HIFK:lle uusi hallitus 14.6.

  • 16 335
  • 48

scholl

Jäsen
Lindholmista on vaikea sanoa mitään, mutta eiköhän Everi tuo markkinointiosaamista, joka myötävaikuttaisi siihen, että jatkossa seuran tulopuolta saataisiin merkittävästi kasvatettua. Samoin voisi kuvitella, että hyvät kontaktit yritysmaailmaan mahdollistaisi positiivisia asioita.

Mitään omistuksellisia ratkaisuja ei ole tehty, vaan ligaförening omistaa oy:n edelleen. Ja jos jotain omistuspohjan laajennuksia tehtäisiin niin voisi kuvitella suomenruotsalaisten säätiöiden olevan esimerkkejä sellaisista, joiden puoleen käännyttäisiin.

IFK:sta aletaan ottamaan sitä siinä olevaa potentiaalia irti. Kohta ei ole todellakaan epäselvyyttä siitä, mihin seuraan Suomessa tähdet tulevat.
 

scholl

Jäsen
c) sekoittamatta pakkaan heidän omia tuotteitaan kuten OP Lyytikäinen on tehnyt HJK:n kanssa

Unohdat hänen faijansa Ollin. Sekoittaminen on yleensä ollut Lyytikäisillä vuosikymmenten aikana vain tapa auttaa seuraa, jos tällä on mennyt huonosti.

On hyvin eriasia tuollainen tilanne, missä palkkajohtajia tulee hallitukseen verrattuna siihen, jossa jonkun yrityksen omistajat (kuten A-lehtien Lyytikäiset) haluavat olla harrastuksena urheilutoiminnassa (kuten esim. HJK:ssa) ja laittaa siihen fyrkkaa.
 

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
Kerro meille jotain herroista toimitusjohtaja Timo Everi (Hasan & Partners) ja julkaisujohtaja Alexander Lindholm.

Miten he ovat viime vuosina seuranneet HIFK kuvioita?

Millaisille raitelleille he johdattavat HIFK:n?

Ovat seuranneet toimintaa "läheltä" ja ovat olleet riittävän innokkaita IFK henkisiä miehiä, jotta heidät on valittu hallitukseen väistyvien Moberg & Heinon tilalle. Muuta en tiedä. Silti, vaikka ovat kuinka hyviä bisnesmiehiä tai kiekkomiehiä ainoastaan tulevaisuus kertoo kuinka hallituksen valinnassa on onnistuttu...

Onko seutulan Loungesta kuulunut uusia huhuja?
 

ookeQ

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Rangers
On hyvin eriasia tuollainen tilanne, missä palkkajohtajia tulee hallitukseen verrattuna siihen, jossa jonkun yrityksen omistajat (kuten A-lehtien Lyytikäiset) haluavat olla harrastuksena urheilutoiminnassa (kuten esim. HJK:ssa) ja laittaa siihen fyrkkaa.

Mäster Scholl, olet hyvin oikeassa. A-lehtien perheessä (lue: Lyytikäiset) intohimo ja arvostus HJK:ta kohtaan on ollut jo vuosikymmeniä ns. amerikkailaisella wanna-get-good-publicity-tasolla. Tarkoitin, jotten näe todennäköisenä vastavaa luotisuoraa rakennetta yhteistyökumppanuuksissa kuin HJK-A-Lehdet -casessa on ollut uusien hallituksen vaikuttajien toimesta.
 

-REDS-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K, ULUVFC #54
HIFK on siis vihdoin paikannut mm. Jeren ja Saarisen jättämän "palkkavajeen". Kahta pakkia toivottiin ja kaksi sikarimiestä kabinettiin saatiin...

Vakavasti puhuen luultavasti ihan hyvä homma. Totuttelevat talontavoille jonkin aikaa, kun käppyrät vielä hääräävät taustalla. Rakennemuutos oli tehtävä ja hyvä, että se tehtiin näin, eikä "luonnollisellavaihtumalla" (eli samallatavalla oltaisiin menty, kunnes eräänä aamuna avataan toimiston ovi ja sohvalla retkottaa Frank ja Heino kalpeina, kuin homo HIV-testissä ja henkipois kuin sahapukista...)
 

Jake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Hyvä/huono uutinen?

Reaktiot tähän eiliseen uutiseen ovat mielestäni olleet todella vaisut ja vähäiset niin puolesta kuin vastaankin. Mikä siihen on sitten syynä? Onko useille IFK-faneille se ja sama, ketkä siellä hallituksessa hääräävät, koska pelaajathan siellä kentällä ne ottelut lopulta ratkovat? Toki asia on näinkin, mutta ei kuitenkaan pitkässä juoksussa.

IFK:ta on syytetty viime vuosina hyvin lyhytjänteisestä toiminnasta. Valmentaja on vaihtunut viimeisen reilun kuuden vuoden aikana 9 kertaa! Kenen syytä tämä on? Pitkälti tietysti Matikaisen, mutta kyllä suurimman vastuun tästä kantaa hallitus, jotka olivat aikoinaan myös P. Matikaista valitsemassa. Samoin Aravirran paniikkipotkut keväällä -05 olivat hallituksen käsialaa kuin myös koko paluu juurille -projekti, jossa ajatuksena ei sinänsä ollut mitään vikaa, mutta se esti osittain Aravirran jatkon seurassa, koska Mobergin mielestä IFK:n valmentaja ei saa olla herrasmies.

Vai ajattelevatko jotkut meistä, että Moberg ja Heino jäädessään taka-alalle vaikuttavat edelleen IFK:n toimintaan? Toki näinkin on, mutta vaikuttamisen mahdollisuudet ovat paljon vähäisemmät heidän nykyisissä toimissaan (liigayhdistyksen hallituksen jäseninä). Yritin saada selville, ketkä ovat liigayhdistyksen hallituksen jäseninä, ja ainakin ennen Heino istui puheenjohtajana tässä kahdeksan henkisessä hallituksessa, ja muita jäseniä olivat mm. Moberg, Nybondas ja Salmelainen. (Senior tiesi joku aika sitten kertoa, että Salmelainen ei istu enää hallituksessa.) Eli dinot ovat edelleen jollain tavalla mukana toiminnassa, ja he olivat mm. valitsemassa tämän uuden Oy:n hallituksen (Tuohimaa, Everi ja Lindholm). En kuitenkaan usko, että dinoilla on enää merkittävää mahdollisuutta vaikuttaa seuran henkilöstövalintoihin mm. valmentajiin tai hallinnon työntekijöihin. Tai että he pystyisivät kävelemään päätöksissä sekä Oy:n hallituksen että toimitusjohtajan yli. Eihän nyt joku Everin tapainen ansioitunut toimitusjohtaja ja markkinoinnin ammattilainen suostu ehdoin tahdoin tulemaan näiden dinojen kynnysmatoksi tai luotiliiviksi. Kyllä uudet kundit ovat tulleet itsenäisesti kehittämään IFK:ta ja tuomaan mukaan omia ideoita ja kokemuksia sen menestymiseksi.

Mielestäni tämä oli todella hyvä uutinen IFK:n tulevaisuuden kannalta. Jottei seuran uudistaminen / kasvojen kohotus jää kesken, seuraavan askeleen täytyy olla uuden toimitusjohtajan valitseminen. Uskonkin sen tapahtuvan vielä ensi kauden aikana.

Nyt kiinnostaisi tietää, miksi tähän lopulta lähdettiin? Tuliko mahdollisesti sponsoreilta niin kovaa painostusta, että tähän oli pakko ryhtyä. Vai tajusivatko dinot itse, että ehkä heidän aika on jo mennyt ohi, ja uusien ja nuorempien henkilöiden on aika astua kuvioihin? Vai löytyykö vastaus jostain tältä väliltä? Joku taisi todeta, että osakeyhtiön täysi omistus pysyy edelleen liigayhdistyksellä, joten rahalla nämä uudet jäsenet eivät hallituspaikkoja saaneet. Se olisi myös kiinnostavaa tietää, miten kyseisiin henkilöihin päädyttiin ja miten he ylipäätään tulivat kyseeseen?
 

aika epeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin urheiluyhdistyksen toverit
Hyvältä näyttää

Tuota toista kaveria en tunne, mutta Everistä tiedän sen verran, että kaverilla on kattavasti osaamista markkinoinnin ja liike-elämän kiemuroista ja näyttöä nollatilanteesta vedetyistä projekteista, hieman isommistakin, kuin HIFK.
Uskon myös, että hemmo ei ole lähtenyt mukaan toteuttamaan/organisoimaan jotain konseptia, johon itse ei usko. Moberg & Heino saattavat edelleen lymyillä jossain, mutta he eivät vetele nyörejä, jotka saavat Everin toimimaan ja sitoutumaan IFK:n brändiin ja kilpailulliseen menestymiseen. Tai jos vetelevät, Everi & Co ovat punoneet heitä varten ihan uudet punaiset langat.
 

-REDS-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K, ULUVFC #54
Samoin Aravirran paniikkipotkut keväällä -05 olivat hallituksen käsialaa kuin myös koko paluu juurille -projekti, jossa ajatuksena ei sinänsä ollut mitään vikaa, mutta se esti osittain Aravirran jatkon seurassa, koska Mobergin mielestä IFK:n valmentaja ei saa olla herrasmies.

Ihan hyvä kirjoitus noin kokonaisuudessaan, mutta ylläoleva on bullshittia. Pelaajat kääntyivät Aravirtaa vastaan, eikä oikein muuta ollut tehtävissä.
 

zaluun

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tanska
Nyt kiinnostaisi tietää, miksi tähän lopulta lähdettiin? Tuliko mahdollisesti sponsoreilta niin kovaa painostusta, että tähän oli pakko ryhtyä. Vai tajusivatko dinot itse, että ehkä heidän aika on jo mennyt ohi, ja uusien ja nuorempien henkilöiden on aika astua kuvioihin? Vai löytyykö vastaus jostain tältä väliltä?

Moberg ainakin itse sanoi, että tuli aika astua sivuun ja, että toiminta on liikaa jämähtänyt. Myönsi, että uutta verta tarvitaan ja, että aika ajanut hänen ja Kifen ohi. Muutoksia on nyt tulossa toimintaan ja uudella hallituksella jo runsaasti ideoita toiminnan kehittämiseen.

Näin mm. HBL:ssä

"Utan att kritisera mig och Kife så trampade vi i samma spår. Vi ansåg att det är dags för nya och fräsch krafter att ta över."
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Tuota toista kaveria en tunne, mutta Everistä tiedän sen verran, että kaverilla on kattavasti osaamista markkinoinnin ja liike-elämän kiemuroista ja näyttöä nollatilanteesta vedetyistä projekteista, hieman isommistakin, kuin HIFK.
Tämän lisäksi Everi on junantuoma janari kuten Mobergkin, joten siltä osin sopii Frankin stuntiksi. Talouselämän pätevyydellään menee varmasti ohi, mutta miten on kiekkotietämyksen laita ja miten tärkeää se loppujen lopuksi tuolla tontilla onkaan, se jää nähtäväksi.
 

Kermit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ehkä tämä osaltaan selittää sitäkin, miksi IFK on ollut niin hiljaa uusista pelaajista, vaikka ainakin huhjen mukaan semmoisiakin olisi jo sovittuna. Toivottavasti Pentti on kuitenkin malttanut keskittyä siihen ensi kauden joukkueeseen eikä uusien pomojensa valintaan.

Mutta kaiken kaikkiaan kuulostaa erittäin hyvältä. Hallitus kuitenkin on se ylimmäinen vallankäyttäjä OY:ssa, vaikka viime kädessä omistajat toki voivat tuon hallituksen vaihtaa. Frankin yllä lainattu kommentti ainakin kuulostaa todella selväjärkiseltä, uusia naamoja tarvitaan oikeasti toimintaan mukaan. Nyt Penttikin joutunee oikeasti uudelleen lunastamaan paikkansa toimitusjohtajana.
 

scholl

Jäsen
Se olisi myös kiinnostavaa tietää, miten kyseisiin henkilöihin päädyttiin ja miten he ylipäätään tulivat kyseeseen?

Tuo kiinnostaa itseänikin erittäin paljon.
Nyt kiinnostaisi tietää, miksi tähän lopulta lähdettiin? Tuliko mahdollisesti sponsoreilta niin kovaa painostusta, että tähän oli pakko ryhtyä.

En jaksa millään uskoa, että se olisi sponsorilähtöistä. Viime aikojen menestyksettömyys ja sitten nuo Francis- ja Jere-kuviot ovat varmaan saaneet Frankin tuntemaan, ettei ole enää annettavaa.
 

-REDS-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K, ULUVFC #54
En jaksa millään uskoa, että se olisi sponsorilähtöistä. Viime aikojen menestyksettömyys ja sitten nuo Francis- ja Jere-kuviot ovat varmaan saaneet Frankin tuntemaan, ettei ole enää annettavaa.

Niin ja olisiko silläkin osuutta asiaan, että Frank ja Kife täyttävät vartin päästä sata?
 

Jake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Moberg ainakin itse sanoi, että tuli aika astua sivuun ja, että toiminta on liikaa jämähtänyt. Myönsi, että uutta verta tarvitaan ja, että aika ajanut hänen ja Kifen ohi. Muutoksia on nyt tulossa toimintaan ja uudella hallituksella jo runsaasti ideoita toiminnan kehittämiseen.

Näin mm. HBL:ssä

"Utan att kritisera mig och Kife så trampade vi i samma spår. Vi ansåg att det är dags för nya och fräsch krafter att ta över."
Kyllä Frank on kuitenkin suoraselkäinen mies, ja ajattelee tottakai seuran parasta. Kiitos ja kumarrus siihen suuntaan. Pitääkin yrittää tavata tuo Hbl:n juttu kokonaan, jos siitä jotain ymmärtäisi. Hesarissa ei ollut yllättäen asiasta mitään mainintaa.

Siihen liittyen, asiasta ei taidettu pitää mitään tiedotustilaisuutta? Eli IFK lähetti pelkästään asiasta tiedotteen medialle. Tietääkö syväkurkut, onko ensi viikolla odotettavissa joku mega-tiedotustilaisuus, jossa julkistetaan muutama uusi pelaaja ja esitellään hallituksen uudet kasvot. Ehkä kerrotaan vähän hallituksen tulevista suuntaviivoista. Pelit rapakon takana ovat ohi niin NHL:ssä kuin AHL:ssäkin, ja viimeinen pelaajasiirtojen takaraja taitaa olla ensi yönä (15.6.), joten kenenkään sopimuspelaajan lähtö ei (huom.) pitäisi olla mahdollista.
 

Stigu

Jäsen
Tämän lisäksi Everi on junantuoma janari kuten Mobergkin, joten siltä osin sopii Frankin stuntiksi. Talouselämän pätevyydellään menee varmasti ohi, mutta miten on kiekkotietämyksen laita ja miten tärkeää se loppujen lopuksi tuolla tontilla onkaan, se jää nähtäväksi.
Kyllähän ideaalihallitus koostuisi seuraavista pätevyyksistä:
- talous- ja liike-elämän kokemus
- markkinoinnin ja myynnin kokemus
- jääkiekkoilun kokemus ja tietämys ylipäänsä ja
- jääkiekkoseura IFK:n tietämys

Everi edustanee ykkös-ja kakkoskohtia, Tuohimaa ykkö-ja kolmoskohtia, Lindholmin pätevyys taitaa olla tuolla ykköskategoriassa. Idealitilanteessa meillä olisi joku IFK:n pitkän linjan mies hallituksessa (esim. Nybondas), mutta mielestäni Dinojen kokemusta nimenomaan IFK-nimisestä seurasta tulisi hyödyntää uudessa hallituksessa.

Mitä enemmän tätä hallituksen uudistamista miettii, sen paremmalta se tuntuu. Jos joukkueen TJ:ksi saadaan vielä joku alan ammattilainen, on IFK:lla edessä uudet hyvät ajat-uskon ma. Tai toisin sanoen, IFK:n nousu SM-liigakiekkoilun huipulle ei olisi onnistunut vanhalla kokoonpanolla, sen verran korutonta kertomaa viimeiset vuodet ovat olleet.

IFK:n perinteiden, brändin, vetovoiman, ja pätevän johdon myötä esim. Ilmalan Dynamic Duo (Autokauppias ja Häntäheikki-Hjalmari) löytävät itsensä melko pian aikamoisesta Guzeninasta, sillä kuten Sparks aikoinaan sanoi: "this town ain't big enough for the both of us".
 

ville71

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oli kyllä piristävä uutinen tuo hallituksen kokoonpano muutos ja kyllä noilta uusilta ukoilta luulisi myös kiekkotietämystäkin tarpeeksi löytyvän..varmasti ihan päteviä kavereita ja toivottavasti heiltä löytyy hyviä ideoita/ajatuksia joilla Hifk saadaan kunnon nousukiitoon?

Noiden uusien pelaajien julkistaminen voisi kyllä hyvin pitkälti olettaa ajoittuvan ensi viikolle ja viimeistään sitten juhannusaattoon mennessä,koska pelaajillakin taitavat kesälomat alkaa jussista ja kaiketi toimiston väkikin lomailee samaan aikaan,eli tuon 4-5 viikkoa?
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
Pelit ovat ohi, samoin kausi 2007-2008...

....syväkurkut, onko ensi viikolla odotettavissa..... tilaisuus, jossa julkistetaan ......Ehkä kerrotaan vähän.............Pelit rapakon takana ovat ohi..............ei (huom.) pitäisi olla mahdollista....
Joukkueen rakentelu ja muu puuhastelu on sujunut siihen tahtiin, että jopa raumalaiset pitsinnyplääjät ovat yltyneet vauhdikkampaan reippailuun. Perusmummo on ollut joukkueen rakentelun suhteen niin voimakkaassa myötätuulessa, että puhuri on taitanut katkoa kaikki köydet ja myös kölin veneestä. Vain eno jäi jäljelle sekä haave Ugandasta 150-kiloisine peruspakkeineen. On vain todettava realismin hengessä, että kausi (2007-2008 ja kaikki muut kaudet, joiden kuluessa Perusmummo "rakentaa ja puuhastelee joukkueen parissa") on jo ohi. On ihanaa kun aurinkoinen paistaa...
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ensimmäinen temppu

jonka uusi hallitus voisi tehdä, olisi selkeän strategian määrittäminen. Se on tietenkin selvää, että yksi strategian keskeinen piirre on joka vuosi mestaruuden tavoittelu, mutta toivoisin hiukan konkreettisempaa julkilausumaa siitä, mihin asioihin esimerkiksi seuraavan kolmen vuoden aikana kiinnitetään huomiota. Eli,

1) Missä jamassa osakeyhtiön talous on?
2) Mikä rooli omalla junioritoiminnalla on?
3) Onko mahdollista, että yhtiön omistuspohjaa laajennetaan lähivuosina esimerkiksi osakeannilla?
4) Onko yhtiöllä aikomusta panostaa missä vaihessa jäähallin 'muodistamiseen'?
5) Toimitusjohtajan työtehtävien tarkka määrittely

Niin, ja tietenkin uusi halitus voisi ensitöikseen junailla muutaman vahvistuksen........Aloitetaan vaikka puolustuksesta, mutta ei Koistiselle sitä lehtijutuissa huhuiltua 300 tuhatta euroa, jonka jotkut Euroopan seurat ovat kuulemma valmiita pulittamaan.
 

Johnny99

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Reaktiot tähän eiliseen uutiseen ovat mielestäni olleet todella vaisut ja vähäiset niin puolesta kuin vastaankin. Mikä siihen on sitten syynä?
No en tiedä noin yleisemmin, mutta omalta osaltani voin sanoa, että vaikka olen tuuletusta hallitukseen toivonutkin, en koe mitään tarvetta alkaa sen kummemmin ilakoimaan asian tiimoilta ainakaan vielä. Moberg ja Heino ovat kuitenkin tehneet pitkän duunin IFK:n eteen, enkä halua sitä polkea lokaan millään tavalla, vaikka kaikki ei aina ole täysin onnistunutkaan.

Antaa uusien ukkojen näyttää mihin suuntaan homma on menossa ja hihkutaan sitten kenties enemmän. Herrojen ajatuksia olisi ihan kiva lukea, haloo HIFK.fi??

Nuorennusleikkaus sikari-, tai pitäisikö nykyisen tupakkalain aikana sanoa vaikka kaviaariportaaseen, oli varmaankin tarpeellinen ja uskon sen olevan hyväksi seuralle.
 

mtuq

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eiköhän Frank vielä hääräile taustalla, mutta ihan hyvä sekä odotettu uudistus.

Täytyy sanoa, että Everi tuli aika puskista, mutta en pidä kaverin oloa HIFK:n hallituksessa ollenkaan pahana asiana. Sikäli, kun olen joskus aikoinaan kaveriin työasioissa ohimennen törmännyt, niin jopa tällaisena "kaikkea mainosalaa halveksuvana teknisenä ihmisenä" täytyy sanoa, että Everi on varsin hyvä tyyppi hallitukseen.

Lindholmia en tunne ollenkaan, joten en kommentoi.
 

Johnny99

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eiköhän Frank vielä hääräile taustalla
Toki hääräilee, ja saa puolestani hääräillä niin kaun kauan haluaa, mutta jos puuttuu operatiiviseen toimintaan, niin tämän vaihdoksen vaikutus = 0. Eiköhän nämä uudet ukot tulleet ihan tosissaan asioista päättämään, tai sitten tämä on todella erikoinen kuvio. Mutta, that's IFK sitten varmaan.
 

mtuq

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toki hääräilee, ja saa puolestani hääräillä niin kaun kauan haluaa, mutta jos puuttuu operatiiviseen toimintaan, niin tämän vaihdoksen vaikutus = 0. Eiköhän nämä uudet ukot tulleet ihan tosissaan asioista päättämään, tai sitten tämä on todella erikoinen kuvio. Mutta, that's IFK sitten varmaan.

Eihän tää muuten oliskaan HIFK.

Meinaatko, että Frank jätti ihan noin vaan - tosta noin vaan - se on ifk, pitäkään huolta - mestansa.
 

Jake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
No en tiedä noin yleisemmin, mutta omalta osaltani voin sanoa, että vaikka olen tuuletusta hallitukseen toivonutkin, en koe mitään tarvetta alkaa sen kummemmin ilakoimaan asian tiimoilta ainakaan vielä. Moberg ja Heino ovat kuitenkin tehneet pitkän duunin IFK:n eteen, enkä halua sitä polkea lokaan millään tavalla, vaikka kaikki ei aina ole täysin onnistunutkaan.

Antaa uusien ukkojen näyttää mihin suuntaan homma on menossa ja hihkutaan sitten kenties enemmän. Herrojen ajatuksia olisi ihan kiva lukea, haloo HIFK.fi??

Nuorennusleikkaus sikari-, tai pitäisikö nykyisen tupakkalain aikana sanoa vaikka kaviaariportaaseen, oli varmaankin tarpeellinen ja uskon sen olevan hyväksi seuralle.
Sitähän tässä ollaan toivottu jo monta vuotta, ja en näe mitään syytä, miksei asiasta voisi olla iloinen, jopa riemuissaan. Se ei tarkoita sitä, että samalla koko Mobergin ura IFK:ssa poljetaan lokaan, mutta kuten Frank itsekin sanoi, aika oli kypsä uusille henkilöille ja ideoille. Frank on tehnyt pitkän uran IFK:n organisaatiossa, johon mahtuu monia kunnian päiviä, mutta valitettavasti viimeiseen 20 vuoteen niitä mahtuu aivan liian vähän.

Toki vielä on vaikea sanoa, mihin suuntaan uudet herrat alkavat seuraa johtaa, mutta jo hallituksen uudistaminen oli erittäin tervetullut. Se oli sitä tarpeellista tuuletusta, jota oltiin kaivattu jo monta vuotta. Ehkä on ihan hyväkin asia, että uudet henkilöt ovat monille täysin tuntemattomia, jolloin ei ole syntynyt mitään ennakkoluuloja kavereista, ja he saavat aloittaa ns. puhtaalta pöydältä. Nyt olisi tosiaan mielenkiintoista kuulla hieman herrojen kommentteja, miten he lähtevät kehittämään IFK:n tulevaisuutta.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Lindholmia en tunne ollenkaan, joten en kommentoi.

Minä taas tunnen hänet duunielämästä hyvin, enkä voi hänen bisneksentekokyvyistään sanoa pahaa sanaa. Muutenkin rela hemmo ja pitkän linjan HIFK-mies. Nimitys tuli vähän puskista, mutta uutinen oli ehdottoman positiivinen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös