HIFK-Jokerit ti 29.10.02

  • 29 190
  • 270

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Ootko nähnyt Helga-neidin kylyvyssä?

Viestin lähetti punaiset_lasit

- IFK:n maskipeli. Niin mikä? Suuri osa laukauksista Lehtoselle tuli ilman minkäänlaista maskia. Ei uppoa Lehtoselle. 200kg miestä maalille niin johan rupeaa verkko heilumaan.

Tää meiltä edelleen puuttuu ihan kokonaan. Ei siellä ole KETÄÄN.
Toivottavasti ne selailis otteluvideoita ja joskus asia korjaantuisi. Mikähän siinä niin ujostuttaa isoja miehiä mennä sinne?
No, josko se siitä.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Stathosille soppari=)

Pentti on ajan tasalla ja piti kreikkalais "jumalan" meillä ainakin loppukauden ajan.
Go pentti,Go dave
 

Buccaneer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tuomo Ruutu, Sean Bergenheim
JES!!!! VIHDOINKIN!!!! Tänään hyvä voitti pahan ja stadin ykköset pisti kakkoset takasin omalle paikalleen. Vielä kun noi pellet saataisiin takasin divariin josta tulivatkin, niin olisi taas valtakunnassa asiat hyvin. Ei taida ihan heti tosin tapahtua, mutta ainahan saa toivoa, ja minä aion toivoa pellejen divariin tippumista kovasti. Ehkä se joku päivä auttaa.

GO IFK!!!!
 

hifk_rulez

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / Man Utd / BVB
Tästä on hyvä jatkaa sm-liiga kautta!

Olin paikanpäällä todistamassa kyseistä HIFK:n loistavaa esitystä ja täytyy myöntää, että ottelun alussa jännitti todella paljon miten HIFK tänään pelaa eli miten ottelu lähtee etenemään, mutta alkuhetkistä lähtien näki, että HIFK todella haluaa tänään voittaa sen näki joka pelaajasta katsomosta käsin, että HIFK on tänään valmis voittamaan vihdoinkin Jokerijoukkueen. Ensimmäinen erässä ei tapahtunut kauheasti eli jotenkin sellainen jännittynyt tunnelma oli itselläni vaikka HIFK minun mielestä hallitsi osittain ekaa erää muutamilla maukkailla maalipaikoilla.. Toisessa erässä sitten jännitys helpotti, kun HIFK teki 1 - 0 johtomaalin, joka oli täysin ansaittu pelitapahtumiin nähden. Tämän jälkeen HIFK loi hyviä maalipaikkoja, mutta niitä maaleja ei lisää toisessa erässä saatu aikaiseksi. Kolmas erä oli kerrankin HIFK:lla hyvä erä, kun katselee aikaisempia HIFK:n esityksiä, niin HIFK ei oikeen ole pystynyt 60 minuuttia eli koko ottelua pelaamaan todella hyvin ja nyt se onnistui eli kolmannessa erässä vielä kaksi maalia, joista toinen tyhjiin lopussa, jonka Pasi Saarinen teki loistavalla tavalla omasta puolustuspäästä korkealla vippauksella Jokereiden tyhjään maaliin.

Näin HIFK fanin näkökulmasta voin sanoa, että HIFK:lla toimi joka osa-alue tänään ja kaiken kruununa Dave Stathosin nollapeli, joka todistaa myös epäilijöille, että hän on todella kovan luokan pelimies, jonka takia hän sai ottelun jälkeen myös sopimuksen HIFK:n kanssa, jonka hän oli täysin ansainnut peliesityksillään.

Hallissa oli todella hyvä tunnelma ja vaikkakin olen monia HIFK:n otteluita HIFK:n kotihallissa nähnyt niin, jotenkin tuntui siltä, että hallissa oli yksi parhaista tunnelmista moniin vuosiin, unohtamatta kuitenkaan loistavaa mestaruustunnelmaa vuonna 1998.

Kaikki kiitos kuuluu tottakai kaikille HIFK kannattajille, jotka jaksoivat olla paikanpäällä todistamassa HIFK:n voittoa omassa kotihallissaan tänään Jokereita vastaan vaikkakin viimekierroksilla HIFK:n peli ei ole kulkenut iloisella sävelellä, mutta tämä osoittaa sen, että hyvä fani ei hylkää joukkuetta vaikkakin välillä tulisi tappioita ja vastoinkäymisiä, HYVÄ NÄIN!

Toivottavasti HIFK jatkaa tällä samalla loistavalla pelillä seuraavissa sm-liiga peleissä, niin tulee todella hyvää tulosta.

HIFK FAN FOREVER =D
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Pärssinen

Viestin lähetti Pärde


Täytyy myöntää, että olin hiljaa sisälläni tänään pettynyt Pärään. Vaikka en sitä toiste enää myönnäkään. Olen tosin edelleen sitä mieltä, että HIFK ei saa miehestä täyttä potentiaalia irti. Huono mies ei kuitenkaan ole, se on tullut todistetuksi aiemmilla kausilla. Haluan miehen onnistuvan tässä minulle niin rakkaassa joukkueessa. Mutta nyt täytyy sanoa, että miehelle tekisi itselleen hyvää pelata joukkueessa, joka voisi tarjota hänelle hyvän kentän ympärille (meilläkin on ihan hemmetin hyviä ketjuja, mutta niissä on paikat varattuna).

Tähän oli nyt pakko puuttua, vaikka ehkä kuuluukin The Ketjun puolelle.

En nähnyt Pärän peliä tänään kun en ollut hallissa, mutta eihän äijän vaisuhkoja esityksiä ilta toisensa jälkeen voida sysätä vain ketjukavereiden niskaan! Kyllä Pärssisen tasoisen sateentekijän pitäisi pystyä siihen profiilin nostoon ihan itse, riippumatta siitä ketä vierellä seilaa. IFK:ssa on mielestäni sen verran tasokas hyökkääjistö, ettei Pärän vaisuus johdu mistään muusta kuin äijästä itsestään.

Silti en olisi vielä potkimassa/myymässä pois, niin paljon odotuksia tähän ukkoon on ladattu.

Sitä paitsi tämän iltainen peli tuottaa vielä huomennakin semmoiset endorfiinit kupoliin, ettei jaksais pohtia muuta kuin narrien kaatumista...
 
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK pelasi juuri niin kuin narreja vastaan pitääkin pelata. Taklattiin paljon, kovaa ja puhtaasti. Ja PUOLUSTETTIIN. Johtuiko se siitä, että nyt meillä vihdoinkin on maalivahti, vai mistä - en tiedä? Mutta tänään joukkuepuolustus toimi, ja "kreikkalainen" hoiti loput.

Pärä ja Simi voisivat olla vähän "itsekkäämpiä". Selvissä maalintekopaikoissa vielä lähtivät syöttämään...

Matsin jälkeen spekuloimme Hadankassa, että Nicce olisi ansainnut jäähyn estämisestä tuossa tilanteessa, josta lähes tuli narreille maali. Paitsi, että estetty pelaaja oli oma kassari...

Tuosta Malmivaaran 2+2-minuuttisesta onkin täällä jo keskusteltu. Minusta siitä olisi pitänyt tulla 5+20, mutta koska katsoin peliä koffinpunaisten lasien läpi, todennäköisesti tuo 2+2 oli oikea tuomio. Pelkkä kakkonen olisi ollut selkeästi liian vähän.

Ja loppuun vielä: Kiitos Dave Stathos!
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Re: Re: Pärssinen

Viestin lähetti Simon

En nähnyt Pärän peliä tänään kun en ollut hallissa, mutta eihän äijän vaisuhkoja esityksiä ilta toisensa jälkeen voida sysätä vain ketjukavereiden niskaan! Kyllä Pärssisen tasoisen sateentekijän pitäisi pystyä siihen profiilin nostoon ihan itse, riippumatta siitä ketä vierellä seilaa. IFK:ssa on mielestäni sen verran tasokas hyökkääjistö, ettei Pärän vaisuus johdu mistään muusta kuin äijästä itsestään.

Silti en olisi vielä potkimassa/myymässä pois, niin paljon odotuksia tähän ukkoon on ladattu.


Voi olla, että kyseessä on vain minun henkilökohtainen defenssireaktioni. Kaikkea ei voida laittaa missään nimessä, mutta osan kylläkin. Siis nimenomaan tehottomuudesta. Ammattilainen tai ei, ketjukaverit ovat ne, joiden kautta sitä peliä luodaan. Ja mielestäni Simi ja Kibe eivät ole sopivat. Mutta tämä meni jo todella The Ketjun alueelle.

Vielä kerran: HIENO PELI!!

Ja hieno ele joukkueelta kiittää faneja. Pääsenpä huomenna keskustelemaan pelistä kavereitteni kanssa, jotka seurasivat peliä E1:stä. Kuitin paikka.
 

Jonna79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onneksi olkoon vaan IFK:lle voitosta. Se oli täysin ansaittu voitto. Radiosta kuuneltuna Jokereitten peli on suoraan sanottuna perseestä. Tyhmiä jäähyjä otettiin ja puolustuspeli oli suolesta.
Mitä, minäkö vittuuntunut? En kai:)

Ja edelleen, matsia en nähnyt vain kuulin radiosta, joten voi olla etten saanut ihan oikeata kuvaa tapahtumista.
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Tuli tuolla ketjun alkupäässä kehuttua Pärssistä Pölläseksi!Jonkinlainen alitajuinen assosiaatio kai.

Muuten peli meni suurinpiirtein odotusteni mukaan.Jokapelissä ei otteluita käännetä viimeisessä erässä.

Onnittelut samalla hyvän molarin sopimuksesta.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Jokerit aivan perseestä

Puolihuolimattomalla tekemisellä ei ennenkään ole näitä paikallispelejä voitettu, eikä voitettu tälläkään kertaa. HIFK oli eilen reilusti parempi kuin Jokerit, vaikka ei HIFK:n pelikään loistakasta ollut. Meillä onnistujat pystyy laskemaan melkein yhden käden sormilla. Banham-Voutilainen-Vertala oli hyvä ja nämä jätkät halus selvästi voittaa ja tehdä maaleja. Ykkösestä ainoastaan Peltonen pelasi edes kohtuullisesti. Pesonen ja Valtonen esitti muutaman makoisan niitin mutta siihempä se melkein jää. Ja puolustajista Malmivaara oli mies paikallaan. Maalilla Lehtonen pelasi kohtuu hyvän pelin mutta eipä ollut Karista pitämään joukkuetta pelissä sen tärkeillä hetkillä. Loput meidän pelaajat oli paskan ja sysipaskan välimaastossa. Toivon mukaan Summanen on keksinyt pojille jotain kivaa tekemistä illaksi kun ilmiselvästi pelaaminen ei eilen kiinnostanut.

Jos jotain hyvää eilisestä esityksestä hakee niin fyysisesti meidän pehmolelu joukkue vei matsin selkeästi. Aina kun vähänkään kovempi niitti osu niin Isot ja Pahat punapaidat olivat jäällä levynä leikkimässä kuollutta. Törkeimpänä tapauksena tämä Tuomo "Hamekangas" Ruudun pelleily kun Malmivaara niittasi kaverin laitaan. Ensiksi maataan jäässä pari minuuttia kuollutta leikkimässä ja sitten kun jäähyt on jaettu hypätään pystyyn kuin ei mitään olisi tapahtunut ja seuraavassa vaihdossa ollaan taas jäälle. No mitä muuta voi odottaa joukkueelta jonka valmentaja on teatterimiehiä ja kapteeni turkulainen. Mutta kyllä te olette miehen siitä Tuomosta siellä punaisissa kasvattaneet.

Miten muuten taklauksesta voi saada 2+2? Eikö tuollainen jäähy tarkoita kahta erillistä rikettä, tai sitten tappelun aloittamista jolloin voidaan antaa aloittajalle 2+2 väkivaltaisuudesta?

Joka tapauksessa parempi ja enemmän halunnut joukkue voitti.
 

bambamcam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Boston Bruins
Viestin lähetti flintstone
Maalilla Lehtonen pelasi kohtuu hyvän pelin mutta eipä ollut Karista pitämään joukkuetta pelissä sen tärkeillä hetkillä

Lehtonen pelasi todella hyvän pelin ja oli ainoa este IFK:n murskavoitolle. Mahtavia jalkatorjuntoja ja haamukäsiä. Kyllä ne parhaimmat maalipaikat olivat hesejen maalilla. Raimo peluutti tällä kertaa Bin Peltosen puhki kahdessa erässä ja kolmannessa erässä Peltosen liike oli lähellä sämpylän tasoa.

Ei muuta.
 

kaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onneksi olkoon vaan HIFK:lle voitosta. Tällä kertaa olitte parempia ja voiton ansaitsitte. Toivottavasti seuraavalla kerralla palataan taas "normaaliin" ja Jokerit ottaa voiton. HIFK on nyt ilmeisesti ainakin raporttien perusteella saanut maaliin miehen, joka voi voittaa pelejä.

Ihan mukava oli lukea flintstonen arvio Malmivaarasta. Toivottavasti jatkaisi nyt parempia otteita. Potentiaalia kyllä olisi, toivottavasti nyt alkaisi tulla tulostakin.
 

starcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Jokerit aivan perseestä

Viestin lähetti flintstone

Jos jotain hyvää eilisestä esityksestä hakee niin fyysisesti meidän pehmolelu joukkue vei matsin selkeästi. Aina kun vähänkään kovempi niitti osu niin Isot ja Pahat punapaidat olivat jäällä levynä leikkimässä kuollutta. Törkeimpänä tapauksena tämä Tuomo "Hamekangas" Ruudun pelleily kun Malmivaara niittasi kaverin laitaan. Ensiksi maataan jäässä pari minuuttia kuollutta leikkimässä ja sitten kun jäähyt on jaettu hypätään pystyyn kuin ei mitään olisi tapahtunut ja seuraavassa vaihdossa ollaan taas jäälle. No mitä muuta voi odottaa joukkueelta jonka valmentaja on teatterimiehiä ja kapteeni turkulainen. Mutta kyllä te olette miehen siitä Tuomosta siellä punaisissa kasvattaneet.

Miten muuten taklauksesta voi saada 2+2? Eikö tuollainen jäähy tarkoita kahta erillistä rikettä, tai sitten tappelun aloittamista jolloin voidaan antaa aloittajalle 2+2 väkivaltaisuudesta?

Joka tapauksessa parempi ja enemmän halunnut joukkue voitti.

No mutta... hetkinen... opettajaa tuolle tempulle ei tarvitse hakea apesta ja teatterista.. kyllä se on tällä kaudella nähty niin monta kertaa että noinhan ne jäähyt tuppaa menemään kun taklaus menee niin että taklattava jää jään pintaan. Ainut ero tuli siinä että jos taklaaja olisi ollut HIFK:n pelaaja, niin kyseinen pelaaja olisi lentänyt vielä suihkuun. Nyt Favorinilla ei ollut pokkaa viedä linjaa loppuun asti kun taklaajana oli muu kuin HIFK:n pelaaja.....
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Terran Sandwith

Kukaan ei ole täällä kommentoinut tätä Terranin törkeätä polvitaklausta? Olenko ainoa, jonka mielestä Kantorille olisi voinut käydä huonosti tilanteessa? Polvitaklaukset hirvittävät ainakin meikäläistä ja tämä kyseinen sämpylä on niitä aiemminkin jakanut.

Veikkaan, että jonkun kausi loppuu vielä Terranin polvitaklaukseen. Valitettavasti...

Ps. Turha väittää Tuomo neidiksi, kun omasta joukkueesta löytyy Antti Aalto. Malmivaaran taklaus oli sääntöjenvastainen ja sillä sipuli. Tottakai sitä jäädään jäälle makaamaa, jotta vastustaja saa mahdollisimman kovan rangaistuksen. Näinhän kaikki tekevät, jopa Jokeri-pelaajat. Eräs Aaltokin koki ihmeparantumisen, kun oli ensin järjestänyt hyvällä filmillä Saarisen ensimmäisessä pelissä pihalle. Näin se vain menee...valitettavasti...
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Malmivaara suihkuun?

Muuten ihan oikein mutta Ollin taklaus ei ollut törkeä, eikä edes väärä. Tuomo yritti pujahtaa laidan ja Ollin välistä mutta ei kerinnyt alta pois niin kumarassa ollut Tuomo jäi Ollin ja laidan väliin. Tämän jälkeen Tuomo jäi esittämään kuollutta kokien jäähyn antamisen jälkeen ihmeparantumisen. Eli nytkin Ollin saama 2+2 oli väärin, niin ulosajo olisi ollut suuremman luokan oikeusmurha.

Jos joku Malmivaara pitäisi pistää suihkuun niin Lauran mä voisin pannakin... ;))
 

starcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Malmivaara suihkuun?

Viestin lähetti flintstone
Muuten ihan oikein mutta Ollin taklaus ei ollut törkeä, eikä edes väärä. Tuomo yritti pujahtaa laidan ja Ollin välistä mutta ei kerinnyt alta pois niin kumarassa ollut Tuomo jäi Ollin ja laidan väliin. Tämän jälkeen Tuomo jäi esittämään kuollutta kokien jäähyn antamisen jälkeen ihmeparantumisen. Eli nytkin Ollin saama 2+2 oli väärin, niin ulosajo olisi ollut suuremman luokan oikeusmurha.

Jos joku Malmivaara pitäisi pistää suihkuun niin Lauran mä voisin pannakin... ;))


Jotain tuttua tuossakin purkauksessa taas on... mitähän... ihan kuin osat olisivat vaihtuneet.... nyt narri kannattajat valittaa kun jäälle maakaamaan jäämällä saakin vastustajalle ihan puhtaasta taklauksesta jäähyn ja ihan kaksin kappalein... (tosin eihän taklaaja joutunut tällä kertaa ulos niinkuin meille on monesti tällä kaudella käynyt...) ei kai tästä voi olla kysymys eihän?????... jään odottamaan mielenkiinnolla jatkoa...
 

Carlos

Jäsen
Re: Malmivaara suihkuun?

Viestin lähetti flintstone
Tämän jälkeen Tuomo jäi esittämään kuollutta kokien jäähyn antamisen jälkeen ihmeparantumisen. Eli nytkin Ollin saama 2+2 oli väärin, niin ulosajo olisi ollut suuremman luokan oikeusmurha.

Niin tuota, TRuudulla meni kuulemma ilmat pellolle tuosta taklauksesta, jolloin normaali reaktio on levytys Tuonelan joutsenen tyyliin, ja parin minuutin jälkeen takaisin peliin, ilman sen suurempia ongelmia. Normaali fyysinen reaktio. Ja TRuutu ei itke tilannetta IP-lehdissä, kuten eräillä muilla on tapana.

Mutta eihän tässä mitään, kyllä häviö aina vituttaa, joten ymmärrän hra Kivistä kyllä oikein hyvin. Ja jos flintstone haluaa hyviä tai vähemmän hyviä kommentteja käytettäväksi tappion, tai vieläpä paikallispelitappion tuskassa, kysy vaan meiltä, vankka empiirinen kokemus on takana. :-)
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Malmivaara suihkuun?

Viestin lähetti flintstone
Muuten ihan oikein mutta Ollin taklaus ei ollut törkeä, eikä edes väärä.

Ne lasit. Sekä Malmivaaran, että AJ:n taklauksissa oli mielestäni sama vika. Ne tehtiin kädet ylhäällä. AJ 'työntäen käsillaan' ja Malmivaara kädet ojossa. Lähden tarvittaessa messiin tsekkaamaan otteluvideoita, hymiö. Malmivaaralle olisi minusta riittänyt kakkonen ja AJ:n niitti olisi ollut puhdas ja hieno, jos olisi pitänyt kädet (lue siis kämmenet, ei kyynerpäät) alhaalla eikä olisi lyhyyttään hypännyt.

Ei ne minusta kumpikaan olleet edes kunnolla rumia, mutta minun laseissa kakkosen arvoisia. Ei matsissa muutenkaan minusta törkeyksiä ollut ja suurin jännite taisi olla Favorinilla. Minusta Jokerit ei ollut niin paska, kun flintstone kuvaa. Mieluummin IFK oli kerrankin tehokas, eikä antanut Jokereille mahdollisuutta tulla peliin mukaan, vaan teki omaa duuniaan alusta loppuun.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Re: Re: Malmivaara suihkuun?

Viestin lähetti Carlos
Niin tuota, TRuudulla meni kuulemma ilmat pellolle tuosta taklauksesta, jolloin normaali reaktio on levytys Tuonelan joutsenen tyyliin, ja parin minuutin jälkeen takaisin peliin, ilman sen suurempia ongelmia. Normaali fyysinen reaktio. Ja TRuutu ei itke tilannetta IP-lehdissä, kuten eräillä muilla on tapana.

Vai meni ilmat pihalle ja siksi jäädään makaamaan MAHALLAAN jäähän - anna mun nauraa. Jos Tuomolla olisi oikeasti mennyt ilmat pihalle kaveri olisi kääntynyt selälleen ja pistänyt jalat koukkuun jolloin tuo tilanne olisi lauennut nopeammin. Nyt sen sijaan Tuomo päätti esittää kovan iskun päähänsä saanutta jääden makaamaan liikkumattomana jään pintaan.

Viestin lähetti Carlos
Mutta eihän tässä mitään, kyllä häviö aina vituttaa, joten ymmärrän hra Kivistä kyllä oikein hyvin. Ja jos flintstone haluaa hyviä tai vähemmän hyviä kommentteja käytettäväksi tappion, tai vieläpä paikallispelitappion tuskassa, kysy vaan meiltä, vankka empiirinen kokemus on takana. :-) [/B]

Itse asiassa tappio ei pahemmin vituta, nollille jääminen kyllä. Samoin muka kovana tunnnetun HIFK:n filmaaminen ja isojen jäähyjen kalastelu pistää sapettamaan. Mä kun olin kuvitellu että siellä ei alennuttaisi tuolle jalkapallo primadonnien tasolle mutta olin ilmeisesti väärässä.

PS. Ja Ollin kädet ei todellakaan olleet ylhäällä vaan Tuomo oli kyyryssä yrittäessään keritä alta pois. Ja AJ Niemenkin kädet omasta mielestäni nousi vasta sen taklauksen jälkeen, tästä en tosin ole aivan varma koska näin sen tilanteen vain väläykseltä sieltä tulostaululta.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Matsin jälkeen ilmestyy jo hieman katkeruutta sivuille....heh. T.Ruudun jäässä makaaminen ilmat pihalla oli aika kevyttä verrattuna A.Aallon esityksiin tällä kaudella. Tuomon kommentti oli, että keuhkot tyhjenivät, eikä häntä edes kiinnostanut saiko Malmivaara jäähyä. Malmivaaran oma kommentti: Myöhästyin, kädet jäi turhan ylös. Molempien mielestä normaali pelitilanne. Ei aihetta sen kummempiin kitinöihin.

Jokerit ja HIFK taklasivat yhtä paljon ottelussa viileän tilastomiehen (en minä) lasein katsottuna. Ollessaan kolmannessa erässä tappiolla Jokerit oikeaoppisesti lisäsi taklauksia, joten 3. erä meni siinä eittämättä Jokereille, 2 ensimmäistä HIFKille. Taklauksia oli jokatapauksessa mukavan paljon, ei kuitenkaan lähellekään HIFK-HPK -ottelun tasoa.

Sananen naapureistakin, eilen olivat pinnassa omien suoritukset:

-Sandwith ...viekää se pois täältä ihan tosi, ehkä huonoin liigassa koskaan pelannut pakki. Hitautensa takia jalka jäi Kantorin eteen, ei mitään käyttöä. Ei kovuutta, ei taitoa. Summasen itsepäisyyttä kai, että ylipäätään pelaa vielä.

-Peltonen: Erinomainen 2 ensimmäistä erää, kolmannessa hiipui. Eilen ei nähty Villeä parhaimmillaan hyökkäyspäässä, sen sijaan puolustushommissa erinomainen. En ole muistanutkaan, että Pelle Viltonen on noin hyvä av-pelaaja.

-Pesonen: Noudettu alkaa näyttää mieheltä ja jääkiekkoilijalta. Käsissä ei ole kehumista, mutta asenne kohdallaan. Myös erinomainen av-pelaaja. Komea ja PUHDAS niitti Grunniin ekassa erässä. Capo matsin jälkeen: tää kultakypärä vituttaa joskus, se on merkki aina, että tätä tyyppiä kannattaa taklata...Ja tämä siis hymyn kera, ei katkerana.

-Niemi, Malmivaara. Jos näistä ääripäistä saataisiin keskiarvo, niin voisi olla hyvä ja sopivan mittainen pakki. Niemi jäi Pikkaraisen luistelulinjalle eli ei varsinaisesti hakenut pommia. NHL:stä kuitenkin oppinut, että ei väistetä. Hyvä homma, hypyt kuitenkin pois. Kiekollinen peli jopa kehittynyt jonkun verran. Malmivaara on huolestuttavan hidas, myöhässä useammin kuin oikeassa paikassa. Laittakaa se Summasen luistelukouluun.

-Lehtoselta rutiinisuoritus maalissa. Olisi kenties voinut ottaa sen ekan maalin, mutta onetimer poikittaisliikkeestä suoraan ylös tehosi.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Flintstone on siinä oikeassa, että TRuutu jatkaa toissa- ja viime kaudella tutuiksi tulleita filmauksiaan. Mua inhotti ne jo Jokereissa, saati sitten IFK:ssa... Perimmäistä syytä en osaa edes arvata - tuskin kyse on pelkästä jäähynkalastuksesta vastustajalle? Toinen filmipelle oli Vopat, joka jurkkasi Jokereille toisen jäähyn Malmivaaran jo istuessa väärää tuomiota 2+2. Oikea tuomio Malmivaaralle olisi ollut 2 min, maksimissaan. Näin IFK sai 5-3 ylivoiman. Vopatille olisi kuulunut jäähy filmauksesta, Ströballe tosin myös kampituksesta. IFK sai siis tuomareilta apua, kiitti ja otti voiton.

Todettakoon sekin, että IFK ei olisi mielestäni tarvinnut mitään Vopatin ja TRuudun filmejä eikä tuomarin apuja. Ilman näitäkin IFK olisi elisellä esityksellään Jokerit voittanut. Niihin hyvin joukkue pelasi.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Muutamia huomiota

- Hallilla oli muutamista päinvastaisista väitteistä huolimatta erittäin hyvä tunnelma verrattuna esim. viime viikkoiseen Jaffa-areenan jokerit-tps -peliin

- Koko ottelun kummankin joukkueen pelaajat taklasivat kädet ylhäällä

- T Ruutu on helvetillinen hengenkohottaja

- Hifkin nuoret jätkät uskomattoman röyhkeitä ja hyviä

- Ströba on omassa päässä liigan turhin pakki


Ja sitten vielä yksi irrallinen kysymys, tunnistaako joku jatkoaikalainen jokerifani itsensä tästä; n. 35- v mies, ponnaritukka, ruskea nahkarotsi ja bootsit? Selvyyden vuoksi mainittakoon että olen 100 % hetero eli tarkoitusperäni ovat siltä osin rehelliset. Kiinnostaa vain sen vuoksi että kaikissa tällä kaudella käymissäni matseissa niin Ilmalassa kuin Nordiksella istuu sama jamppa n. 10 m säteellä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti cobol
Flintstone on siinä oikeassa, että TRuutu jatkaa toissa- ja viime kaudella tutuiksi tulleita filmauksiaan. Mua inhotti ne jo Jokereissa, saati sitten IFK:ssa... Perimmäistä syytä en osaa edes arvata - tuskin kyse on pelkästä jäähynkalastuksesta vastustajalle? Toinen filmipelle oli Vopat, joka jurkkasi Jokereille toisen jäähyn Malmivaaran jo istuessa väärää tuomiota 2+2. Oikea tuomio Malmivaaralle olisi ollut 2 min, maksimissaan. Näin IFK sai 5-3 ylivoiman. Vopatille olisi kuulunut jäähy filmauksesta, Ströballe tosin myös kampituksesta. IFK sai siis tuomareilta apua, kiitti ja otti voiton.

Todettakoon sekin, että IFK ei olisi mielestäni tarvinnut mitään Vopatin ja TRuudun filmejä eikä tuomarin apuja. Ilman näitäkin IFK olisi elisellä esityksellään Jokerit voittanut. Niihin hyvin joukkue pelasi.

Mitä mitä?? Onko Mazdasi ollut aamulla noin pahasti jäässä, kun olet noin huonolla tuulella.

Mä en olis vielä Simicekiä ja Pärssistä poistamassa vahvuudesta.Uskoisin että kun kevät koittaa niin nämä kaksi herraa ovat Hifkin tärkeimmät pelaajat maalivahdin ohella.
Tämä Jhagin ehdottama kauppa Zidlickyn ja Tuulolan välillä olisi erittäin mielenkiintoinen. ..Tosin veikkaan että ensi syksynä M.Tuulola lähtee kokeilemaan rapakon taakse joten hyöty ei olisi kovin pitkäaikainen.
 
Viimeksi muokattu:

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti cobol
Toinen filmipelle oli Vopat, joka jurkkasi Jokereille toisen jäähyn Malmivaaran jo istuessa väärää tuomiota 2+2. Oikea tuomio Malmivaaralle olisi ollut 2 min, maksimissaan. Näin IFK sai 5-3 ylivoiman. Vopatille olisi kuulunut jäähy filmauksesta, Ströballe tosin myös kampituksesta. IFK sai siis tuomareilta apua, kiitti ja otti voiton.

Mun lasien takaa:

Malmivaaran jäähystä samaa mieltä, pikkukakkonen poikittaisesta. Vopatin tilanteesta Ströbälle kakkonen estämisestä tai kampista. Etkö todella, cobol, pannut merkille mistä syystä Vopat huilasi jäässä? Se kyllä tuli parikin kertaa videotaululta. Kaatuessaan jäähän, osui vasen poskipää/otsa jäähän, kun kypärä oli matkalla takaraivoon. Ei Ströbän syytä, muttei kai ihan filmiäkään. Eikös muuten se ollut just Ströbä, joka oli meidän ekassa maalissa auttamatta jäljessä taas (näinkö väärin)?

Enivei, meille pitkään odotettu voitto Jokereista hyvällä nollapelillä. Kyllä tällä taas pari päivää 'elää'.

ps Malmivaaralle massaa ja liikettä lisää!
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Hienoa HIFK!

Töissä oli mukava kuittailla ottelun lopputuloksen kuultuani muutamalle vannoutuneelle Jokeri-fanille.

Tästä on hyvä jatkaa!

Viestin lähetti punaiset_lasit


- IFK:n maskipeli. Niin mikä? Suuri osa laukauksista Lehtoselle tuli ilman minkäänlaista maskia. Ei uppoa Lehtoselle. 200kg miestä maalille niin johan rupeaa verkko heilumaan.


Niin, ehkäpä HIFK kannattaisi kysellä tältä pelaajalta neuvoa maskipelaamisen suhteen - katsokaahan kenellä "Homer" nyt ratsastaa...

http://www.detnews.com/2002/wings/0210/27/c04-623459.htm

vlad#16.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös