HIFK - JYP 17.1.02 Helsingin Jäähalli

  • 18 293
  • 205

Qeuba

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Erittäin tiukka peli tulossa, jossa JYPille on tarjolla todella tärkeät pisteet. Play-off paikka on tyrkyllä, joten HIFK olisi syytä piestä. Pelin voi voittaa aivan kumpi hyvänsä, sanoisinpa että mahkut on suurinpiirtein 50-50! Veikkaan, että jos JYP pystyy samanlaiseen puolustuspeliin kuin Jokereita vastaan pisteet ropsahtavat Jyväskyläläisten tilille. Paineet on HIFK:lla!!

Lopputulos veikkaus: 2-3;)
 

nicstu

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL ja Maajoukkue, pääkaupunkiseudun joukkueet
Viestin lähetti Carlos




Lindfors 10+9+12=31 (nollapeli juhlan kunniaksi)
Lehto 13+11+10=34


Kyllä Sakke sen yhden pakollisen päästää ottelun lopussa, ja hyppii tasajalkaa vihastuksissaan...
ja katsoo vihaisesti jotain pakkia: "se oli sun jätkä"

Ollaanhan me nähty se aikaisemmenkin
 

redcougar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liigan Svedut
Yksi syy miksi Sakke voi olla loistava tänään, ja toivon että on, on se että hänellä on varmasti aivan vimmattu, ehkä jopa mielipuolinen halu voittaa juuri tämä peli. Elikkä ehkä emme näe tätä "se oli sun jätkä" episodia :)
 

#34

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New Jersey
Tänään raahaudun minäkin hallille, jo toista kertaa tällä kaudella. Ja syy siihen miksi siellä olen, on se että tänään jos joskus on HIFK:n pakko voittaa, muuten alkaa viiva karkaamaan turhan kauas.

Hieman tuo Jyp pelottaa, joukkueella kun on ollut paha tapa HIFK:ta kiusata. No lopputulos on 3-2 tai 2-3.
 

peruna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK
Junnu ketjuja ei saa missään nimessä hajoittaa. Minulla on Kokoomus nuorien Helsingin piirin hallituksen ensimmäinen kokous, joten en varmaan ehdi alusta hallille. Kysymys on siis voiko hallille tulla "kesken kaiken" eli onko ovet kiinni vai?
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Viestin lähetti Musta87
Kylläpä pelottaa tuomarikaksikko Kaislehto & Pajunen. Varmasti muutama kunnon kämmi tiedossa. Muistellaanpa tiistain peliä Porissa (Kaislehto) tai lauantain JYP-Ässät matsia (Pajunen).... Alkaa pikku hiljaa tuntua erittäinkin hyvälle ratkaisulle tuo yhteen päätuomariin siirtyminen, jos tällaiset nimet saataisiin mestikseen.

EDIT: Miten usein tuo Sillgren muuten onnistuu olemaan kuumeessa? Taitaa Harri kulkea kaupungilla takki auki....:D

Meinasi tulla itku silmään, kun näin tuomarit. Pajusen muistavat varmaan kaikki JYP-fanit lauantailta ja Kaislehdon pari kertaa tällä kaudella nähneenä..pelonsekaisia tunteita herättää tämä parivaljakko:mad:

Centrebetin kerroin 3,00 riitti minullekin, 7 euroa JYP:n voitolle. Miten jatkuu JYP:n vuoristoratakausi tänään..?
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Joku tuossa kysyi että kuka Hifkin ykkösketjusta kerkiää ajoissa maalille.Hyvä kysymys.Moger ei Ässissä kerinnyt keskialuetta pidemmälle ja Seppo ei ole mikään raketti.Vopat hoitanee poliisin ja puolustavan pelaajan hommat kai sittenHomma on tietysti paketissa jos ketju värkkää maaleja.Maalilla tuossa alussa tarkoitin luonnollisesti Jypin vaaristen vastahyökkäysten torjumista.Aukko hyökkääjien ja pakkien väliin ei saa jäädä liian suureksi.

Olisin toivonut Sandylle nopeampia ketjukavereita.Toivottavasti Ape tietää mitä tekee.

Jotenkin on taas kylmä rinki siellä.Pelkään pannukakkua tästä matsista.Silloin sekä Hifkin että Ässien mahdollisuudet pllään ovat menneet.Aina kun Minulla on ollut tälläinen tunne Hifkille on käynyt huonosti.Poikkeus vahvistaa säännön tänään,näin on oltava!
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Carlos, älä nyt ihan ylisanoihin äidy Jypistä puhuttaessa, se on ihan keskikastin joukkueita ja tähtiä on 2: Chlubna ja Ton. Onhan meillä Marek, Vopat, Moger, Mäkkäri, Pikkarainen, Kantor....eli kaikenkaikkiaan värikkäämpi porukka.

Pelillisesti Jypistä on jäänyt täällä (myös Jokerit ja Blues -matsit) mieleen kurinalaisuus ja nöyryys. Osaavat siis pelata vieraspeliä, mikä on ikävä homma. Ei todellakaan viihdyttävää, mutta toimivaa, jos ei pistä itse kunnon prässiä päälle. Jyp lienee Pelicansin ohella liigan "jalat jalat" -ryhmistä selkein - koko Jypin pelaaminen lähtee polkemisesta. Jos pelataan, kuten samantyyppistä Pelicansia vastaan, niin pitäisi olla hoidettavissa.

Pysyn tasurissani, 3-3
 

Punalippu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Pentin pojat (kukkuu-osasto)
No onpas kutinaa, olo on niinkuin todella tärkeän ottelun alla kuuluukin. Tänään pitää lähteä pelaamaan omaa peliä, helkkarinmoisella sykkeellä, ei mitään Mälkiä/Lehkonen kiekkoa pelaamalla samalla tavalla kuin vastustaja ja äärivarovaista pelitapaa noudattaen, sillä silloin tulee noutaja, kuten ollaan nähty. Samalla sapluunalla kuin Pelicansia vastaan ja samanlaisella sykkeellä niin sillä kaatuu joka jengi liigassa. Vaikka tulisi tappio, ei minun mielestäni vielä toivo ole lopullisesti mennyt, sitten vaan pitää kaataa näitä Jokereita& kumppaneita ja sillä pelillä mitä näin viime lauantaina näin IFK:lta, se on mahdollista, niin uskon.
 

heki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jhag:n kommenttiin

Jhag: Ensinnä tämä tulee tosi myöhään tämä vastinine tähän, mutta sain oikeudet vasta.

"Vähän nauratti kun tultiin hallilta lauantaina katkeroituneiden Pelicans-fanien kanssa, jotka yrittivät kuitata tappion takki auki lähtemisellä häntäpään jengiä vastaan. Aikamme kuunneltiin ja kysyttiin ne pakolliset: kuinkas monta kautta Pelicans onkaan pelannut liigassa..? -Jaa, kolme? Ja sijoitukset? -Jaa, putoaminen ja 7. sija....ja nyt jo elvistellään kuin oltaisiin rutinoituneita kärkijoukkueita. Ja pitihän siinä tehdä se vakiojuttukin; kaveri lähettää tekstiviestin, otan sen vastaan, ja näytän tyhjää ruutua Kaani-faneille kertoen "Tilasin tuolta lahtelaiskaverilta Pelicansin mestaruusvuodet ja hemmetti, tässähän ne on" "

Vastaavasti meille (minä + pari frendiä) kuittailtiin koko ajan mm. maalaisuudesta, autojen oikeasta parkkeeraamisesta, jota Lahtelaiset eivät kuulemma osaa jne. Emme itse kommentoineet tai muutenkaan kuittailleet hifkin pelistä mitään, ainoastaan tuuletimme kaanien maaleja, jonka perusteella saimme ko. ryöpytyksen. Me maalaiset olemme kuitenkin mm. asuneet helsingissä noin yli 7 vuotta, mutta sillä ei noille ollut merkitystä. Toisin sanoen niitä jurpoja on joka leirissä, yhtä lailla hifkin kuin muidenkin. Luulen lähellä olleiden fiksumpien hifkiläistenkin hävenneen noiden noin 5 henkilön käytöstä, tai ainakin sen suuntaisia olivat heidänkin elekielensä.

Ok, tämä ei siis liity tähän mitenkään, mutta oli pakko kommentoida.
 

heki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tähdet

Pikkarainenhan kuuluu tunnetusti liigan tähtipelaajien listalle. Mäkkäri jopa liigan hall of fameen.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
1-0 :rolleyes:
Jeh, Vostrakin pistetili avautui.

JYP:n pitäis vähentää noita jäähyjen ottoa, on se ihme jollei HIFK jossain vaiheessa rankaise. Pääsi jo viidellä kolmea vastaankin pelaamaan n. minuutin.

Tällähetkellä neljällä neljää vastaan, mikseiköhän Saarinen peluuta Chlubna-Ton kaksikkoa? Olivat nimittäin Ässät-pelissä kotona todella hyviä juuri tasavajaalla, ensimmäisessä erässä...
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Mitä siellä oikein tapahtuu? Saako JYP rangaistuksia ihan aiheesta vai onko pahamainenn Pajunen taas vauhdissa?

JYP johtaa maalilla toistaiseksi. Jäähyjä jäähyjen jälkeen. No, saavatpa alivoimaharjoitusta. Peli kuulostaa sekavalta vai onko se vain Lievemaa, joka on sekaisin?

Selostuksen perusteella Pekka Kärkkäinen on onnistunut hyvin myrkyttämään Chlubnan tehot. "Ja Kärkkäinen menettää/ei ennätä ajoissa/häviää aloituksen/ ei saa syöttöä kiinni / ei saa kiekkoa tyhjään maaliin"...". Sen jälkeen kaveria vielä koetetaan istuttaa ylivoimaan. Pitäisikö käydä ostamassa Tiimarista "Parane pian"-kortti Olli Ahoselle?

Hitto, ja kun tuo Lievemaakin selostaa alle kaiken arvostelun niin tästä tulee vielä pitkä ilta..."seli-seli-seli-ifk:n sisäinen pituuskartta-seli-gladille taisi tulla jäähy-niin siitä pituuskartasta-seli-seli.." Ymmärtääkö kaveri että hän on radiossa ja yleisöä saattaisi kiinnostaa mitä kaukalossa tapahtuu?
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti Sergei_Krivokrasov
Mitä siellä oikein tapahtuu? Saako JYP rangaistuksia ihan aiheesta vai onko pahamainenn Pajunen taas vauhdissa?

Siltähän tuo selostustuksen perusteella vaikuttaa, että Pajusen poika pistää JYP:läisiä boxiin vähän väliä, ja HIFK:lle jää selviä jäähyjä viheltämättä. Esim. äsken Lievemaan sanoma laitataklaus.
Mutta jos JYP ihan aiheesta nuo jäähyt saa, niin on kyllä omaa tyhmyyttä, noin paljon jäähyjä ei missään nimessä saisi ottaa. Oma peli menee aivan sekaisin, ja vastustaja tietenkin rankaisee. Jotenkin kyllä semmonen kutina, että ei tuomarilinja ihan fifty fifty mene...
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
No ainakin yksi piste plakkarissa. IFK tulee aivan varmasti hulluna päälle. Nyt vaan kärkkymään vastahyökkäyksiä ja haetaan sitä ratkaisua tiukan miesvarjostuksen kautta

"emämuna Hirvoselle"..GREAT!!! Varmistakaa, älkää pelatko riskillä!!!!

EDIT: No niin, Helsinki tourin tulos oli sitten tasan kaksi pistettä. Tästä ottelusta olisi hyvä tietää pelasiko JYP oikeasti noin sikaa kuin Pajusen vihellykset ilmentäisivät.

Olli Ahosta tuli taas ikävä kun kuunteli kaksikko Kärkkäinen/Hirvonen toilailuja. Parane pian!!
 
Viimeksi muokattu:

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllä olisi kaksi pistettä pitänyt ottaa JYP:n... Kuitenkin juuri HIFK on sellainen joukkue, joka tulisi voittaa. Tässä ennen taukoa on kaksi kertaa pelit SaiPaa ja Lukkoa vastaan, ne nyt ois pakko voittaa.... Tai no tietenki jos joku HPK, Pelicans jne. kaatuu niin mikäs siinä...

Kyllä oli Ahosen loukkaantuminen todella paha menetys! Eihän tuo Chlubna-Kärkkäinen-Virtanen tunnu toimivan yhtään, Chlubna ei ole saanut pisteen pistettä kun on ollut Kärkkäinen keskellä. Eikö siinä voisi vaikka Hirvosta kokeilla, kunnes saadaan Ahonen takaisin? Tai vaikka Hytöstä... Kuitenkin kun kokoajan selostuksessa kuuluu tyyliin "kärkkäinen menettää... ei saa kärkkäinen syöttöä kiinni... ei saa kärkkäinen syötettyä...".
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jaahas, HIFK:n valmentajahan moitti oikein kunnolla JYP:n pelityyliä. Olis nyt Saarinen heittäny takasin vaikka että "No me ollaan sentään playoff-viivan paremmalla puolella." ;)

Ihmetyttää kyllä tuo JYP:n jäähysuma...:confused:
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Kitkerä tasapeli...

Tulee tunteella, vielä ei ole hahmottunut mitä tapahtui.

- Sakari taas ei voittava veskari, vaikka torjui 25/26. Ainoa jypin maali aikamoinen lahja Sakelta. Torjui hyvin, mutta mutta.. se maali auts....
- ylivoimapeli katastrofaalista 0/10. Jyp 1/3.
- Suhonen vaihteli ylivoimakentällisiä todella paljon. Ensin 8 ekaa ylivoimaa 1 pakki 4 hyökkääjää, paljon erilaisia variaatioita. 2 vikaa ylivoimaa normaalit 2 pakkia 3 hyökkääjää. Ovatko ifk:n pelaajat tarpeeksi ammattilaisia jatkuvaan pelaajien kierrätykseen yv-pelissä eri pelikavereiden kanssa, eivät minusta.
- Marek pelasi taas yli puolet pelistä. Ainoa tähtemme raatoi ja teki ainoan maalinkin. Showpuoli jäi tänään vähemmälle.
- Moger ei minusta oikein vielä onnistunut. Ei oikein löytänyt pelikavereita. Pyrki toki suoraviivaisiin ratkaisuihin.
- Kuhta hukkasi jatkoajalla 100% puhtaan läpiajon.

Ifk:n eriä 1. ja 3. Jypillä paljon paikkoja vastaiskuista koko ajan varsinkin 2. erässä. Se on toki tunnustettava. Lehto oli erinomainen maalissa.

Vihko-Hirschovits-Salminen pystyi ainoana ketjuna nopeisiin keskialueen ylityksiin ja laukauksiin 5-5 pelissä. Vopat-Cipruss-Moger oli kerran kokoonpanona yv:ssä. Vopat ohitti jypin pakin. 3-1 hyökkäys... Vopat syöttää, kumpikaan Moger eikä Cipruss edes yritä ottaa kiekkoa ... katsomossa revitään hiuksia. Kortelaisen (vai Vopat ??) ohjaus yv:ssä hylättiin korkeana mailana. Se olisi kiva nähdä uusintana.
 
Viimeksi muokattu:

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jossain toisessa tapauksessa nousu tasuriin tuollaisen nyhjäämisen jälkeen voisi maistua joltain, mutta ei oikein nyt. Olisi ollut loistava tilaisuus ottaa Jypiä ja Ilvestä kunnolla kiinni ja samalla jättää Ässiä ja Lukkoa selvemmin taakse, mutta tilanne säilyikin sitten suht samanlaisena kuin ennen. Jospa lauantaisen Ässäpelin jälkeen katsotaan, pitääkö se pyyhe heittää lopullisesti kehiin.

Jyp haki sitten Helsingistä kaksi tasuria potkupallonumeroin. Ei välttämättä kaunista, mutta parempi sekin heille kuin nolla pistettä, luulisin. Kovin kaukana ei Hifkin voittokaan ollut, olisi se Sakke jättänyt pudottamatta kiekon Enkelin ulottuville. Saken peli oli kaikkea muuta kuin varmaa, mutta toisessa erässä melkoinen haamu pelasti numeroiden muuttumisen 0-2:een. Se olisikin riittänyt tappioon.

HIFK sai kiekon kaksi kertaa Lehdon selän taakse, mutta toista ei sitten tietenkään hyväksytty. Itse luulin, että Jukin veto meni suoraan sisään, mutta kai siinä joku sorkki korkealla mailalla välissä. Toivottavasti näkee vielä uudestaan. Zidlicky pitikin sitten oljenkorren ehjänä tökkäämällä persuksilleen lentäneeltä Kölliltä jääneen kiekon maalin perukoille. Kölli sai tietysti lähinnä mokastaan syöttäpisteen. Hauskaa. Jatkoajalla Kuhdalla oli loistava paikka saada paljon syntejään anteeksi, kun pääsi yksin läpi Jyp-pakin söhlätessä viivalla, mutta ratkaisu oli kohtuullisen surkea. Myös Zetalla ja olikohan se Salmisella, oli loistava paikka ratkaista. Kovin paljoa paremmalta ei loppujen lopuksi jatkoaikavoittokaan olisi maistunut. Kyllä tämä olisi pitänyt klaarata suoraan peliajalla, niin ero olisi kaventunut kunnolla.

Kertokaas mulle, mitä valmentajan pitäisi tehdä, kun on neljä sekuntia peliaikaa jatkoajalla jäljellä ja b-pistealoitus hyökkäyspäässä? Olisiko aikalisä mitään? Ei väkisin Ape. Kyllä minä olisin kokeillut. Vai odotitko vielä parempaa paikkaa?

Kerrankin oli niin päin, että tuomarit olivat ennemminkin HIFK:lle suosiollisia, mutta kyllä Jypin jäähyistä lähes kaikki ihan paikallaan olivat. Varsinkin mailat tuntuivat heiluvan koko ajan korkealla.

Ei siis kovin hyvää makua suuhun jäänyt ottelusta. Kun kahdesta ensimmäisestä erästä saa lähes puolet pelata ylivoimaa ja melkein ainoat tosi vaaralliset paikat niiden aikana loi Jyp, on jokin pahasti pielessä. Tuskainen nyhjäys ja yksi piste. Parempi kuin ei mitään.

Ja sitten vielä. Miksi niiden törppöjen, jotka katsovat aiheelliseksi parkkeerata autonsa niin, että se estää puolen tusinan auton poispääsyn, pitää aina tulla viimeisenä takaisin parkkipaikalle? Sopivasti olisin päässyt pujahtamaan pahimman ruuhkan alta pois, mutta autopa oli kivasti nalkissa. Ja vielä: Taitaa meikäläisen ostokset olla aika vähissä jäähallilla. Karkkipussin hinta oli hieman laskenut euron myötä. Sellaisen ostin, mutta tuoppeja tai wokkeja en enää noilla hinnoilla suuhuni laita (tuopin sisältöä siis...). Siis tuo wokin hinta: 5,05 €. Kumma ettei tässä ole voitu pyöristää alaspäin, kun jotain aiemmin kympin maksaneita juttuja on mukavasti pyöristetty seuraavaan tasasummaan eli kahteen euroon. Jos joskus satun ostamaan wokin on silti ihan varmaa, että "mul ei satu olee viissenttistä". Kiusallanikaan...


EDIT: Lukihäiriö iskee... Toivottavasti viimeiset korjaukset tehty...
 
Viimeksi muokattu:

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Semmoista, yksi vaivainen piste. No todella ansaittu, siis sinänsä, että IFK pelasi 5 min. alusta, sitten JYP sai jäähyn ja IFK pelasi surkeasti loput ekasta erästä ja tokan erän seisoivat.

JYPin maali menee Saken piikkiin, helppo torjunnan paikka, mutta eipä jäänyt kiekko räpylään, vaan tipahti selän taakse, josta Nikolov pääsi rauhassa sijoittamaan kiekon tyhjään maaliin. Niin hitaasti mies toimi, että taisi jo luulla pelin olleen poikki, mutta vei kiekon kuitenkin maaliin. Sen jälkeen tosin Sakke otti pahan maalipaikan kiinni, JYPin pelaaja pääsi vetämään sydämensä kyllyydestä, mutta Sakke torjui.

IFK:n ensimmäinen hylättiin korkeana mailana, Zidlickyn vedon ohjasi maalin edestä Vopat. Melkoinen tuomio Pajuselta.

IFK:n ainoa hyväksytty maali syntyi siten, että Cipruss syötti rystyltä maalin takaa Kortelaiselle, jonka JYP pakki otti puhtaalla avojään pommilla kiekon pois, mutta ylös noussut Zidlicky ehti kiekkoon ensin JYP-pelaajan koukusta huolimatta ja suti kiekon verkkoon. Tahtomaali. IFK tekee nykyään niin vähän maaleja, että tuntui jälleen IFK:n maalatessa, että jengi juhlii maaleja kuin mestaruutta, ainakin siitä huudosta ja tuuletuksista päätellen.

Jatkoajalla Kuhta pääsi yksin läpi, mutta yritti harhauttaa Lehtoa, mielestäni olisi pitänyt vetää vaan.

Tuomarit tänään hyvin hereillä, JYPin kahvaukset otettiin pois, IFK voi syyttää surkeaa ylivoimaansa ja JYPin aktiivista alivoimaa pisteiden tasauksesta. Tuollaista tuomarointia kaivataan lisääkin. Melkeinpä paras koko kaudella.

Ja sitten vielä JYPistä, vaikka joukkue kahvasikin (ja sikaili ;) ) puolustuspäässä, niin hyökkäyksessä oli mielestäni tähän asti parhaiten luistellut joukkue, mitä IFK:ta vastassa on ollut. Varsinkin Lehtonen-Rajala pakkipari oli pahasti jäljessä. JYPin parhaat tänään Ton ja se Chlubnan ketju. Lehto ei hirveästi loistanut, kun ei pahoja paikkoja IFK saanut aikaan, vetoja toki paljon. Yläkulmiin olisi voinut vetää enemmän, Lehto oli polvillaan kuin Kaarelan maalivahtikoululainen.

IFK:n paras Zidlicky, muuten oli aika surkeaa. Vopat-Seppo-Moger ketju on liian hidas JYPin kaltaisia jengejä vastaan, kerrankin meillä on Mutanttiketju, mutta kun liike on hidasta. Sepolla oli muutenkin tänään erikoishidas päivä.

Porukkaa mukavasti, mutta toivottavasti Pentti ei luule, että katsojat on tommoseen lätkään tyytyväisiä, sillä sitä ne eivät todellakaan ole.
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13
Siis ei tota IFK:n ylivoimapeliä pysty yksinkertaisesti käsittämään. Pitää väkisin hakea se mahtava vetopaikka, ennen kuin edes yritetään. Ja kuitenkaan meillä ei kukaan halua mennä kunnolla maskiin.

Ja mitä niihin ylivoimakoostumuksiin tulee, niin mitä [lisää tähän haluamasi voimasana] Jukka Seppo tekee ylivoimassa viivamiehenä?! Mies, joka ei ammu edes rankkarissa. Sinne pitää laittaa kovaa ampuvia jätkiä, joita meillä ei tosin liikaa ole.

Sakelta hyvä juhlapeli, tosin mies saa ottaa Jypin maalin 100%:sti piikkiinsä.
 

Punalippu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Pentin pojat (kukkuu-osasto)
Jäähyistä: Kyllä sai aiheesta Jyp jäähynsä, Jyväskylässa on ilmeisesti päässyt ajan myötä unohtumaan mailan tarkoitus jääkiekkossa, sillä ei ole tarkoitus puhkoa vastustajan silmiä tai ajella kainalokarvoja.
Kaksi ekaa erää luokatonta IFK:ta! 157 harhasyöttöä ja maailman surkeinta ylivoimaa, vastuunpakoilua, joka ilmeni ettei uskallettu pitää kiekkoa, eikä laukaisusta ollut tietoakaan. Paikkoja oli tehdä ne tarvittavat maalit, ennemmänkuin riittävästi, mutta kädettömyys, huono tuuri ja Lehdon loistopeli estivät maalit. Pauli oli päivän ilopilleri, loistavaa kiekkovarmuutta, ainakin jos vertaa kavereihin. Kolmas erä oli taas IFK:lta vähän parempaa, missä unessa kaksi erää? Ja nyt sitten äkkiä vaihtoon vielä kun voi ja on aiheellista kaksikko Kuhta& Cipruss. Moger oli muuten nolla, tosin maalin edessähän mies oli ihan jees ja sitä vartenhan hänet hankittiin. Hankkikaa nyt IFK kunnon vahvistus joka osaa tehdä MAALEJA noista paikoista!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös