HIFK kaudella 2015–2016

  • 583 401
  • 2 098

ADX_03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Tampa Bay Lightning
Hintz olisi kyllä hyvä haku, mutta samaan junaan voisi hyvin laittaa myös Sami Sandellin. Ne Ilves- pelit , mitkä olen nähnyt, on kyllä kova kaksinkamppailuissa ja omaa erinomaisen pelikäsityksen ja syöttötaidon... ja juuri tätä kirjoittaessa tarjosi näppärän maalisyötön!. Tietääkö joku kaverin ensi kauden suunnitelmista?

Vuoden optio Ilveksellä käsittääkseni. Eli ei taida olla liikkumassa mihinkään.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Samaan pakettiin voisi hakea vanhemmankin Hintzin mädäntymästä Savonlinnasta. Roopen isobroidi Miiko tuli HCK.n vanhvuuteen keravalaisten ekalla Mestis-kaudella ja oli vähän niinku projektiasteella. Seuraavana vuonna tuli Kotkaniemi HCK:n puikkoihin ja Miiko otti jättiharppauksen pelaajana eteenpäin. Savonlinnaan mentyään ei ole juurikaan kehittynyt, mutta tiedä mitä kaversita saisi Stögön alaisuudessa irti.
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Nyt ilmoittaa jo Jatkoaikakin Hintzin siirtymisestä meille ensi kaudeksi. Hienoa!

Ei tuo vielä varmaa taida olla, HIFK on kai vasta piikkipaikalla tuossa tarjouskilvassa. Jos tämän käyttäjä Surprise Me:n tietoja on uskominen. Eipä tuota voi pitää varmana ennen kuin soppari julkaistaan. Todella hyvä haku olisi kyllä, toisaalta saattaa tulla aika kalliiksi ja mahdollisesti NHL:kin saattaa taas viedä välistä riippuen ihan siitä mitä hänet tänä kesänä varaava joukkue haluaa tehdä.
 

Visnovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång, alltid. Vaahteralehdet. HCK.
Olisi mielenkiintoista jos Hintz tulisi ensi kaudeksi, mieleeni tuli heti ketju Ikonen-Nykopp-Hintz

Tiedä häntä, toimisiko tuo sitten alkuunsa - mutta näkisin tuossa ainakin kolme isokokoista ja työtä tekevää pelaajaa jotka ovat kaikki tällä kaudella saaneet tulosta aikaan.
 

Beagle Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
Koska oman elämänsä urheilutoimenjohtajana oleminen on hauskaa, niin mietitäänpä mitä Nybondaksen pitäisi ensi kaudeksi kehitellä, jotta HIFK:n dynastia jatkuu. Kaikki viestin linkit vievät www.eliteprospects.com sivustolle.

Tiedossa on, että valmentajana jatkaa Törmänen, jonka (ainakin tämän hetkinen) pelitapa edellyttää, että pelaajien liike ja kiekollinen peli ovat vähintäänkin kohtalaisia. EP:n mukaan HIFK:lla on vähintään ensi kauden kattavat sopimukset seuraavien pelaajien kanssa:

Maalivahdit:
Husso
Lankinen

Puolustajat:
Auvitu
Taipalus
Heikkinen

Hyökkääjät:
Ramstedt
Ikonen
Rask
Lamberg
Leino

Veskariosasto on paperilla kunnossa, kuitenkin pitää muistaa, että Husson lähtö Pohjois-Amerikkaan lienee melko todennäköinen. Tarvetta ollee siis maalivahdille. Vaihtoehtoja on siis kolme; lähteä kauteen Lankinen ykkösenä, lähteä kauteen Lankinen kakkosena tai lähteä kauteen tandem-peluutuksella ja katsoa kuka kisassa jää niskan päälle. Lankinen on pelannut viime ottelut hyvällä tasolla ja hän on lupaava nuori maalivahti, jolla on sopimusta jäljellä vielä kaksi vuotta. En kuitenkaan henkilökohtaisesti vielä lähtisi kauteen siten, että hän olisi ykkösmaalivahti. Penkillä tupen järsiminenkään ei häntä kehitä, tandem-lähtökohta voisi olla siis hyvä vaihtoehto. Liigan sisältä vaihtoehtoja Lankisen kaveriksi voisi olla Tomi Karhunen tai Rasmus Rinne. Niklas Bäckström on myös mielenkiintoinen nimi pyöriteltäväksi. Sopimusta on Wildiin jäljellä vielä vuosi, mutta tämä kolmen miljoonan dollarin mies on pudonnut ykköstorjujan paikalta. Siitä kahta käsitystä voiko WIld ostaa Bäckströmin ulos sopimuksestaan vai ei, mutta suuren suuri yllätys ei kuitenkaan ole, jos Bäckströmin NHL-ura päättyy tähän kauteen. Ymmärykseni mukaan Bäckström omistaa HIFK:n osakkeita, kiinnostusta voisi siis olla tulla HIFK:hon.

Puolustuksessa jatkajat edustavat enemmän kiekollista osaamista, eli sitä ei välttämättä tarvitse hakemalla hakea. Nykyjoukkueesta jatkoa antaisin sekä Söderholille että Grillforsille, ehkä myös Honkaheimolle. Kuluvalla kaudella puolustuksessa on ollut se puute, että sieltä puuttuu sellainen paskiainen, joka tekee vastustajan maalille tulon todella ikäväksi. Eräällä Markus Kankaanperällä on sopimus jälleen katkolla, samoin Joonas Järvisellä. Kerhon Schira olisi loistokaappaus Liigan sisällä, mutta lienee ihme ja kumma, jos mies ei isompiin liigoihin siirry kauden päätteeksi. Kuvatunlaiseen fantasiapuolustukseenhan rahaa menisi aivan hävyttömästi, mutta vanha totuushan puhuu puolustamisen ja mestaruuksien voittamisen yhteydestä.

Hyökkäyksessä on pelko, että pakka leviää käsiin. Kuparinen on tiettävästi menossa Ässiin. Ramstedtilla on huhujen mukaan sopimuksessa ulkomaanpykälä. Zaborsky on varmasti haluttu mies ja Elkins voi haluta lähteä haistelemaan uusia tuulia. Kaikki mainitut herrat olisi pitämisen arvoisia, kuten itseasiassa suurin osa nykyhyökkäyksestä, jos hinta ja laatu kohtaavat. Nykopp on ottanut huimia edistysaskeleita tällä kaudella. Luttinen on loistava ja myös esimerkiksi Blomqvist on osoittanut, että paikka joukkueessa on ihan perusteltu. Suurimpia pettymyksiä ainakin minulle ovat olleet Partanen ja Puustinen, heistä Puustinen on alkanut tosin osoittamaan pieniä heräämisen merkkejä. Sentteriosasto huolettaa minua paljon, koska sen tyhjentyminen totaalisesti on todellinen riski. Elkinsin ja Nykoppin kiinnittäminen auttaisi jo paljon, lisäksi vielä Ramstedtin jääminen, niin olisin jo onnellinen. Mikäli Ramstedt tai Elkins kuitenkin lähtevät, niin eräältä Nashvillen liehuletiltä voisi kysyä, josko NHL-ura olisi tässä ja paluu taksvärkkimielessä kiinnostaisi ja Päällikön paluu -paidat voisi laittaa painoon. Huhuissa Roope Hintziä ollaan tuomassa HIFK:hon ja ainakin näkemieni pelien perusteella kyseessä on erinomainen kaveri. Eräissä huhuissa on myös tuotu Jesse Joensuuta HIFK:hon, sopisi minulle, vaihtoehdoksi käy myös Petrellin kotiinpaluu Ruotsin valloitukselta, joka on ollut epäonnistunut, ainakin tilastojen valossa. Nelssonin keskelle tarvittaisiin vielä joku Liivikmäinen hämmentäjä, mutta itselläni alkaa olemaan jo pää sen verran jumissa, että yhtään nimeä ei nouse mieleen. Åsten on tehnyt minuun jonkinlaisen vaikutuksen asenteellaan ja yrittämisellään, joten palkitsen hänet oman elämäni urheilutoimen johtajana sopimuksella, jos Jari Sailiota ei saada kiinnitettyä.

Kaiken kaikkiaan paras mahdollinen kokoonpano voisi näyttää tältä:

Lankinen - Bäckström/Rinne/Karhunen

Söderholm - Taipalus
Kankaanperä/Järvinen - Auvitu
Grillfors - Schira
Honkaheimo

Zaborsky - Ramstedt/Jokinen -Rask
Joensuu/Petrell - Elkins/Jokinen - Puustinen
Ikonen - Nykopp - Hinzt
Lamberg - "Liivik" - Sailio/Åsten

Kokoonpanoon ei ole sijoitettu esimerkiksi Saarelaista, Leinoa, Mobergia, Teppoa tai Nyqvistiä. Tämä on ollut ihan tietoinen valinta, koska loukkantumiset ja sairastelut avaavat parhaan mahdollisen kokoonpanon ulkopuolisille pelaajille aina paikkoja jopa siinä määrin, että koko kauden pelimäärissä ei ole suurta eroa parhaaseen kokoonpanoon kuuluviin. Luttinen jäi näköjään myös sijoittamatta huolimatta hänen huikeudestaan. Luttinen on kuitenkin niin monipuolinen pelaaja, että paikkansa kyllä löytää kokoonpanosta.
 
Viimeksi muokattu:

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
IFK:n Facebook-sivuille on ilmestynyt video, jossa Hra. Grillfors sanoo "Vi ses nästa år också". Erinomaista, että Grilli jatkaa.
 
Viimeksi muokattu:

Justice

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Cowboys, Man Utd, Devils, Jazz
IFK:n facebook-sivuille on ilmestynyt video, jossa Hra. Grillfors sanoo "Vi ses nästa år också". Erinomaista, että Grilli jatkaa.

Päivän paras uutinen. Viikon paras uutinen. Kuukauden paras uutinen. Vuoden paras uutinen. Todella todella hieno homma!
 

Beagle Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
IFK:n Facebook-sivuille on ilmestynyt video, jossa Hra. Grillfors sanoo "Vi ses nästa år också". Erinomaista, että Grilli jatkaa.

Upea juttu! Onkohan officen pihalla kyläläiset soihtujen ja heinätalikoitten kanssa kun juuri tänään pukattiin video ulos. Ja nimenomaan vielä Grillin. Mikäli viime vuoden malli toistuu, niin samanlaisia videoita voidaan odotella lisää lähiaikoina.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Jumalauta! Kova juttu jos totta. Katoithan varmasti, ettei videolla tullut kvaak-kvaak missään vaiheessa?

Ei niitä siellä näkynyt. Näkyi vain ukko, joka allekirjoitti jonkinlaisen Nybarin tarjoaman paperin ja mölisi ensi vuodesta aidolla ruotsilla.

E. Kieltämättä aika sopiva päivä julkaista tämä soppari. Kukaan myöntää olleensa Officella tänään niiden talikoiden kanssa?
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Huikea uutinen. Vähän oli pelko persiissä että joku KHL vie, mutta sitten muistin että eihän siellä katsota kuin pistepörssiä hankintojen suhteen. Grillfors on ollut kyllä aivan helvetin hieno vahvistus IFK:lle. Varmaan ihan TOP5, jopa TOP3 all-around pakkeja liigassa. Antaa napakat avaussyötöt lapaan, fyysinen, sijoittuu puolustuspäässä koko ajan oikein + ne avojäänpommit. Ei voi kun digata.

Puolustuksen MVP, vaikka Taipalus onkin ollut se pisterohmu.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Kukaan myöntää olleensa Officella tänään niiden talikoiden kanssa?
Itse olin nikkaroimassa jo mestauslavaa, mutta teloitusvälineet ja Nybarin raahaan paikalle vasta, jos ei hankita puolustajaa ennen siirtorajaa.

Aivan mahtava homma tuo Grillerin jatko, ja näin olen meillä on ensi kaudeksi lähtökohtaisesti sainattu jo kaksi liigatasolle huippupuolustajaa (Grillfors ja Taipalus).
 

Lindfors

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, YNWA
Loistava uutinen tuo Grillin jatko. Kokonaisvaltainen puolustaja. Harvemmin näkee miehen tekevän edes virheitä.
 

TheJackal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
Hieno video kyllä, puuttu enää vaan "ei muutaku Villeks Villen paikalle"
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
No tämä on hieno uutinen, Grillerin jatko lämmittää kyllä.

mölisi ensi vuodesta aidolla ruotsilla.

Mä oon vähän sitä mieltä, että afrikaans (vanha hollanti, pysynyt samana) ja suomenruotsi (vanha ruotsi, pysynyt samana) on niitä aidompia kieliä kun se "pääkieli", pysyneet siinä vanhassa, hyvässä alkuperäisessä. Nämä pääkielet ovat sitten kehittyneet hollanniksi ja riikinruotsiksi ja siinä samalla mutatoituneet ja perversoituneet ihme mongerruksiksi.

Eihän ruotsalaiset osaa sanoa edes terapeut, siellä ne sanoo terapeft! Ei siinä ole mitään f-kirjainta, ei se u ole edes konsonantti. Niin tai euro, jota ne ei myöskään osaa lausua, vaan vetää siihenkin jonkun v-kirjaimen jolloin siitä tulee "evro" :P
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Mä oon vähän sitä mieltä, että afrikaans (vanha hollanti, pysynyt samana) ja suomenruotsi (vanha ruotsi, pysynyt samana) on niitä aidompia kieliä kun se "pääkieli", pysyneet siinä vanhassa, hyvässä alkuperäisessä. Nämä pääkielet ovat sitten kehittyneet hollanniksi ja riikinruotsiksi ja siinä samalla mutatoituneet ja perversoituneet ihme mongerruksiksi.

No joo, suomenruotsi on ainakin paljon selkeämpää. Tosin ruotsalaisilta kuulin ulkomailla ollessani usein puhuvani "Moomin svenskaa", vaikka suomenruotsia puhunkin ihan kotoa opittuna. Riikinruotsi olisi ollut paremmin sanottu.


Eihän ruotsalaiset osaa sanoa edes terapeut, siellä ne sanoo terapeft! Ei siinä ole mitään f-kirjainta, ei se u ole edes konsonantti. Niin tai euro, jota ne ei myöskään osaa lausua, vaan vetää siihenkin jonkun v-kirjaimen jolloin siitä tulee "evro" :P

Tuo "evro" on omituinen tapa lausua euro. Koska eiväthän ne lausu Eurooppaakaan Evruuppa. No se siitä ja kielikeskustelusta tässä ketjussa.

Nuo videot ovat mukava tapa ilmoittaa jatkosoppareista. Tykkään.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aivan mahtava homma tuo Grillerin jatko, ja näin olen meillä on ensi kaudeksi lähtökohtaisesti sainattu jo kaksi liigatasolle huippupuolustajaa (Grillfors ja Taipalus).

Kyllä vaan ja vaikka ensi kauden alkuun onkin vielä pitkä matka, on joukkueen rungon muodostuminen jo hyvissä ajoin vain ja ainoastaan positiivista. Ja jos olen oikein hallilla kuulemiani juttuja käsittänyt, puolustukseen olisi ensi kaudeksikin tulossa lisävahvistusta lahden takaa. Mutta palataan tähän myöhemmin keväällä.
 

Beagle Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
Ja jos olen oikein hallilla kuulemiani juttuja käsittänyt, puolustukseen olisi ensi kaudeksikin tulossa lisävahvistusta lahden takaa.

Täten julistan tänään 2.2.2015 alkaneeksi kautta 2015-2016 koskevan spekuloinnin nimellä Teemu Laakso.

Jotta viesti ei menisi kokonaan sivuraiteille, niin innolla odotan kuka on seuraava julkaistava jatkaja ja millainen video siinä on. Play Offs-kortti kamppis alkoi tuon Grillin videon myötä. Tyylikäs video muuten ja selkeästi mietitty Grillim habitukseen. Minulle kerrottiin, että video on kummisetä-tyyppinen ennen kuin sitä olin nähnyt. Sopi tosiaam hyvin Grillforsin mafia-ulkonäköön.
 

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ilmeisesti Grillforssin jatko ei ollut viimeinen jatko joka tällä viikolla julkistettiin, vaan lisää on tulossa ainakin Pregamen perusteella.
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Nythän olisi kiinnitetty pakistoon ensi kaudelle Taipalus, Auvitu, Grillfors ja Generous sekä oliko vielä Honkaheimokin. Lisäksi Moberg ja Heikkinen prospekteista, Teppo varmaan myös saa jatkoa. Söde ilmeisesti lopettaa tämän kauden jälkeen, Hankille voi toivottaa tervemenoa. Ensi kauden puolustuksen runko on ainakin kasassa ja jos sieltä saisi Melartin tai Järvisen ensi kaudeksi niin kova pakisto sieltä on tulossa.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Saskatoon: Sieltä voisi ihan hyvin pitää junnuista vain Tepon ja Mobergin. Loput pihalle, kiitos ja hei. JJ tai Melart sisään niin sitten on liigatasolla kärkipakisto.
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Saskatoon: Sieltä voisi ihan hyvin pitää junnuista vain Tepon ja Mobergin. Loput pihalle, kiitos ja hei. JJ tai Melart sisään niin sitten on liigatasolla kärkipakisto.

Mietin itsekin tuota, että melkeinpä vain Teppo ja Moberg ovat niitä jotka kannattaa pitää, Nyqvist on siinä ja siinä, Salmelle voi näyttää ovea. Heikkisellä on soppari ensi kaudesta, mutta mikäli ei kehity oleellisesti kesän aikana niin ei ole mitään käyttöä. Moberg voi olla ensi kaudella jo todella kovaa valuuttaa mikäli saa ensi kesän treenattua ehjänä ja saa lisää voimaa hankittua. Tomppa saattaa myös yrittää hankkia jonkun Taipaluksen kaltaisen läpimurtoa lähellä olevan nuoren kaverin. Mikäli kenelläkään sopimuksen omaavista runkopakeista ei tapahdu kesän aikana mitään järkyttävää tasonlaskua niin ensi kauden pakisto näyttää jo tässä vaiheessa lupaavalta. JHagin huhuilema Söden lopettaminen kauden päätteeksi kirpaisee kyllä mikäli on totta, mutta muuten jatkuvuus näyttää aika hyvältä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös