HIFK:n huhut, mutut & htt-spekuloinnit

  • 7 016 426
  • 29 654

PuukäsiPakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Mikään ei ole muuttunut täällä pariinkymmeneen vuoteen. Kaikki on paskaa, jopa kusi. Täällä on parhaat UTJt ja valmentajat. HTT-huhut muuttuvat silmiä räpäyttämättä faktoiksi sekä insider-tiedoiksi. Ei ole muuttunut sekään, että julkistamiset pitäisi aina tehdä silloin ja siten, kuin täällä jotkut sanovat.

Noh, kaikki tuo on mulle ihan ok. Mutta toi setti että syytellään fanien kanssa pelleilyksi ja farsseiksi yms omien harhakuvitelmien takia pistää sapettamaan. Ilmeisesti koko kauden päätöstapahtuma olisi pitänyt jättää pitämättä koska ei ollut jatkisfaneille tarpeeksi pelaajauutisia mukana vaikkei niitä luvattu ainuttakaan.
 

Keskikalja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, CHICAGO BLACKHAWKS, Liverpool, Real Madrid
Tästä tuli vahva fläsäri legendaariseen "Huomenna tapahtuu??" -ketjuun. En muista enää missä vaiheessa toistatuhatta viestiä sisältävää ketjua tapahtui.


Jukka Seppo voi tulla ihan milloin vaan takaisin, vaikka muuten vaan haahuilee Nordiksen käytäville.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vaikka kritisoinkin eilen isosti tätä koko kuviota, mä en silti ihan ymmärrä, miksi Salmelainen saa siitä "Paras joukkue hänen aikanaan"- kommentista nyt niin paljon paskaa? Jos mitään ei saa sanoa eikä itse saa olla innoissaan mistään ja näyttää sitä, niin onhan se nyt tylsää ja perseestä. Ja ennen kuin joku nokkelapokkela nyt taas tulee sanomaan mulle, että "sun silmissä Salmelainen ei siis tee koskaan mitään väärää", totean, että ainakaan tässä asiassa hän ei ole tehnyt mitään väärin. Hän antoi medialle kohtuullisen kattavan haastattelun kauden ollessa vielä yhtä peliä vaille päättynyt, joten kysymys ei ollut edes mistään seuran omasta pöhinän nostattamisesta, vaan ulkopuoliselle taholle annetusta haastattelusta. Eikö siinä vielä erikseen kysytty kommenttia Salmelaiselta ensi kauden jengistä ja hän sitten vastasi noin, tjsp? Kyllä aikuisten ihmisten pitää myös ymmärtää konteksti. Ja sekin on hyvä huomioida, että heitto parhaasta joukkueesta on Salmelaisen oma mielipide ja siihen hänellä on oikeus. Itseäni innostaa useinkin ihmiset, jotka ovat itse innostuneita jostain asiasta, joten en pidä kommenttia huonona tai vääränä.

Plus, että mehän emme tiedä, mitä mieltä Salmelainen ja Peltonen ovat olleet tästä eilisestä tapahtumasta tai lähinnä ajankohdasta ylipäätään. Pidän ihan mahdollisena, että eilinen on löyty lukkoon, koska jotain piti risteilyn sijasta järjestää, eikä siinä kohtaa ole kauheasti ajateltu joukkueen tilannetta. Minulle on ollut alusta asti selvää, että lähtökohtaisesti tietyt uudet pelaajat eivät tule olemaan paikalla, koska heillä on lakisääteinen loma. Ja näitä uusia pelaajia ovat ainakin Kiviharju ja Lehterä. Tämän laskin ihan itse kalenterista.

Ehkä HIFK haluaa yrittää pidentää "aikaikkunaa" joukkueeseen kohdistuvan mielenkiinnon osalta? Jos näin, en pidä sitä lainkaan huonona ideana, koska kyllähän meistäkin valtaosa roikkuu täällä kesälläkin spekuloimassa. Jos tämä lätkäikkunan pidentäminen saa aikaan sen, että myös meidän heavy usereiden lisäksi muutkin osoittavat kiinnostusta yhä pidemmälle kauden jälkeen, ei sekään väärin ole. En siis varsinaisesti kritisoi sitä, että uusia sopimuksia julkaistaan enemmän vasta kesäkuussa, vaan kritisoin sitä, että asiaa ei ole viestitty järkevästi ja suoraselkäisesti hyvissä ajoin. HIFK:lle tulee tällaisia pieniä virheitä, joista kasvaa turhan suuria kannattajien silmissä aivan liian usein, eikä se anna kovin ammattimaista kuvaa organisaatiosta. Eikä kyse ole edes siitä, että resurssit ovat pieniä, vaan siitä, että tällaiset asiat eivät ole riittävän pätevän ihmisen näpeissä. Tai siltä se ainakin mulle näyttää.

Jos HIFK olisi viestinyt etukäteen, että uusia sopimuksia julkistetaan 5.6.2023, mutta 4.5.2023 pidetään kuitenkin illanvietto, joka pitää sisällään pelaajahaastatteluja ja muuta viihdettä ja jos joku olisi mennyt paikalle siinä toivossa, että tapahtumassa julkistetaan uusia sopimuksia ja sitten pettyisi, kun niin ei käynytkään, se olisi hänen oma häpeänsä. Nyt viestintä oli jokseenkin salamyhkäistä eikä tarvinnut olla mikään suuri foliohattuilija saadakseen sellaisen käsityksen, että tapahtumassa voisi todennäköisesti kuulla enemmänkin soppariuutisia kuin yhden. Täysin turha odotusten pettäminen, joka olisi ollut helposti vältettävissä. Vähän vastaava kuin matkapuhelinyritys julkaisisi tiedotteen, että tulkaapa kaikki meidän tapahtumaan, jossa julkistetaan ylläreitä. Turuilla ja toreilla olisi ollut pitkään tiedossa, että yritys julkaisee näihin aikoihin uuden luurin ja kilpailijat ovat julkistaneet omiaan ja tulevat tekemään niin seuraavan viikon sisällä. Sitten siellä julkaistaankin vain vanhasta puhelimesta uusi päivitetty versio ja tapahtuman jälkeen julkaistaan ko. luurista tiedote, jonka lopussa mainitaan, että kokonaan uusi malli julkistetaan kuukauden päästä. Valehdeltiinko? Faktisesti ei, koska mitään ei luvattu. Mutta en ihmettele, jos jollekin tulee vähän kusetettu olo. Ja se on huono asia, vaikka kuinka olisi tiedossa, että osalle porukasta "mikään ei koskaan riitä".

Itse uskon, että 5.6.23 julkistettavat sopparit on jo ajat sitten tehty, ehkä 1-2 sopimusta lukuunottamatta, mutta uskon, että kaikkein kriittisimmät paikat on jo täytetty. En siis oikeasti usko, että mikään tästä olisi ollut Salmelaisesta tai Peltosesta kiinni. Enkä usko siihenkään, että HIFK olisi tarkoituksellisesti halunnut vittuilla faneille. Mutta siihen uskon, että HIFK:ssa ei ole riittävästi tilannetajua. Jos sitä olisi, Buli olisi marssitettu vaikka ekassa Tappara-pelissä pleijareissa ja sen sisällä olisi ollut toimitusjohtaja itse.
 

Nicky Nichols

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Voin puhua vain omasta puolestani mutta uskoisin että monilla kannattajilla keillä tuli eilen vähän paha mieli oli syynä yksinkertaisesti pelko pelko perseessä sen suhteen, että ensi kauden puolustus tyritään taas perinteisesti joltain osin. Se jo tiedetään melkoisen varmaksi että IFKlla on ensi kaudella päätyyn asti menemiseen riittävä hyökkäys riippumatta siitä, ketkä kaikki niistä huhuista lopulta realisoituvat. Salmelainen on osoittanut osaavansa rakentaa hyviä hyökkäyskalustoja, mutta pakistosta on aina puuttunut jotain. Ja niin puuttuu tälläkin hetkellä, ne 2-3 täsmäukkoa. Joiden puuttuessa edelleen syksyllä on aivan mahdollista sössiä taas ensi kausi.

Tästä syystä ite odotin, salaa ja tietoisestikin, eiliseltä enemmän, vaikka mitään julkistuksia ei oltukaan luvattu.
 
Viimeksi muokattu:

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pystytkö vetämään tuon itse määrittelemäsi ajanjakson ja menestyksen väliin minkäänlaista yhtäläisyysmerkkiä?
Menestys on ollut huonoa, kuten monet seurassakin ovat usein todenneet. Usein jopa kelvotonta. Silti tämä jatkuva "kaikki on perseestä" menee täällä monasti yli. Sen huomaa edelleen, vaikka on pitänyt kymmenkunta vuotta taukoa palstan seuraamisessa. Siitä kannanotto "mikään ei ole muuttunut".
 

Luke

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vaikka kritisoinkin eilen isosti tätä koko kuviota, mä en silti ihan ymmärrä, miksi Salmelainen saa siitä "Paras joukkue hänen aikanaan"- kommentista nyt niin paljon paskaa?
Mun mielestä on pelkästään hyvä juttu, että Salmelainen heittää tällaisia haasteita julkisesti. Minä sitten taas vastaavasti pidän niitä tarkoituksella framilla. Eikä se ole mitään paskan lapioimista Salmelaisen niskaan. Mutta ei huolta, senkin aika koittaa kyllä jos tarvetta ilmenee. Olen kuitenkin tännekin jo kirjoittanut, että uskon Tobiaksen vastaavan huutoonsa ja nyt tulee kova rosteri.

Enkä usko siihenkään, että HIFK olisi tarkoituksellisesti halunnut vittuilla faneille.
Ei varmasti, se sotisi kaikkea tervettä järkeä vastaan. Tämä olisi vain ollut niin helppoa hoitaa paremmin, kuten totesitkin.
 

Vaakuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Voin puhua vain omasta puolestani mutta uskoisin että monilla kannattajilla keillä tuli eilen vähän paha mieli oli syynä yksinkertaisesti pelko pelko perseessä sen suhteen, että ensi kauden puolustus tyritään taas perinteisesti joltain osin. Se jo tiedetään melkoisen varmaksi että IFKlla on ensi kaudella päätyyn asti menemiseen riittävä hyökkäys riippumatta siitä, ketkä kaikki niistä huhuista lopulta realisoituvat. Salmelainen on osoittanut osaavansa rakentaa hyviä hyökkäyskalustoja, mutta pakistosta on aina puuttunut jotain. Ja niin puuttuu tälläkin hetkellä, ne 2-3 täsmäukkoa. Joiden puuttuessa edelleen syksyllä on aivan mahdollista sössiä taas ensi kausi.

Tästä syystä ite odotin, salaa ja tietoisestikin, eiliseltä enemmän, vaikka mitään julkistuksia ei oltukaan luvattu.

Minulle taas heräsi siitä Salmelaisen haastattelusta ennen pronssipeliä sellainen ajatus, että nyt siihen puolustukseen oikeasti satsataan. Kieltämättä tuo epäsuhta puolustuksen ja hyökkäyksen suhteen on leimannut koko Tobias Salmelaisen kautta HIFK:n urheilujohtajana.

Minä uskon, että ne 2-3 täsmäukkoa sinne puolustukseen ovat täyttä timanttia. Ja nähdään Salmelaisen ajan tasapainoisin HIFK. Ja kirsikkana kakun päällä odotan Kåsastulin jatkoa.

Kuten muutkin ovat täällä heittäneet, joku syy siihen 5.6. päivämäärään on.
 

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
"Paras joukkue hänen aikanaan" (c) Tobias Salmelainen

Tulos tai ulos. Tobbarille annettu lompakosta visa käyttöön ja nyt jos ei kannua tule, niin se todellakin jää parhaaksi joukkueeksi hänen aikanaan.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Vaikka kritisoinkin eilen isosti tätä koko kuviota, mä en silti ihan ymmärrä, miksi Salmelainen saa siitä "Paras joukkue hänen aikanaan"- kommentista nyt niin paljon paskaa? Jos mitään ei saa sanoa eikä itse saa olla innoissaan mistään ja näyttää sitä, niin onhan se nyt tylsää ja perseestä. Ja ennen kuin joku nokkelapokkela nyt taas tulee sanomaan mulle, että "sun silmissä Salmelainen ei siis tee koskaan mitään väärää", totean, että ainakaan tässä asiassa hän ei ole tehnyt mitään väärin. Hän antoi medialle kohtuullisen kattavan haastattelun kauden ollessa vielä yhtä peliä vaille päättynyt, joten kysymys ei ollut edes mistään seuran omasta pöhinän nostattamisesta, vaan ulkopuoliselle taholle annetusta haastattelusta. Eikö siinä vielä erikseen kysytty kommenttia Salmelaiselta ensi kauden jengistä ja hän sitten vastasi noin, tjsp? Kyllä aikuisten ihmisten pitää myös ymmärtää konteksti. Ja sekin on hyvä huomioida, että heitto parhaasta joukkueesta on Salmelaisen oma mielipide ja siihen hänellä on oikeus. Itseäni innostaa useinkin ihmiset, jotka ovat itse innostuneita jostain asiasta, joten en pidä kommenttia huonona tai vääränä.

Plus, että mehän emme tiedä, mitä mieltä Salmelainen ja Peltonen ovat olleet tästä eilisestä tapahtumasta tai lähinnä ajankohdasta ylipäätään. Pidän ihan mahdollisena, että eilinen on löyty lukkoon, koska jotain piti risteilyn sijasta järjestää, eikä siinä kohtaa ole kauheasti ajateltu joukkueen tilannetta. Minulle on ollut alusta asti selvää, että lähtökohtaisesti tietyt uudet pelaajat eivät tule olemaan paikalla, koska heillä on lakisääteinen loma. Ja näitä uusia pelaajia ovat ainakin Kiviharju ja Lehterä. Tämän laskin ihan itse kalenterista.

Ehkä HIFK haluaa yrittää pidentää "aikaikkunaa" joukkueeseen kohdistuvan mielenkiinnon osalta? Jos näin, en pidä sitä lainkaan huonona ideana, koska kyllähän meistäkin valtaosa roikkuu täällä kesälläkin spekuloimassa. Jos tämä lätkäikkunan pidentäminen saa aikaan sen, että myös meidän heavy usereiden lisäksi muutkin osoittavat kiinnostusta yhä pidemmälle kauden jälkeen, ei sekään väärin ole. En siis varsinaisesti kritisoi sitä, että uusia sopimuksia julkaistaan enemmän vasta kesäkuussa, vaan kritisoin sitä, että asiaa ei ole viestitty järkevästi ja suoraselkäisesti hyvissä ajoin. HIFK:lle tulee tällaisia pieniä virheitä, joista kasvaa turhan suuria kannattajien silmissä aivan liian usein, eikä se anna kovin ammattimaista kuvaa organisaatiosta. Eikä kyse ole edes siitä, että resurssit ovat pieniä, vaan siitä, että tällaiset asiat eivät ole riittävän pätevän ihmisen näpeissä. Tai siltä se ainakin mulle näyttää.

Jos HIFK olisi viestinyt etukäteen, että uusia sopimuksia julkistetaan 5.6.2023, mutta 4.5.2023 pidetään kuitenkin illanvietto, joka pitää sisällään pelaajahaastatteluja ja muuta viihdettä ja jos joku olisi mennyt paikalle siinä toivossa, että tapahtumassa julkistetaan uusia sopimuksia ja sitten pettyisi, kun niin ei käynytkään, se olisi hänen oma häpeänsä. Nyt viestintä oli jokseenkin salamyhkäistä eikä tarvinnut olla mikään suuri foliohattuilija saadakseen sellaisen käsityksen, että tapahtumassa voisi todennäköisesti kuulla enemmänkin soppariuutisia kuin yhden. Täysin turha odotusten pettäminen, joka olisi ollut helposti vältettävissä. Vähän vastaava kuin matkapuhelinyritys julkaisisi tiedotteen, että tulkaapa kaikki meidän tapahtumaan, jossa julkistetaan ylläreitä. Turuilla ja toreilla olisi ollut pitkään tiedossa, että yritys julkaisee näihin aikoihin uuden luurin ja kilpailijat ovat julkistaneet omiaan ja tulevat tekemään niin seuraavan viikon sisällä. Sitten siellä julkaistaankin vain vanhasta puhelimesta uusi päivitetty versio ja tapahtuman jälkeen julkaistaan ko. luurista tiedote, jonka lopussa mainitaan, että kokonaan uusi malli julkistetaan kuukauden päästä. Valehdeltiinko? Faktisesti ei, koska mitään ei luvattu. Mutta en ihmettele, jos jollekin tulee vähän kusetettu olo. Ja se on huono asia, vaikka kuinka olisi tiedossa, että osalle porukasta "mikään ei koskaan riitä".

Itse uskon, että 5.6.23 julkistettavat sopparit on jo ajat sitten tehty, ehkä 1-2 sopimusta lukuunottamatta, mutta uskon, että kaikkein kriittisimmät paikat on jo täytetty. En siis oikeasti usko, että mikään tästä olisi ollut Salmelaisesta tai Peltosesta kiinni. Enkä usko siihenkään, että HIFK olisi tarkoituksellisesti halunnut vittuilla faneille. Mutta siihen uskon, että HIFK:ssa ei ole riittävästi tilannetajua. Jos sitä olisi, Buli olisi marssitettu vaikka ekassa Tappara-pelissä pleijareissa ja sen sisällä olisi ollut toimitusjohtaja itse.
Totesit eilen loistavasti sen miten HIFK osaa väärinarvioida fanien odotukset.
Oma odotukseni on koko ajan ollut, että esim Lehterä (jos totta) infotaan vasta MM jälkeen (keskittymisrauha tms). Mutta ymmärrän hyvin Apollossa odottaneiden fiilikset. Onko sitten niin, että saadaan myytyä bisseä, kaljaa ja olutta enemmän kun pidetään odotukset korkealla.

Aikaikkunan ja hypen pitkittäminen on nimenomaan liiketoiminnallisesti järkevää.

HIFK suorittaminen markkinoinnissa on erikoista. Mut ehkä 8199 hallilla ajattelee toisin kuin minä
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: BOL

Pepper Jack

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Minusta Salmelaisen toteamus ensi kauden joukkueesta oli hyvä. Siinä oli hyvällä tavalla uhoa ja päättäväisyyttä. Olisin itse toivonut, että puheille tarjotaan katetta hieman aikaisemmin kuin vasta kuukauden päästä. Nyt odotukset vain kasvavat ja kasvavat tilaisuutta kohtaan ja Salmelaisen haastattelun jälkeen HIFK:n pitäisi ne myös täyttää. Ei tietenkään mitään täysin epärealistisia odotuksia, mutta odotukset rosterin kehityksestä. Nyt seura on entistä vaativammassa tilanteessa, mikäli pettymyksiä ei haluta 5.6. tuottaa. Täytyy tosiaan toivoa, että leuka loksahtaa auki. Tämän seuran tapauksessa kaikki on aina mahdollista.
 

Vaakuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
"Paras joukkue hänen aikanaan" (c) Tobias Salmelainen

Tulos tai ulos. Tobbarille annettu lompakosta visa käyttöön ja nyt jos ei kannua tule, niin se todellakin jää parhaaksi joukkueeksi hänen aikanaan.

Tarkkaan ottaen taisi mennä näin:

"Paras joukkue minun aikana suhteessa vastustajiin"

Mutta samaa mieltä siitä, että nyt on aika "tulos tai ulos"!
 
Suosikkijoukkue
IFK
Se on kyllä ihan sama, että puhutaanko tilastoista, muiden näkemyksistä tai *keksi tähän haluamasi aihe*, niin sinä saat hakattua kolmion mallisen palikan pyöreästä reiästä läpi. Mihin perustuu tämä sun jatkuva sotatila muiden kirjoittajien kanssa?

Erinomaisen hyvä kysymys. Piti oikein istua miettimään, ja päädyin seuraavaan;
-Pyrin näkemään asioiden hyvät puolet
-Pyrin olemaan hyvis hyvisten puolella
-Pyrin muodostamaan omat mielipiteeni itse

Noista lähtökohdista tikuttelen mielipiteitäni, joiden olen itsekin huomannut tuohduttavan täällä monia. Mutten tunne olevani mielipiteineni yksin, vaan saan tukea enemmän tai vähemmän, joten en pidä mielipiteitäni aivan erityisen poikkeuksellisina, vaikka ne eivät kaikille tunnu uppoavankaan. Eikä tarvitsekaan. Enhän minäkään osta tällä palstalla välillä riehuvaa kaikki on paskaa-paskaa. Paskaa.

Mutta olen välillä miettinyt, että pitäisikö ehdottaa modeille IFK-osion jakamista kahteen osaan. Olisi Nordiksen kirkkaat valot, ja sitten enempi sellainen vähempi valoisa negailijoiden puoli -johon aurinko ei ikinä paista - möyriä tai touhuta ihan mitä tahansa minulta taatusti rauhassa. No täytyy miettiä vielä.
 

Pepper Jack

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Minulle taas heräsi siitä Salmelaisen haastattelusta ennen pronssipeliä sellainen ajatus, että nyt siihen puolustukseen oikeasti satsataan. Kieltämättä tuo epäsuhta puolustuksen ja hyökkäyksen suhteen on leimannut koko Tobias Salmelaisen kautta HIFK:n urheilujohtajana.

Minä uskon, että ne 2-3 täsmäukkoa sinne puolustukseen ovat täyttä timanttia. Ja nähdään Salmelaisen ajan tasapainoisin HIFK. Ja kirsikkana kakun päällä odotan Kåsastulin jatkoa.

Kuten muutkin ovat täällä heittäneet, joku syy siihen 5.6. päivämäärään on.
Minulle taas haastattelusta heräsi pieni pelko juuri puolustusta kohtaan, kun Salmelainen puolusti sitä Waheebin todetessa sen olleen HIFK:n heikko kohta kauden alussa ainakin paperilla. Voi olla, että Salmelainen halusi vain seistä pelaajien takana, mikä on ihan oikein, mutta pieni pelko siitä minulle heräsi, ettei puolustuksen rakenne edelleenkään muutu kiekollisempaan suuntaan vaan Lepistö, Melart ja junnut kantavat YV-vastuun kauden alkaessa. Toiveikas minäkin olen tulevan kauden suhteen, mutta vielä en luota sata prosenttisesti tulevan kauden pakiston olevan omaan silmään riittävä.
 

Nicky Nichols

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mutta olen välillä miettinyt, että pitäisikö ehdottaa modeille IFK-osion jakamista kahteen osaan. Olisi Nordiksen kirkkaat valot, ja sitten enempi sellainen vähempi valoisa negailijoiden puoli -johon aurinko ei ikinä paista - möyriä tai touhuta ihan mitä tahansa minulta taatusti rauhassa. No täytyy miettiä vielä.
Mitä hauskaa tässä kaikessa sitten olisi?
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Erinomaisen hyvä kysymys. Piti oikein istua miettimään, ja päädyin seuraavaan;
-Pyrin näkemään asioiden hyvät puolet
-Pyrin olemaan hyvis hyvisten puolella
-Pyrin muodostamaan omat mielipiteeni itse

Noista lähtökohdista tikuttelen mielipiteitäni, joiden olen itsekin huomannut tuohduttavan täällä monia. Mutten tunne olevani mielipiteineni yksin, vaan saan tukea enemmän tai vähemmän, joten en pidä mielipiteitäni aivan erityisen poikkeuksellisina, vaikka ne eivät kaikille tunnu uppoavankaan. Eikä tarvitsekaan. Enhän minäkään osta tällä palstalla välillä riehuvaa kaikki on paskaa-paskaa. Paskaa.

Mutta olen välillä miettinyt, että pitäisikö ehdottaa modeille IFK-osion jakamista kahteen osaan. Olisi Nordiksen kirkkaat valot, ja sitten enempi sellainen vähempi valoisa negailijoiden puoli -johon aurinko ei ikinä paista - möyriä tai touhuta ihan mitä tahansa minulta taatusti rauhassa. No täytyy miettiä vielä.
Ollaksesi ns. positiivisten edustaja, on ulosantisi ollut kuitenkin huomattavan negasävytteinen. Vähän niin kuin taistolaiset aikoinaan hampaat irvessä sotaisten laulujensa tahdissa vaativat rauhaa. Ei kovin uskottavaa.
 

Vaakuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Minulle taas haastattelusta heräsi pieni pelko juuri puolustusta kohtaan, kun Salmelainen puolusti sitä Waheebin todetessa sen olleen HIFK:n heikko kohta kauden alussa ainakin paperilla. Voi olla, että Salmelainen halusi vain seistä pelaajien takana, mikä on ihan oikein, mutta pieni pelko siitä minulle heräsi, ettei puolustuksen rakenne edelleenkään muutu kiekollisempaan suuntaan vaan Lepistö, Melart ja junnut kantavat YV-vastuun kauden alkaessa. Toiveikas minäkin olen tulevan kauden suhteen, mutta vielä en luota sata prosenttisesti tulevan kauden pakiston olevan omaan silmään riittävä.

Minusta on todella hyvä, että Salmelainen ei lähde suolaamaan pelaajiaan julkisesti. PIdän tätä ehdottomana must-juttuja HIFK:n tapauksessa. SIsäisesti voidaan, ja pitääkin, monissa tapauksissa tehdä selonteko, mutta en halua, että koskaan yksikään henkilö HIFK:ssa heitetään bussin alle. Varsinkaan pelaaja.

Ja, edelleen, luotan siihen, että nyt on HIFK:lla myös puolustus timanttia!

Katsotaan kuukauden päästä.
 

Pepper Jack

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Minusta on todella hyvä, että Salmelainen ei lähde suolaamaan pelaajiaan julkisesti. PIdän tätä ehdottomana must-juttuja HIFK:n tapauksessa. SIsäisesti voidaan, ja pitääkin, monissa tapauksissa tehdä selonteko, mutta en halua, että koskaan yksikään henkilö HIFK:ssa heitetään bussin alle. Varsinkaan pelaaja.

Ja, edelleen, luotan siihen, että nyt on HIFK:lla myös puolustus timanttia!

Katsotaan kuukauden päästä.
Ehdottomasti samaa mieltä tästä bussin alle heittämisestä. Ei tuosta kommentista siis todennäköisesti kannata mitään odotuksia tulevasta muodostaa, vaikka ajatukselta en voikaan välttyä. Itse kuitenkin näkisin Salmelaisella olleen jonkinlainen sokea piste puolustuksen suhteen enkä ole täysin vakuuttunut tulevan puolustuksen olevan rakenteeltaan kovin erilainen kuin aiemmillakaan kausilla. Aika näyttää ja pienistä huolista huolimatta minäkin odotan positiivisin fiiliksin ensi kauden joukkuetta.
 

C2 huutelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Minusta on todella hyvä, että Salmelainen ei lähde suolaamaan pelaajiaan julkisesti. PIdän tätä ehdottomana must-juttuja HIFK:n tapauksessa. SIsäisesti voidaan, ja pitääkin, monissa tapauksissa tehdä selonteko, mutta en halua, että koskaan yksikään henkilö HIFK:ssa heitetään bussin alle. Varsinkaan pelaaja.

Ja, edelleen, luotan siihen, että nyt on HIFK:lla myös puolustus timanttia!

Katsotaan kuukauden päästä.

Olishan se ihan parasta kun pomo nimellä vittuilee telkkarissa.

Siinä olis cancelointi -kulttuurilla ihmettelemistä. Ja varmaan saisi helpolla palkattua uusia jätkiä töihin.
 

Vaakuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ehdottomasti samaa mieltä tästä bussin alle heittämisestä. Ei tuosta kommentista siis todennäköisesti kannata mitään odotuksia tulevasta muodostaa, vaikka ajatukselta en voikaan välttyä. Itse kuitenkin näkisin Salmelaisella olleen jonkinlainen sokea piste puolustuksen suhteen enkä ole täysin vakuuttunut tulevan puolustuksen olevan rakenteeltaan kovin erilainen kuin aiemmillakaan kausilla. Aika näyttää ja pienistä huolista huolimatta minäkin odotan positiivisin fiiliksin ensi kauden joukkuetta.

Minusta myös Salmelaisella on todella ollut sokea piste puolustusta kohtaan. Tämä ihan hatusta heitettynä, mutta johtuisiko siitä, että hän itse oli hyökkääjä? En tiedä, eikä sillä lopulta väliäkään ole, miksi joukkueet ovat olleet niin epätasapainoisia.

Mutta jaksan uskoa, että nyt homma muuttuu. Jos ei, niin Tobias liuskaan!

Olishan se ihan parasta kun pomo nimellä vittuilee telkkarissa.

Siinä olis cancelointi -kulttuurilla ihmettelemistä. Ja varmaan saisi helpolla palkattua uusia jätkiä töihin.

Ei jumalauta, siinä cancelointi loppuis kokonaan, kun UJ joka pelin jälkeen Urheiluruudussa kävis pelaaja pelaajalta läpi kaikki virheet jokaista yksityiskohtaa myöden.

Voin kuvitella, että tässä tapauksessa osa internettiä loppuis kokonaan.
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Ollaksesi ns. positiivisten edustaja, on ulosantisi ollut kuitenkin huomattavan negasävytteinen. Vähän niin kuin taistolaiset aikoinaan hampaat irvessä sotaisten laulujensa tahdissa vaativat rauhaa. Ei kovin uskottavaa.
Periaatteessa saatat olla oikeassa, mutta sen verran tämä juna on kulkenut molempiin suuntiin, että hyviä kirjoittajia on kadonnut täältä tasan sen takia, että kaikki ei välttämättä olekaan paskaa.

Olen itse huomannut, että jos on liian hyvä fiilis IFK:sta, tänne ei todellakaan kannata tulla.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Silti tämä jatkuva "kaikki on perseestä" menee täällä monasti yli. Sen huomaa edelleen, vaikka on pitänyt kymmenkunta vuotta taukoa palstan seuraamisessa.

Se on välillä lähinnä huumoriosastoa, kun marraskuussa lasketaan, että säälipleijarit maksimissaan tällä kaudella ja joulukuussa kaikille kenkää, mutta hienoa että vedetään tunteella, joskin himpun verran ylireagoinnilla. Niin, ja tervetuloa tauolta takaisin. Tärkeintä, notta oot pitäny rehellisyytes.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Tästä tuli vahva fläsäri legendaariseen "Huomenna tapahtuu??" -ketjuun. En muista enää missä vaiheessa toistatuhatta viestiä sisältävää ketjua tapahtui.


Kiitos, hieno nosto. Selasin eilen ja tänään ko ketjun läpi ja oli kyllä huikeaa nostalgiaa tällaiselle ajan muistavalle kannattajalle:

. Matikainen lupailee, Uuge vihjailee Koffin sivuilla ja mitään ei tapahdu. Sitten tulevat herrat Paappanen, Seppo ja Lehtonen ja lopuksi monen Kuvernöörin ulkomaanreissun jälkeen löytyy saksikäsi Sissons. Tässä välissä on ehditty huhuta IFK:hon varmaan 50 eri pelaajaa, joista sitten vielä muutama on tuleva vuosien päästä osumaan. Kannattajat ovat raivoissaan ja katsomosta löytyy mm ”Pentti haista paska”-lakana. Monta legendaarista nimimerkkiä antaa aktiivisen panoksensa

Vahva lukusuositus.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Kiitos @McBean huikeasta nostosta! Tämä seuraava nimimerkki @seetre viesti huikeutta:

Tota snickersin tän päivän stooria lukiessa ei tiedä pitäiskö vielä vaivautua yhteen kotipeliin vai paskantaa housuun. Housuun paskantamisella on omat puolensa mm kalsareita puhdistaessa aika kuluu varmasti tuskattomammin kuin esim IFK-Kärpät ottelun seuraaminen.
Jostain olin kuulevinani että jollekin oli maksettu kausikorttiin upotetut massit takas. Onko joku kuullut samaa? Huomenna taas duuniin seuraamaan hiki hatussa onko ketään tulossa jne. Paskat, tää kausi on ohi sekä joukkueelta että multa. Kausikortti hyllylle ja seuraamaan saippuaoopperoita.
Oli taaks fiksua heittää tääkin skeida liveks mutta minkäs sille mahtaa.
 

Nahkasohva

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ronnie O'Sullivan, Sunderland
Kiitos, hieno nosto. Selasin eilen ja tänään ko ketjun läpi ja oli kyllä huikeaa nostalgiaa tällaiselle ajan muistavalle kannattajalle:

. Matikainen lupailee, Uuge vihjailee Koffin sivuilla ja mitään ei tapahdu. Sitten tulevat herrat Paappanen, Seppo ja Lehtonen ja lopuksi monen Kuvernöörin ulkomaanreissun jälkeen löytyy saksikäsi Sissons. Tässä välissä on ehditty huhuta IFK:hon varmaan 50 eri pelaajaa, joista sitten vielä muutama on tuleva vuosien päästä osumaan. Kannattajat ovat raivoissaan ja katsomosta löytyy mm ”Pentti haista paska”-lakana. Monta legendaarista nimimerkkiä antaa aktiivisen panoksensa

Vahva lukusuositus.
Menee vähän ohi aiheen, mutta pakko kommentoida, kun itsekin muistan tuon Pentti haista paska -lakanan. Tuohon aikaan moni asia oli ihan paskaa, mutta tapahtuiko juuri tuolloin jotain oikein erityisen paskaa, jonka vuoksi Pentin oli syytä haistaa paskaa? En millään muista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös