tosiaan mainitsi, että Palola siirtyy Ilveksestä IFK:hon, eli tarkoitti näin ollen Michael Kerästä, eikä suinkaan Olli Palolaa.
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Joo mä kuuntelin ihan samaa mutta laitoin sen Antzan sekoilun piikkiin.

Tosin nyt meni Bailenkin jo KHLään, Masuhr jatkaa Kärpissä joten mitäs puolustajia tässä vielä olisi odotettavissa, Fernholm vielä kerran? Mäkelän jatko? Aika hiljaista on huhuissa. Ihan jotain toivotaan toivotaan sainauksia ei nyt tuohon voi ottaakaan.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Onkohan tässä nimim. Eric Rooslindilla käyny "mertarannat"...
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Todella epätoivoista, kun "huhujen" lähteeksi kelpaa jo Mertarannan sekoilut. Tähän on tultu.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hauska vitsihän tämä oli.

Kukaan ei varmasti aikuisten oikeasti uskonut Mertsin puheisiin.

Mertarannan tietoihin ei tosiaan kannata hirveästi luottaa- ei liene ihan ensimmäisten joukossa joille käynnissä olevista neuvotteluista kerrotaan. Hänen jääkiekkotietämyksellään Keräsen ja Palolan sekoittaminen onnistuu erittäin mainiosti. Tiedän, että täällä Jatkoajassa useammalla kirjoittajalla on paremmat kontaktit pelaajiin ja seurojen taustahenkilöihin kuin useimmilla lätkäselostajista. Tämä käy hyvin ilmi siitä, että useampi tänäkin keväänä huhuketjuun laitettu 'huhu' on pitänyt paikkaansa. Ja tämä on myös syy siihen, miksi useampi liigapelaaja lukee palstaa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuorein kuuma huhu, Mertarannan tietotoimistosta, kertoo, että nimim. Gags olisi jotain muuta kuin väsynyt jankkaaja IFK-osiossa. Vitun Nybari, tääkin on sun syytä.
 

444

Jäsen
MM-skabojen jälkeen saadaan pelaajauutisia. Pakistoon on ainakin pari kovahkoa nimeä luvassa.

Onko tää vähän niinkuin viime vuonnakin? Silloinkin odotettiin jotain kisoissa pelaavaa pelaajaa, kun oli jo varma tieto ja kaikkea. Ainakaan vielä ei tosin ole näkynyt. Vitun Nybari.

Meikä ainakin venaa aivan vesi kielellä aina, kun joku tulee sanomaan, että muutaman viikon päästä tiedotetaan jotain massiivista, kun maailman suurin valaskala on tarttunut haaviin. Sille kuitenkin on syynsä, että vielä ei tiedoteta, ja se syy harvoin taitaa olla "maksimaalinen huomio mediassa" tai "ei haluta häiritä pelaajan keskittymistä orastavan kesäloman kynnyksellä".

Tämä ei siis ole henkilökohtainen hyökkäys käyttäjää Lhutuur kohtaan, vaan ainoastaan skeptisyyttä näitä "huhuja" kohtaan.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Salaisuushan tämä vielä on, mutta kyseessä on Dustin Byfuglien.
Oho, eli Big Buff painoi vaivaiset 137 kiloa viime kauden päättyessä (Beagle Boyn jo poistetusta linkistä luntattuna). Vapise, Sergei Gomolyako!

Byfuglienin hankinta pakistoon vastaisi kahden peruspakin hankintaa, sekä painon että taitojenkin puolesta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös